|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Zaraz idę popełnić lekką sałatkę, żeby mieć podkład pod popełnione za czas jakiś zapiekane naleśniki ruskie i kapustowo-grzybowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3902 |
|
Nindżopesz
|
Tak sobie wąziutkie, już przy 38 jest sporo luzu. Od dawna nie kupuję kozaków bo to bez sensu. A botki też często robią kaloszowate. W Zalando jest podział na wąskie, normalne i szerokie cholewy, nawet dałoby radę coś wybrać.
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego, niech Nowy Rok będzie lepszy niż poprzedni
|
#3904 | ||
|
BAN stały
|
Spomiędzy zalatania
No Ci mówię, beze mnie by zginęła Na szczęście tłumów dzikich już nie było, podobnie jak i udek ![]() Cytat:
Cytat:
Podkład robi się pod produkty spożywcze w płynie ![]() --- Pewnie dzisiaj już tutaj nie zajrzę, więc... Samych dobrych dni w 2017 everyone!!!
![]() |
||
|
|
|
#3905 | |||||
|
Panaroja
|
snad niczego i strzelaniny zaokiennej
![]() Cytat:
![]() 2. 3.poka ! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co mi przypomina, jak kieeedyś na innym forumie sie żaliłam na zatoki i smarkanie glutami i wysmarkiwanie mózgu przez nos i konsystencji takowego w nawiązaniu do ekstrakcji mózgu przez nos kapłanami egipskimi podczas mumifikacji , i jedna dziewczyna zapytała a propos tego czy robiłam parówki , na co ja inteligentnie stwierdziłam , że nie , ale masa parówkowa na pewno jest gęstsza od mózgu więc dużo trudniej by się wysmarkiwała , po czym się okazało że chodziło o takie parówki właśnie do wdychania ![]() Ad sinupret Gryxia , siostry , udek i sklepu - rano byłam w Simply znaczy około dziesiątej - luz blus , zupełnie pusto . Potem poszłam jeszcze raz o wpół do pierwszej - nadchodzi armagedon, koniec świata , apokalipsa i czwarta wojna wszechświatowa, trzeba kupić WSZYSTKO i w DUŻYCH ILOŚCIACH i zakupy robią WSZYSCY a ja chciałam tylko olej sezamowy do masażu i soczek do picia a i tak oleju nie było, tylko sos sojowy w kilku odmianach ![]() Wszystkiego najlepsiejszego wszystkim od jutra ![]() !!!Zapisz Zapisz Zapisz ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Nie ma to jak paczać zezem - tytuł wontku : "Czym sie wypchacie w Wigilię" ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-12-31 o 17:11 |
|||||
|
|
|
#3906 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Otóż mazałam sobie dolinę łez, najsampierw delikatnie z wyczuciem, potem już po całości na chama. Bruzdy n-w i policzki aż po skroń. Mazałam to Voluplusem + BRTC i teraz nie wiem które z nich działa Poczekam aż się któreś skończy i sprawdzę czy się zapadam. No i proszę Ciebie, pod oczami nadal mam widoczne "podkowy", ale już nie tak zapadnięte, bruzdy płytsze (chyba już mniejsze nie będą bo taki układ twarzy), a policzki i kość się powolutku kształtują. Z półprofilu widzę, że jestem mniej płaska. Ponadto samym Voluplusem smaruję usta na noc i są bardziej nawilżone przez co optycznie pełniejsze, tzn. dolna warga. Możliwe, że to po prostu olej tak działa, w każdym razie dla mnie git. Górna warga też się ociupinkę uniosła przez to wypełnienie bruzd. Reasumując osiągnęłam akceptowalny dla mnie wygląd (zawsze podobały mi się twarze trójkątne z półprofilu a miałam kanciastą i płaską), ale będę dalej smarować dla ciekawości.2. sianem
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
oba kupowałaś w Bazarze ? Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3908 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A BRTC bezmyślnie brałam od Cukra, a na ebayu jest spooro taniej. Np. http://www.ebay.com/itm/1pcs-BRTC-Sa...oAAOSwcUBYM52f |
|
|
|
|
#3910 |
|
Piers do przodu
|
Hohoho niech Bar się miewa noworocznie
|
#3911 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Howgh
![]() Weszłam akurat na za dużą mosznę i parówkę, która nie jest parówką tylko parówką i od razu poczułam ten barowy klimat Red, efekty, które opisujesz to jak dla mnie wow ![]() A znacie coś na wory takie obwisające pod oczami? Monszu się robią z wiekiem większe, aż się wystraszyłam, że będzie wyglądał jak Ryszard ![]() Świętuje ktoś dzisiaj w Barze? Bo ja będę
|
#3913 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
O hej Corii
Jak tam po świętach żyjesz? Ja siedzę w ciszy - dziecko śpi (wtf???), pies śpi (z przerwami na podnoszenie łba jak strzelajo), kot pod kanapą pewno też śpi. M. w pracy pewno pracuje ![]() Zrobiłam dziś porządki w szafie i takie ogólne ogarnięcie mieszkania i mnie brzucho teraz boli i kręgosłup do pośladka Nie poszarżujesz.
|
#3915 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tak, lajtowo było nawet ![]() A Ty? Wybacz, bo nie na bieżąco jestem z Barem ![]() Oj, szkoda zdrowia na szarżowanie Mnie by się dzisiaj nie chciało szafkowych porzadków robić ![]() Mąż wraca późno dzisiaj? Mój mi proponował film jakowyś, ale ze mam przesyt filmów (zaliczyłam ostatnio m.in. 2 razy w kinie Łotr1), to podziękowałam Wobec czego każde na swoim kompucie siedzi i wali w klawisze
|
|
#3916 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ja! Mamy szampan z Hello Kitty, sushi wydarte z gardła na ostatnią chwilę i dużo fosforyzujących różdżek i maseczek a'la wróżki
|
|
|
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Mi się zachciało to trzeba było wykorzystać okazję ![]() 3. Pracuje dziś od 18stej do rana Cytat:
2. Dziewczęca stylówa ![]() Macie jakiś skojarzenia, przemyślenia na temat imienia Stefania? Nie krępujcie się Strasznie się ostatnio zafiksowałam na nim i sprawdzam odbiór.
|
|
#3918 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() to był żart - kojarzy się głównie nobliwie, Stefania Grodzieńska, opowieści, te sprawy, ta Stefa wyżej to był rozziew taki ('Stefów' możesz się bać, prawda?) |
|
|
|
|
#3919 |
|
Nindżopesz
|
Panienka z dobrego domu, która chce zostać zakonnicą albo pracować w ochronce. Nosi białe rękawiczki, duże kapelusze i płoni się kiedy Wacław chwali jej hafty.
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do pogrubionego aż zaczęłam doszukiwać się drugiego dna
|
|
#3921 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Sushi zrobione i zjedzone teraz winko i tv w zaciszu Barowym
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Stefania to babcia, taka z siwym koczkiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3924 |
|
Nindżopesz
|
Zielony
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Spełnienia marzeń i powodzenia w realizacji planów, do tego zdrowia, miłości i dobrego samopoczucia nie tylko w tym jednym roku
|
#3926 |
|
BAN stały
|
Na szybko: znad vqrwa i dobranoc
![]() ---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Dobra, kłamałem Słuchajta, jaki boski fragment żem wynalazł! |
|
|
|
#3927 |
|
To ja :)
|
Najlepszego znad Trójkowego Topu Wszechczasów
Floydzi na 2 miejscu ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Zez noworoczny. Dopiero 57 miejsce leci
|
#3928 | |
|
Mother of Cats
|
Pokój temu barowi w Nowym Roku! Niech się Wam szczęści i układa
Cytat:
Oryginalne w dzisiejszych czasach. Sama rozważam nadanie ewentualnym potomkom imion po przodkach - Zofia, Anna, Jan i takie tam. Choć nie bezkrytycznie, o nie! Przeciwko Ottonowi protestuję i protestować będę, howgh! ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
#3929 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Zapisz ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I za nieskrępowanym sarkazmem oraz lożą szyderców i tego Barowi życzę w Nowym roku najbardziej ![]() Ciekawych dyskusji też Cytat:
Także wysokie sfery gone dirty. Dodam, że zawsze z nią sympatyzowałam i kibicowałam tej buntowniczej postawie, jednoczesnie współczując dramatycznych zdarzeń na początku. Generalnie to chyba zawsze będzie imię kojarzące się z wyższymi klasami. A i jeszcze córka Anny Muchy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-01 o 14:47 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

) to nie jest jednak nic normalnego 

A do spódnic i sukienek masakra :/
Kochana siostra
Podkład robi się pod produkty spożywcze w płynie 

nadchodzi armagedon, koniec świata , apokalipsa i czwarta wojna wszechświatowa, trzeba kupić WSZYSTKO i w DUŻYCH ILOŚCIACH i zakupy robią WSZYSCY
a i tak oleju nie było, tylko sos sojowy w kilku odmianach 
!!!