![]() |
#91 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Znajdę męża w 2017 r ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Więc nic dziwnego, że ci odwala. Mnie też pewnie by odwalało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
To i ja napiszę coś od siebie ![]() Mieszkam w Niemczech od ponad 3 lat i uwierzcie mi, tu jest jeszcze trudniej spotkać kogoś normalnego. Związku z Niemcem sobie nie wyobrażam (tak, spotykałam się z Niemcami i za każdym razem porażka), a że Polaków tu jest też pod dostatkiem to myślałam,że nie będzie problemu. Niestety pomyliłam się ![]() W 2016 byłam na wielu randkach, niestety większość wolałabym zapomnieć ![]() Jakiś miesiąc temu poznałam przez internet fajnego faceta. Byliśmy na jednej randce, potem pojechał na święta do Polski. Mamy stały kontakt, na spotkaniu było bardzo miło i obiecująco. Sama jestem ciekawa rozwoju sytuacji, ale nie nastawiam się na zbyt wiele ![]()
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Lua_Misteriosa a jeśli chodzi o Twoją sytuację to naprawdę Ci współczuje. Kiedyś przeżyłam coś podobnego, wiedziałam,że związek bez przyszłości a mimo wszystko ciągnęłam to.. Niestety jeśli sama się nie odetniesz, to zrobi to on kiedy spotka kogoś tak jak napisałaś w swoim wieku albo po prostu sam się zakocha. Wtedy zaboli dużo bardziej,niż jeśli sama o tym teraz zdecydujesz. Tylko że to zadziała, jeśli naprawdę zerwiesz z nim wszelkie kontakty, usuniesz z fejsa, numer itd. Inaczej ciągle będzie kusić.. Możesz też pogadać z nim o tym, powiedzieć co czujesz. Ale jeśli jesteś pewna,że on nie chce być z Tobą na poważnie to raczej wiesz na czym stoisz.. Pamiętaj, szanuj siebie i swoje uczucia, zastanów się czy więcej się przez niego smucisz czy cieszysz. Nie warto być dla kogoś kimś `zamiast` albo na chwile, bo to chyba nie o to chodzi w szukaniu męża, prawda?
![]()
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie wiem czy to ja mam takiego pecha do facetów czy po prostu tak mało jest fajnych, zainteresowanych wartosciowych wolnych by spotykac go co 4 lata. ![]() Co do tego męża to słyszałam że działa modlitwa do św. Józefa. ![]() W Nowym Roku życze Wam wielu udanych randek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
A mogę spytać ile masz lat?
Z tego co piszesz, to zachowujecie się jak w związku, tylko bez głośnego mówienia o tym i tej całej otoczki typu poznawanie rodziny itd. Zrobisz jak uważasz, ja nienawidzę takiego niepewnego gruntu, jak nie wiem na czym stoję. A i też przez takiego niezdecydowanego możesz nie zauważać innych facetów, którzy się Tobą poważnie interesują ![]()
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja słyszałam od znajomego, który mieszka w Niemczech, że to kraj singli i w ogóle ludzie jakoś lubią tam żyć bez zobowiązań, ale jaka jest prawda to nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Hm... Dziewczyny, a ja bym potrzebowała małej porady. Trochę banalnej
![]() Otóż z nowo-poznałem przyszłym-niedoszłym czy jak go naznać, w czwartek idziemy na 3 randkę. Byliśmy już na kawie, a ostatnio w kinie i na kolacji.Teraz mnie pyta, na co mam ochotę. Ktoś ma pomysł, co jeszcze można robić? Myślałam może o bilardzie, ale może macie jeszcze inne pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A tam, dla mnie wystarczy, żeby koleś mnie pociągał seksualnie i był dla mnie dobry. A miłość? nie wiem cz wiem, co to znaczy...skoro jestem sama, to chyba takowej nie przeżyłam. Bo miłość to uczucie obustronne, a nie że jedno chce, a drugie nie Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
do mnie kilka dni temu napisała znajoma czy nie pójdę na wesele z jej kuzynem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hm... Tylko ja w sumie aktywnie szukam i jestem zapisana na portal randkowy. Więc w sumie umówić się na randkę to nie problem. Gorzej z zafascynowaniem sobą faceta :P Chociaż ten wydaje się zafascynowany, ale cały czas z tyłu głowy mam, że jednak chce tylko seksu, a udaje takiego milutkiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tego,że Niemcy to kraj singli to nie mogę się zgodzić. Tu jest normą,że 13,14letnie dziewczynki chcą na chama tracić dziewictwo, bo siara i jak najszybciej mieć chłopaka. Podobnie z chłopakami/facetami. Bardzo szybko się zakochują, ale równie szybko odkochują. Do Niemców, jako do ludzi, nie mam nic, są sympatyczni i bardzo otwarci. Ale Niemca jako mojego faceta, nie mogę sobie wyobrazić, bo po 1 nie są zaradni,mają inne poczucie humoru i co najważniejsze bariera językowa. Mam wrażenie, że nie ważne jak dobrze będę mówić po niemiecku, to nie będzie to to samo, co wygadać się po polsku. A rozmowy w związku jednak są ważne ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Ash nazg durbatulûk
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Ja kilku fajnych poznałam przez gg i nie, to nie było 10 lat temu, tylko rok
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Sama raz dałam się nabrać. Facet tak bardzo chciał się umówić, tak długo zabiegał, tak przekonywał, aż uwierzyłam, że mu na maksa zależy. A tu zonk. ![]() Ale ja nie tracę łatwo wiary w ludzi, no i przekonana byłam, że przecież nie mogę trafić na dwóch idiotów pod rząd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z nimi na pewno jest taki problem, że tam funkcjonuje trochę taki stereotyp 'idealnej słowiańskiej żony' i wydaje mi się, że sporo z nich chciałoby mieć taką Polkę za dziewczynę, stąd może ta ich bezpośredniość. A to, że są niezaradni to ciekawe spostrzeżenie. Szczerze mówiąc, Niemcy zawsze wydawali mi się tacy ogarnięci, stateczni, niezależni no i zaradni. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dopisuje sie do wątku 😊 idealnie stworzony jak dla mnie - perypetii milion w poprzednim roku, milion pochopnych znajomosci i nic z tego nie wyszlo. Teraz uznalam ze chyba nie dane mi kogos poznac 😀
Ogolnie to juz grudzien wydawal mi sie bardzo szczesliwym miesiacem bo spotkalam pewnego osobnika i wydawala mi sie ta znajomosc bardzo rokująca, szla w mega dobrym kierunku i juz sie nawet troche zakochalam i mialam wrazenie ze on tez. Niestety ni z tego ni z owego nagle z dnia na dzien ochlodzil kontakt i nie wiadomo o co chodzi 😡 Moim problemem jest to ze jestem bardzo bezposrednia osoba i nie rzucam slow na wiatr przez co tez mierze innych swoja miara i niestety jestem w tym naiwna 😢 Ale licze ze dopisze mi szczescie w tym 2017 😊 poza tym kazda relacja chyba ma nas czegos nauczyc o nas samych i o innych ludziach.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#118 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-01-03 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.