|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MARZEC xD [!] nasze skarby...=)
Hejka po raz pierwszy wrzucam swoje zakupy...także proszę o wyrozumiałość...
bluzka Zara 24,9zl zielona bluzka Reserved 39,9zl malinowa bluzka Reserved 49zl płaszczyk Zara 199zl koszula Top Secret 45zl cardigan beżowy Zara 59,90zl cardigan szary H&M 79,90zl jeansy KappAhl 2 pary 200zl torba LMarconi 69zl buty Bata 79zl balerinki Zara 99zl serce Aldo 25zl
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
moje spodenki bershka
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ładne, a ono jest otwierane?
tosia86 bardzo udane zakupy |
|
|
|
#1564 |
|
Raczkowanie
|
cd.
|
|
|
|
#1565 |
|
Raczkowanie
|
sorki,że tak na raty
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szary kardigan z H&M też śliczny, mam praktycznie identyczny tylko czarny i z Cubusa
|
|
#1568 |
|
Rozeznanie
|
te peep toe nie spadają z nogi bo też mam na nie chętkę.....a były inne kolory??
Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2008-03-15 o 13:12 Powód: dbl |
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki. nie jest otwierane
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
Tosia - super ten sweterek szary na guziki
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
olinkaaa bardzo bym chciała ale nie mam jak
mogę tylko potwierdzić że każdy paseczek jest osobno pakowany, torba bardzo ładnie wykończona , przesyłka w następnym dniu roboczym dochodzi (Kraków-> Katowice)- chociaż do mnie zwykle wszystko w 2 dni idzie jeśli chodzi o wielkość to tak na styk mieści mi sie kołonotatnik B5 w twardej oprawie 160stronny więc ogólnie jestem zadowolona, będzie na lżejsze dni na uczelni pozdrawiam
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Śliczne serduszko i balerinki z Zary
|
|
#1573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() alaya 33 dziękuję za tak wyczerpujące informacje, a czy da się tą torebeczkę zarzucić na ramię, ale nie na tym długim pasku? |
|
|
|
|
#1574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta torebka,ostatnio ja iwdzialam na zywo i ladnie sie prezentowala,milego noszenia
![]() Cytat:
![]() A mozesz napisac z jakiego sklepu sa te peep-toe?i czy byly inne kolorki? swoja droga-milo spotkac kolejna wizazanke z trojmiasta ![]() Cytat:
W poniedzialek wieczorem fioletowych byly3 sztuki<jedna jest juz moja > dzis dokupowalam turkusowa dla kumpeli i w sumie zaluje,ze nie wzielam sobie jeszcze czerwonej... moze jeszcze w weekend sie po nia wybiore...A widzialas,ze poza fajnymi grzybami byla tez dostawa szaliczkow-sa min.fioletowe i zolte po 12,90,wiec calkiem przyzwoicie...wogole zaczynam ten sklep za bardzo lubic ![]() ![]() A buciki kupilas bardzo fajne, tez je mierzylam milego noszenia
|
||
|
|
|
#1575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
buty są ze sklepu BOTI to jest ich stronka którą podała mi super_karo, za co jej baaaardzo dziękuję o bym nawet nie wiedziała, że ten sklep mam pod nosem http://butyboti.pl/Były tylko czarne. Za to u mnie tych torebeczek jest bardzo dużo, w każdym kolorze |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
aniser ja ten sklep lubie od dawna
ale chyba Cie nie pociesze jak powiem ze wzielam dzisiaj dla kolezanki ostatnia czerwona i zielona ale moze jeszcze doloza szaliczki widzialam, ale mam 2 od nich i farbuja, wiec sie troche zrazilam, chociaz mam czerowny i turkusowy, a te nowe takie pastelowe bardziej ![]() Edit: O, Olinkaa, a bylo cos jeszcze fajnego w tym sklepie? Szkoda ze tak daleko :P w ogole Ch Ires, co to? 150 tam dojezdza? |
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż jeden fajny sklep w okolicy
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
dojedzie, ale byś miała spacerek ok 5min może mniej. Najlepiej 152 bo zatrzymuje się praktycznie pod samymi drzwiami "C.H Ires". Gdyby nie strona tego sklepu z butami to bym nie wiedziała, że to centrum handlowe
A buty mają tam fajne i to w przyzwoitej cenie. W ogóle super_karo mówiła, że to rodzimy sklep CCC. I rzeczywiście da się to zauważyć. Mają tam też buty lasocki i CB ( o ile dobrze pamiętam nazwę, chodzi mi o ten tańszy odpowiednik lasockiego)BTW A skąd Ty jesteś Iwonko?
|
|
|
|
#1579 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a co myslicie o takich butkach z ccc? kosztuja 59zl, na nodze nawet ladnie wygladaja
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
olinkaaa a jest tam jeszcze cos fajnego w tym Ch?
Ja czekam az Klif rozbuduja <marzyciel>kal1nka mi sie srednio podobaja przez ten kwadratowy czubek
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a wiesz może co ma się znaleźć nowego w rozbudowanym Klifie? |
|
|
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
olinkaaa nie za bardzo da radę, ja mam bardzo szczupłe ręce ale nie da sie na ramię bez paska
( długość rączek- 25cm, a długość paska maksymalna - 113cm -> chyba zrobię sobie dziurki dodatkowe na ramię mam z h&m czy reserved tzw."worki" uczelniane![]() ![]() kal1nka dzisiaj przymierzałam takie czarne ale mam za wąską stopę i rozłażą się jak kapcie szkoda bo fajne takie do latania i ładne, jak nie są za szerokie na Ciebie to ja bym brała
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ze Zare czy Bershke, to watpie... Moze predzej tam na wzgorzu, ale to za 100 lat
|
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zadomowienie
|
ja wlasnie tez nie bylam przekonana do nich ze wzgledu na czubek, ale przymierzylam, i na nodze tego praktycznie nie widac
![]() Cytat:
|
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczynki
![]() kupiłam ja na allegro,chciałam w primarku ale w UK bede dopiero w lipcu a juz sie nie moglam doczekac ![]() podaje linka do aukcji http://www.allegro.pl/item328072850_...ach_z_uk_.html
|
#1588 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiejsze butki
![]() Wyprawę po ni przypałciłam katarem i bólem głowy, bo spóźniłam sięna pociąg powrotny i przez godzinę sterczałam na peronie, ale warto było ![]() Dolączam do grona "fanów szarych balerin z CCC" ps. zdjęcia niewyraźne i wybaczcie, musiałam stanąć nogą na biurku bo inaczej było z ciemno
|
#1589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to Wzgórze to rozrasta się i rozrasta i efektów nie widać madzior22 też przymierzałam te buty, ale nie podobał mi się no i strasznie czuć było od nich butapren |
|
|
|
|
#1590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda tylko,ze nie ma czerownych... Ale tobie zycze milego noszenia,a do Ch Ires pewnie sie wybiore,skoro maja taki fajny obuwniczy...szczegolnie,z e od TZta wracam czesto 150,to zawsze moge wysiasc troche dalej ![]() ![]() Cytat:
![]() Niebieska wzielam kolezance,a moze to i dobrze,ze juz nie ma czerwonych- pieniedzy nie wydam ![]() Aaa..dzieki za namiary na Accomodaro<czy jakos tak>w Auchan-dzieki Tobie kupilam sobie tam swietny wisiorek i breloczek za gorsze ![]() Cytat:
ale kolor fajny |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

bluzka Zara 24,9zl zielona bluzka Reserved 39,9zl malinowa bluzka Reserved 49zl płaszczyk Zara 199zl koszula Top Secret 45zl cardigan beżowy Zara 59,90zl cardigan szary H&M 79,90zl jeansy KappAhl 2 pary 200zl torba LMarconi 69zl buty Bata 79zl balerinki Zara 99zl serce Aldo 25zl

- 49 zł 

mogę tylko potwierdzić że każdy paseczek jest osobno pakowany, torba bardzo ładnie wykończona
jeśli chodzi o wielkość to tak na styk mieści mi sie kołonotatnik B5 w twardej oprawie 160stronny 

buty są ze sklepu BOTI to jest ich stronka którą podała mi super_karo, za co jej baaaardzo dziękuję o bym nawet nie wiedziała, że ten sklep mam pod nosem
A buty mają tam fajne i to w przyzwoitej cenie. W ogóle super_karo mówiła, że to rodzimy sklep CCC. I rzeczywiście da się to zauważyć. Mają tam też buty lasocki i CB ( o ile dobrze pamiętam nazwę, chodzi mi o ten tańszy odpowiednik lasockiego)
szkoda bo fajne takie do latania i ładne, jak nie są za szerokie na Ciebie to ja bym brała