|
|
#4111 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Cytat:
2. Zdecydowanie dementuję Stefanię. Ale Wacława ohaftować mogę będąc nawet Kunegundą czy inną Eloizą Cytat:
Dymecki to prawie najlepszy chrzan na świecie ( najlepszy to ten tarty osobiście przez tatę). W każdym razie paszczę wykręca Cytat:
Dzień dobry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2017-01-07 o 05:17 |
||||
|
|
|
#4112 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ojciec zabiłby mnie kiedyś podstępnie tartym chrzanem właśnie, gdy jako didu paroletniemu kazał się zaciągnąć takim świeżo startym (pamiętam, że mama mnie właśnie po kąpieli wycierała), no więc jakżem się zaciągnął, tak zrobiłem się czerwony i akcja oddechowa ustała, musieli mnie wietrzyć na balkonie mimo zimna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Ja moje kothy eksmitowałem w trybie pilnym do pralni o 3:50, bo do teraz bym nie spał chyba
|
||||
|
|
|
#4113 |
|
Piers do przodu
|
i mroźnego suonca za oknem
|
#4114 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kochani potrzebuje helpu,
czy ktos zna sie na WORDPRESS i HTML? potrzebuje zeby mi ktos powiedzial jak poszerzyc szerokosc szablonu strony, bo to jest niby pełna szerokosc...ale jakok kurde raczej to nie jest całą szerokosc ekranu?? czy moze u kogos jest a u mnie nie? http://katarzynaszoldrowska.pl/fotog...kowa-krakow-3/
|
|
#4115 | |
|
BAN stały
|
Znad kaszy jęczmiennej z sosem i buraczkami
Wywaliłem na balkon kocie posłania z pralni i swoją pościel, niech się wymrozi ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Co to za filozofia wydoić krowę. Spróbuj wydoić komara 3. Też chcę kota, ale nie będę eksmitować. U nas bliżej zera dziś było, ale i tak fajnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4117 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hmmmm,to dziwne bo u mnie jest po okolo 1/5 szerokosci ekranu po kazdej stronie
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo może zależeć od rozdzielczości ekranu
![]() W telefonie wszystko jest ms maxa szerokie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-07 o 19:02 |
|
|
|
#4119 |
|
Nindżopesz
|
U mnie jest po obu stronach 3-4 cm tła + kilka cm odpada na zakładki. Do pełnej szerokości ekranu sporo brakuje, tylko nagłówek jest na pełną. Ale git.
|
|
|
|
#4120 | ||||
|
Panaroja
|
snad kothy
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Cytat:
? okrutnik ![]() Cytat:
Cytat:
Rano -17, teraz marne -13 I tak jutro nie zamierzam wychodzić z domu ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4121 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
S noffym rokiem wzbogacilam sie o kolejne perfumy, tym razem szanelowe Allure Sensuelle
|
#4122 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak racja, w telefonie nie ma róznicy, tylko mam 2 rozne strony i ta jest na full width,a ta druga to inny szablon a jest szersza od full-width..tylko ma debilny napis na koncu...ktorego sie nie moge pozbyc....ale jest szersza niz tamta co ma full-width....to troche bezsensu-chcialabym aby ta pierwsza byla taka szeroka jak ta druga pierwsza-niby full-widt druga-tez nie jest od brzegu do brzegu ale jest ok a prawdziwy pełny ekran to wg mnie jest tu,od brzegu do brzegu bez milimetra przerwy, ale dla mnie to nieosoagalne, nie wiem jak to zrobic tak jak ta laska ma Cytat:
cala noc przerabiam te strone...i dalej juz nie pojde z tym poszerzaniem...za duzo tego kodu, a ja sie na tym wogole nie znam...choc metoda prob i błedow zrobilam pare rzeczy ![]() np ten slaider na frontowej-3 dni meczenia hehe ale jest
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2017-02-08 o 22:03 |
||
|
|
|
#4123 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry snad powrotu z Warmii, gdzie było sobie -23, czy jakoś tak, ale za to jak pięknie!!! W dzień, na słońcu, tylko -16. Taką zimę lubię. Ale powoli rozważam wymianę glanów na zimowe trekkingi, choć jeszcze bez nacisku. Ogrzewania nadal nie włączamy. Nie wiem, jak się udało komuś wybudować tak ciepłe mieszkanie...
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Dzie są szyscy? Zamarzli czy jak?
Macham znad mielonych soczewicowo cieciorkowych. Całkiem zacne wyszły. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4125 |
|
Piers do przodu
|
dziś niedzielnie straszą smogiem
|
#4126 | ||||
|
BAN stały
|
Znad niczego
W ten sposób na to nie paczałem Dementuję! W pralni już nawet magla nie ma Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może ferie już mają? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4127 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To chyba raczej klasyczne Allure maja niezbyt pochlebne opinie, klasycznych sama nie znoszę, drażniące sa dla mnie. Sensuelle sa inne. Ja wyczuwam mocno paczule (wielbię), róże bulgarska( nie cierpię a tutaj mi sie ona podoba), przyprawy korzenne, drzewo sandałowe, labdanum,rozowy pieprz, wanilię, irys, ambre i lawendę - tyle wyczuwam. Cytrusy sa tez ale takie inne, całościowo ładnie to sie komponuje.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-01-08 o 13:19 |
|
|
|
#4128 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
Jednak odkręcam kaloryfery, żeby mi się kothy nie przeziębiły. Ja sobie bluzę nałożyłam, ale widzę, że one się pod kocyki wbijają...W ogóle, to mnie wykończy zlecenie na portret... Pani mi przysłała 3 zdjęcia, dwa genialne, jedno słabe, bo zrobione tak, że ostre światło pada z jednej strony, więc druga jest czarna. Na dodatek twarz jest skrzywiona. Miałam wybrać, które chcę rysować, Wybrałam, to pani się nie zgodziła i zażyczyła sobie tego najsłabszego, No dobrze, klient nasz pannn... Narysowałam, to pani zauważyła, że są krzywe oczy. Owszem, dlatego sugerowałam, żeby nie rysować tego akurat zdjęcia. No ale OK, poprawiłam, jak chciała. To pani napisała, że usta są krzywe, że wie, że na zdjęciu też są, ale czy mogę je wyprostować. Trochę wyprostowałam, ale co ja mogę, skoro nie widzę modela, tylko krzywe zdjęcie. No to pani zadowolona, tylko żeby te usta nie były takie ciemne (jak na zdjęciu), no to je rozjaśniłam. To teraz pani uważa, że są za duże... No k... zmierzyłam linijką, są identyczne, tylko jak przestały być czarne, to optycznie wydają się większe...
|
#4129 |
|
Piers do przodu
|
Mursz napisz, że obiekt na zdjęciu krzywy w Ty nie jesteś fotoszopem
![]() szczerze współczuję
|
#4130 | |||
|
Panaroja
|
snad siedzenia w ciepełku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z małym marginesem jest ładniej i jakoś poręczniej dla oczu Cytat:
![]() nooo , powietrze stoi ![]() Mursz jutro do pracuni Zapisz
Zapisz Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2017-01-08 o 15:20 |
|||
|
|
|
#4131 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dasz rade
|
|
#4132 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Chce mi sie Lusha!!!
Bardziej niż perfum tera potrzebuje Lashowych Angels on Bare skin. Już wybaczę farfocle, tak źle jak Lusha ni ma W ogóle, to mam wrażenie, że to celowa polityka Lush, że nie chcą się otwierać w Polsce. Są już nawet w Bośni i na Ukrainie !!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-08 o 17:14 |
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdro z Term Bukovina
|
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jednak uratowal Cie juhasik bo cycki spod sniegu ujrzal? ;-) Nie cytlo mi sie wszystko i teraz nie pamietam co mialam napisac:-( W domu mam tak cieplo ze musze okna otwierac zeby oddychac a wszystko przez zepsute termostaty. Moge miec albo zimnice albo upaly. Czy jest tutaj ktos kto ma krecone wlosie i uzywa zelu do nich? Od kiedy Ross mi wypollizowal zel dla menow nie moge znalezc dobrego :-( jak zyc do ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4137 | |||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gópi żart, skaranie boskie z takimi ludźmi, współczuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
|
|
|
#4138 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Generalnie mówiąc to przyprawy z róża. Zaskakujące jest to, ze ja jako nienawidząca rozy w perfumach, w tym zapachu ją juz wielbię ![]() A klasyk Allure mnie zabił mdła i dusząca wanilia z magnolia, piwonia and co
|
|
#4139 | ||
|
BAN stały
|
Zauważyłaś, że ten zapach nie jest tak popularny, jak reszta Szanelek? No coś musi być ewidentnie na rzeczy
![]() Cytat:
Cytat:
Moja ukochana, damska Szanelka to Mademoiselle (w wersji edp) |
||
|
|
|
#4140 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() a tak serio, bardzo mnie to cieszy, bo nie pachnie nim i podrobami co druga osoba ![]() Mejdymlazelke odkąd se sprawiłam, to jakos nie uzywam ale podoba mi sie bardzo Żadnych Chance nie lubie ale tylko 35 ml, bo boje sie, ze znowu zbede 50-ke jak kiedys
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

?
Powiem Wam, że strasznie z chrzanem oszukują, w niektórych słoiczkach jest go całe 50 %, śmiech na sali

Ojciec zabiłby mnie kiedyś podstępnie tartym chrzanem właśnie, gdy jako didu paroletniemu kazał się zaciągnąć takim świeżo startym (pamiętam, że mama mnie właśnie po kąpieli wycierała), no więc jakżem się zaciągnął, tak zrobiłem się czerwony i akcja oddechowa ustała, musieli mnie wietrzyć na balkonie mimo zimna 

? okrutnik 

szczerze współczuję

Są już nawet w Bośni i na Ukrainie !!!
Odezwę się, jeśli mogę, w odpowiednim czasie.