Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!! - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-16, 19:17   #211
poulette
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie!!!

Witaj Anisiu Brakowalo cie tutaj

Moj dzisiejszy dzień zaczał sie nie najlepiej...po 3 dniowej klutni z facetem nadal nie doszlismy do porozumienia i raczej sie na to nie zapowiada...
takze od samego rana chodze wsciekla...Jeszcze do tego wszystkiego jakies glupie sny...
Jak weszlam do kuchni to za glowe sie zlapalam jak zobaczylam ile jest naczyn do mycia +zakupy+robienie obiadu+jeszcze raz sprzatanie...Jak wstalam o 9 to dopiero sobie siadłam...
I w sumie sama nie wiem co mam ze soba zrobic...
Facet chyba nie przyjedzie bo az tak go wyprowdzilam z rownowagi...a ojciec gdzies polazł takze nawet nie mam do kogo buzi otworzyc...

Milego dnia wam zycze
LeoNa , 2 glebokie oddechy i wszystko bedzie dobrze, idz na spacer,mi to pomaga.
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 20:07   #212
jowisz
Zakorzenienie

dobry wieczór
ja po kolacji, nowa mikrofala poszła w ruch, dziś były zapiekanki a potem deser- rozmrożone truskawki z gęęęęęęęęstym jogurtem greckim. mniam.
po południu byliśmy w kinie na "Lejdis" - podobało nam się

uświadomiłam sobie, że wiosna idzie i okna wypadałoby umyć, jak ja tego nie lubię w następny weekend pewnie będą teście więc odpada, może weźmiemy się za to za 2 tyg.

teraz biegnę się wykąpać, popatrzę potem może na coś w tv no i jutro znów do pracy, blee
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 20:07   #213
Judi21_84
Zakorzenienie

Hej
ja z urodzinek wróciłam przed 7, powiem wam, że wszystko super, ale tak ciężko było mi wysiedzieć, że myślałam że odpadną mi plecy. Koszmar jakiś- ciągle twardy brzuch, ból kości ogonowej. W tej knajpie sa takie drewniane ławki-karczma w stylu góralskim. Twarde te ławki jak kamień, marzyłam o jakimkolwiek fotelu. Ja nie wiem jak wysiedzę na tych dwóch weselach na które idę za miesiąc... wkleję wam jutro kilka foteczek dzisiaj czuję się jakby po mnie czołg przejechał, a oprócz spaceru i tej nasiadówki nic nie robiłam. Zrobiłam się ostatnimi czasy strasznie senna, nie wiem czemu

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 20:12   #214
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

Cytat:
Napisane przez ewelciaz Pokaż wiadomość
Ja jak sie przeziebiłam to rutinoscorbin brałam i na gardło możesz płukać zaparzoną szałwią-też pomaga. A najlepiej to idż do lekarza

Dziewczyny, jakie wanienki planujecie kupić dla bobasa, takie standardowe czy takie profilowane które niby kąpiel ułatwiają???? Ogladam na allegro i tak sie zastanawiam.

ja słyszałam że rutinoskoriny się nie powinno jeść w ciąży bo szkodzi nałożysko
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 20:17   #215
Judi21_84
Zakorzenienie

Mi gienia kazała jeść rutinoskorbin jak byłam przeziębiona, a na necie znalazłam, że można jeść, przynajmniej była na liście leków bezpiecznych "D

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 20:54   #216
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

musze się pochwalić że od wczoraj czuję delikatne ruchy mojej perełki nareszcie
a obecnie mam 17 t.c.
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 21:50   #217
maladT
Zakorzenienie

No i po weekendzie w zasadzie.Jutro od rana lecę się płaszczyć przed panem neurologiem by mnie przyjął w trybie pilnym.Potem wykład i jazda na prawku. A co do weekendu...Byłam u rodziców...Nastrój taki sobie,trochę przybija nas wizja świąt...Nie zawsze wszystko uklada się tak jakby się chciało.Rodzice chorują i to powaznie choc rzadko jest to widoczne. Ze mną też nie jest najlepiej coraz częściej przestaję chodzić i prawdopodobnie jutro sie dowiem że moja rwa kulszowa uniemożliwi mi kontynuację normalnym trybem studiów.Więc będę musiała przejść na tryb indywidualny.Najgorsze że rodzice nie rozumieją tego,Mówią że nie musze przechodzić,nie muszę sluchać ginekologa,nie mam jęczeć bo przecież ich też coś boli a nawet o tym nie wspominają.Powoli mam tego dość i dzis mimo,że bardzo niefajnie się czułam wyjeżdzajac z domu bo prawie w łazience zemdlałam to nie mówiąc im nic(a po mnie widać gdy coś mi jest) pojechałam na 3h wyprawę pociągiem do Torunia.Czasem wydaje mi się,że oni mnie nigdy nie zrozumieją,chyba musiałabym mieć raka by stwierdzili,że jednak jest cos poważnego.A dużo rzeczy naprawdę staram się im nie mówić,bo np. przed ciążą miałam bardzo silna anemię,musiałam brać zastrzyki by mi to przeszło i bym nie miała białaczki,bo to mi groziło.Nie prosilam ich o kasę na zastrzyki,które byly cholernie drogie.Zapozyczyłam się u siostry,która przecież ma też swoje życie,swoje wydatki,jednak mi pomogła(dzięki Monia).Powoli znowu mi sie wszystkiego odechciewa.Cały dzień mam minę zdechłego psa i płacz na końcu nosa.Powiedzcie kiedy będzie dobrze?? Jeszcze w kościele dzisiaj prawie padłam,na szczęście udało mi się wyjść w porę.Miałam dość sporą praktykę w zeszłym roku,gdy mając zaatakowane nerki bakterią E.coli często mdlałam,więc wiedziałam kiedy dokładnie mam wyjść by mnie nie wynoszono.

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 21:52   #218
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Dziekuje dziewczynki jestescie kochane

Teraz juz lepiej się czuje bo wszystko wporzadku dzisiaj potoczyło sie z moim facetem...
Leleth twoje rady podziałały

Jeżeli chodzi o rutinoskorbin to moja Pani gin rowniez mi go polecila przy przeziebieniu...

jowisz odjakiegos czasu mnie nosi zeby sobie ogladnac ten film...słyszałam same pozytywne opinie na jego temat...Jest jeszcze jeden film który mnie interesuje..."Step Up 2" Ogladała któraś??A apropo tej wagi ty w 26 tyg masz 5 kilo na + a ja w 21 mialam 9 o

Poulette tradycja baby shower to naprawde musi być bardzo fajna sprawa ale u nas jeszcze sie z takim czyms nie spotkalam..Co byloby wielka wygoda dla rodzicow...Tutaj ludzie sie nie interesuje co Ci jest potrzebne tylko kupuja co jest im wygodnie i co im sie podoba...a pozniej sie okazuje ze nie sa jedynymi osobnikami ktorzy wpadli na ten pomysł...

Mijalea ja rowniez jestem w 22 tyg ciąży i moj maluch tez jest troche leniwy... chociaz potrafi o sobie dac dosyc intensywnie znac...

Milego wieczorQ i słodziutkiej nocki życze
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 21:58   #219
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej kochane

Ja tylko na momencik Dziś dzień minął pod znakiem wielkiego głodu, jem od rana a wieczorem nabrałam takiej ochoty na frytki, że myślałam iż skonam, na szczęście przetrzymałam.

MaładT współczuję Ci naprawdę, musisz być twardą babką, włóż w to tyle siły ile masz i walcz kochana o siebie i dzidzię. Słuchaj swojego serducha i intuicji, jeśli będzie Ci potrzebny indywidualny tryb to bierz go. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie wszystkich problemów.

Dokładnie Leonko u nas tak właśnie jest z tymi prezentami. Dostaje się coś, gdy ludzie przychodzą odwiedzić maluszka myślę, że będą to raczej dobre prezenty jak jakiś ciuszek. Takie baby shower to jest naprawdę coś, bo pozwala wiele rzeczy i to takich jakie rodzice sobie wymarzyli dostać w prezencie. U nas dłuuuuuuuuuugo coś takiego się nie przyjmie, o ile kiedyś w ogóle.

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 22:01   #220
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

no wlasnie Polacy niechętnie podchodzą do nowych tradycji...A szkoda
Kasiunia moze spotkamy sie w tym tyg?? co ty na to??
Stary 2008-03-16, 22:05   #221
maladT
Zakorzenienie

Najbardziej mnie wkurza to ciągłe gadanie moich rodziców,że ma być Julka.Mówią do małej Julcia a mi Ch.. by strzelił najlepiej gdybym go miała.Wiktoria im sie nie podoba.Mam już serdecznie dość!!Nawet mama powiedziala,że ona nie jest dla mnie ważna i moge sobie dziecko nazwać jak chce.aha i dla nich to nie jest żadna Wiktoria(czyt.zwycięstwo) .Kurde tylko jakoś moja rodzicielka nie dostrzega,że ja zapierniczam głuppim pociagiem super niewygodnym 3h po to by za 1,5dnia pojechać do torunia spowrotem.Ale przyjeżdzam żeby ich zobaczyć choć zastanawiałam się jak wysiąść by nie paść na peron twarzą bo nie mogę przecież stanąć na jednej nodze.Jestem zła,zawiedziona i chyba zaraz się poplaczę.

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-03-16, 22:08   #222
maladT
Zakorzenienie

a kto przyjedzie do mnie??Ja chyba psychicznie nie wytrzymam tego wszystkiego,przychodzą mi mysli,że małą odrzucę po porodzie.Cała sytuacja z milczacym od 1 stycznia tatusiem Wiktorii też jest beznadziejna,trzeba przygotować papiery na proces,a sprawy,jakie ten debil utajnił to 2 sprawa.Starania o wszelkie zasiłki.Zna któraś moze kogoś kto wie co i jak z zasiłkami i tego typu sprawami??

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-03-16, 22:13   #223
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

maldt jestes z jedna osób ktore nie maja łatwoale musisz byc "twarda" i nie dawac sie prowokowac ..to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla dziecka...Nikt nie ma prawa podwazac twojej decyzji...Badz silna a my bedziemy razem z Toba...A z czasem wszytko sie ułoży...
Wiesz co ja porozmawiam z moja siostra na ten temat ona sie orientuje...
A z tego co ja wiem poza alimentami mozesz sie starac o rodzinne,i zasilek jako samotna matka...Nie wiem jak tam jest z opiekunczym...Jak cos bede wiedziala to napisze
Stary 2008-03-16, 22:18   #224
maladT
Zakorzenienie

No fakt nikt nie mówił,że będzie łatwo,ale czy akurat musi być aż tak ciężko.Nawet nie mam wsparcia w jakimś męskim ramieniu,które jest mi naprawdę teraz potrzebne.NIe chodzi mi o kontakty fizyczne a o takie normalne przytulenie,zrozumienie,o drobinę troski.Przyjaciółkę owszem mam tutaj ale po 1.mam wiele spraw na głowie i nie zawsze jest czas pogadać, po 2 ona znalazła sobie ostatnio nową miłość więc też nie może mi poświęcać zbyt duzo czasu.Szczerze jak nie pojawiłam się 4 dni pod rząd na wydziale to nawet się nie zainteresowała co się ze mną dzieje.Powoli mam dość!!!

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-03-16, 22:37   #225
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
No fakt nikt nie mówił,że będzie łatwo,ale czy akurat musi być aż tak ciężko.Nawet nie mam wsparcia w jakimś męskim ramieniu,które jest mi naprawdę teraz potrzebne.NIe chodzi mi o kontakty fizyczne a o takie normalne przytulenie,zrozumienie,o drobinę troski.Przyjaciółkę owszem mam tutaj ale po 1.mam wiele spraw na głowie i nie zawsze jest czas pogadać, po 2 ona znalazła sobie ostatnio nową miłość więc też nie może mi poświęcać zbyt duzo czasu.Szczerze jak nie pojawiłam się 4 dni pod rząd na wydziale to nawet się nie zainteresowała co się ze mną dzieje.Powoli mam dość!!!

http://samodzielne-matki.free.ngo.pl...dczenia.html#2 tutaj poczytaj sobie o zasiłku...
Wiesz tez mam takie dni ale nie wydaje mi sie zeby przyjaciółka tak naprawde nie myslala o Tobie...
moze nie powinam o tym pisac bo to chodzi o mojego brata...
dziewczyna zaszla z nim w ciaze w wieku 17 lat...kiedy dziecko mialo 3 mies on musial wyjechac do anglii...Dzwonił czesto ale pieniedzy jej na to dziecko nie wysylal i mogla liczyc tylko na rodziców...Bardzo sie meczyla i czesto plakala....Po 2 latach odwazyla sie zlozyc sprawe o alimenty..Przyznano jej 500 zł ze wzgledu na to ze sie uczy..znalazla sobie faceta ktory nie widzi swiata poza nia i jej corka i dzisiaj mowi ze jest naprawde szczesliwa osoba... Cieszy sie z tego ze on nie interesuje sie dzieckiem i ma spokoj a nie tak ak niektore musza sie meczyc ze swoimi facetami ktorzy sa na miejscu zawracaja głowe a dziecko maja gdzies...Teraz jest ci ciezko ale Wydaje mi sie ze to jest kwestia czasu i tez za nie dlugo powiesz ze jestes szczesliwa...
W ciąży jest naprawde ciezko ze niema sie osoby na ktora mozna liczyc...Ale ty w przyszlosci bedziesz sie mogla cieszyc widokiem rosnacego ,bawiacego i szczesliwego dziecka...A on jedynie bedzie mogl zalowac ze sie tak zachowal...
A tak naprawde tylko ty bedziesz najwazniejsza dla tego dziecka i tylko ty bedziesz mogla mu pomoc wiec musisz byc silna...I kiedy dopadnie cie słabosc pomysl o tym jak nadejdzie dzien kiedy bedziesz mogła swoja Wiktorie przytulic

Edytowane przez LeoNa86
Czas edycji: 2008-03-16 o 23:07
Stary 2008-03-16, 23:17   #226
Sosnowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
ja słyszałam że rutinoskoriny się nie powinno jeść w ciąży bo szkodzi nałożysko
Heh, a mnie lekarka powiedziała (osobiście mnie) , że mogę jaknajbardziej brać....
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 23:29   #227
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poulette Pokaż wiadomość

Leleth, czy ktos organizuje dla ciebie baby shower ?
hmmm ciezkie pytanie ... moje znajome nie znaja sie na wzajem wiec nie moge sie spodziewac, ze cos razem zorganizuja.... chyba, ze jedna z nich sie wylamie (prawdopodobnie moja byla szefowa) i ja po prostu zaprosze reszte tak wiec moze lepiej by bylo gdybym to ja od poczatku wszystkich skrzyknela... ale czy to zgodne z tym zwyczajem ?
a tak w ogole to dzis mialam ciezki dzien... rano wylalam na siebie troche wrzatku.... oparzylam sobie cala lewa strone brzucha... na szczescie automatcznie sciagnelam z siebie gorace ciuchy i wskoczylam pod chlodny prysznic w czasie krotszym niz 10 sek..... potem lezalam godzine lub dwie z chlodnym recznikiem na brzuchu i wiekszosc czerwonych plam zniknelo... bable, ktore pojawily sie na poczatku na szczescie tez.....
a poza tym nie udalo nam sie wczoraj kupic samochodu bo nie znalezlismy jednego, ktory w 100% spelnialby nasze oczekiwania.... ale jak dobrze pojdzie to bede go miala w tym tygodniu

Edytowane przez leleth
Czas edycji: 2008-03-17 o 00:19
leleth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 05:24   #228
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
hmmm ciezkie pytanie ... moje znajome nie znaja sie na wzajem wiec nie moge sie spodziewac, ze cos razem zorganizuja.... chyba, ze jedna z nich sie wylamie (prawdopodobnie moja byla szefowa) i ja po prostu zaprosze reszte tak wiec moze lepiej by bylo gdybym to ja od poczatku wszystkich skrzyknela... ale czy to zgodne z tym zwyczajem ?
a tak w ogole to dzis mialam ciezki dzien... rano wylalam na siebie troche wrzatku.... oparzylam sobie cala lewa strone brzucha... na szczescie automatcznie sciagnelam z siebie gorace ciuchy i wskoczylam pod chlodny prysznic w czasie krotszym niz 10 sek..... potem lezalam godzine lub dwie z chlodnym recznikiem na brzuchu i wiekszosc czerwonych plam zniknelo... bable, ktore pojawily sie na poczatku na szczescie tez.....
a poza tym nie udalo nam sie wczoraj kupic samochodu bo nie znalezlismy jednego, ktory w 100% spelnialby nasze oczekiwania.... ale jak dobrze pojdzie to bede go miala w tym tygodniu

Mysle, ze szybka reakcja na oparzenie srwaila, ze nie zaszkodzilo to dzidziusiowi.
A jezeli chodzi o baby shower, to tradycja jest taka, ze to ktos dla ciebie oragnizuje, a nie ty sama dla siebie, i to jest najczesciej taki prezent od najblizszej kolezanki, przyjaciolki czy kogos z rodziny. Dla mnie organizuja 2 najblizsze kolezanki z pracy, one sa super. Mam nadzieje, ze twoja byla szefowa sie za to wezmie. Wtedy ty mowisz tylko kogo chcesz zaprosic (zaprasza sie tylko kobiety) i dajesz tzw. temat, np. u mnie beda to oczywiscie zyrafki ! I liste prezentow, cala reszta, organizacja itd zajmuja sie osoby (lub osoba) organizujace.
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 09:10   #229
jowisz
Zakorzenienie

cześć dziewczynki. ja w pracy od 8.15, byle do 16stej
dziś chętnie bm została w domu, ale coż począć, jeszcze jakieś 6-7 tyg. i robię sobie wolne. tzn. mam nadzieję, że w 31 tyg. dostanę zwolnienie nawet jeśli wszystko będzie w porządku
Stary 2008-03-17, 10:40   #230
Sosnowa
Zakorzenienie

Baaaaabyyyy! Ale jaja, a własciwie to ich brak Moje dziecię okazuje się kobietą płci odmiennej
Mamusia jest w totalnym szoku. Jak widać ma intuicję na poziomie pantolfelka. No przkonana byłam że to chłop.

Teraz trza się będzie przestawić, ze to mała Aneczka rośnie
Ale najważniejsze, że zdorwe, dość spore - wychodzi z rozmiarów o tydz. starsze niż jest. (ale i tak wiem, kiedy została powołana do życią chociaż może )....

Tak na marginesie... Anisiu ktoś mi tu już wywróżył kiedys dziewuche
Stary 2008-03-17, 10:52   #231
wersta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sosnowa Pokaż wiadomość
Baaaaabyyyy! Ale jaja, a własciwie to ich brak Moje dziecię okazuje się kobietą płci odmiennej
Mamusia jest w totalnym szoku. Jak widać ma intuicję na poziomie pantolfelka. No przkonana byłam że to chłop.

Ale najważniejsze, że zdorwe, dość spore - wychodzi z rozmiarów o tydz. starsze niż jest. (ale i tak wiem, kiedy została powołana do życią chociaż może )....

oooo widzę, że przeżyłaś szok jak ja
gratuluję
(ciuchy dla dziewczyn są 100 razy bardziej odlotowe - nawet byłam już pooglądać w zarze )

a teraz pokażę przyczynę mojego mega doła. jestem tłusta i załamana wczoraj aż się popłakałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22lub24.jpg (20,7 KB, 59 załadowań)
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 10:58   #232
jowisz
Zakorzenienie

Wersta głupolu gdzie ty tłusta jesteś tylko brzuch się powiększa, tylko się cieszyć, nie będziesz miała czego gubić po cesarce

Sosnowa gratuluję młodej damy
Stary 2008-03-17, 11:17   #233
Sosnowa
Zakorzenienie

Wersta, jest dobrze. Pomyśl co bedzie w lipcu :P (też z przerażeniem o tym myślę).
A tak na serio, to akurat tłuszczu chyba Ci nie przybyło
Stary 2008-03-17, 11:19   #234
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Sosnowa Pokaż wiadomość

czyzbym to ja ci wywrozyla babe ooo i imie bedzie jakies takie nawet moje

Mnie wroza chopa ciekawe czy sie spelni

od dzisiaj jestem wrozka Anisia

Wersto, brzusio masz przesliczny u mnie w pracy w polandzie ludzie szok przezyli jak mnie uwidieli po 2 miesiacach niewidzenia, hehehe

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 11:32   #235
Sosnowa
Zakorzenienie

Tak to byłaś Ty
Ale imię to narazie jest nieznane.
Ja też jestem Ania, więc córka raczej będzie miała inne.. No, ale że mała ja, to mala Aneczka
Stary 2008-03-17, 11:36   #236
wersta
Zakorzenienie

uda chyba też mi przytyły, bo wczoraj zmierzyłam moje obcisłe dżinsy przed-ciążowe i ciaśniej mi w nich jeszcze trochę i będę baleronem jestem z a ł a m a n a
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 11:45   #237
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
uda chyba też mi przytyły, bo wczoraj zmierzyłam moje obcisłe dżinsy przed-ciążowe i ciaśniej mi w nich jeszcze trochę i będę baleronem jestem z a ł a m a n a
to dotyka prawie każdą z nas
cóż począć
Stary 2008-03-17, 11:47   #238
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Witam
Wersta przepraszam bo ja nic z tego nie rozumie co ty piszesz...gdzie ty masz niby ten tluszczyk ?? Moze to taki niewidzialny
Bardzo ładnie wygladasz i naprawde nie masz sie czym przejmowac..
I nie tylko sie nie miescisz w spodnie sprzed ciazy i nie wydaje mi sie zeby to byl powod do smutku czy placzu...Bo naprawde nie masz nad czym Jesteś PIKNA i oby tak dalej

Anisia jak jestes wrożka to moze i mi przepowiesz??
Stary 2008-03-17, 12:27   #239
Sosnowa
Zakorzenienie

Nie no. .. co tu taka masakryczne cisza. Ja wiem, że mamy w postach dobry wynik, ale to nie powód, żeby osiadać na laurach
Stary 2008-03-17, 13:03   #240
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
zara dostaniesz w dziub chcialabym miec takie uda laska

troche cialka ci sie przyda a ja wczoraj stanelam na wadze i bylo plus 8kg liczac od poczatku ciazy... teraz ktos sciemnia, albo moja waga, albo do mnie nie dotarlo

SOsnowa, corcia tez fajna

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości