![]() |
#1111 |
Rozeznanie
|
Dot.: fryzjer Warszawa
opisz koniecznie jak bylo i co ci wyczarowali na glowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
Bylam u niejakiej Ani Jarosz. Bardzo uprzejma dziewczyna. I to wszystko co o niej moge powiedziec. Po wyjsciu fryzure mialam prawie taka sama jak przed wejsciem. Z tym, ze zaznaczylam, ze moze robic co chce. Podsumowujac - jestem niezadowolona i zaluje tych wydanych 80 zl.
![]() A dzisiaj moje wlosy wygladaja jeszcze gorzej. Az sie boje pomyslec co bedzie po myciu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Przyczajenie
|
mam do was pytanie, nie wiecie ile kosztuje farbowanie w APH? Mam wlosy nieco za ucho, ale nei dotykaja ramion, wiec raczej krotkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Przyczajenie
|
poszukuje fryzjerki warszawa-ursus
Z powodu małego dziecka i braku czasu nie mam możliwości udania sie do salonu na baleyage (1-2 kolor) poszukuję fryzjera/ki, który/a świadczy usługi w domu klienta(mieszkam na ursusie os.skorosze). Proszę o kontakt na adres casting.karo@wp.pl wraz z cennikiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
No coz. Szkoda, ze nie wiedzialam tego wczesniej. Moglam sie nie umawiac w slepo. Jesli zdecyduje sie jeszcze raz tam pojsc, to pojde do p. Maryli. Coz... najwj poczekam na wizyte troche dluzej.
Mysle jeszcze o salonie filipa galasa - podbno jest tam calkie fajny fryzjer Adrian. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam ja wczoraj byłam w AHP u p. Krzysztofa bardzo ładnie mnie obciął wprowadził coś nowego na moje długie włosy no powiem przeobraził mnie, wcześniej bylam u p. Maryli ale nie byłam specjalnie zadowolona bardzo dobrze strzyże ale nie wiem brakowało w mojej fryzurze inowacyjności tak standardowo, więc mogę z czystym sumieniem polecić p. Krzysztofa zapłaciłam za fryzurkę 120 zl szczerze powiem fryzurkę możno na rózne sposoby modelować dziś sama wymodolewałam i jeszcze lepiej wygląda i nareszcie pozbyłam się tych strasznych koncówek bez większej utraty na długości chyba zostane przy tym fryzjerze i terminy oczekiwania są krótrze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Przyczajenie
|
Niestety nie mogę sie z tobą zgodzić. Co do wystroju , zgadzam się ale umiejetności chyba nie za dobre. Spędziłam w tym slonie 5 godzin, robiłam dekoloryzację aby rozjaśnić włosy o 2-3 tony i strzyżenie. Wychodząc z salonu jeszcze jako tako wyglądałam ale rano oprócz opuchlizny całej głowy,miałam marchewkowe i za krótko obcięte. wosy. Musiałam się sama ratować. Włosy leczyłam miesiącami. Każdy ma inne doświadczenia.
pozdrawiam Anna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdecydowanie odradzam wizyty w tym salonie. ps. strzyżenie 70 zl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Przyczajenie
|
Ja polecam salon "Lucyna" i panią Olę. Bardzo fajnie strzyże, jeśli sprecyzuje się fryzurkę. Doradzi, jeśli nie będzie odpowiednia do owalu twarzy albo wymysli coś ciekawego jak same nie wiemy co chcemy
![]() Salon mieści się na ulicy Mokotowskiej. Cena to około 90 zł - nie pamiętam dokładnie bo z farbą ostatnią tylko robię (170-190 zł). Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich!
po przeglądnięciu forum wybieram się do pani Oli z Akademii.... zobaczymy jak będzie. jak będę wyglądać jak UFO to będzie na was hahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() widzę, że na forum pustki. byłam dzis u pani Oli z Akademii i jestem bardzo zadowolona. Bardzo długie kręcone włosy ścinałam na dość krótko i efekt super. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pani Ada-Kristof:)
tez wczoraj bylam u Pani Ady i jestem bardzo zadowolona, scinala mi wloski, wytlumaczyla jak lepiej pelegnowac , bo mialam zniszczone, wszyscy byli bardzo mili i bardzo sie starali. W trakcie czekania na moja kolej, napilam sie dobrej herbaty i przejrzalam prase. Wiem ze jeszcze tam sie wybiore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Rozeznanie
|
mam nadzije ze ja tez bede taka zadowolnona po wyjsciu. ide do p. Ani Wajs, opisze wrazenia ale dopiero za tydzien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam włosy cienkie i delikatne jak u dziecka. Potrzebuję perfekcyjnej i dokładnej fryzjerki. Nie musi to być "super gwiazda" Czy na Ursynowie moglibyście kogoś polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Rozeznanie
|
bylam dzisiaj w APH u p.Wajs i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona fryzjerka zrobila mi slicznego boba i jest super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
Byłam w APH u Pana Krzysztofa. Zadzwoniłam, trochę impulsywnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
od niedawna mieszkam w Warszawie i szukam tutaj DOBREGO FRYZJERA - STYLISTY. MCzy może ktoś z Was zna kogoś takiego ? Tylko chodzi mi o kogoś naprawdę dobrego, godnego polecenia. Może ktoś z Was byl, i ma pozytywne doświadczenia ? ![]() Proszę więc o jakieś informacje, namiary... Z góry bardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Konto usunięte
|
Dot.: Fryzjer - stylista w Warszawie
Przesuwam na "Dobry Fryzjer"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Raczkowanie
|
Kurcze. Wiekszosc zadowolona z APH a ja musialam tak kiepsko trafic :/ Moze tam sie kiedys wybiore.
A dzisiaj ide do fryzjera, aby poprawila mi to cos co mam na glowie, bo zupelnie nie widac, ze bylam 3 tygodnie temu u fryzjera. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
No to witaj w klubie.Też wyszłam z szopą z tego salonu, cieszyłam się że deszcz padał, założyłam czapkę i na szczęscie po szopie-dodam że byłam tam tylko na obcięciu.Mnie też strzygł pan-może to ten sam? Także też nie polecam-strzyżenie jako takie,ułożenie włosów tragiczne- totalne bezguście.Fryzjer z tego salonu śpieszył się do strzyżenia następnej osoby-włosy układała mi asystentka.Porażka, nie ma to jak masówka i brak czasu.Szkoda że salon ten jest profesjonalny ale tylko na stronie internetowej... Bilans-APH i Milek Design u mnie na nie-ale liczę że kiedyś jeszcze trafię na swojego fryzjera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Zadomowienie
|
byłam w ISIS na metrze ratusz arsenał w celu zmiany kształtu grzywki przez którą nic nie widziałam, taka była długa.
wyszło bardzo bardzo ładnie - a zapłaciłam 5zł ![]() ![]()
![]() |
#1133 |
Wtajemniczenie
|
A czy ktoś był u Maćka Wróblewskiego?? Wcześniej był bardzo polecany i jakoś od tego czasu ciągle o nim myślę i teraz postanowiłam się wybrać. Ale długo już nikt nic o nim nie pisał...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pani Ada-Kristof:)
Hmmm.... dziś właśnie podjęłam decyzję i poszłam do salonu Kristofa. Zapisałam się do pani Ady na poniedziałek... W ciemno... Dopiero po powrocie do domu przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić nasze forum... może coś jest o tym salonie... A nawet nie pomyślałam, że może być też o pani Adzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wawa-fryzjerzy polecani przez Was..
Dziewczyny milekdesign jest super...szukałam fryzjera ponad tydzień i w końcu zaryzykowałam tam. Naprawdę jestem bardzo zadowolona. Polecam p. Franka. Bardzo miły i sympatyczny chłopak, który słucha i dobrze dobiera fryzury. Chcesz żeby obciął 2 cm to tyle obcina. Naprawdę godny polecenia. Wystrój salonu bardzo ładny, wygodne fotele i fachowa obsługa. Ceny dość dobre jak na Warszawę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak calkiem powaznie- kazdy ma prawo wyrazic swoją opinie na temat uslug konkretnego fryzjera, skrytykowac rowniez. pod warunkiem, ze krytyka jest konstruktywna i wyrazona w sposob kulturalny, a nie obrazliwy ![]() rozwin swoją wypowiedz, podaj powody niezadowolenia z uslug tego Pana, przybliz sytuację, ktora Cie spotkala. takie rzucanie zarzutami bez pokrycia jest krzywdzace i niesprawiedliwe ![]() otrzymujesz na razie slowne upomnienie, prosze zastosowac sie do tego co napisalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
Witam a czy ktos był pod mostem Poniatowskiego w arkadzie w Vegastudio? jak wrazenia?
Badz na Górczewskiej 97 w strone Auchan w małym saloniku obok poczty jak wrazenia?pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
jeśli ci chodzio ten mały salonik w akademiku to ja tam długo chodziłam bardzo dobrze strzyga polecam pania Justyne strzyrze bardzo schematyczne i dokładnie jak ktoś chce dokładność i panią jejku wyleciało mi z głowy na M ona ma takie rosyjskie imię ale obcina bardzo dobrze z fantazją ale ogólnie atmos;fera przemiła zmieniałam bo jednak daleko dojezdzać musze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzjer warszawa radość
a mi niestety nie udalo sie tam obciac, bylam jakos tuz po 17 i powiedzieli ze koncza o 18 i nie zdaza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Raczkowanie
|
nie nie tu blizej naprzeciwko ciołka za rossmanem jeden jest taki z solarium a chodzi mi o ten za salonem z solarium obok ksiegarni
nikt nie był a chciałam sie tam wybrac pomózcie ![]() znalazłam salonik na jana krysta koło redutowej w warszawie w wiezowcu a moze ktos tam był? hej nie pomozecie mi ![]() ![]() HALO NApRAWDE NIKT NIE BYL? up up Edytowane przez klusia Czas edycji: 2008-03-25 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.