PM 2018 cz.3 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-27, 16:56   #2641
Manami
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2018 cz.3

http://decoris.pl/p/7/355/14105/ZNAJ...002/GLz/z.html

Kolejne zaproszenia w których się zakochałam i kolejna chora cena... zastanawiam się czy nie zrobić tego własnoręcznie, tylko wydrukować w jakiejś dobrej drukarni żeby też były takie metaliczne

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

W ogóle ciągle nie wiem czy ten czarny to jest dobry pomysł... bardzo mi się to podoba, i wygląda według mnie bardzo elegancko, ale nie chciałabym też takiego pogrzebowego efektu A jakieś różowe czy błękitne kolory już do mnie nie przemawiają + w ogóle nie pasują do mojej sali... A sam biały no to kurcze z kolei taki mdły jakiś, nie widziałam jeszcze ładnych białych zaproszeń....

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-27, 17:26   #2642
youngatheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
http://decoris.pl/p/7/355/14105/ZNAJ...002/GLz/z.html

Kolejne zaproszenia w których się zakochałam i kolejna chora cena... zastanawiam się czy nie zrobić tego własnoręcznie, tylko wydrukować w jakiejś dobrej drukarni żeby też były takie metaliczne

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

W ogóle ciągle nie wiem czy ten czarny to jest dobry pomysł... bardzo mi się to podoba, i wygląda według mnie bardzo elegancko, ale nie chciałabym też takiego pogrzebowego efektu A jakieś różowe czy błękitne kolory już do mnie nie przemawiają + w ogóle nie pasują do mojej sali... A sam biały no to kurcze z kolei taki mdły jakiś, nie widziałam jeszcze ładnych białych zaproszeń....
Myślę, że jeśli odpowiednio to wyważysz, to nie wyjdzie pogrzebowo. Sama zastanawiam się nad takim połączeniem A kiedy doda się jeszcze do tego złoto, lub srebro, to już w ogóle!
Stary 2016-12-27, 18:52   #2643
Pchelkia
Raczkowanie

Hej dziewczyny!

Rozpoczelam swoja przygode z Wizazem na watku Panny Mlode z Krakowa jako, ze w jego okolicach bede poszukiwala sali na wesele w 2018 roku.

Jestem swiezo upieczona narzeczona (21 Grudnia!) i przegladalam to forum juz od jakiegos czasu troche przeczuwajac ze powoli przyjdzie czas sie za to wszystko zabierac, a mimo tego jestem przerazona ogromem organizacji.

Ja i moj luby jestesmy ze soba juz 3 lata i 3 miesiace (zareczyny w miesiecznice ) Poznalismy sie w jego pracy - on pracuje w banku a ja bylam klientem. No i od usmiechu do rozmowy poprzez pierwsza randke, zamieszkanie razem no i do zareczyn

Chcielibysmy aby udalo nam sie zorganizowac slub przed koncem 2018 roku. Marzy nam sie koncowka wrzesnia, bo to byloby okolo naszej 5tej rocznicy. Nie chcemy czekac dlugo ale w 2017 raczej sie nie wyrobimy, z racji tego ze nie mieszkamy w Polsce a i moj narzeczony (wciaz sie nie moge przyzwyczaic) nie jest Polakiem. Stad chcielibysmy jego czesci rodziny i gosci dac dosyc duze wyprzedzenie aby mogli sobie zaplanowac przyjazd do Polski.

Jestem na etapie przegladania jakie mamy mozliwosci jesli chodzi o sale. Poki co napisalam do kilku miejsc, ktore wymienilam w Krakowskim watku, nie wiem czy rowniez tutaj moglabym o nie pytac?

Nie sporzadzilismy jeszcze listy gosci ale spodziewamy sie okolo 80 - 100 maksymalnie osob.

Bylabym ogromnie wdzieczna gdybyscie przyjely mnie do swojego grona

Pozdrawiam serdecznie!
Pchelkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-27, 20:01   #2644
skarb23
Raczkowanie

Hej po świętach
To były moje najgorsze święta dziwne bardzo .. Zakończone chorobą ( po pasterce deszcz mnie zlał ) Wszystko w biegu zero odpoczynku . Rozpierdziucha w pracy. Masakra jakaś . Taki piękny plus , że spędziłam całe trzy dni z moim Kochanym i dostałam trzy piękne prezenty od niego aż się nie spodziewałam . Miło Czekam na sylwka, wyjeżdżamy razem na weekend to w końcu odreaguje we dwoje i przy nim jakoś mi się najlepiej odpoczywa.
skarb23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-27, 20:10   #2645
el amor
Zakorzenienie

Witam się po świętach. Dzisiaj w pracy 11h, a w nocy spałam może z 4 godziny, ma-sa-kra...
Ja mam już kalendarz na 2017. TŻ kupił mi właśnie na święta kalendarz, złote kolczyki i duże słuchawki różowe, a kalendarz w kolorze fuksji.
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-27, 22:03   #2646
mansikkaa
Zakorzenienie

Cały dzień prądu nie było. Dopiero godzinę temu oddali. Tak wiało ze na lini się coś stało i naprawiali od 12
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-27, 22:08   #2647
el amor
Zakorzenienie

Święta u mnie zleciały bardzo leniwie, całe 3 dni razem z TŻ - to jedyny bardzo duży plus, bo tak to nudy generalnie, nic ciekawego.
Stary 2016-12-28, 00:15   #2648
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Pchelkia, witamy!

U mnie Święta w porządku ;-) Tylko przeziębienie dokucza i trochę przeszkadzało w świętowaniu.
Na szczęście do pracy wracam 2go stycznia :-D

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-28, 09:31   #2649
Manami
Wtajemniczenie

http://www.szalonapannamloda.com.pl/...przewodni.html

Zakochałam się, idealnie ten klimat pasuje do mojej sali, bo pod sufitem mamy taki lampeczki Także chyba w końcu mam motyw przewodni naszego wesela I zamiast czarnego który miał być pierwotnie będzie granat i już nie będzie pogrzebowo

http://cateringdiament.pl/app/webroo...ment%20(3).jpg

PM 2018

Edytowane przez Manami
Czas edycji: 2016-12-28 o 10:13
Stary 2016-12-28, 09:51   #2650
martus9191
Zakorzenienie

Witam po świętach

Chyba mnie z rytmu wybiło bo dzisiaj zaspałam do pracy

Granatowy motyw śliczny U nas będzie skromnie, bo mamy jaśniutką salę i widziałam ustrojoną w białe delikatne ozdoby i światełka i było przepięknie Także wzięłam numer do dekoratorki i pewnie powtórzymy coś w tym stylu Tylko nad kwiatami się będę dłuuuugo wahała, ale na to przyjdzie jeszcze pora

Miłego dnia dziewczyny

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-28, 09:52   #2651
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikkus Pokaż wiadomość
Hej
Mieliśmy wczoraj intensywny dzień u moich rodziców, a dziś już spokojniej u Tż.
Dostaliśmy pod choinkę pościel, komplet noży i 5 kubeczków z czego dwa podwójne zestawy. Chyba musimy w końcu dokupić szafki do kuchni, bo coraz bardziej zaczyna brakować miejscaA jak tam wasze prezenty?
Mi TZ zrobił ogromną niespodziankę w tym roku 😍 W prezencie dla mnie wykupił nam wakacje na Krecie 😁

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-28, 09:58   #2652
Kendra66
Rozeznanie

no i nareszcie po świętach.

ja tel dostałam od tz bo na swój narzekalam. tak zartowalismy, że też mnie denerwuje a jakoś go nie zmieniam.
siostra tz przyjechała na święta. wybawilam się na zapas z jej córeczka.

Kendra66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-28, 09:59   #2653
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez florence244 Pokaż wiadomość
Mi TZ zrobił ogromną niespodziankę w tym roku 😍 W prezencie dla mnie wykupił nam wakacje na Krecie 😁

ooo no to super kiedy lecicie? My w tym roku chyba wyjątkowo odpuścimy wyjazd, ze względu na to że musimy duuużo oszczędzić Ale po ślubie sobie odbijemy

PM 2018

Stary 2016-12-28, 10:06   #2654
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
ooo no to super kiedy lecicie? My w tym roku chyba wyjątkowo odpuścimy wyjazd, ze względu na to że musimy duuużo oszczędzić Ale po ślubie sobie odbijemy
My też tak rozmawialiśmy, że nie ma za bardzo kasy, trzeba odkładać, więc pewnie nie uda nam się wyskoczyć nawet nad polskie morze, gdzie jeździmy co roku.
A ten mi zrobił taka niespodziankę 😊 Cieszę się tym bardziej bo to będą nasze pierwsze wspólne wakacje zagranicą 😊
Wybrał dla nas sierpień z czego się cieszę, bo teraz mam gorący okres na studiach, pisanie pracy, w czerwcu obrona, szukanie nowej pracy, więc ten sierpień będzie optymalnym czasem kiedy już nie powinnam mieć za dużo na głowie 😊

Stary 2016-12-28, 10:12   #2655
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
My też tak rozmawialiśmy, że nie ma za bardzo kasy, trzeba odkładać, więc pewnie nie uda nam się wyskoczyć nawet nad polskie morze, gdzie jeździmy co roku.
A ten mi zrobił taka niespodziankę 😊 Cieszę się tym bardziej bo to będą nasze pierwsze wspólne wakacje zagranicą 😊
Wybrał dla nas sierpień z czego się cieszę, bo teraz mam gorący okres na studiach, pisanie pracy, w czerwcu obrona, szukanie nowej pracy, więc ten sierpień będzie optymalnym czasem kiedy już nie powinnam mieć za dużo na głowie 😊

Do jakiej miejscowości jedziecie? Byłam na Krecie rok temu

PM 2018

Stary 2016-12-28, 10:24   #2656
Pchelkia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Pchelkia, witamy!
Dziekuje Niebieska88

Cytat:
http://www.szalonapannamloda.com .pl/...przewodni.html

Zakochałam się, idealnie ten klimat pasuje do mojej sali, bo pod sufitem mamy taki lampeczki Także chyba w końcu mam motyw przewodni naszego wesela I zamiast czarnego który miał być pierwotnie będzie granat i już nie będzie pogrzebowo
Manami, absolutnie cudownie z granatem i motywem gwiezdnym. Przepiekne kwiaty rowniew z wazonach
I dla mnie genialny jest tort! Bardzo prosty ale robi niesamowite wrazenie.

Mysle, ze do sali ktorej zdjecie wkleilas taki motyw bedzie bardzo pasowal
Stary 2016-12-28, 10:32   #2657
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pchelkia Pokaż wiadomość
Dziekuje Niebieska88

Manami, absolutnie cudownie z granatem i motywem gwiezdnym. Przepiekne kwiaty rowniew z wazonach
I dla mnie genialny jest tort! Bardzo prosty ale robi niesamowite wrazenie.

Mysle, ze do sali ktorej zdjecie wkleilas taki motyw bedzie bardzo pasowal
Jeśli chodzi o tort to też mi się podoba, ale chyba jednak bardziej bym chciała ten z załącznika

PM 2018

Stary 2016-12-28, 10:49   #2658
nikkus
Zadomowienie

Manami-ten motyw na prawdę robi wrażenie. Przepiękne bukiety na stołach. Zapisałam :p
Forence- pomysłowy ten twój narzeczony
Pytanie do dziewczyn, które mają DJ. Decydowałyscie się na samego DJ czy DJ z wodzirejem?
nikkus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-28, 10:51   #2659
girlandzia
:)

Cytat:
Manami-ten motyw na prawdę robi wrażenie. Przepiękne bukiety na stołach. Zapisałam
Pytanie do dziewczyn, które mają DJ. Decydowałyscie się na samego DJ czy DJ z wodzirejem?
DJ z wodzirejem

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-28, 10:57   #2660
Pchelkia
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli chodzi o tort to też mi się podoba, ale chyba jednak bardziej bym chciała ten z załącznika
Na moim ekranie wyglada jak obsypany malutkimi diamencikami Piekny! (chociaz moze to perelki, tez pieknie)
Ogolnie granat jest bardzo elegancki, i tak jak mowisz, nie pogrzebowy

na tej stronie maja tez kilka fajnych pomyslow pod ten motyw http://emmalinebride.com/vintage/sta...eddings-ideas/
Bardzo mi sie kieliszki do wina z motywem konstelacji gwiezdnych podobaja
Stary 2016-12-28, 10:59   #2661
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
DJ z wodzirejem

Też mam dj z wodzirejem

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Na moim ekranie wyglada jak obsypany malutkimi diamencikami Piekny! (chociaz moze to perelki, tez pieknie)
Ogolnie granat jest bardzo elegancki, i tak jak mowisz, nie pogrzebowy

na tej stronie maja tez kilka fajnych pomyslow pod ten motyw http://emmalinebride.com/vintage/sta...eddings-ideas/
Bardzo mi sie kieliszki do wina z motywem konstelacji gwiezdnych podobaja
Baaardzo dziękuję za dodatkowe inspiracje Cieszę się że popieracie mój motyw, zostaje on w takim razie już na 99% Świadkowa też poinformowana i zaakceptowała

PM 2018

Stary 2016-12-28, 11:15   #2662
youngatheart
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczyny!

Rozpoczelam swoja przygode z Wizazem na watku Panny Mlode z Krakowa jako, ze w jego okolicach bede poszukiwala sali na wesele w 2018 roku.

Jestem swiezo upieczona narzeczona (21 Grudnia!) i przegladalam to forum juz od jakiegos czasu troche przeczuwajac ze powoli przyjdzie czas sie za to wszystko zabierac, a mimo tego jestem przerazona ogromem organizacji.

Ja i moj luby jestesmy ze soba juz 3 lata i 3 miesiace (zareczyny w miesiecznice ) Poznalismy sie w jego pracy - on pracuje w banku a ja bylam klientem. No i od usmiechu do rozmowy poprzez pierwsza randke, zamieszkanie razem no i do zareczyn

Chcielibysmy aby udalo nam sie zorganizowac slub przed koncem 2018 roku. Marzy nam sie koncowka wrzesnia, bo to byloby okolo naszej 5tej rocznicy. Nie chcemy czekac dlugo ale w 2017 raczej sie nie wyrobimy, z racji tego ze nie mieszkamy w Polsce a i moj narzeczony (wciaz sie nie moge przyzwyczaic) nie jest Polakiem. Stad chcielibysmy jego czesci rodziny i gosci dac dosyc duze wyprzedzenie aby mogli sobie zaplanowac przyjazd do Polski.

Jestem na etapie przegladania jakie mamy mozliwosci jesli chodzi o sale. Poki co napisalam do kilku miejsc, ktore wymienilam w Krakowskim watku, nie wiem czy rowniez tutaj moglabym o nie pytac?

Nie sporzadzilismy jeszcze listy gosci ale spodziewamy sie okolo 80 - 100 maksymalnie osob.

Bylabym ogromnie wdzieczna gdybyscie przyjely mnie do swojego grona

Pozdrawiam serdecznie!
Witamy

Cytat:
Napisane przez skarb23 Pokaż wiadomość
Hej po świętach
To były moje najgorsze święta dziwne bardzo .. Zakończone chorobą ( po pasterce deszcz mnie zlał ) Wszystko w biegu zero odpoczynku . Rozpierdziucha w pracy. Masakra jakaś . Taki piękny plus , że spędziłam całe trzy dni z moim Kochanym i dostałam trzy piękne prezenty od niego aż się nie spodziewałam . Miło Czekam na sylwka, wyjeżdżamy razem na weekend to w końcu odreaguje we dwoje i przy nim jakoś mi się najlepiej odpoczywa.
Super, że wyjeżdżacie! Pochwalisz się gdzie?

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Witam się po świętach. Dzisiaj w pracy 11h, a w nocy spałam może z 4 godziny, ma-sa-kra...
Ja mam już kalendarz na 2017. TŻ kupił mi właśnie na święta kalendarz, złote kolczyki i duże słuchawki różowe, a kalendarz w kolorze fuksji.
Mam nadzieję, że zleci szybko

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Cały dzień prądu nie było. Dopiero godzinę temu oddali. Tak wiało ze na lini się coś stało i naprawiali od 12
U nas też strasznie wiało...

Cytat:
http://www.szalonapannamloda.com.pl/...przewodni.html

http://cateringdiament.pl/app/webroo...ment%20(3).jpg
Chyba jesteś moją bratnią duszą! My też mieliśmy w głowie ten motyw przewodni! Ale chyba w końcu stanie na czerni/złocie/bieli Już nie mogę doczekać się zdjęć z Twojego ślubu!

Cytat:

Wow

Witajcie dziewczyny, mnie niestety choroba rozłożyła na łopatki, czuję się gorzej, niż wczoraj...
Stary 2016-12-28, 11:25   #2663
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez youngatheart Pokaż wiadomość
Witamy

Super, że wyjeżdżacie! Pochwalisz się gdzie?

U nas też strasznie wiało...

Chyba jesteś moją bratnią duszą! My też mieliśmy w głowie ten motyw przewodni! Ale chyba w końcu stanie na czerni/złocie/bieli Już nie mogę doczekać się zdjęć z Twojego ślubu!

Wow

Witajcie dziewczyny, mnie niestety choroba rozłożyła na łopatki, czuję się gorzej, niż wczoraj...
Z tego co widzę to wasz ślub jest 2 tygodnie po naszym, więc będę mogła ci zdać relację i ewentualnie zapobiec wszelkim katastrofom które mogą przydarzyć się mi Masz jakieś inspiracje zapisane do swojego ślubu? Jesli tak, wrzucaj wszystko bo jestem ogromnie ciekawa

PM 2018

Stary 2016-12-28, 11:38   #2664
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Do jakiej miejscowości jedziecie? Byłam na Krecie rok temu
Bali 😊

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Manami-ten motyw na prawdę robi wrażenie. Przepiękne bukiety na stołach. Zapisałam
Nie będę mu mówić, że inne też tak myślą, bo obrosnie mi w piórka 😂

Stary 2016-12-28, 11:46   #2665
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Bali 😊

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Nie będę mu mówić, że inne też tak myślą, bo obrosnie mi w piórka 😂

Czyli będziesz w tej środkowej części wyspy, też tam byłam, tylko niedaleko Heraklionu.

Koniecznie musicie się udać na zachód na Balos <3 przepiękne laguny

PM 2018

Stary 2016-12-28, 11:48   #2666
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youngatheart Pokaż wiadomość
No zleciało, bo to było z nocy pon na wtorek.

Za niedługo idę do gina, jak ja nie lubię.
Stary 2016-12-28, 12:11   #2667
youngatheart
Rozeznanie

Cytat:
Z tego co widzę to wasz ślub jest 2 tygodnie po naszym, więc będę mogła ci zdać relację i ewentualnie zapobiec wszelkim katastrofom które mogą przydarzyć się mi Masz jakieś inspiracje zapisane do swojego ślubu? Jesli tak, wrzucaj wszystko bo jestem ogromnie ciekawa
Oooo, dokładnie
Póki co wrzucam kilka pomysłów na zaproszenia
http://memcatch.com/wp-content/uploa...u-18101616.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...6b3d426493.jpg
http://www.crane.com/crnImages/CZSam...m-V1-CZ234.jpg

Plan stołów:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...1fb7c6cf75.jpg
Numery stołów:
http://rlv.zcache.com/glam_wedding_t..._8byvr_324.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...fe8c07a550.jpg
Stary 2016-12-28, 12:15   #2668
Manami
Wtajemniczenie

I - DE - A - LNE!

Masz kogoś kto wykonuje któreś z tych papeterii? Podmieniłabym tylko czarny na granat ja póki co napisałam do projekt ślub ale oni mają ceny zaporowe ;p

PM 2018

Stary 2016-12-28, 12:42   #2669
beciulka90
Raczkowanie

Hej dziewczyny ja po świętach gorzej zmęczona niż przed. Jak zwykle cały dom ludzi. Dziś już powrót do pracy oj wcale mi się wstać nie chciało..

beciulka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-28, 12:55   #2670
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli będziesz w tej środkowej części wyspy, też tam byłam, tylko niedaleko Heraklionu.

Koniecznie musicie się udać na zachód na Balos <3 przepiękne laguny
Skoro tak mówisz, to będziemy musieli się wybrać 😍

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości