![]() |
#3121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
o, znalazlam wypowiedz adiunkt z warszawskiej AM => http://www.poradnikzdrowie.pl/eksper...ne,9393,38.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest auto M., ma spory silnik. Ja jak sie wreszcie zbiore i zdam prawko kupie sobie male auto - mam na oku Vauxhall Tigra - ale jakis starszy rocznik, moze Renault Megane (ale on nie taki maly) - tez starszy. Nie chce kupowac czegos drogiego na poczatek ze wzgledow oczywistych. Ja w ogole myslalam o jakims gracie za 300-400 funtow ale jest obawa, ze bedzie sie psulo i zamiast sie uczyc to bede trzymac go u mechanika. Na zakupach bylam - kupilam sobie Dune w zestawie. Za male pieniadze i mam kolejna torebeczke czarna, ktora byla w zestawie. Ladna ale mam taka sama juz z innego zestawy i ani razu nie mialam jej ze soba. Zastanawiam sie co z ta zrobic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze wyjaśnię. Tyle, że to jest wyciągnięte z kontekstu. Bo podałam w moim poście, w jaki sposób to się stało i opisując konkretny przypadek, z którego wynikało, że jej bezpłodność wynika z rozregulowania gospodarki hormonalnej. Różnica jest dla mnie oczywista.
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co pisalas, zrozumialam tak: bezplodnosc ( w jej przypadku) wynika z rozregulowania gosp. hormonalnej, a rozregulowanie pojawilo sie w zwiazku z pigulami. Czyli ze piguly winne sa jej bezplodnosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
To ja pisałam,że nie mam okresu od pół roku. Okres zawsze miałam nieregularny, tabsy zapisał mi lekarz właśnie na uregulowanie. Jak brałam krwawienie z odstawienia było-super. Jak przestałam brać to krwawienie też przestało się pojawiać. Mój gin sprawę zlekceważył, Teraz wybieram się do innego lekarza. Jakie badania lekarz powinien mi zlecić (lub o jakie powinnam się upomnieć)? To okropne uczucie, gdy nie wiadomo co dzieje się z własnym ciałem
![]()
#3129 |
Zakorzenienie
|
Irka, oplulam monitor
![]() ![]() Ja pasuje, bo to nie miejsce na takie wywody i na udowadnianie swoich racji ![]() Vesenko, PW napisalam do Ciebie. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-03-15 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko działa
![]()
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Nic to nie dało
![]() ![]() edit: pod IE jest OK. Wrrr chyba nie omienie mnie czyszczenie tempsów. edit2: po wylogowaniu dostaję komunikat wizażowy, że cookiesy zostały wyczyszczone, więc to nie o to chodzi. Idę sprawdzić na techniczny, czy ktoś też ma taki problem pod FF.
#3134 |
rude jest piękne:)
|
U mnie emotki tez raz dzialaja ,raz e wlasnie przed chwila bylo pyk,pyk i dzialaly ,a za chwile nie.
Tak sie dzieje od jakiegos czasu ,czyszczenie nie pomaga,nieraz wcale nie mozna wstawic emotek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jechałam raz Tigra znajomej myślałam ze Mnie dosłownie trafi. Manewr zawracania który ja robię moim "ciapkiem" na raz, Tigra robiłam na 4 (do przodu skręt pod krawężnik, do tyłu pod krawężnik do przodu pod krawężnik, trochę do tyłu i dopiero do przodu nie wadząc o krawężnik). Co do prawka. Chyba zdecydowanie lepiej jest go zrobić w GB. Tam przynajmniej sa normalni egzaminatorzy a nie w dużym stopniu "hołota" (nie znalazłam w swoejej głowie innego okreslenia bardziej trafnego) jak u nas. Akurat to co się dzieje w ośrodkach Warszawskich i podwarszawskich mam teraz na bieżąco bo zdają znajome (bezskutecznie po 4 czy 5 raz). Jak słucham tego co opowiadają ze dzieje się na egzaminach to mi szczeka do pasa opada. Pomysły na oblanie zdającego maja coraz to lepsze i bardziej absurdalne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
No pewnie
![]() ![]() masz już zresztą PW w tej sprawie ![]()
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh - jutro ide troche pojezdzic, ale tak jak mi sie nie chce tego robic to ... szkoda slow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro mam zamiar dać radę z Sopotu do Malborka i to że sie jeszcze nie boją to chyba tylko zasługa ilości wypitego grzanego wina ![]()
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym sie napila grzanego wina... ale z braku laku napije sie piwa. Glowa mnie boli, dolaczylam do elitarnego klubo glowo-bolacych. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Musi być
![]() Cytat:
mam nadzieję że w miarę sztbko przestanie bo jutro rano koło 7.00 mamy w planach golfa przed Grand Hotelem ![]()
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie dzisiaj alkoholizuje
![]() Czyms co Strachulce i Mskladaczki lubia najbardziej ![]() ![]() Strachulcu, co slychac w Sopocie? Zdjecie mola cudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Golf, Marta - fiu fiu
![]() Dziewczyny, głupio mi pisać zupełnie nie na temat, ale może w Waszym gronie znajdzie się jakaś martensowa specjalistka: poluję na zielone Martensy i znalazłam na Allegro jedne w niezłej cenie. Ale trochę podejrzane wydaje mi się, że się tak się makabrycznie błyszczą! Zerknijcie: http://www.allegro.pl/item328322606_...60_size_5.html ![]()
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mialam kiedys takie oczodajne niebieskie martensy, blyszczaly sie, ale nie az tak. Moze to przez lampe sie tak swieca strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Lecę na piwko. Miłego wieczoru. PS. Mi się te butki podobają, ale nie mój rozmiar i noszę skórzane. Ale model fajny.http://www.allegro.pl/item327053529_...uty_cena_.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sivy cały czas kije wozi w samochodzie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Fenris, a czy były cały czas takie kaloszowato-świecące, czy "normalne"?
![]()
#3148 |
czyli Endżi
|
Strachulcu, dzięki za smska
![]() Kurde, nie miałam akurat nic na karcie (jeszcze nie mogę się przyzwyczaić do nieabonamentowego systemu ![]() ![]() ![]() Zdjęcie prze-pię-kne ![]() ![]() Do Sopotu zapraszam serdecznie - Trójmiejskie perfumiary i ja przywitamy Cię z szeroooooko otwartymi ramionami ![]() Cholersko cieszę się, że się dobrze bawisz ![]()
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.