|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkad do cery mieszanej wraliwej
Cytat:
Muszę jednak upolować jego próbkę jeżeli Ty tego nie zauważyłaś Może wcale aż tak źle się nie trzyma?
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
widziałam te wpisy , bo sama tez go oceniałam....niestety nie mogłam sie wypowiedzieć na temat rzekomej nie trwałości bo nie zwróciłam na to uwagi większej...używałam różnych podkładów i dla mnie on jest naprawdę w ścisłej czołówce...zimą używam shiseido bo sa bogatsze, ale późną wiosna i latem nie wyobrażam sobie życia bez clarinsa.....
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To skoro przetrwał test z potokiem wody na twarzy to trwałość musi być przyzwoita. Również cenię bardzo sobie tę cechę, dlatego nietrwałość dyskwalifikuję podkład u mnie na samym początku.Dzięki wielkie, bardzo mi pomogłaś |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
wklejam fotkę clarinsa radiance nr 04, nieznacznie jaśniejszego od 01 i 02 których tez używałam.
Jego konsystencja jest leciuteńka co widać po kropli, która wystarczyła mi na pomalowanie prawie całej dłoni.. trudno mi było pokazać kolor rozsmarowany, bo sie dobrze wtapia i po chwili jest niewidoczny, ale poprawiłam i widać taką smużkę ![]() Dodatkowo po tej pomalowanej dłoni przejechałam rekawem czarnej bluzki dzianinowej - zero śladu ( zrobiłam to celowo i dość mocno) tutaj można porównać kolor http://eu.strawberrynet.com/makeup.a...neId=3292#3292 |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Jazmine jak z kryciem i konsystencją u tego Clarinsa ? , testowałam Shiseido ale jakoś mnie nie zachwycił
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Może wcale aż tak źle się nie trzyma?