|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Red - nie pamiętam, czy Ci pisałam, ad myjaczy, to niepieniący się Nawilżający Fizjologiczny żel myjący Pharmaceris A jest całkiem wporzo. Jak tapeta to można uzyć myjki Rossowej, ale zazwyczaj starczy mycie wacikiem. On ma duo formułę
że można zmywac wodą lub samym wacikiem. Ja lubię i tak i tak, w zależności jak mi się kce ![]() Nie wiem tylko czy pianka nie łagodniejsza, kupię ją jak mi się żel skończy. ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
Na taki zamek liczyłam ! No i ten khrrrrrrrrrrem!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-03 o 00:39 |
|
|
|
|
#3992 |
|
Piers do przodu
|
Gryx
|
#3993 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() --- Tachałem dziś dębowy stół (tzn. nie sam, we dwoje), z 1. piętra bloku A na 2. piętro bloku B, a w drodze powrotnej ławę, do miejsca wymarszu Jeśli jutro rękami będę mógł ruszać, będzie dobrze |
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3995 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3996 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
![]() Właśnie dzwonił nietoperz z pytaniem, po co do niego wydzwanialiśmy w Sylwestra... Po trzech dniach sobie przypomniała. To jej powiedziałam, że jej syn chciał jej życzenia złożyć, a ona na to, że wyszła i nie wzięła telefonu, a potem jakoś nie było okazji, żeby oddzwonić. Przez trzy dni... No i dorzuciła pytanie, czy jak przyjedziemy na Trzech Trolli, to zjemy z nią obiad. Ja na to,ze zapowiadają zamiecie, więc raczej nie przyjedziemy wcale. "A, to dobrze, bo już myślałam, że będę musiała coś robić". Kurtyna.
|
#3997 |
|
BAN stały
|
Jezu, Mursz, nie obraź się, ale Twój Nietopsz jest tak żenujący, że bardziej się chyba nie da... co za babsko
Bede testerkom maski nawilżającej Garniera!
|
|
|
|
#3998 | |
|
|
Cytat:
Super! Uwielbiam maski. Nawet się przed chwilą zastanawiałam, czy by się nie położyć na godzinę z maską hydrożelową, tak mi się nie chce brać za zlecenie ale ostatecznie włączyłam Wikingów i już prawie siadam do rysowania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3999 | |
|
BAN stały
|
Jeśli skończyła już 10 lat, nie liczyłbym na to
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4000 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
choć w sumie nie powinno mnie to już dziwić nie ma to jak ulżyć nietopszowi Miłego dnia Baru
|
#4001 | |||
|
Panaroja
|
snad przelotu
![]() na głębokie to domowo chyba niewiele można, ale na pewno nawilżanie intensywne, coś ujędrniającego i może jakieś serum rozkurczające , no i delikatne pilingi . Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja bym tę szczerość doceniła , naprawdę snikam bo lete dalej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4002 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4003 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Mój nietopesz tym razem zachowuje się grzecznie, chociaż nie obyło się bez potknięcia - stwierdził, że chyba zwróci sprezentowaną przez nas maszynkę do mięsa bo mu zbędna. A jeszcze rok temu narzekał, że musi międlić starą ręczną i się męczy, że chciałby elektryczną... Tak więc słuchanie ludzi odnośnie prezentów niewiele daje. |
|
|
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad kawusi i książki scotta kelby'ego Cytat:
![]() Cytat:
ten kominek w górach to moja fantazja od paru lat. w zeszłym roku mieliśmy tylko we wspólnym salonie. ale większość czasu spędzaliśmy poza domkiem. a teraz ma być -17 w dzień i -27 st w nocy więc będziemy się grzać ![]() jeszcze to mnie kusi okropnie http://www.booking.com/hotel/pl/dom-...elisko.pl.html ale już zajęte w naszym terminie. ostatnio się zgubiliśmy wracając nocą i wylądowaliśmy przed tym domem |
||
|
|
|
#4005 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4006 |
|
|
No, widzę, że nietopsz wszystkim dzień zrobił
![]() A ja się do tej roboty w końcu nie wzięłam, bo się rozdzwoniły telefony i zaczęły maile przylatywać, odnośnie do wernisażu najbliższego. Koniec końców termin jest taki, ze nie za bardzo mi pasuje, ale co robić. 16-go lecimy z Katt uczyć się kuchni bałkańskiej, 17-go rano wsiadam w pociąg i jadę do Olsztyna, tam zahaczam o monopolowy, kupuję wino i kieliszki na wernisaż, pędzę na imprezę, po imprezie wsiadam w pociąg i wracam do Warszawy... Taka lipa, bo małżon wyjeżdża i nie możemy wszak kothów samych zostawić...
|
#4007 |
|
Piers do przodu
|
O Mursz to zapowiada sie intensywny tydzien
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chuop mnie próbuje wykończyć wycieczkami - jutro Łańcut ![]() chcę na to w lutym ![]() na podstawie Burzy Szekspira Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-01-03 o 20:02 |
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam Ves i tak fogle to, całemu baru samego dobrego w tym nowym roku
|
|
|
#4010 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Polly i Flo
Macham spod cieknącego nosa. W pół dnia mi się takie coś rozpętało, jeszcze rano byłam zdrowiutka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wygląda jak po retuszu Cytat:
![]() Trzech Trolli Ha, Gryx! Nie wchodziła tu wczoraj, a i tak miała koszmary nocne ![]() No, wczoraj pospałam 3 godziny po południu, potem całą noc i nareszcie mogę uznać, że jestem wyspana ![]() Aaa, jeszcze dziękuję a propos Stefy
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2017-01-03 o 20:04 |
|||||
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To budujące ![]() 2. No niczym córka Grace Kelly (Choć przyznaję otwarcie, że to wciąż nie w moim guście, ale nie to było przedmiotem ankiety ) Grunt, że masz to! Ja bym dla córki wybrać nie umiała. Podoba mi się Ola, ale nie Aleksandra. Do każdego mam jakieś ale. Czasem chyba warto robić rekonesans, liczę, że w razie potrzeby włąśnie ktoś z zewnątrz mnie natchnie.
|
|
|
|
|
#4012 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Murszęcy nietopsz, myślę, frustrat jezd, bo on by chciał być aspołeczny, ale ma rolę i na wszelki zapytuje, czy ma w nią wejść, czy se odpuścić. Lepsze to niż miły, ale niezbyt lotny (np.) nietopsz, co by go człowiek nie widywał, ale musi i szkoda mu itp. A tak - ten nietopsz jest samoświadom i postmodernistyczny. I furtki zostawia
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- łagodna depilacja z wybielaniem paszczy |
|
|
|
|
#4013 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4014 |
|
Nindżopesz
|
Na sraczkę
![]() To był suchar, jest na zaskórniki. Nakłada się póki gorące i zrywa z (skórą) całym syfem. |
|
|
|
#4015 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.wybielanie to jak mleko zaschnie i zostanie ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4016 |
|
|
|
#4017 | |||||
|
BAN stały
|
Cudnie tam - drewno, kamień, przestrzenne i jasne pomieszczenia, po prostu maj staj, definitli
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobra. Uznaję za komplement! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Matko, jaka piździawa!
|
|||||
|
|
|
#4018 |
|
BAN stały
|
Dobry!
Się nie wyspałem, Agnyskowe koszmary są chyba zaraźliwe
|
|
|
|
#4019 |
|
Panaroja
|
bry
![]() też znad niewyspania ale nie s powodu koszmarów tylko z powodu za mało snu od 2 tygodni i nie ma kiedy się wyspać ![]() za oknem syfoza magna, pada, wieje, chlupie , ziębi ![]()
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak patrzę na prognozy pogody, to mi się słabo robi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-04 o 09:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

że można zmywac wodą lub samym wacikiem. Ja lubię i tak i tak, w zależności jak mi się kce 

To podłe pomówienie i złośliwa szpila zazdrości!
Dowód w załączniku, ha!
Gópio Ci tera, co? 

Jeśli jutro rękami będę mógł ruszać, będzie dobrze

nie ma to jak ulżyć nietopszowi 

super sprawa a chatki z kominkiem zazdraszczam 

poczęstowałam herbatką białą z podgrzewacza i tyle ... chyba teraz specjalnie nie informują, bo ludzie nie chcą przyjmowac duszpasterza a tak znienacka zawsze ktoś drzwi otworzy