|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2018 cz.3
http://decoris.pl/p/7/355/14105/ZNAJ...002/GLz/z.html
Kolejne zaproszenia w których się zakochałam i kolejna chora cena... zastanawiam się czy nie zrobić tego własnoręcznie, tylko wydrukować w jakiejś dobrej drukarni żeby też były takie metaliczne ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- W ogóle ciągle nie wiem czy ten czarny to jest dobry pomysł... bardzo mi się to podoba, i wygląda według mnie bardzo elegancko, ale nie chciałabym też takiego pogrzebowego efektu A jakieś różowe czy błękitne kolory już do mnie nie przemawiają + w ogóle nie pasują do mojej sali... A sam biały no to kurcze z kolei taki mdły jakiś, nie widziałam jeszcze ładnych białych zaproszeń....
|
#2642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2643 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Rozpoczelam swoja przygode z Wizazem na watku Panny Mlode z Krakowa jako, ze w jego okolicach bede poszukiwala sali na wesele w 2018 roku. Jestem swiezo upieczona narzeczona (21 Grudnia!) i przegladalam to forum juz od jakiegos czasu troche przeczuwajac ze powoli przyjdzie czas sie za to wszystko zabierac, a mimo tego jestem przerazona ogromem organizacji. Ja i moj luby jestesmy ze soba juz 3 lata i 3 miesiace (zareczyny w miesiecznice ) Poznalismy sie w jego pracy - on pracuje w banku a ja bylam klientem. No i od usmiechu do rozmowy poprzez pierwsza randke, zamieszkanie razem no i do zareczyn Chcielibysmy aby udalo nam sie zorganizowac slub przed koncem 2018 roku. Marzy nam sie koncowka wrzesnia, bo to byloby okolo naszej 5tej rocznicy. Nie chcemy czekac dlugo ale w 2017 raczej sie nie wyrobimy, z racji tego ze nie mieszkamy w Polsce a i moj narzeczony (wciaz sie nie moge przyzwyczaic) nie jest Polakiem. Stad chcielibysmy jego czesci rodziny i gosci dac dosyc duze wyprzedzenie aby mogli sobie zaplanowac przyjazd do Polski. Jestem na etapie przegladania jakie mamy mozliwosci jesli chodzi o sale. Poki co napisalam do kilku miejsc, ktore wymienilam w Krakowskim watku, nie wiem czy rowniez tutaj moglabym o nie pytac? Nie sporzadzilismy jeszcze listy gosci ale spodziewamy sie okolo 80 - 100 maksymalnie osob. Bylabym ogromnie wdzieczna gdybyscie przyjely mnie do swojego grona Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
#2644 |
|
Raczkowanie
|
Hej po świętach
To były moje najgorsze święta dziwne bardzo .. Zakończone chorobą ( po pasterce deszcz mnie zlał ) Wszystko w biegu zero odpoczynku . Rozpierdziucha w pracy. Masakra jakaś . Taki piękny plus , że spędziłam całe trzy dni z moim Kochanym i dostałam trzy piękne prezenty od niego aż się nie spodziewałam . Miło Czekam na sylwka, wyjeżdżamy razem na weekend to w końcu odreaguje we dwoje i przy nim jakoś mi się najlepiej odpoczywa.
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po świętach.
Dzisiaj w pracy 11h, a w nocy spałam może z 4 godziny, ma-sa-kra... Ja mam już kalendarz na 2017. TŻ kupił mi właśnie na święta kalendarz, złote kolczyki i duże słuchawki różowe, a kalendarz w kolorze fuksji. |
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień prądu nie było. Dopiero godzinę temu oddali. Tak wiało ze na lini się coś stało i naprawiali od 12
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Święta u mnie zleciały bardzo leniwie, całe 3 dni razem z TŻ - to jedyny bardzo duży plus, bo tak to nudy generalnie, nic ciekawego.
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Pchelkia, witamy!
![]() U mnie Święta w porządku ;-) Tylko przeziębienie dokucza i trochę przeszkadzało w świętowaniu. Na szczęście do pracy wracam 2go stycznia :-D |
|
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.szalonapannamloda.com.pl/...przewodni.html
Zakochałam się, idealnie ten klimat pasuje do mojej sali, bo pod sufitem mamy taki lampeczki Także chyba w końcu mam motyw przewodni naszego wesela I zamiast czarnego który miał być pierwotnie będzie granat i już nie będzie pogrzebowo ![]() http://cateringdiament.pl/app/webroo...ment%20(3).jpg
"Przepraszam dawną miłość, że nową uważam za pierwszą." Wisława Szymborska I ostatnią. PM 2018 Edytowane przez Manami Czas edycji: 2016-12-28 o 10:13 |
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po świętach
Chyba mnie z rytmu wybiło bo dzisiaj zaspałam do pracy ![]() Granatowy motyw śliczny Tylko nad kwiatami się będę dłuuuugo wahała, ale na to przyjdzie jeszcze pora ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2652 |
|
Rozeznanie
|
no i nareszcie po świętach.
ja tel dostałam od tz bo na swój narzekalam. tak zartowalismy, że też mnie denerwuje a jakoś go nie zmieniam. siostra tz przyjechała na święta. wybawilam się na zapas z jej córeczka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedy lecicie? My w tym roku chyba wyjątkowo odpuścimy wyjazd, ze względu na to że musimy duuużo oszczędzić Ale po ślubie sobie odbijemy
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten mi zrobił taka niespodziankę 😊 Cieszę się tym bardziej bo to będą nasze pierwsze wspólne wakacje zagranicą 😊 Wybrał dla nas sierpień z czego się cieszę, bo teraz mam gorący okres na studiach, pisanie pracy, w czerwcu obrona, szukanie nowej pracy, więc ten sierpień będzie optymalnym czasem kiedy już nie powinnam mieć za dużo na głowie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2656 | |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Niebieska88
![]() Cytat:
![]() I dla mnie genialny jest tort! Bardzo prosty ale robi niesamowite wrazenie. Mysle, ze do sali ktorej zdjecie wkleilas taki motyw bedzie bardzo pasowal
|
|
|
|
|
#2657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2658 |
|
Zadomowienie
|
Manami-ten motyw na prawdę robi wrażenie. Przepiękne bukiety na stołach. Zapisałam :p
Forence- pomysłowy ten twój narzeczony ![]() Pytanie do dziewczyn, które mają DJ. Decydowałyscie się na samego DJ czy DJ z wodzirejem?
|
|
#2659 | |
|
:)
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piekny! (chociaz moze to perelki, tez pieknie) Ogolnie granat jest bardzo elegancki, i tak jak mowisz, nie pogrzebowy na tej stronie maja tez kilka fajnych pomyslow pod ten motyw http://emmalinebride.com/vintage/sta...eddings-ideas/ Bardzo mi sie kieliszki do wina z motywem konstelacji gwiezdnych podobaja ![]()
|
|
|
|
|
#2661 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Cieszę się że popieracie mój motyw, zostaje on w takim razie już na 99% Świadkowa też poinformowana i zaakceptowała
|
|
#2662 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
My też mieliśmy w głowie ten motyw przewodni! Cytat:
Witajcie dziewczyny, mnie niestety choroba rozłożyła na łopatki, czuję się gorzej, niż wczoraj...
|
|
|
#2663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz jakieś inspiracje zapisane do swojego ślubu? Jesli tak, wrzucaj wszystko bo jestem ogromnie ciekawa
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Bali 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
|
|
#2665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koniecznie musicie się udać na zachód na Balos <3 przepiękne laguny
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
No zleciało, bo to było z nocy pon na wtorek.
![]() Za niedługo idę do gina, jak ja nie lubię.
|
|
|
|
#2667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Póki co wrzucam kilka pomysłów na zaproszenia ![]() http://memcatch.com/wp-content/uploa...u-18101616.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...6b3d426493.jpg http://www.crane.com/crnImages/CZSam...m-V1-CZ234.jpg Plan stołów: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...1fb7c6cf75.jpg Numery stołów: http://rlv.zcache.com/glam_wedding_t..._8byvr_324.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...fe8c07a550.jpg
|
|
|
#2668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz kogoś kto wykonuje któreś z tych papeterii? Podmieniłabym tylko czarny na granat ja póki co napisałam do projekt ślub ale oni mają ceny zaporowe ;p
|
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
ja po świętach gorzej zmęczona niż przed. Jak zwykle cały dom ludzi. Dziś już powrót do pracy oj wcale mi się wstać nie chciało.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

A jakieś różowe czy błękitne kolory już do mnie nie przemawiają + w ogóle nie pasują do mojej sali... A sam biały no to kurcze z kolei taki mdły jakiś, nie widziałam jeszcze ładnych białych zaproszeń....

) Poznalismy sie w jego pracy - on pracuje w banku a ja bylam klientem. No i od usmiechu do rozmowy poprzez pierwsza randke, zamieszkanie razem no i do zareczyn 

Także chyba w końcu mam motyw przewodni naszego wesela 
A jak tam wasze prezenty?

ja po świętach gorzej zmęczona niż przed. Jak zwykle cały dom ludzi. Dziś już powrót do pracy oj wcale mi się wstać nie chciało..