Mamy majowe 2017 cz. III - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-05, 14:33   #901
talusiax33
Zadomowienie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III

Dziewczyny nic jeszcze nie zrobiłam dziś tylko siedzę na forum i Was czytam, co chwila daje odśwież odśwież i non stop nowe posty 😀 tak nie może być, idę robić obiad coby mój mąż miał cieplutki jak wróci do domu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 14:34   #902
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CamomileS Pokaż wiadomość
Ooo coś w tym jest, u mnie na osiedlu jest amstaff i tylko moja sunia się z nim bawi bo wszyscy inni się boją

A to moja psina, oczywiście na wyrze Załącznik 6830501

A niech się boją. Nie wiedzą co tracą

No piękna psina Takie wdzięczne oczka ma

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Lick The Lollipop - uroczy 😍 jestem zakochana w tych psiakach! I powiem Ci ze wbrew pozorom wygląda na tak przyjaznego sympatycznego kumpla. Jest cudny!

Cudna- to dziewczyna

I tak, jest sympatyczna. Wystarczy tylko jej pociumciać "O jaka ty piękna,kochana itd" i juz liże i jest sprzedania ciumciającemu

Tylko raz (u znajomych świeżo poznanych) nie była chętna do zapoznania z człowiekiem, a dokładniej z 7 letnim dzieckiem. Unikała chłopca, raz warknęła jak się do niej chciał zbliżyć. Ja w szoku, cyk na smycz i przy nodze trzymam dopóki nie wyszli. Później się dowiedziałam, że chłopiec ma zapędy sadystyczne w stosunku do zwierząt
Dobrze mówią, że pies wyczuje złego człowieka.
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 14:36   #903
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
A niech się boją. Nie wiedzą co tracą

No piękna psina Takie wdzięczne oczka ma

Cudna- to dziewczyna

I tak, jest sympatyczna. Wystarczy tylko jej pociumciać "O jaka ty piękna,kochana itd" i juz liże i jest sprzedania ciumciającemu

Tylko raz (u znajomych świeżo poznanych) nie była chętna do zapoznania z człowiekiem, a dokładniej z 7 letnim dzieckiem. Unikała chłopca, raz warknęła jak się do niej chciał zbliżyć. Ja w szoku, cyk na smycz i przy nodze trzymam dopóki nie wyszli. Później się dowiedziałam, że chłopiec ma zapędy sadystyczne w stosunku do zwierząt
Dobrze mówią, że pies wyczuje złego człowieka.
Najpierw zapędy sadystyczne co do zwierząt a pozniej morderca :/ tak to widzę :/
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 14:38   #904
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Najpierw zapędy sadystyczne co do zwierząt a pozniej morderca :/ tak to widzę :/
Może jeszcze wyjdzie na ludzi, ale fakt nie wróży to dobrze..

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 14:39   #905
mileena5
Zadomowienie

Cytat:

Jasne nie można nikogo przekreślać x
Stary 2017-01-05, 14:40   #906
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Cytat:

Nie dopytywałam czy rodzice wyciągnęli konsekwencje po tym co kotu zrobił Nie miałam ochoty na dalszą rozmowę o tym gnojku małym.

gornek
no piękną Kontroluje co tu pańcia poznosiła
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 14:43   #907
ania9o
Zakorzenienie

Dziewczyny przespałam pól dnia... Cos strasznego oczy mnie bolą mega.

Ja już nie mam psiaka, zdechł nam trzy lata temu pierwszy rok byl chyba najgorszy i ogromnie go nam brakowało ale jak się przeprowadziliśmy to inne mieszkanie i już go nie widziałam na każdym kroku. Obecnie nie zdecydowaliśmy sie na psa bo mieszkamy na 4 piętrze, mamy okropne godziny pracy i jeszcze dziecko, to by było chyba za dużo na raz. A nie możemy liczyć na niczyją pomoc więc sami z małym dzieckiem i psem byloby ciężko.

Wysłane z Lumia za pomocą Tapatalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 14:45   #908
kingaluna
Rozeznanie

1483627333051.jpg1483627485611.jpg1483627511562.jpg
A to moje stwory

kingaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 14:46   #909
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Macie piękne czworonogi ale moje serduszko skradły 2 kociaki ale nie wiem od ktorej z Was one sąw rudzielcu zakochana na zabój przez tą puchatą sierść

Ja mam jorka. W sierpniu miałam jeszcze owczarka niemieckiego ale zdechł na skręt jelit.

Gadałam z mężem odnośnie płci. Czy jak się dzisiaj nie dowiem czy moge iść gdzieś indziej dopytać. Wiadomo platnie bo na nfz nie liczę.. ale się nie bardzo zgodził bo już temu co dwa tygodnie place 100zł.. znając mnie i tak nie wytrzymam i pójdę potajemnie :-D

A co do postów to Talusiax ma racje :-D mnóstwo ich przybywa w niezłym tempie. Co wejdę na forum to kilka stron do nadrobienia

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 14:58   #910
emi_lka
Zakorzenienie

Wróciłam z apteki, gdzie jakaś miła Pani przepuściła mnie w kolejce (o jakieś 10 osób) - miłe zaskoczenie na pewno znaczenie miało to, że się głaskałam po brzuchu

Za 3 tyg. mam test obciążeniowy glukozą, kupiłam dziś w aptece glukozę cytrynową.

Ad. zwierzaków, to ja ich niestety nie czuję nie przeszkadzają mi u innych, ale sama poza kilkoma chomikami (które uwielbiałam) nie mam i nie będę miała zwierzaka. Na koty mam alergię, a poza tym nie zniosłabym chodzenia po meblach, stole, blatach kuchennych (przynajmniej te koty, które ja znam, tak robią). Pies to duża odpowiedzialność, zwłaszcza, jak się pracuje 10 godzin poza domem. Plus brak tego odruchu serca.

Co do TŻtów, prac domowych i krzywdzących komentarzy.
Chyba terapia "przez doświadczenie" jest najlepsza. Ja mam duże szczęście, bo mój mąż jest bardzo pracowity, bardzo dużo robi w domu i mnie wspiera. Nawet powiedziałabym, że robi więcej niż ja. Na szczęście wyraża przekonanie, że praca w domu z dzieckiem to ciężka praca.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 15:15   #911
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kingaluna Pokaż wiadomość
Kolejne kochane zwierzaki <3

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Macie piękne czworonogi ale moje serduszko skradły 2 kociaki ale nie wiem od ktorej z Was one sąw rudzielcu zakochana na zabój przez tą puchatą sierść

Ja mam jorka. W sierpniu miałam jeszcze owczarka niemieckiego ale zdechł na skręt jelit.

Gadałam z mężem odnośnie płci. Czy jak się dzisiaj nie dowiem czy moge iść gdzieś indziej dopytać. Wiadomo platnie bo na nfz nie liczę.. ale się nie bardzo zgodził bo już temu co dwa tygodnie place 100zł.. znając mnie i tak nie wytrzymam i pójdę potajemnie :-D

A co do postów to Talusiax ma racje :-D mnóstwo ich przybywa w niezłym tempie. Co wejdę na forum to kilka stron do nadrobienia

Tez pamietam kociaki mam nadzieje ze sie dowiesz juz i zaspokoisz swoją ciekawośc

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Wróciłam z apteki, gdzie jakaś miła Pani przepuściła mnie w kolejce (o jakieś 10 osób) - miłe zaskoczenie na pewno znaczenie miało to, że się głaskałam po brzuchu

Za 3 tyg. mam test obciążeniowy glukozą, kupiłam dziś w aptece glukozę cytrynową.

Ad. zwierzaków, to ja ich niestety nie czuję nie przeszkadzają mi u innych, ale sama poza kilkoma chomikami (które uwielbiałam) nie mam i nie będę miała zwierzaka. Na koty mam alergię, a poza tym nie zniosłabym chodzenia po meblach, stole, blatach kuchennych (przynajmniej te koty, które ja znam, tak robią). Pies to duża odpowiedzialność, zwłaszcza, jak się pracuje 10 godzin poza domem. Plus brak tego odruchu serca.

Co do TŻtów, prac domowych i krzywdzących komentarzy.
Chyba terapia "przez doświadczenie" jest najlepsza. Ja mam duże szczęście, bo mój mąż jest bardzo pracowity, bardzo dużo robi w domu i mnie wspiera. Nawet powiedziałabym, że robi więcej niż ja. Na szczęście wyraża przekonanie, że praca w domu z dzieckiem to ciężka praca.

I to jest zupełnie w porzadku nic na sile, nie chcesz, nie czujesz, nie posiadasz nie ma co drążyć wolny wybór jestem jednak przekonana, ze mimo wszystko nie pozwolisz dziecku na żadne "okrucieństwa" wobec zwierząt kogo innego. I taka szczerość wlasnie cenie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 15:40   #912
bunnybe
Zadomowienie

Dziewczyny ale zapitalacie! u nas wszystko dobrze, mam ladne zdjecie buzi malucha z usg, lezy poprzecznie i nawet na usg nie przestawal mnie kopac
Super macie zwierzaki! U nas niespelna 5letni kot brytyjski ktory niestety nie toleruje innych zwierzat a dzieci sadzac po reakcji na maluchy znajomych sie boi, mam wiec nadzieje ze przyzwyczai sie do dziecka i po okresie stresu nie bedzie wobec niego agresywny zdjecie wrzucam Wam ponizej

Talusia ja tez nie lubie zmywac makijazu dlatego teraz na L4 maluje sie tylko na wyjscie i gdy ktos ma nas odwiedzic

Black super zakupy, mam nadzieje ze trafilas z rozmiarami bo ja stacjonarnie mierzylam chyba z 7 modeli i rozbieznosc w rozmiarach byla nieraz o 2 rozmiary zeby dobrze lezaly
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20170101_230313.jpg (237,6 KB, 49 załadowań)
Stary 2017-01-05, 15:44   #913
talusiax33
Zadomowienie

Bunnybe - super że wizyta udana
Masz małego łobuza w brzuszku.
Zmywanie makijażu to dla mnie udręka, niby szybko się to robi ale jakoś nie lubię 😀 a kociaka masz słodkiego!!

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 15:48   #914
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale zapitalacie! u nas wszystko dobrze, mam ladne zdjecie buzi malucha z usg, lezy poprzecznie i nawet na usg nie przestawal mnie kopac
Super macie zwierzaki! U nas niespelna 5letni kot brytyjski ktory niestety nie toleruje innych zwierzat a dzieci sadzac po reakcji na maluchy znajomych sie boi, mam wiec nadzieje ze przyzwyczai sie do dziecka i po okresie stresu nie bedzie wobec niego agresywny zdjecie wrzucam Wam ponizej

Talusia ja tez nie lubie zmywac makijazu dlatego teraz na L4 maluje sie tylko na wyjscie i gdy ktos ma nas odwiedzic

Black super zakupy, mam nadzieje ze trafilas z rozmiarami bo ja stacjonarnie mierzylam chyba z 7 modeli i rozbieznosc w rozmiarach byla nieraz o 2 rozmiary zeby dobrze lezaly
Moje ulubione koty
Grześ to łobuziak I dobrze

Edytowane przez mileena5
Czas edycji: 2017-01-05 o 15:49
Stary 2017-01-05, 15:52   #915
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Ale macie super pupile

Puszczają mnie do domu pod wieczór. Bede musiała brać antybiotyk w tabletkach i moze dadzą ni zwolnienie na kilka dni

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 15:59   #916
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Bunnybe, uwielbiam brytyjskie koty

Efffpe, super że do domu wracasz. A jak ciśnienie?

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 16:09   #917
vikuniaa
Zakorzenienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6931580 1]Ale macie super pupile

Puszczają mnie do domu pod wieczór. Bede musiała brać antybiotyk w tabletkach i moze dadzą ni zwolnienie na kilka dni

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Jak to "moze" ? Po pobycie w szpitalu i na antybiotyku mialabys isc do pracy? w glowie mi sie nie miesci.

Dopiero teraz sie zebralam do lekarza (rodzinnego) i siedze w poczekalni. Zjadlam przed chwila pol kalafiora upieczonego w piekarniku . Wczoraj czulam jak mlody sie odwrocil i potem zaczal mnie okladac, to uczucie jak sie odwraca to jak wywijanie flakow . Dzisiaj zobaczylam slad siary na koszulce, ale tylko z jednej piersi.
Dzisiaj spalam zaledwie 5h, ale nie jestem jakas niedospana . Mimo wszystko chce sie polozyc wczesniej i w ogole nauczyc sie klasc wczesniej, bo mam zly nawyk chodzenia spac miedzy 00:30 a 01:30 w nocy... masakra...

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Super wszystkie zwierzaki

Kiwaczka te dwa to chyba moje. Ruda to Maine Coon, ale ona jest taka fiu bździu, przychodzi do nas tylko jak chce, a jak nie chce to nie mozna jej dotknac . A drugi to syjam i on jest po prostu do schrupania, taki przytulas kochany. Czasami mi wchodzi na kolana jak siedze na toalecie .

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Bunny, gratuluje wizyty ktory to tydzien i ile maly wazy? Zawsze mnie to ciekawi mi ostatnio nie podano wagi, ale za tydzien sie dopytam.

Stary 2017-01-05, 16:11   #918
decorail
Zakorzenienie

Ja już w poczekalni

Wrzucam fotkę, co dziś upolowałam na wyprzedażach Tesco i H&M
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P_20170105_165710.jpg (86,7 KB, 58 załadowań)
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 16:15   #919
ukrajinka
Zakorzenienie

Cytat:

kurcze niesamowity ten Twoj dziec, masz wizyty co 2 tyg, a maluch dalej nie chce sie ujawnic.

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

jeszcze mam pytanie dziewczyny, z serii kulinarnych? chcialabym zaczac piec muffinki, jakie formy polecacie?
Który dzieje się wbrew rozumowi
ukrajinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 16:16   #920
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
kurcze niesamowity ten Twoj dziec, masz wizyty co 2 tyg, a maluch dalej nie chce sie ujawnic.

Tez o tym pomyslalam, co za maly uparciuch! postrasz go klapsem .

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Ja już w poczekalni

Wrzucam fotkę, co dziś upolowałam na wyprzedażach Tesco i H&M

Pieknosci ta "wils boy" skradla moje serce

Zaraz mnie zawolaja pierwszy raz nowym nazwiskiem do lekarza 🏼

Stary 2017-01-05, 16:17   #921
ukrajinka
Zakorzenienie

decorail sliczne te bluzeczki
Stary 2017-01-05, 16:25   #922
Konto usunięte

Cytat:
Bunnybe, uwielbiam brytyjskie koty

Efffpe, super że do domu wracasz. A jak ciśnienie?

Nie mierzyli ponownie i nie wiem czy zmierza. Ale jak wrócę to chce kupic sobie ciśnieniomierz do domu
Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Jak to "moze" ? Po pobycie w szpitalu i na antybiotyku mialabys isc do pracy? w glowie mi sie nie miesci.

Dopiero teraz sie zebralam do lekarza (rodzinnego) i siedze w poczekalni. Zjadlam przed chwila pol kalafiora upieczonego w piekarniku . Wczoraj czulam jak mlody sie odwrocil i potem zaczal mnie okladac, to uczucie jak sie odwraca to jak wywijanie flakow . Dzisiaj zobaczylam slad siary na koszulce, ale tylko z jednej piersi.
Dzisiaj spalam zaledwie 5h, ale nie jestem jakas niedospana . Mimo wszystko chce sie polozyc wczesniej i w ogole nauczyc sie klasc wczesniej, bo mam zly nawyk chodzenia spac miedzy 00:30 a 01:30 w nocy... masakra...

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Super wszystkie zwierzaki

Kiwaczka te dwa to chyba moje. Ruda to Maine Coon, ale ona jest taka fiu bździu, przychodzi do nas tylko jak chce, a jak nie chce to nie mozna jej dotknac . A drugi to syjam i on jest po prostu do schrupania, taki przytulas kochany. Czasami mi wchodzi na kolana jak siedze na toalecie .

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Bunny, gratuluje wizyty ktory to tydzien i ile maly wazy? Zawsze mnie to ciekawi mi ostatnio nie podano wagi, ale za tydzien sie dopytam.

No tez sie zdziwiłam.. Powiedziałam im ze pracuje z ludźmi jedzeniem i ciągła zmiana temperatury... Jestem ciekawa co zadecydują.

Stary 2017-01-05, 16:26   #923
marta6704
Zakorzenienie

Szybko tylko piszę, że my już po wizycie i uwaga, uwaga zamiast dziewczynki będzie na 200% CHŁOPIEC! Do tej pory jestem trochę w szoku, tz za to cieszy się jak szalony.
Prawdopodobnie nazwiemy go Michał.
Ale mały jest zdrowy. Za 3 tygodnie następna wizyta bo ułożony jest pionowo i ciężko było dobrze zbadać serduszko.
I waży 420g.

Co do mnie to niestety mam infekcje wykryta w cytologii i dostałam leki.

Teraz spokojnie mogę Was nadrobić bo po wizycie byliśmy na wyprzedażach kupić coś fajnego małemu.

marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 16:28   #924
ukrajinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Szybko tylko piszę, że my już po wizycie i uwaga, uwaga zamiast dziewczynki będzie na 200% CHŁOPIEC! Do tej pory jestem trochę w szoku, tz za to cieszy się jak szalony.
Ale mały jest zdrowy. Za 3 tygodnie następna wizyta bo ułożony jest pionowo i ciężko było dobrze zbadać serduszko.
I waży 420g.

Teraz spokojnie mogę Was nadrobić bo po wizycie byliśmy na wyprzedażach kupić coś fajnego małemu.

ohoho to sie nazywa nieoczekiwany zwrot akcji
Stary 2017-01-05, 16:28   #925
marta6704
Zakorzenienie

1483633720575.jpg A to dzisiejsze łowy

marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 16:29   #926
bunnybe
Zadomowienie

Dzieki Dziewczyny, tez uwielbiam tego mojego szarego pluszowego przytulaka

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Bunny, gratuluje wizyty ktory to tydzien i ile maly wazy? Zawsze mnie to ciekawi mi ostatnio nie podano wagi, ale za tydzien sie dopytam
Kochana, 20t3d maly ma 17cm i wazy 360g, ginka powiedziala ze to wymiary idealne co do wieku ciazy. A wage swojego malca znajdziesz na tym odcinku z usg chyba ze lekarz Ci go nie daje? Mi zawsze ginka daje aktualny wydruk pomiarow z usg i kaze miec przy sobie razem z karta ciazy

Decorail super lowy! Tez sie musze wybrac do tesco poki sa wyprzedaze

Marta ale psikus! Gratuluje synka super ciuszki mu kupilas

Ukrajinka polecam metalowa lub silikonowa forme do muffinek ale na wieksza ilosc conajmniej 12 bo sie dobrze sprawdza jak sie robi duzo np na impreze silikonowa o tyle lepsza ze nie trzeba niczym smarowac ani uzywac papilotek

Edytowane przez bunnybe
Czas edycji: 2017-01-05 o 16:48
bunnybe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 16:30   #927
vikuniaa
Zakorzenienie

Mamy majowe 2017 cz. III

Cytat:
I waży 420g.

Ale numer! Gratulacje! Michal bardzo mi sie podoba, ale moj TZ sie tak nazywa bliskiego kuzyna syn, z tamtego roku .

Widze, ze to jednak czesto sie zdarza, zd trzeba badania powtorzyc, bo dziecko jest zle ulozone. Uspokoilo mnie to . Tak was duzo twraz wizytowalo, ze moja wizyta za tydzien wydaje sie odlegla o lata swietlne, tak juz czekam

Siedze i mlody mnie tak oklada w brzuchu, ze ciagle sie patrze na brzuch, czy mi maly reka skory nie przebila .

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 16:31   #928
Konto usunięte

Cytat:
I waży 420g.

Gratuluje !

Stary 2017-01-05, 16:34   #929
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Dzieki Dziewczyny, tez uwielbiam tego mojego szarego pluszowego przytulaka

Kochana, 20t3d maly ma 17cm i wazy 360g, ginka powiedziala ze to wymiary idealne co do wieku ciazy. A wage swojego malca znajdziesz na tym odcinku z usg chyba ze lekarz Ci go nie daje? Mi zawsze ginka daje aktualny wydruk pomiarow z usg i kaze miec przy sobie razem z karta ciazy

W ogole to powiem Wam ze jestem w szoku bo chodze na wizyty prywatnie a dostalam skierowanie na bezplatne badanie krzywej cukrzycowej

Decorail super lowy! Tez sie musze wybrac do tesco poki sa wyprzedaze

Marta ale psikus! Gratuluje synka super ciuszki mu kupilas

Musze zerknac ja z ostatniego badania mam zdjecia stopek i otwrtej buzi z noskiem ❤️

Stary 2017-01-05, 16:39   #930
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Wiecie moze jakim skrótem określa się długość szyjki na usg?

h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości