|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lakierowana torba retro Atmosphere
Hej. Właśnie jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniej torebki
. No i ostatnio znalazłam coś co mi się spodobało. Tylko nie wiem, który kolor jest lepszy: biały czy beżowy? ![]() I mam pytanie do osób, które te torebki mają - czy one bardzo się świecą? Czy to kwestia oświetlenia? bez.jpg biel.jpg |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lakierowana torba retro Atmosphere
Cytat:
Krój maja fajny
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam taką czarną i jestem bardzo zadowolona
Swieci sie ,ale wydaje mi sie ze w porownaniu z innymi torbami lakierowymi jest oki i nie rzuca sie to tak w oczy ,pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Nie wiem dlaczego wszyscy sie tak zachwycaja firma Atmosphere- przeciez to jeden wielki chlam, tanie g... ...No tak,ale Polki na wyspach nadal maja manie kupowania szajsu za grosze bo wyniosly to z kraju gdzie ciagle brakowalo kasy... zamiast ubierac sie w River Island to buszuja po Pennym i kupuja tandetne ciuchy po 5euro;/
HEHEHE-a na allegro opychaja ten szajs za dobra kase..buhehehe to tylko taki moj maly zloliwiec ![]() a co do torebki czy sie swieci czy nie-nie wiem
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie w moim poście był jakiś zachwyt?? Podoba mi się i tyle ,nie patrzę na metki,firmy itp, kupuje to co mi się podoba i uważam za fajne Za to nie rozumie ludzi, którzy nie kupią np bluzki, która im się podoba bo nie ma metki bo jest z jakiegoś targu lub sklepu typu Primiark A co do tandety to jest wszędzie nawet w sklepach z wyższej półki! A co do allegro to ja się nie dziwie przecież sprzedają po to żeby zarobić ![]() Poza tym myślę, że nie każdą Polkę na wyspach stać na ciuchy w River Island bo z reguły jadą zarobić na dom,mieszkanie,życie i nie dbają o to w co się ubierają. Ciuchy i metki w naszym życiu nie są ważne, nie czynią nas lepszym człowiekiem...
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
oj przepraszam nooooo;D ponioslo mnie
ale i tak nie zmienie zdania![]() Duzo masz racji,zgadzam sie- tylko,ze ja jestem takim niedobrym czlowiekiem co nie szanuje pieniedzy;/ ehhh..kiedys mi przejdzie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
hmm, a czy ten złośliwiec nie był zbędny? Może nie każdy patrzy na firmę i cenę, ale kupuje to, co odpowiada jego gustom, zgadza sie ze stylem i upodobaniami. W każdej firmie są rzeczy gorszej i lepszej jakości, a to, które kto wybiera to już sprawa indywidualna. Z Polkami na wyspach po części masz rację, trudno się nie zgodzić, ale mogłaś to przedstawić delikatniej, bez tych zbędnych złośliwości, które mogą urazić innych.
sorry za of topa Widziałam fotke szarej torebki, i tamta podoba mi się dużo bardziej. Jeśli któraś z tych to hmm.. tylko kwestia tego, do czego ci lepiej pasuje Na to bym zwróciła uwagę
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym z tego co wiem to większość z dziewczyn wie i zdaje sobie sprawę z tego, że są to rzeczy kiepskiej jakości, no ale czego można spodziewać się po takich cenach
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wezmę białą. bo w beżowej odstrasza mnie to błyszczenie. !
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Mi się podoba ta beżowa.
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
przepraszam wszystkie Drogie Panie za zlosliwca-czasem nie potrafie sie opanowac
a torebeczka ladna,ale jak mowilam...;Dbiala lepsza. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Moj tata wlasnie dzis wrocil z Londynu i przywiozl mi ta karmelowa torbe. Swieci sie, ale swietnie ozywia moja czarno, szara garderobe
Generalnie wolalam szara, ale z tej tez jestem bardzo zadowolona ![]() http://img.photobucket.com/albums/v3...718e6ca09e.jpg - powiedzmy, ze swiecenie jest porownywalne do tego zdjecia (wiem ze to nie ten kolor )EDIT: Kolor karmelowej jest inny niz na twoim zdjeciu. Bardziej podobny do tego - http://img.photobucket.com/albums/v3.../318936258.jpg ale tez troszke jasniejszy
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie świetne te torebki
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Biała
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Beżowa jest już lepsza...
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Odnosnie torby - ma niezly kroj. Jesli nie jest droga to wez ja sobie.
Ma podobac sie Tobie. Cytat:
Czy ludzie sie zachwycaja Atmosphere to nie wiem. Wiem, ze ciuchy moga sie podobac, ze Primark/Penneys stara sie nadazac za trendami no i najwazniejsze jest smiesznie tani. Z tym, ze to, ze jest tani nie pisze jako wade. Nie, nie ubieram sie w Primarku ale byl czas, ze kupowalam sobie z tamtad ciuchy. Owszem - drazni mnie kupowanie rzecze za pare funtow a sprzedawanie ich na A. za 2-3 razy wiecej ale taki jest biznes. Co do tonu wypowiedzi to mi wlosy opadly, rece opadly i musze sie tym OT ustosunkowac. Co mnie bardziej smieszy - Polki kupujace ciuchy w Primarku, ciuchy ktore ty okreslasz mianem szajsu czy Polki lapiace figury, kupujace drogie ciuszki i dodatki a tyrajace na nie w fabrykach przy tasmie po 60godzin tygodniowo i mieszkajacej po setki osob na chacie zeby bylo taniej... Zgaduj. Jeszcze korona nikomu z glowy nie spadla od wlozenia koszulki z Primara dodam, ze nie uwazac pracy fizycznej za gorszaca bo rozumiem, ze tak czasem tzreba, rozumiem, ze mozna zacisnac zeby i mieszkac z innymi na chacie jesli pieniadze zbiera ktos na cel wyzszy. Naogladalam sie ja tu 'jasnie panstwa' mam nadzieje, ze moja wypowiedz nie zostanie zrozumiana opacznie |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
TYLKO,ZE JA NIE JESTEM POLKA MIESZKAJACA Z SETKA LUDZI,PRACUJACA PRZY TASMIE..OT, TAKA ROZNICA |
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
ale chyba cos z toba nie tak bo juz masz ostrzezenie
wiesz, sama pisalas niedawno calkiem ze to czegos oznaka |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ciesze sie razem z toba. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
a ja napisze tak..
faktycznie jak polki przyjezdzaja do anglii maja manie na punkcie primarka, bo jest tani bo sa fajne ciuchy itp. ale po pewnym czasie szal mija a dochodzi sie do wniosku ze nie szuka jest sie ubrac od gory do dolu w ciuchy za 2f tylko umiejetnie je dobrac nawet z tymi drozszymi. ja lubie primarka ze wzgledu na bielizne, czasem torebki i podkoszulki. generalnie ne lubie jak ktos jest przesadnie tam ubrany bo to jak dla mnie obciach ale nie tepie takich ludzi, wiem ze niektorzy przyjechali za granice sie czegos dorobic i nazbierac kase a nie wydawac ja na ciuchy.
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie jak cos kupic za taką kasę jak w primarku to i tak nie spodziewam sie że to długo przeżyje
Ważne że przetrwa chociaż jedna imprezę na która taka rzecz jest kupowana A jak się zniszczy to mi nie bedzie chociaz szkoda i zal kasy. Zreszta... ja tam jestem zwolenniczka kupowania rzeczy ktore mi sie podobaja.. potrafie kupic bluzke w outlecie teranovy za 3,90zł ( jedna była świtnej jakości i w ogóle sie nie niszczy chociaż i marka nie słynie z jakości i cena śmieszna - reszta po prostu do latania od czasu do czas ale od razu tez się nie rozpoadają i nie mechaca) a potrafie wydac kilkaset złotych na spodnie. Po prostu bo mi sie coś podoba. Nie kupie czegos taniego dlatego, ze tani ani w druga strone. Po prostu kupie bo ladne ![]() A co do torby to mi szczeka opadla na te karmelowa chyba najlepiej sie prezentuje w tym watku. Bo majac do wyboru biala/ bezowa nie wzielabym zadnej... Czyli pierwsze miejsce karmel ( chociaz nie lubie tego koloru ale to mnie powaliło :P ) a na drugim szary.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ZGADZAM SIE .. dlatego tez napisalam,ze ja nie dbam o kase i do tych ludzi nie naleze... NIE WIEM DLACZEGO TA JEDNA PANI SIE NA MNIE UWZIELA I STARA SIE MNIE PONIZYC |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Torebka świetna.
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyno Twoje poglądy mnie przerażają, a zarazem śmieszą. Pokazujesz swoje chamstwo prawie w każdym wątku, w którym piszesz.Najgorsze jest jak taka pojedzie do Irlandii na zmywak, zarobi trochę i udaje panią. I potem wyśmiewa się z takich osób jak ona. Nie czekam na kontrę, bo nie zależy mi na dialogu na poziomie jaki prezentujesz. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie staram sie cie ponizyc, napisalam odpowiedz na twojego mega zlosliwego posta. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
mojego?
a co masz mi do zarzucenia? zdecyduj sie - grasz ofiare, ktorej sie uczepilam - oczywiscie bez powodu, czy probujesz mnie obrazic? |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
a poza tym.. dajmy jej spokoj.
Nie ma co dyskutowac o markach, cenach itp itd z kimś kto kupuje spodnie na niemieckim ebayu ( te same spodnie ktore mozna na polskich bazarkach kupic nie wspominajac o allegro gdzie sa po prostu potokiem ;/ ) zeby bylo ze takie exclusive a tu nam morały chcę prawic....
|
|
|
|
|
#30 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie zgrywam ofiary i nikogo nie obrazam- to Ty sie uczepilas mojego watku poniewaz zajechal ci lansem..to twoje odczucia,jesli tak to odbierasz to wspolczuje ludziom z toba obcujacym NIE BEDE SIE WYKLOCAC NA KOLEJNYM WATKU,GDYZ NIE NALEZY ON DO MNIE I NIE CHCE BYC NA TYLE NIEKULTURALNA.KONIEC PO RAZ DRUGI. Edytowane przez dodus_dublin Czas edycji: 2008-03-16 o 23:23 Powód: n |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

. No i ostatnio znalazłam coś co mi się spodobało. Tylko nie wiem, który kolor jest lepszy: biały czy beżowy? 

ale ten lakier..
Swieci sie ,ale wydaje mi sie ze w porownaniu z innymi torbami lakierowymi jest oki i nie rzuca sie to tak w oczy ,pozdrawiam

a torebeczka ladna,ale jak mowilam...;D