![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III
Ciśnienie podobno spada,
ja w ogóle mam niskie ciśnienie, teraz w ciąży też, więc może to to. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Inez moj maz tez uwielbia szakszuke, zwykle robimy w sezonie gdy sa dobre malinowe pomidory
![]() ![]() Mi sie bardzo podoba imie Karol ale tak ma na imie moj brat wiec odpada ![]() ![]() ![]() ![]() Co do laptopow to odpukac moja toshiba jeszcze z czasow studenckich smiga juz 8 rok- kiedys to sie jednak robilo solidniejszy sprzet ![]()
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak spada właśnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Melduje się szybciutko
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() potem już tylko same wyzwiska ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
ski
|
Milutek, choćbym czytała o sobie i bracie
![]() Włosy mam już wyprostowane. Jeszcze makijaż, ubrać się i jestem gotowa. Szczerze to średnio mi się chce ale jak już zapłaciliśmy to pójdę. Tym bardziej że mąż się doczekać nie może ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyszlam z wanny, zrobilam sobie caly pakiet pielegnacyjny, pomalowalam paznokcie u stop i jestem pachnaca i gotowama wejscie w Nowy Rok ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
A ja jeszcze w dresie lezakuje, niedługo czas sie zbierać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Ja się zebrałam mimo tłukącego łebka i zrobiłam szaszłyki, 14 sztuk:P
Wykąpana już jestem, jeszcze włosy, makijaż, wychodzimy za 2,5 ha. Mam nadzieję że przestanie mnie głowa boleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Glassball u mnie faktycznie by pasowało bo ja mam bardziej do przodu i będzie chłopak
![]() ![]() ania90 trzymaj sie Bejbe ![]() Kiwaczka ja wlaśnie też mam niskie ciśnienie. Ostatnio nawet czułam że jestem klapnięta, zmierzyłam a tam 97/60. Wypiłam kawkę i poczułam się lepiej. Mówiłam o tej kawce gin i powiedziała mi, że w sumie kawa to jednak używka, ale też z drugiej strony herbata też używka, więc do wszystkiego z rozsądkiem trzeba podchodzić. Aczkolwiek jednak tych kaw nie pije, może z 3 wypiłam, ale tak słabe, że aż niesmaczne. Udanej imprezki! ![]() inezz zdrówka! i gratuluje ruchów ![]() Dekoder od nc+ o mało nie zepsuł mi naszych planów sylwestrowych.. Od jakiegoś czasu, już mówiłam że sylwester spędzamy z TVN, albo z Polsatem ![]() ![]() ![]() Dziewczynki udanej nocy Sylwestrowej Wam życzę, czy to pod kocykiem, czy na baletach, bawcie się wspaniale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- My już w drodze po synka i na imprezę 😊 Miłej zabawy dla Was! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie wydaje, ze ktos przed TZ wyszel z zakupami i nie zaplacil, i potem z automatu zaczeli nabijac TZtowi na ten sam rachunek. TZ mowi, ze mieli duzy ruch, moze sie zakrecili. Ja tez sie dzisiaj czuje srednio, rano mnie glowa bolala. Poszalalam w kuchni i zrobilam strogonoffa, do nich serowe buleczki z kwestii smaku, salatke z tunczykiem i winogrona obtoczone w philadelphii i posiekanych orzechach. Zaraz prysznic i idziemy do znajomych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
U nas mój tata powiedział, że mam w brzuchu "Kazika" i tez przylgnelo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas od zawsze mial byc Nathaniel, a jak juz zaszlam to TZ sie odwidzialo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Co do lapków, mój tz ma swojego ukochanego MacBooka Pro i mu go zalalam kawa. Myslalam, ze sie poplacze- najpierw ja, potem on ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Umowa to umowa czyli wybierasz 😜
No popatrz mam te same uwagi ze Gabriel ładnie ale Gabryś to już jakoś tak sobie😎 Herkules haha a z czego to się wzięło? Pisałaś? Bo nie pamiętam... Ja się śmieje że nasz jest Roland. Bo kiedyś czytałam wszystkie imiona i takie znalazłam a mój tz ma takie klawisze 😁 Pierwsze słyszę co to szakszuka ale zaraz wygogluje. O widzisz bunnybe to ładnie brat ma na imię ☺ Miłosz mi się cały czas podobał ale teraz nasza znajoma ma Miłosza i jakoś zluzowalam z tym imieniem. Grześ to brat tz-a ☺ Milutek tak to jest z rodzeństwem będą się tłukli ale jak co do czego przyjdzie to w ogień za sobą 😊 Vikunia Kazik popularna ksywka. Jakoś dla mnie uniwersalna. Fajna 😉 Też kiedyś zalałam laptopa i działał po wysuszeniu. Dziewczyny udanych imprez. Bawcie się dobrze. A na Nowy Rok życzę wam samych wspaniałości zdrowia radości i szczęśliwych rozwiązań ☺ Szczęśliwego Nowego Roku 2017 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pewnie już nie wejdę do jutra więc składam życzonka
![]() Wspaniałego, pełnego szczęśliwych chwil nowego 2017 roku! Niech się spełnią marzenia, w tym te o naszych maleństwach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
Podczytuje Was caly czas, ale malo sie udzielam. Chcialam Wam wszystkim zyczyc udanego wieczoru i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2017! Oby byl jeszcze lepszy od poprzedniego! My z TZ zrobilismy sobie podsumowanie i stwierdzilismy, ze ten rok byl bardzo udany. Wzielismy dwa sluby (cywilny za granica i koscielny w Polsce), obu moim siostrom urodzily sie dzieciaczki, zostalismy chrzestnymi, poczelismy w podrozy poslubnej dzieciatko, duzo podrozowalismy ![]() ![]() Mielismy spedzac sylwestra sami w domu, ale jedziemy do znajomych grac w planszowki. Bedzie kameralnie, bo maja pieska od niedawna, boja sie go samego zostawic bo nie wiedza, jak bedzie reagowal. Zapowiada sie fajny wieczor z nimi ![]() ![]() ![]() Wszystkiego dobrego i do uslyszenia za rok! ![]() Edytowane przez megan_86 Czas edycji: 2016-12-31 o 17:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dziewczyny, jako że raczej już tu nie zajrzę w tym roku to chciałabym Wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Oby był lepszy niż ten który się kończy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Szczęśliwego nowego roku <3 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Zrobiłam sałatkę gyros
![]() ![]() Odleżyny dzis dostanę :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6913645 6]Zrobiłam sałatkę gyros
![]() ![]() Odleżyny dzis dostanę :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Odpoczywaj póki możesz <3 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Tak bo we wtorek trzeba wrócić do pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Mamy majowe 2017 cz. III
Również życzę wszystkim mamusiom majowym cuuuudownego roku 2017, szybkich, bezbolesnych porodów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Mamusie życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Szczęśliwego nowego roku ❤️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby był lepszy od mijającego. Szybkich porodów, zdrowych dzieciaczków i dużo miłości
![]() Ja lecę robić pizzę, u mnie sylwester w dresie ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#115 |
Zakorzenienie
|
Spać bym poszła, hehe
![]() Wszystkiego dobrego, kochane ![]() Ania jak tam w szpitalu? |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez ze sobą walczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Effpe - najwyżej padniemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje, że pytasz ![]() Leżę, nuda... Tv w sali nie działa wiec nawet sylwestra żadnego nie mamy jak pooglądać. Z współlokatorką mamy szampana 0% i nawet niezły widok z okna więc może doczekamy północy i popatrzymy na fajerwerki a potem spać. Obchód byl malo ciekawy, lekarz chyba się spieszył na imprezkę ![]() ![]() Życzę Wam kochane wszystkiego dobrego, donoszonych ciąż, pięknych maluszków i jak najwięcej przespanych nocy w nadchodzącym roku ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ania - jak jest szampan kochana to jest dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.