|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
|
|
#3182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3183 |
|
BAN stały
|
Wróciłam nareszcie, co za straszny weekend
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Nad morzem bylismy.
co za pogoda - w tym syfskim miasteczku goraco, rozpieta katana, slonko prazy, zeszli na plaze - nawet spox, chcielismy podejsc do wody to nam prawie leb urwalo. Poliki mi zmrozilo. No i do wody nie doszlismy. M. rozpacza bo on chcial zobaczyc prom wyrzucony na plaze a nie wie dokladnie gdzie go wyrzucilo i w planie mial sacery plaza ale sam wymiekl od tego zimna. A takiego przyjemniaczka w piachu znalazlam. A obok pelno muszelek. Oblesnych dodam. |
|
|
|
#3185 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
oblesny jest
nie lubie tych stworzonek...wieza w Blackpool |
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybrałam się dziś na drzwi otwarte biologii na U.Wr i udało mi sie dotrzeć tam mimo całkowitego paraliżu komunikacyjnego spowodowanego strajkiem kupców. Generalnie jednak nie było po co iść.Wyszedł dziwacznie wyglądający facet,nastraszył nas że jest matma,dużo chemii(no dobrze,może to nie było straszenie celowe ale ja-totalny analfabeta matematyczny poczułam się nieco przestraszona )Chemii byłam świadoma,ale matmę na prawdę mogli by sobie darować .Po tym wszystkim doszłam do smutnego wniosku,że chyba na żadne studia się nie nadaję i powinnam pozostać przy średnim wykształceniu ![]()
|
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję dziewczyny, wycieczka udana
Cytat:
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z was używała masek do włosów firmy Carita? Szukałam na wizażu i na forum gazetowym, opinii używających brak
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam już do domu z weekendu, wykąpałam się, zjadłam smakowite kanapki i zaraz biorę się za oglądanie piątkowego Losta. Jeszcze tylko wypachnię się czymś przyjemnym
|
|
|
|
#3191 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Sama nosze glany i Martensy bez szwów za blachą w rachubę nie wchodzą. Cytat:
Pierwsze i trzecie niestety nie dla mnie. Nie noszę obcasów o wysokości "pośredniej". Albo płaskie zupełnie, albo wysokie szpilki. Tertium non datur. Cytat:
|
|
#3192 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Jesteś jedyną osobą (oprócz mnie), której podobają się te sandałki Martensa. Mam takie same, ale bez koturny, a te są boskie. A TE (link) to już w ogóle... cud miód. Szkoda, że zabiłabym się przy pierwszym kroku. |
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje wymarzone buty! Dlaczego nigdzie w sklepach takich nie widziałam? Takie, dokładnie takie chcę - z zaokrąglonym czubkiem, czarne, na szpilce Ostatnio wybrałam się na zakupy po buty na wiosnę, ale nigdzie NIC nie ma wróciłam z 2 spódnicami, w których nie mam jak chodzić, bo nie mam pasujących do nich butów ![]() edit - fajne te buty na tej stronie o te i te i te sympatycznie wyglądają szkoda, że ceny są na tyle wysokie, że w ciemno strach brać
|
|
|
|
|
#3194 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
, jak coś to można zwrócić do 10 dni lub wymienić A ta pani ma chyba takie dłuuugie palce, bo na większości butów jej tam wystają. Możliwe, że to jest powód.Zwróć uwagę na te czerwone podeszwy ![]() Co do cen, to te buty mają świetne komentarze - siedzę na tej stronie parę godzin. Także ja bym wzięła, gdybym w takich chodziła. Myślę nad TYMI, bo mają mały obcasik. |
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2-3 cm podwyzszenia nie traktuje wogole jako obcas - dla mnie to "plaskie" buty. Tez mam w tej chwili dramat obuwniczy bo na wiosne mam tylko jedna pare RUDYCH pantofli, ktore nie pasuja mi do niczego (garderobe mam w trikolorze czern-czerwien-biel)Tez tak mysle. Warto szukac tego wlasciwego - ja juz wiem, ze troche sie pomylilam co do swojego i zaluje nieco ze nie zrobilam rownolegle 2 kierunku, ktory dalby mi jakis solidny FACH... Nat
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne buty pokazujecie
|
|
|
|
#3197 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mnie sie podobają butki tego typu: http://www.butyk.pl/towar.2695.Polbu...nny_T1502.html Niestety, kiedy kupowałam (na gwałt musiałam nabyć w jeden dzień) okazało się, że w moim rozmiarze są tylko całe czarne, bez brązowej podeszwy. Z resztą i tak najmniejszy dostępny rozmiar musiałam obkleić skórkowymi "pomniejszaczami" i na piętach i na palcach. ![]() Stąd też noszę obcasy 8, góra 9 cm. Mam za małe stopy na wyższy obcas.
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie od dwóch godzin gram w nowy nabytek, CSI Miami, epizod Krokodyle łzy i co? I utknęłam pod gankiem Heather Cole ;( Chyba pójdę spać. W serialu wszystko wydaje się takie oczywiste, a w grze moja postać,Rozmemłany Tapczan, któremu pomaga Calleigh, okazuje się być śledczym jak z koziej .... trąba
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod podłogą ganku szukałaś?
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Na Wizażanki zawsze można liczyć.
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o CSI, to na Irkę na pewno
![]() Rachela, jutro sie widzimy, tak? Biorę 2 Ingloty, niemyta lodowkę i atomizer - weź proszę Absynta do odpsikania.
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Ta. Super. Ok, wezmę
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam
A z tego co podpowiada Calleigh tam jest jeszcze jeden dowód, tylko moja postać nie umie go znaleźć Fakt, niezależnie od dziedziny
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
no Ba
![]() hehe tyle, że ja w tą grę nie grałam, tylko małżowina moja ![]() Cytat:
I jeszcze czy pozbierałaś wszystko przy farbach? A i mąż kazał Ci powiedzieć, żebyś sobie sprawdziła to co masz do tej pory, bo czasami jest tak, że na dużym dowodzie jest jeszcze coś mniejszego i jak dobrze nie posprawdzasz, to wygląda tak jakbyś miała jeden dowód. Nie wiem czy to dobrze tłumaczę
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze tłumaczysz Wzięłam piłę, farbę i przyklejony do niej włos, idę obejrzeć torbę z kijami i posprawdzać te dowody , które już mam .
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
A może vesenka i małż Irki pokonferują sobie przez telefon?
|
#3207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3208 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Mykam zaraz spać, więc dobrej nocy wszystkim. |
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Też grasz? A ja tu publicznie zdradzam tajemnice poprzyklejanych włosów
Wszystko przez to , że moja postać Rozmemłany Tapczan jest nieco nierozgarnięty Nadal brakuje mi jakiegoś dowodu Pomyślę o tym jutro Obawiam się,że mój osobisty TŻ nie był by zachwycony moimi nocnymi rozmowami z cudzym małżem I to o poobcinanych rękach, piłach łańcuchowych i flakach krokodyla
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, byla kiedyś stronka dotyczaca gustów zapachowych. Można bylo tam odnaleść zapachy-ich nazwy z rodziny np.cytrusowych, patchulowych. Czy ktoś może wkleić linka?
Dziękuje
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

.

, jak coś to można zwrócić do 10 dni lub wymienić
2-3 cm podwyzszenia nie traktuje wogole jako obcas - dla mnie to "plaskie" buty. Tez mam w tej chwili dramat obuwniczy bo na wiosne mam tylko jedna pare RUDYCH pantofli, ktore nie pasuja mi do niczego (garderobe mam w trikolorze czern-czerwien-biel)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dobrze tłumaczysz