|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Wstaliśmy dziś rano i zastaliśmy chomika wiszącego na prętach klatki, obok kołowrotka.... Myślałam, że tam wyzionął ducha (tak wyglądało). Wlazł tam, ugrzązł i wyleźć nie mógł Kamikadze jeden Ale kołowrotek już zdjęty, zresztą i tak był nieużywany.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeby tak bez związku?
Cytat:
Dzięki. Osadnicy do obczytania. Nie znam się na grach, ale czy np nie ma takich kryminalnych? Typu zagadka? Tropy? agent?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-28 o 23:20 |
|
|
|
|
#3813 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, na takich grach się nie znam, niczego nie polecę :/ U nas tylko fantasy, RPG, strategie albo coś w stylu Kolejki. |
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() mamy coś co jest wizualnie fajne, ale słabe do grania o, to to było niezłe, rozwiązujesz zagadkę krymi na podstawie obrazków Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2016-12-28 o 23:29 |
|
|
|
|
#3816 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawie jak scena powyżej "co się stało chomikowi" ![]() Dzięki. Teraz tylko dostępność. Ale jesli nie na jusz, to przynajmniej się orientuję w temacie, bo tak to jak dziecko we mgle. Utkłam na zamówieniach przy maśle. Klikałam olej śliwkowy i migdałowy no i se myslę, a co tam, niech juz za jednym przesyłem idzie masło, przyda się do stóp, łokci, dłoni etc. Tylko nie pamiętam które kakaowe czy shea lepsze? Pomijam już nieznane mi murumuru, z tego co czytam to najbardziej do włosów.edit: nic nie zamawiam, śliwkowy niedostępny. Normalnie pustki w sieciuni.Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-29 o 00:12 |
|
|
|
|
#3818 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3819 | ||
|
Panaroja
|
No nieee, snowu pierwsza, co jest, tylko ja taka pracowita , że Bar muszeu otwierać dzień w dzień
![]() Cytat:
![]() 2. 3.wyrodna macierz, jarla głodzi ![]() ![]() Cytat:
do mnie po trzech dniach dochodzi , to nie tak długo ![]() Zapomłam - Redzia masz fantastyczną torbę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Naprzeciwko polibudy jest optyk imć Robak Z takim nazwiskiem, to zakład pogrzebowy powinien prowadzić
|
#3821 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Dziś była pobudka o 7, fryzowanie, malowanie i do roboty odzwyczaiłam się już od tego, ale kawę mają dobrą...Zabrałam swoje rzeczy, pogadałam z fajnymi znajomymi, niefajnych akurat nie było ![]() Przy okazji zahaczyłam o Halę Mirowską, dawno tam nie byłam. Wróciłam z bakłażanami, granatem, Tesco zaraz dostarczy sery, mąkę i inne takie, będzie Sylwester pod znakiem kuchni gruzińskiej ![]() Zapisz
|
|
#3822 | ||
|
Nindżopesz
|
Taka ło, fajna http://www.rebel.pl/product.php/1,60...lejka-IPN.html
Cytat:
![]() 1. niech Ci będzie, w ogóle nasze narzekania skojarzyły mi się z tym filmikiem (tylko trzeba odjąć rzewność) https://www.youtube.com/watch?v=litXW91UauE 2. dzięki, wieki całe szukałam w sieciuni prostego wora Twoja też była zacna, acz szara to nie dla mię.Cytat:
![]() Macham znad rozmyślania jaki tonik (do twarzy) kupić, ciężka życiowa decyzja. |
||
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-29 o 11:28 |
|
|
|
|
#3824 | |
|
|
Cytat:
Nie kupuj YR, właśnie otworzyłam taki czerwony i nie dość, że zapach ma dziwny, to jeszcze jest w żelu prawie, taka konsystencja kurzego białka (to chyba zol, nie żel ).A w kolejce czeka Bielenda i Ziaja -zawsze mi w firmowym sklepie dołożą tonik do zakupów i mi się potem zapas zbiera... Zapisz
|
|
#3825 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chciałabym jakiś koreański (bo tak) i rozmyślam nad składami - niech już będzie wypasiony, np. z wodą morską czy cuś... EDIT: no i capnęłam Innisfree Sparkling Skin z wodą morską. Pewnie jakiś reklamowy kit
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-12-29 o 11:37 |
||
|
|
|
#3826 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.ona bronzowa była ale po ciemku wszystkie torby so szare ![]() 3. 4. ja lubieu ten ło http://bielenda.pl/produkty/skin-cli...ajacy-anti-age ma przyzwoity skład i ładnie nawilża Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Będę ciekawa opinii. |
|
|
|
|
#3828 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#3829 | |
|
BAN stały
|
Znad
i ciasta porzeczkowego Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. o, fajny! To następną razą. Yhm
|
||
|
|
|
#3831 |
|
|
A i byłam u króla jajek
![]() Nie wierzyłam, ze to możliwe, ale faktycznie jest, stoi, marznie i tłum jakoś wokół niego się nie kłębi
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Kolega z robo dostał w paczce od znajomych jakies ciasteczka świąteczne z Grecji
![]() trochę strach było próbowac, ale sa ok, coś jak nasze bajaderki z piernikową nutą
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3834 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
lepszy cwaniaczek ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- możesz stosować naprzemiennie- jeden rano, drugi wieczorem albo na odwrót , ja tak robieu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-12-29 o 12:22 |
|
|
|
|
#3835 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Też se paczam na pielęgnację paszczową, mój krem Daxa zniknął był z pralki w dziwnych okolicznościach i niczego nie mam do miziania lica (poza starym tonikiem na spirytusie i jakimś lipnym peelingiem, oba z Avonu) Seria Dr Medica, niby trądu typowego nie mam, ale wyskakuje co i rusz jakiś syf - co myślicie? Nie za radykalne dla mojej dojrzałej cery? Czy może lepiej jaki lżejszy kaliber, tę serię przykładowo (Margot polecała o ile mnie pamięć nie myli)?
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Piers do przodu
|
Nie rozumiem tego fenomenu jajcarskiego
zapisywać się na czekanie na jajko ze złotem za stówkę?? to wolę se strzelić GoldWasser - przynajmniej widze w butelce co jest Słońce dzień drugi
|
#3838 | |
|
|
Nie lepiej kulki, albo likier??
![]() Cytat:
W których zawsze kupuję...Kurczę, łeb mnie boli, w nocy wstawałam z bólem, ale dało się jakoś go przytłumić, a teraz wraca dziad... Zapisz
|
|
#3839 | ||
|
BAN stały
|
U nas dzisiaj chmurzyska
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3840 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

(tak wyglądało). Wlazł tam, ugrzązł i wyleźć nie mógł
Kamikadze jeden
Ale kołowrotek już zdjęty, zresztą i tak był nieużywany.

do mnie po trzech dniach dochodzi , to nie tak długo 

i ciasta porzeczkowego 
lepszy cwaniaczek