|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
|
#3722 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No to sobie poprocentowalam Beluga
|
#3723 |
|
Piers do przodu
|
|
#3724 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3725 |
|
BAN stały
|
Znad ryby po grecku na ciepło i sałatki jarzynowej (na zimno, jak Pan Bóg przykazał)
|
|
|
|
#3726 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3728 |
|
To ja :)
|
George Michael umarł
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3729 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3731 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Macham znad po świętach. Nie obżarłam się jakoś specjalnie, ale po grzybach, kapuście, smażonym żarciu i orzechach umierałam przez dwa dni. |
|
|
|
|
#3732 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3733 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. c'nie, taki szok po jogurtach i bułkach z serem
|
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Panaroja
|
snad przerwy w jedzeniu
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ideu jeść dalej ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3736 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3737 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak mam w sprawie świąt kiedyś nie lubiłam ale teraz znowu myślę że są ok. Podstawą jest żeby się skupić na świętowaniu a nie na sprzątaniu i gotowaniu Cytat:
Cytat:
W ostatniej chwili zdecydowalismy się jednak na otwartą kuchnię i chyba to była dobra decyzja Cytat:
Cytat:
![]() Znad pourodzin impreza udana, zjedliśmy zapasy ze świąt, więc nikt się dodatkowo nie narobił Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
znad pandemii didka pokochała od pierwszej rozgrywki mnie też na parę godzin wciągnęło ![]() co zjadę, to szukam kotha na obrazku ![]() Cytat:
urodzinowo i imieninowo mieszkanko super |
|
|
|
|
#3739 |
|
BAN stały
|
Najlepszego!
Masz rację, ja i obrazek bez kotha to rzadkość ![]() --- Córka znajomych moich rodziców zatruła się śmiertelnie tlenkiem węgla, 23 lata miała (pojechała na Wigilię do babci i umarła w wannie, podczas kąpieli)
|
|
|
|
#3740 |
|
Nindżopesz
|
Gryx, o matko, jeszcze taka młoda...
![]() W mojej rodzinie zatruł się chrzestny wraz z żoną czyli ciotką... Ale on sam coś majstrował przy ogrzewaniu. Widywałam ich raz na 10 lat więc nie byłam załamana. Ewuś, zapomniałam napisać, że gratuluję postępów remontowych ![]() A jak młody, ma jakiś wkufiający etap czy nadal grzeczny? Mój przestał się tak czepiać, teraz jest faza wyścigów i wywalania rzeczy z szaf. Tzn. ja idę do łazienki, on sru za mną i dawaj wyciągać brudne łachy z pralki, suszarki itp. Czyli po fefnaście razy dziennie chowam to, co on wyciąga -_- Staram się przemykać wszędzie po cichu żeby nie zauważył, zamykać się. Jak zauważy i nie zdąży to dobija się do drzwi ![]() Kiedy to minie? N chyba dopiero w wieku 3 lat przeszło ![]() Parabelko, dawno nie miałam żadnego pytania ![]() O myjadła teraz: czy olej z róży piżmowej nada się do mycia? Czy to jednak powinno się pienić i być jakieś "specjalne"? Np. całkowicie zmywalne? A czy Sylveco nawilżający intymny może być jako drugi etap mycia? Tak sobie przeglądałam te różne pianki, żele i w każdej mi coś nie leży. A to SLS, a to jakieś potencjalne zapychacze, a to pH wolałabym niższe itp. Wysuszu się obawiam. Sylveco wygląda idealnie. Rozmyślam też nad tonikiem. Mam obecnie hydrolat herbaciany pH 5,5. Leci do mnie esencja Innisfree Soybean pH 5 i dumam czy jest sens stosować jednocześnie obie te rzeczy. Niby Innisfree to esencja, ale pH ma niższe niż hydrolat więc na moje oko to zbędne mnożenie kosmetyków? Ewentualnie chętnie capnęłabym w przyszłości jakiś "prawdziwy" fajny tonik, najchętniej azjatycki. Natknęłaś się na coś wielce polecanego? Ponadto przemyślałam sprawę filtrów i się zdołowałam, skoro ten Vichy nie ma ochrony PA to jest g... wart. Niestety z tego co czytam, większość azjatyckich filtrów ma wysoko alkohol i po dłuższym czasie stosowania mocno wysusza - a bez alkoholu to jakieś tam drogie japąskie... Przyjdzie mi zbankrutować na filtry? A może Ty masz w rękawie jakiś zacny bezalkoholowy filtr?Jak tam postanowienia noworoczne? Ja z dyrdymałek urodowych planuję zacząć ćwiczyć bo plecy bolą i talia już nie taka, zapuścić brakujące 20 cm włosów i męczyć azjatycką pielęgnację i masaże. Poza tym planuję wreszcie zacząć coś oglądać i czytać bo ostatnio zaniedbałam się "kulturalnie", a od wiosny ponownie przycisnę fotografię. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-12-27 o 10:42 |
|
|
|
#3741 | ||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
To zawsze jest szok i niedowierzanie, gdy takie coś zdarzy się w twoim bliższym/dalszym otoczeniu, zamiast przeczytać o tym "na pasku" w tv. Te Junkersy w łazienkach to najwidoczniej igranie ze śmiercią, przecież regularnie i od lat media podają, że ktoś się zaczadził tym dziadostwem... Cytat:
![]() --- Naszło mnie na jakieś kwasy, może ta polecana seria Bielendy?
|
||
|
|
|
#3742 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry znad choroby przezieziębieniowej...
|
#3743 |
|
Piers do przodu
|
gdzie ta zima, się pytam
|
#3744 |
|
BAN stały
|
Chryste, jakie nudy!
Pogoda ohydna, Kajetana wiatr przewrócił na balkonie
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Znowu straszyyyyyysz Tak se myslę? Od ilu werbujo? Tam chyba wybijajo z głowy takie rzeczy, i jak pół dnia did se posiedzi pod kontrolą to może nie będzie takich nawyków nabierać ? Ewentulanie można co bardziej frapujące dida czynności odwalić podczas jego pobytu w żłobie? Wiem, że kasa Ale kurcze ja sobie nie wyobrażam takiego prześladowania. |
|
|
|
|
#3746 |
|
Nindżopesz
|
![]() Eee, to jest w sumie zabawne i "urocze", gorzej jak chcesz coś szybko zrobić albo odspanąć a tu znowu się małe wbija i dawaj od nowa to samo. Kluczem jest znalezienie zajęcia żeby nie łaziło krok w krok. Jak N jest w domu, to mną się nie interesuje, niestety z nudów tak drepcze. Wydaje mi się, że to też normalny etap :/ i żłobkiem go nie załatwisz. Zresztą... jakoś szkoda byłoby mi posyłać do żłobka, wolę sama z nim posiedzieć niżby miały to robić łobce baby. Jeszcze można robić wszystko jak śpi (chyba czasowo niewykonalne), albo posuwać z zasięgu rąk wszystkie graty, które może zbić, rozrzucić, rozlać, ściągnąć sobie na łeb. To dobra opcja jak ma się wielki dom. Co mogłam, to pochowałam, ale i tak zawsze coś się znajdzie (jak choćby pralka). |
|
|
|
#3747 | |||||
|
Panaroja
|
snad tragicznej senności i zdechu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
-olej myjący musi być emulgatorem , inaczej nie umyje tylko natłuści ![]() -myślę że intymna spokojnie może być , po prostu musi być delikatne i kwaśne -tonik to tonik, esencja to esencja, każde robi co innego , tonik tonizuje , esencja nawilża i wzbogaca , więc nie tylko można ale i należy stosować oba -sprawy toników azjatyckich nie zgłębiałam, bo wystarczają mi nasze , ale jest ich mnogość, wszystko co jest "skin" albo "primer" to jest tonik , może jak mi się trafi kumulacja (-Vichy ma ochronę PA - dwutlenek tytanu - tylko nie ma oznaczenia w jakim stopniu chroni czyli czy jest go dużo czy mało . Co do alko we filtrach - mam wrażenie że skoro filtr idzie jako ostatnia warstwa na skórę obłożoną kosmetykami, to chyba to nie zaszkodzi i prędzej wyparuje niż dotrze do skóry a swoja droga muszę popaczać w składy tych moich , na razie się nei czuję wysuszona przyniosę jutro to sobie obejrzysz ![]() 2.żadnych postanowień ogólnie mam zamiar pozbyć się wreszcie nadmiarowych 3 kg tószczu , ćwiczyć i pielęgnować się intensywnie coby się nie rozsypać , a jeżeli starczy czasu na coś jeszczeto bardzo chętnie ![]() w kalendarzu ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
dwa dni w żłobku, dwa tygodnie w domu, amen . Jedyne co did oprócz zarazy ze żłobka może przynieść, to zaobserwowane od innych didów niekorzystne zachowania typu wrzask, rzucanie się na podłogę i insze takie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3748 |
|
Mother of Cats
|
Na Podkarpaciu
Podkarpacką część drogi powrotnej od mojego taty jechaliśmy ok. 40/godz., jedynie miejscami do 50/godz., bo zawiało i zasypało na biało i na ślisko ![]() Mursz, zdrowiej Pochwalić muszę jeszcze nasze koty - zostawione na dobę nie zeżarły nam podłaźniczki ani słomkowych ozdóbek na niej. Jedynie nieco przekomponowały ich ułożenie
|
|
|
|
#3749 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Popacze w takim razie na oleje do mycia, a różany i tak mam ochotę kupić. 2. uff, to może jakoś tam chroni. W innym wątku dziewczyny narzekały, że Biore i coś tam jeszcze wysuszyło twarz po dwóch tygodniach. 3. Rejcz, to teraz Cię pocieszę, że jak się nabiegasz za didem, to schudniesz Ja wieczorami i rano latam z godzinę żeby wszystko ogarnąć, więc nawet po świątecznym obżarstwie 51 kg Ale krzyż nawala, coś za coś.
|
|
|
|
|
#3750 |
|
Mother of Cats
|
Olejki do mycia z BU testowałaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

Tera ino czekoladę roztopić z masłem i finito! 

gdzie ta zima, się pytam 
Ale kurcze ja sobie nie wyobrażam takiego prześladowania. 

Ale krzyż nawala, coś za coś.