![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: Przyjaźń czy kochanie
Cytat:
Poznałaś faceta którego nazywasz przyjacielem , spodobaliście się sobie coś zaiskrzyło ciągnęło was do siebie więc bardzo zbliżyliście się do siebie emocjonalnie , wasze spotkania były częste , poznaliście się bardzo dobrze powstała więż przyjacielska. Dlaczego taka bo facet był po rozstaniu i nie chciał abyś ty była tylko pocieszeniem dla niego gdyż nie był gotowy na nowy związek , ale czuł że może coś z tego wyjść a na przyjażni można zbudować coś mocnego i to święta prawda. Czas mijał a przyjazń kwitła. Nasza Autorka poznała obecnego faceta i stworzyli związek zamieszkali razem u niej . Utrzymuje ona cały czas kontakt z przyjacielem za zgodą a wręcz aprobatą faceta / on się wręcz sieszy że przyjaciel może rozwiązywać jej problemy a on może grac grać i grać- to jest chore/ Autorka wyjezdza sama na lodowiec , jej facet nie jezdzi i nawet chyba nie ma ochoty nigdzie z nią jezdzić /dla mnie on jest uzależniony od gier albo taki burak/. Przyjaciel robi jej niespodziankę i również jedzie . On wszystko o niej wie i zna jej relacje z Tż więc wykorzystuje moment i zaczyna się do niej zbliżać już nie tylko emocjonalnie ale rownież fizycznie "niewinne pocałunki przytulanie dwuznaczne rozmowy" Ona tego nie odrzuca bo mnie się wydaje że na to czekała bo to on jest jej powiernikiem problemów itp a nie ciągle grający i zaniedbujący ją partner. Wracają a TŻ wyjeżdza sam wrecz ciesząc się ze autorce nie bedzie się nudzić bo czas będzie spędzać z przyjacielem -chory facet. W końcu przyjaciel ma odwagę powiedzięć ze od początku znajomości coś go ciągnie do niej tylko nie był gotowy po razstaniu na nowy związek i nie chciał aby była dla niego pocieszeniem ,dziś wie że chciałby z nią coś poważnego budować. Autorka próbuje porozmawiać z Tz ale on mówi zeby nie marudziła bo ją kocha on jest wariat. Wszyscy odpowiadacie ze nie poważna krzywdzi partnera zdradza . To hasło że go zdradzi to dla mnie było pokazanie mam tego dość tamten jest mi bardzo bliski a ja nie wiem jak do TŻ dotrzec zeby ze mną porozmawiał. Ona ma problem jeszcze jeden to on u niej mieszka . Ja jestem za Autorką i trzymam kciuki żeby w końcu powiedziała dość i zakończyła ten chory związek a zprzyjacielem zobaczy co będzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
SUPER TO ZEBRAŁAŚ W CAŁOŚĆ Może macie racje że skoro nie chce rozmawiać to powiedzieć że z nami koniec i żeby się wyprowadził... tylko przecież nie mogę go wyrzucić. On nie ma swojego mieszkania a dom rodzinny 200km stąd, tu pracuje. Musi znależć mieszkanie do wynajęcia. Boję się tego wszystkiego bo on w złościach jest agresywny. Już jakieś pół roku temu chciałam zakończyć ten związek zrobił wielką awanturę potem przeprosił i postanowił zmienić się ale mu się to nie udało. Nie wiem jak to zrobić aby zakończyć w spokoju BOJĘ SIĘ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro pracuje, to znaczy, że ma pieniądze, a to oznacza, że może sobie wynająć pokój czy nawet mieszkanie, jeśli zarabia odpowiednio. Tysiące ludzi w Polsce tak żyją to i on da radę. Nikt nie każe mu iść do przytułku. BINGO. I mamy już coś szalenie ważnego o czym nie wspomniałaś wcześniej. Może po prostu nie da się tego zakończyć w spokoju ze względu na jego wybuchowy charakter. Jedno jest pewne: skoro czujesz strach przed poważną rozmową z nim to znaczy, że jest bardzo źle. Im szybciej to zakończysz, tym lepiej. Edytowane przez _Bumblebee_ Czas edycji: 2017-01-05 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Gotowa do ataku
|
Cytat:
A tak poważnie, nie masz kogoś (brata, taty, kuzyna, przyjaciela) kto mógłby Ci pomóc go wyprowadzić? Jeśli nie to zakomunikuj mu, że nie robi na Tobie wrażenia jego agresja, ma się spakować i wynieść, bo wezwiesz policję. A jak masz silniejszy charakter to jak wyjdzie do pracy spakuj jego graty, wystaw za drzwi i zmień zamki, zanim wróci. Jeśli tak wygląda sprawa to powinnaś to zakończyć jak najszybciej i po przejściu przez niego przez próg zamówić ślusarza do wymiany zamków. Chyba, że masz zamiar poświęcić swoje życie dla jego spokoju, no to rozwiązania nie ma.
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
On jest górą bo czuje że się go boję . Śmieszne ale powiedział że ja mogę się wprowadzić ale on nie bo mnie kocha .
Edytowane przez Oliwka789 Czas edycji: 2017-01-06 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mogłabym poprosić przyjaciela wyżej opisanego ale nie wiem czy go mieszać w to .On jest na bieżąco ale o wczorajszej awanturze nie mówiłam bo mnie trochę wstyd że z takim człowiekiem jestem. Edytowane przez Oliwka789 Czas edycji: 2017-01-06 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
Autorko piszesz że nie było rozmowy więc o co ta awantura? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- samej się wyprowadzić i przepisać mieszkanie na TŻ; - wziąć z nim ślub i zrobić sobie dziecko. Podobno takie rzeczy uzdrawiają związki; Powodzenia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _Bumblebee_ Czas edycji: 2017-01-06 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Gotowa do ataku
|
Cytat:
Miałam taką sytuację, że dziewczyna, która wynajmowała ode mnie pokój nie chciała się wyprowadzić w ustalonym terminie i wyszła w asyście policji. Nie pokazywałam żadnego papieru na to ani nic ode mnie nie chcieli. Jest u Ciebie zameldowany albo ma umowę najmu ?
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Oj jest tego trochę ..... musiałabym dość duży samochód zamówić ... a po za tym gdzie to bym miała wysłać do rodziców 200km stąd gdzie nie mieszka już ponad 10 lat od czasu rozpoczęcia studiów . Fajnie to brzmi ale mało realne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Gotowa do ataku
|
Cytat:
Jak już musisz być taka dobra to niech spakuje jedną torbę albo Ty mu spakuj, żeby było szybciej, a resztę rzeczy mu odeślesz jak znajdzie sobie mieszkanie na podany przez niego adres i tyle. Albo chcesz pojęczeć na forum i nic z tym nie zrobić albo weź tyłek w troki i zacznij działać zamiast marnować sobie życie.
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dzwonisz na policje i mówisz: ten pan nie chce opuścić mojego mieszkania, nie jest tu zameldowany, nie wynajmuje, ja jestem właścicielem. Przyjadą.
Jedyna kwestia problematyczna mogą być jego rzeczy, bo ty nie masz prawa ich przetrzymywać bez jego zgody u siebie. Ale wystarczy wystawić wszystko za drzwi i nie ma już żadnych argumentów żeby on sekundę dłużej przebywał w twoim mieszkaniu jeżeli sobie tego nie życzysz. To odnośnie kwestii jego przebywania u Ciebie. Co do reszty się nie wypowiadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Dziewczyny nie będę opisywać jak tego dokonałam ale udało mi się pozbyć mojego TŻ z domu. Urażony wyniósł się do kolegi. Tyle wam powiem policji nie było. Powiedział tylko ze on nie uważa że nasz związek jest zakończony.Twierdzi że on dalej trwa bo on mnie kocha dlatego daje mi czas na przemyślenie i zatęsknienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.