Zauroczyłam się w chłopaku z brzydkimi zębami - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-01-03, 20:23   #31
Mioodowa
Raczkowanie

Dot.: Zauroczyłam się w chłopaku z brzydkimi zębami

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
Jeszcze jest" wszystkie kogos maja, boję sie samotnosci, zły nie jest"
Taki zwiazek z rozsądku...
Skoro uwazasz że nie przeskoczysz tych zębów to nic nie da sie zrobic...
To wcale nie jest tak, że jestem zdesperowana. No właśnie nawet wy odbieracie mnie w ten sposób. Otóż mogłabym kręcić z kimś innym, z kimś może i przystojniejszym z normalnymi zębami. Ale nikt nie ma w sobie tego co ma on. Po prostu niczyja obecność nie sprawia mi tyle radości.
Mioodowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 20:27   #32
White_Dove
Zakorzenienie

Autorko zakoncz tą znajomosc. Nie idz dalej.
Fajnie bedzie jak facet za kilka lat znajdzie swietna prace i zrobi cos z tymi zębami i wszystkie które go olały nagle sie zainteresuja bo przystojny i dobrze zarabiający. A on im wtedy "pokaże środkowy palec"

Moze te zeby przestaną Ci przeszkadzac? Trzeba sie jedynie przemóc....

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2017-01-03 o 20:28
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 20:30   #33
Mioodowa
Raczkowanie

Ale na samą mysl o zakonczeniu tego chce mi się płakać bo naprawdę ostatnio ześwirowałam na jego punkcie. Nie potrafie tego zatrzymać i całe moje życie zaczęło kręcić się wokół niego
Stary 2017-01-03, 20:33   #34
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
Autorko zakoncz tą znajomosc. Nie idz dalej.
Fajnie bedzie jak facet za kilka lat znajdzie swietna prace i zrobi cos z tymi zębami i wszystkie które go olały nagle sie zainteresuja bo przystojny i dobrze zarabiający. A on im wtedy "pokaże środkowy palec"

Moze te zeby przestaną Ci przeszkadzac? Trzeba sie jedynie przemóc....

Nie trzeba. Chciałabyś, żeby ktoś musiał się przemóc by się z Tobą całować i wejść w związek?

Autorko, o gościu piszesz w nieprzyjemny sposób. Szczególnie uderzyło mnie to, że napisałaś, że tak głupio być pierwszą, która go zechciała... Przecież to jest okropne. Ty postępujesz okropnie w ogóle rozważając związanie się z nim. To się nie uda, skrzywdzisz go.

I nie wierzę, że niby "świrujesz na jego punkcie", a jednocześnie masz takie rozkminy. No nie

Edytowane przez trzyrazypiec
Czas edycji: 2017-01-03 o 20:36
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 20:34   #35
201701121406
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mioodowa Pokaż wiadomość
Ale na samą mysl o zakonczeniu tego chce mi się płakać bo naprawdę ostatnio ześwirowałam na jego punkcie. Nie potrafie tego zatrzymać i całe moje życie zaczęło kręcić się wokół niego
Chciałabyś chłopaka, którego brzydziłyby twoje zęby, który nie chciałby się z tobą całować, a na dodatek któremu byłoby głupio, ze jest pierwszym który cię zechciał?

Ja tu kompletnie nie widzę żadnego uczucia z twojej strony. Jak wyżej - piszesz o nim paskudne rzeczy, nie wyobrażam sobie mówić w taki sposób o osobie, którą kocham. Straszne.
201701121406 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 20:39   #36
Mioodowa
Raczkowanie

Macie rację Najgorsze jest to, że nie wiem jak to wszystko zakończyć . Bo gdzieś to zaszło za daleko i nie potrafię przestać o nim myśleć. A właśnie nie chcę go krzywdzić na pewno nie.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
Nie trzeba. Chciałabyś, żeby ktoś musiał się przemóc by się z Tobą całować i wejść w związek?

Autorko, o gościu piszesz w nieprzyjemny sposób. Szczególnie uderzyło mnie to, że napisałaś, że tak głupio być pierwszą, która go zechciała... Przecież to jest okropne. Ty postępujesz okropnie w ogóle rozważając związanie się z nim. To się nie uda, skrzywdzisz go.

I nie wierzę, że niby "świrujesz na jego punkcie", a jednocześnie masz takie rozkminy. No nie
Naprawdę tak jest dlatego tu napisałam, dlatego jest mi z tym tak ciężko.
Stary 2017-01-03, 20:40   #37
phideaux
Wtajemniczenie

Zostaw go w spokoju, w końcu pewnie trafi na dziewczynę, której jego defekty nie będą przeszkadzać.
Stary 2017-01-03, 20:53   #38
White_Dove
Zakorzenienie

Autorko zostaw chłopaka. Nie bądz egoistka pusc go. Bedzie cierpiał jak bedziesz to dalej ciągnąc.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 21:08   #39
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Meagara Pokaż wiadomość
Chciałabyś chłopaka, którego brzydziłyby twoje zęby, który nie chciałby się z tobą całować, a na dodatek któremu byłoby głupio, ze jest pierwszym który cię zechciał?

Ja tu kompletnie nie widzę żadnego uczucia z twojej strony. Jak wyżej - piszesz o nim paskudne rzeczy, nie wyobrażam sobie mówić w taki sposób o osobie, którą kocham. Straszne.
No właśnie Autorko. Odstaw na moment swoje "chciałbym" na bok i postaw się w sytuacji dziewczyny, o której facet zakłada na męskim forum wątek "chłopaki mam problem, miła jest, fajne się gada, ale jak myślę o jej zębach, to mam odruch wymiotny". Zafascynował Cię jako człowiek - możliwe, wierzę Ci, ale zauroczenia (takiego męsko-damskiego) jego osobą kompletnie po tym, co piszesz nie widzę. I nie wierzę w żadne "mogłabym uprawiać seks, ale się nie całować". To już brzmi naprawdę, jak desperacja. Torbę byś mu na głowę założyła?

I sorry, skoro zęby są aż tak żółte, że się rzuca to w oczy, to jednak źle to świadczy o jego podejściu do pewnych spraw. Delikatne rozjaśnienie zębów, nawet krzywych, od razu robiłoby +10 do ich wyglądu i nie trzeba do tego mieć osobnego konta, czy bogatych rodziców. Sam scaling + piaskowanie poprawia wygląd zębów. Jeżeli ma aż tak żółte, to możliwe, że w ogóle tego nie robi.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2017-01-03 o 21:11
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 21:12   #40
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Ludzie drodzy. Nie wiesz, jak zakończyć. Normalnie. Nie jesteście w związku. Po prostu, nie rozwijajcie swej znajomości jako takiej, która zmierza do związku. Jeśli będzie chciał z Tobą być, powiedz, że możecie być tylko kolegami. Tyle

Edytowane przez trzyrazypiec
Czas edycji: 2017-01-03 o 21:13
Stary 2017-01-03, 21:26   #41
ninfomane
Raczkowanie

Nie potrafie sobie wyobrazic zebow tak brzydkich I zoltych, zeby odstraszaly, o ile nie ma na nich tygodniowego "nalotu ", ale moze malo jeszcze w zyciu widzialam
Daj mu spokoj autorko, jak dla mnie nic z tego nie bedzie, skoro na mysl o pocalunku z chlopakiem, ktory "az tak Ci zawrocil w glowie " masz odruch wymiotny

Wyslane z telefonu, przepraszam za brak polskich znakow
ninfomane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 21:59   #42
Przytul_Mnie_Dzisiaj
Rozeznanie

Moja koleżanka, która zawsze zwracała uwagę na wygląd też zakochała się w chłopaku z krzywymi zębami. Ktoś zapytał się kiedyś czy to jej nie przeszkadza. Powiedziała, że sama jest zdziwiona, ale kompletnie nie i uwielbia się z nim całować.

Autorko, to po prostu nie to. Odpuść.
Przytul_Mnie_Dzisiaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 22:07   #43
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie zachowujesz się jak 6 latka, której lizaczek upadł na ziemie - taki niesmaczny lizaczek, którego w sumie wcale nie chcesz no ale jednak upadł i szkoda...

weź się w garść i nie zawracaj temu facetowi głowy
jakby miało coś z tego być to by Ci te zęby nie wadziły aż tak żeby ewentualny pocałunek był aż takim problemem

poza tym nie wiem co Ty sobie wyobrażasz - że po miłej pogadance tutaj on jutro obudzi się z ładnymi zębami i będzie wszystko pięknie albo Tobie się światopogląd zmieni o 180 stopni i Ci nagle przestanie to przeszkadzać?

serio - staram się być uprzejma ale tak marudzisz, że głowa mała - dorosła jesteś, podejmij jakąś decyzje i nie trać ani swojego ani cudzego czasu na stracone sprawy

Cytat:
Napisane przez ninfomane Pokaż wiadomość
Nie potrafie sobie wyobrazic zebow tak brzydkich I zoltych, zeby odstraszaly, o ile nie ma na nich tygodniowego "nalotu ", ale moze malo jeszcze w zyciu widzialam
Daj mu spokoj autorko, jak dla mnie nic z tego nie bedzie, skoro na mysl o pocalunku z chlopakiem, ktory "az tak Ci zawrocil w glowie " masz odruch wymiotny

Wyslane z telefonu, przepraszam za brak polskich znakow
a to swoją drogą - autorka napisała, że facet o higienę dba więc naprawdę nie wiem co to za wielka i straszna wada, że aż autorka jest przekonana, że liczne dziewczyny go z tego powodu rzuciły
no jestem tam w stanie ogarnąć, że jakaś się trafi i odrzuci chłopaka z takiego powodu (tj. np. autorka) ale żeby tak non stop - przy założeniu, że poza tymi zębami chłopak jest przystojny i fajny - to jakoś mi się nie składa

a swoją drogą to im więcej czytam tym bardziej mam wrażenie, że jednak faktycznie rozchodzi się o to "co ludzie powiedzo"- bo wyszło szydło z worka i okazało się, że problem to w zasadzie to, że autorka najwyraźniej nie chce odrzutka, którego w jej oczach nie chciał już wianuszek dziewczyn i jak to tak to miałoby wyjść, że ona takiego faceta weźmie co to go nikt nie chce

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 22:11   #44
linaya
astro-loszka

Jeśli zęby są "tylko" krzywe i żółtokostne, a nie zaniedbane i śmierdzące, nie widzę problemu. Jeden mój ex miał krzywe zęby i nie przyszło mi do głowy, że to odrzucając.
Jeśli natomiast brzydzi i przeraża Cię myśl o pocałunku z nim, daj sobie spokój. To nie przejdzie, choćby był nie wiem jak fajny, inteligentny, wartościowy itp.

Swoją drogą, gdy zaczęłam się spotykać z moim mężem, okropnie nie podobał mi się jeden szczegół jego wyglądu, a konkretnie szpecący zarost (wąsy). Myślałam, że to będzie nie go przeskoczenia, ale z randki na randkę podobał mi się on coraz bardziej i coraz większe pożądanie we mnie wzbudzał, więc marzyłam o jego pocałunkach i bliskości. Wąsy już mi nie przeszkadzały, olałam je. Zaczęliśmy byc razem i po niedługim czasie nieśmiało zasugerowałam zgolenie ohydnego elementu. Zdziwił się, ze taki drobiazg może byc przeszkoda w odbiorze go, ale chciał być dla mnie przystojny i chętnie zgolił wąsy
Stary 2017-01-03, 22:28   #45
201803290936
Konto usunięte

Możliwe, że chodzi o żółte zęby w sensie takich serio, serio żółtych, że można wzornik żółci sprawdzać, albo kurczaczki malować pod ich kolor. Skoro aż liczne dziewczyny go z tego powodu odrzucały (rzekomo). Takie zęby mogą być i mocne, ale kojarzą się - przynajmniej mnie - z czymś niezdrowym. Pewnych skojarzeń się nie przeskoczy.

Stary 2017-01-03, 22:35   #46
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Ale przecież aż tak zoltych zębów nie ma chyba nikt, kto o nie dba. Czy sie myle? A facet rzekomo dba. Nie składa mi się to w całość. Sama mam zolta kość, do tego palę i piję kawę, ale do takiej zolci baardzo daleko. W ogóle chyba nigdy nie spotkałam nikogo z takim zębami.
Stary 2017-01-03, 22:47   #47
201803080934
Konto usunięte

zaproponuj mu przefarbowanie włosów na zielono, na pewno w mig znajdzie grono fanek
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 22:47   #48
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
Ale przecież aż tak zoltych zębów nie ma chyba nikt, kto o nie dba. Czy sie myle? A facet rzekomo dba. Nie składa mi się to w całość. Sama mam zolta kość, do tego palę i piję kawę, ale do takiej zolci baardzo daleko. W ogóle chyba nigdy nie spotkałam nikogo z takim zębami.
Niektórzy przez "dbanie" rozumieją mycie raz, czy dwa razy dziennie, a o scalingu i piaskowaniu nawet nie słyszeli. Ja znam osobnika z aż tak żółtymi zębami. I masz rację - część tego to nalot.
Stary 2017-01-04, 00:06   #49
Mioodowa
Raczkowanie

Nie nie to nie takie żółte. Takie bardziej wpadające pod siwy? No nie wiem aż tak nie przyglądałam im się. Po prostu są bardzo powykrzywiane. Dwa przednie są takie jakieś długie i tak mocno na bok, później takie kiełki jakieś. Ciężko opisać. A co do tego, że wszystkie go odrzucają. Wiem, że miał dziewczynę. Chyba z ponad pół roku temu, a po niej przewinęło się kilka, które albo zajęte, albo nie chciały, albo spotkały się raz dwa razy i później już nie były zainteresowane.

Nie uważam go za jakiegoś super ekstra przystojniaka, który podobałby się każdej dziewczynie. Być może nie był w jej stylu. Ale mi ten typ urody podoba się. A to że jest fajny - to też według mnie. Nie każdemu musi podpasować przecież.
Stary 2017-01-04, 00:10   #50
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Nie nie to nie takie żółte. Takie bardziej wpadające pod siwy? No nie wiem aż tak nie przyglądałam im się. Po prostu są bardzo powykrzywiane. Dwa przednie są takie jakieś długie i tak mocno na bok, później takie kiełki jakieś. Ciężko opisać. A co do tego, że wszystkie go odrzucają. Wiem, że miał dziewczynę. Chyba z ponad pół roku temu, a po niej przewinęło się kilka, które albo zajęte, albo nie chciały, albo spotkały się raz dwa razy i później już nie były zainteresowane.

Nie uważam go za jakiegoś super ekstra przystojniaka, który podobałby się każdej dziewczynie. Być może nie był w jej stylu. Ale mi ten typ urody podoba się. A to że jest fajny - to też według mnie. Nie każdemu musi podpasować przecież.
To się w końcu zdecyduj, czy Ci się podoba czy nie i czy mogłabyś się z nim całować.

Czyli jednak wcale nie jest odrzucany przez te zęby? To czemu Ci go tak szkoda? Nie ma ludzi, którzy podobają się wszystkim.
Stary 2017-01-04, 00:25   #51
cleopadra
Wtajemniczenie

moja kolezanka nie ma wcale zebow,stracila w wypadku i zalozyla protezy,facet ja rzucil z powodu bo nie potrafil jej calowac,miala traume na tym punkcie,wziela porzyczke i zrobila implanty a dzis ma meza i nadal splaca kredyt na zeby ale jest szczesliwa
cleopadra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-04, 00:39   #52
eyo
Zakorzenienie

Cytat:

no dobra bo już odpadłam z sił - czego Ty w zasadzie oczekujesz?
bo skoro te żółte zęby to wcale nie są taki znowu żółte to pewnie za parę kolejnych postów wyjdzie, że te krzywe to wcale znowu nie takie krzywe - a mimo to wciąż coś jest nie tak i wciąż coś Cię powstrzymuje Cię przed związkiem

tak trudno pogodzić się z faktem, że nie da się stworzyć związku z losową parą gaci, która ładnie wygląda na wieszaku ale jak ją przymierzysz to gdzieś uwiera

Cytat:
Napisane przez cleopadra Pokaż wiadomość
moja kolezanka nie ma wcale zebow,stracila w wypadku i zalozyla protezy,facet ja rzucil z powodu bo nie potrafil jej calowac,miala traume na tym punkcie,wziela porzyczke i zrobila implanty a dzis ma meza i nadal splaca kredyt na zeby ale jest szczesliwa
aha - no fajnie, w jaki sposób to ma pomóc autorce?
ps. bezrobotnym studentom nikt nie daje kredytów na implanty zębów

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-04, 00:50   #53
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość

no dobra bo już odpadłam z sił - czego Ty w zasadzie oczekujesz?
bo skoro te żółte zęby to wcale nie są taki znowu żółte to pewnie za parę kolejnych postów wyjdzie, że te krzywe to wcale znowu nie takie krzywe - a mimo to wciąż coś jest nie tak i wciąż coś Cię powstrzymuje Cię przed związkiem

tak trudno pogodzić się z faktem, że nie da się stworzyć związku z losową parą gaci, która ładnie wygląda na wieszaku ale jak ją przymierzysz to gdzieś uwiera
(...)
No właśnie zaraz się okaże, że w sumie to ma jak wszyscy, a Autorka się źle przyjrzała, albo pomyliła facetów. Wiesz Eyo, teraz w modzie są hasła w stylu "miłość to decyzja", więc... (śmieję się z hasła, a nie z samej tezy, bo w pewnych kwestiach jest ona jak najbardziej słuszna).
Stary 2017-01-04, 03:03   #54
skazana_na_bluesa
.

Cóż. Przebarwienia zębów mogą się pojawić chociażby po zażywaniu niektórych leków, także tego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-04, 08:48   #55
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Nie no uśmiałam się. Co za żenada.. Ty już zostaw tego chłopaka w spokoju.

Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Czas edycji: 2017-01-04 o 08:51
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-04, 09:29   #56
AnnaAleksndra
Raczkowanie

Omg mój facet ma krzywa jedynkę. Jak nie domknie ust to widać ten jeden ząb. Wygląda strasznie głupio Kocham go i tak ale myślę że rozmowa o aparacie jest kwestia czasu. Pozostałe zeby ma ok ale widzę ze nie tylko ja mam ten problem

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

AnnaAleksndra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-04, 10:03   #57
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AnnaAleksndra Pokaż wiadomość
Omg mój facet ma krzywa jedynkę. Jak nie domknie ust to widać ten jeden ząb. Wygląda strasznie głupio Kocham go i tak ale myślę że rozmowa o aparacie jest kwestia czasu. Pozostałe zeby ma ok ale widzę ze nie tylko ja mam ten problem

Hmm, Ty chcesz aparatu dla niego, a co zrobisz jeżeli on nie zechce?
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-04, 10:06   #58
201803080934
Konto usunięte

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;6925300 6]Hmm, Ty chcesz aparatu dla niego, a co zrobisz jeżeli on nie zechce?[/QUOTE]
Wiem, ze pytanie nie do mnie, ale za siebie powiem, ze bylabym niemile zaskoczona jakby facet stwierdzil, ze nie chce miec ladnych zebow, mimo mozliwosci.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-04, 10:18   #59
AnnaAleksndra
Raczkowanie

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;6925300 6]Hmm, Ty chcesz aparatu dla niego, a co zrobisz jeżeli on nie zechce?[/QUOTE]
Jeszcze nie wiem. Nie wydaje mi się ze może mieć obiekcje. Myślę że się zgodzi, kiedyś wspominał ze nie lubi tego swojego zabka.

AnnaAleksndra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-04, 10:38   #60
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AnnaAleksndra Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem. Nie wydaje mi się ze może mieć obiekcje. Myślę że się zgodzi, kiedyś wspominał ze nie lubi tego swojego zabka.

Wydaje Ci się i myślisz że - no właśnie. Może się okazać, że lubić nie lubi, bo swoich defektów się na ogół nie ubóstwia, ale nie przeszkadza mu to do tego stopnia, żeby ładować się w drogie i długie leczenie ortodontyczne.

Sugeruję rozważyć taką ewentualność. Mnie by na przykład szlag trafił, gdyby mi TŻ wyjechał z "propozycją nie do odrzucenia" w kwestii poprawienia czegoś, co 'obiektywnie' jakoś fajne nie jest, ale mi aż do takiego stopnia nie przeszkadza.
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości