![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III
Dziewczyny nic jeszcze nie zrobiłam dziś tylko siedzę na forum i Was czytam, co chwila daje odśwież odśwież i non stop nowe posty 😀 tak nie może być, idę robić obiad coby mój mąż miał cieplutki jak wróci do domu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No piękna psina ![]() ![]() Cytat:
![]() I tak, jest sympatyczna. Wystarczy tylko jej pociumciać "O jaka ty piękna,kochana itd" i juz liże i jest sprzedania ciumciającemu ![]() Tylko raz (u znajomych świeżo poznanych) nie była chętna do zapoznania z człowiekiem, a dokładniej z 7 letnim dzieckiem. Unikała chłopca, raz warknęła jak się do niej chciał zbliżyć. Ja w szoku, cyk na smycz i przy nodze trzymam dopóki nie wyszli. Później się dowiedziałam, że chłopiec ma zapędy sadystyczne w stosunku do zwierząt ![]() Dobrze mówią, że pies wyczuje złego człowieka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() gornek no piękną ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przespałam pól dnia... Cos strasznego
![]() Ja już nie mam psiaka, zdechł nam trzy lata temu ![]() Wysłane z Lumia za pomocą Tapatalk
#908 |
Rozeznanie
|
1483627333051.jpg1483627485611.jpg1483627511562.jpg
A to moje stwory ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
ski
|
Macie piękne czworonogi ale moje serduszko skradły 2 kociaki ale nie wiem od ktorej z Was one są
![]() ![]() Ja mam jorka. W sierpniu miałam jeszcze owczarka niemieckiego ale zdechł na skręt jelit. Gadałam z mężem odnośnie płci. Czy jak się dzisiaj nie dowiem czy moge iść gdzieś indziej dopytać. Wiadomo platnie bo na nfz nie liczę.. ale się nie bardzo zgodził bo już temu co dwa tygodnie place 100zł.. znając mnie i tak nie wytrzymam i pójdę potajemnie :-D A co do postów to Talusiax ma racje :-D mnóstwo ich przybywa w niezłym tempie. Co wejdę na forum to kilka stron do nadrobienia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z apteki, gdzie jakaś miła Pani przepuściła mnie w kolejce (o jakieś 10 osób) - miłe zaskoczenie
![]() ![]() Za 3 tyg. mam test obciążeniowy glukozą, kupiłam dziś w aptece glukozę cytrynową. Ad. zwierzaków, to ja ich niestety nie czuję ![]() Co do TŻtów, prac domowych i krzywdzących komentarzy. Chyba terapia "przez doświadczenie" jest najlepsza. Ja mam duże szczęście, bo mój mąż jest bardzo pracowity, bardzo dużo robi w domu i mnie wspiera. Nawet powiedziałabym, że robi więcej niż ja. Na szczęście wyraża przekonanie, że praca w domu z dzieckiem to ciężka praca. |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
I to jest zupełnie w porzadku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale zapitalacie!
![]() ![]() Super macie zwierzaki! U nas niespelna 5letni kot brytyjski ktory niestety nie toleruje innych zwierzat a dzieci sadzac po reakcji na maluchy znajomych sie boi, mam wiec nadzieje ze przyzwyczai sie do dziecka i po okresie stresu nie bedzie wobec niego agresywny ![]() ![]() Talusia ja tez nie lubie zmywac makijazu dlatego teraz na L4 maluje sie tylko na wyjscie i gdy ktos ma nas odwiedzic ![]() Black super zakupy, mam nadzieje ze trafilas z rozmiarami bo ja stacjonarnie mierzylam chyba z 7 modeli i rozbieznosc w rozmiarach byla nieraz o 2 rozmiary zeby dobrze lezaly ![]()
#913 |
Zadomowienie
|
Bunnybe - super że wizyta udana
![]() Masz małego łobuza w brzuszku. Zmywanie makijażu to dla mnie udręka, niby szybko się to robi ale jakoś nie lubię 😀 a kociaka masz słodkiego!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Grześ to łobuziak I dobrze ![]() Edytowane przez mileena5 Czas edycji: 2017-01-05 o 15:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Konto usunięte
|
Ale macie super pupile
![]() Puszczają mnie do domu pod wieczór. Bede musiała brać antybiotyk w tabletkach i moze dadzą ni zwolnienie na kilka dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Wtajemniczenie
ski
|
Bunnybe, uwielbiam brytyjskie koty
![]() Efffpe, super że do domu wracasz. A jak ciśnienie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6931580 1]Ale macie super pupile
![]() Puszczają mnie do domu pod wieczór. Bede musiała brać antybiotyk w tabletkach i moze dadzą ni zwolnienie na kilka dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jak to "moze" ![]() ![]() Dopiero teraz sie zebralam do lekarza (rodzinnego) i siedze w poczekalni. Zjadlam przed chwila pol kalafiora upieczonego w piekarniku ![]() ![]() ![]() Dzisiaj spalam zaledwie 5h, ale nie jestem jakas niedospana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Super wszystkie zwierzaki ![]() ![]() ![]() Kiwaczka te dwa to chyba moje. Ruda to Maine Coon, ale ona jest taka fiu bździu, przychodzi do nas tylko jak chce, a jak nie chce to nie mozna jej dotknac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Bunny, gratuluje wizyty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#918 |
Zakorzenienie
|
Ja już w poczekalni
![]() Wrzucam fotkę, co dziś upolowałam na wyprzedażach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- jeszcze mam pytanie dziewczyny, z serii kulinarnych? chcialabym zaczac piec muffinki, jakie formy polecacie?
![]() |
#920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez o tym pomyslalam, co za maly uparciuch! ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Pieknosci ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz mnie zawolaja pierwszy raz nowym nazwiskiem do lekarza ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
decorail sliczne te bluzeczki
#922 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mierzyli ponownie i nie wiem czy zmierza. Ale jak wrócę to chce kupic sobie ciśnieniomierz do domu ![]() Cytat:
No tez sie zdziwiłam.. Powiedziałam im ze pracuje z ludźmi jedzeniem i ciągła zmiana temperatury... Jestem ciekawa co zadecydują. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Szybko tylko piszę, że my już po wizycie i uwaga, uwaga zamiast dziewczynki będzie na 200% CHŁOPIEC! Do tej pory jestem trochę w szoku, tz za to cieszy się jak szalony.
Prawdopodobnie nazwiemy go Michał. Ale mały jest zdrowy. Za 3 tygodnie następna wizyta bo ułożony jest pionowo i ciężko było dobrze zbadać serduszko. I waży 420g. Co do mnie to niestety mam infekcje wykryta w cytologii i dostałam leki. Teraz spokojnie mogę Was nadrobić bo po wizycie byliśmy na wyprzedażach kupić coś fajnego małemu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
1483633720575.jpg A to dzisiejsze łowy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zadomowienie
|
Dzieki Dziewczyny, tez uwielbiam tego mojego szarego pluszowego przytulaka
![]() Cytat:
![]() Decorail super lowy! Tez sie musze wybrac do tesco poki sa wyprzedaze ![]() Marta ale psikus! Gratuluje synka ![]() ![]() Ukrajinka polecam metalowa lub silikonowa forme do muffinek ale na wieksza ilosc conajmniej 12 bo sie dobrze sprawdza jak sie robi duzo np na impreze ![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-01-05 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz. III
Cytat:
Ale numer! Gratulacje! Michal bardzo mi sie podoba, ale moj TZ sie tak nazywa bliskiego kuzyna syn, z tamtego roku ![]() Widze, ze to jednak czesto sie zdarza, zd trzeba badania powtorzyc, bo dziecko jest zle ulozone. Uspokoilo mnie to ![]() ![]() ![]() ![]() Siedze i mlody mnie tak oklada w brzuchu, ze ciagle sie patrze na brzuch, czy mi maly reka skory nie przebila ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#928 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratuluje ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze zerknac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#930 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie moze jakim skrótem określa się długość szyjki na usg?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.