![]() |
#4861 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
Ja tam miałam 3 kaftaniki i tylko raz ubrała, bo niewygodne to dla mnie było. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Hahaha 😂 Ciekawe gdzie on to usłyszał... Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4868 |
Rozeznanie
|
Dla mnie ciepło to jest od 30 stopni. Nie pamiętam jak było w czerwcu ale sierpień miałam wolny i wtedy faktycznie było ciepło
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zauważmy, że obaj noszą to samo imię Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4870 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze oryginalne Conversy 😍 Będzie stylówa jak nic!
Reszta prezentów leci w paczce jak przyjdzie to na pewno wszystko sfotografuje ![]()
![]() |
#4871 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4872 |
Wtajemniczenie
|
Tak to są akurat skarpetki bo leciutkie więc do podręcznego weszły
![]() ![]()
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio jak powiedzialam ze w nocy do dziecka bedziemy wstawac na zmiane to jego tatus naskoczyl zbulwersowany ze jak to? Przeciez to ja od tego jestem ![]() Maciek nie jest taki jak oni, ma swoje zdanie ale czasem jest wpływowy...zreszta ma duzo przekonan wyniesionych z domu z ktorymi sie nie zgadzam i co jakis czas klocimy sie o te same rzeczy😕 Nie bede sie denerwowala na noc. Zamowilam sobie poduszke ciążową na uspokojenie😀 Jasnie Pan obrazony wrócił do łóżka 😂😂 pewnie mu w dupke wiało od balkonu😀 Ide spac dobranoc😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wstawaliśmy na zmianę. Jedną noc ja, druga on i każdy z nas normalnie funkcjonował. Moja koleżanka ma rocznego synka i oboje wstają do niego z 3-4 razy w ciągu nocy. Nieraz Marcin wstaje sam, a rano do pracy i nie ma żadnych obiekcje. Aaaaa i ja jeszcze zrobiłam tak, że weekendy należą do tatusia, czyli ja mam wychodne, a jeśli siedzę w domu, to i tak on ma zająć się dzieckiem. Teraz jak przyjdzie z pracy to sam z siebie w razie potrzeby zmieni pieluche małemu. Mamy też podział obowiązku. On sprząta łazienkę, podłogi, wiesza pranie i wynosi śmieci, W domu też nic nie robił i jego ojciec tez nie i był bardzo zdziwiony, że teraz ma obowiązki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
My o mamusie poklocilusmy się raz. Mama przyjezdzala na nasz ślub a potem było to przyjęcie niespodzianka. I ogarnialismy to logistyczne bo trzeba było obie mamy jeszcze odwiedź. Mąż mi mówi że mama jeszcze musi przyjechać się przebrać przed podróżą. I nam to rozwalalo cała logistykę. W podróży jest 2 godziny a na ślub cywilny nie stroi się w suknie balowe więc powiedziałam mu ze moja mama jedzie prosto ze ślubu to jego też może. Obuzyl się wielce, jak ja mogę przecież to jego mamusia (a normalnie to stara...) . Ale wybronilam że to jest nielogiczne i jakby moja mama coś takiego wymyśliła to też bym jej powiedziała że to bez sensu. A jak on netto chce jej tego powiedzieć to ja moge- żaden problem.
Podobało mi się jak mówił mamie to już tak jakby był przekonany a nie ze żona kazała ![]() A tak zazwyczaj jest w drugą stronę że ja bronie jego mamy ![]() ![]() Z podziałem obowiązków nie ma problemu- czasem się burzy i o wszystko trzeba prosić ale mogło być gorzej ![]() I ostatnio powiedział że będzie wstawać w nocy. W sumie przez swoją pracę jest wycwiczony i ma taki zwyczaj że się od razu budzi a potem bez problemu zasypia. Zazdroszczę. U mnie zarówno zasypianie jak i budzenie to długi proces ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4877 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Jezuuuu, jaki huragan u mnie i zaspy po pas ![]() Hehe, widzę na tapecie odwieczny problem - relacje mamusia-synowa. Dlatego jedyne co mnie martwi w tym, że obecnie pod sercem noszę syna, to że kiedyś prawdopodobnie będę mieć synową ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Super skarpeciary. |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Daga, kciuki za wizytę.
Zima w końcu przyszła. Zaliczymy pewnie sanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I za wszystkie które dziś wizytuja też trzymam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Konto usunięte
|
Witajcie z rana. Ale spadło śniegu.
Co do wychowania - my wiemy co nie tak robią nasi rodzice i my staramy się ich błędy wyeliminować choć to trudne bo są głęboko zakorzenione w nas. Po prostu są to paskudne nawyki z dzieciństwa bo tak nasi rodzice nas uczyli. |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Wtajemniczenie
|
Tylko u nas nie ma ani troche sniegu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Btw przytyłam juz 6 kg, tyle samo co w 1 ciazy na ten czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Też bym wyskoczyła do ciucha, ale zanim mąż wróci, to mi się odechce. Nie lubię córki na łowy ciągać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Później nadrobię, wczoraj miałam wizytę i takie szybkie usg i lekarz zapytał co obstawiam, powiedziałam, ze dziewczynkę i na co odp, ze chyba lepiej abym nie grała w gry losowe, bo przed chwila mignął siusiak, później dzidzia leżała tyłem, wiec już nie udało się dokładniej sprawdzić. Wczoraj byl 17t2dz. Połówkowe mam ustalone na 11.01. I nie wiem czy nie za wcześnie, wtedy będzie 18t3dz. Dzisiaj będę dzwoniła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Wtajemniczenie
|
Cześć w ten mroźny poranek
![]() ![]() Mój mąż z mama ma bardzo dobre relacje, na początku próbowała się wpierdzielac między nas, ale zrobiłam dym i pokazałam granicę. Na początku była obraza majestatu z jej i męża strony, ale chwilowa a nabrała do mnie mega szacunku ![]() Za to bardziej teść się do nas bardziej pchał, czego nie mogłam przeżyć i bardzo się kłóciliśmy. A najbardziej mnie trafiało jak mąż miał urlop, nie ważne czy jeden dzień czy dwa tygodnie, nie można było nic razem zrobić bo juz o 8 rano dzwonił że ma przychodzić do domu bo mają coś tam robić czy gdzieś jechać :/ w.domu tez co tylko wymyśliłam to było źle bo jemu się podoba co innego, nie te meble, nie te kolory na ścianach itp. Może to trochę przykre ale od kiedy nie zyje nie kłócimy się praktycznie wcale, a wcześniej to na tyle często i ostro ze nie raz zastanawiałam się czy bycie razem ma jakiś sens. Vela cudne te skarpetki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja lubi ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Faktycznie bardzo szybko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zadomowienie
|
Napisałam posta i wcielo, więc jeszcze raz
Witam się o poranku ;-) U mnie sypie i zimno, później na sanki może skoczymy . Chciałam spędzić spokojny weekend, ale chyba będę miała gości, wesoło będzie ;-) Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mamusia kwietniowa 2015 i Mamusia majowa 2017 ![]() Książki: 6 /2017 Edytowane przez kacperkova Czas edycji: 2017-01-04 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fakt, zazwyczaj załatwiamy wcześniej park zeby sie wylatala, albo jak ide do tego dalszego to wtedy troche sie rozładuje po drodze hehe ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, jakoś mi niedobrze i głowa boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.