Dobry fryzjer w Warszawie - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-15, 12:28   #1111
Clove1
Rozeznanie

Dot.: fryzjer Warszawa

opisz koniecznie jak bylo i co ci wyczarowali na glowie
Clove1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-16, 13:01   #1112
ja_guska
Raczkowanie

GG do ja_guska

Bylam u niejakiej Ani Jarosz. Bardzo uprzejma dziewczyna. I to wszystko co o niej moge powiedziec. Po wyjsciu fryzure mialam prawie taka sama jak przed wejsciem. Z tym, ze zaznaczylam, ze moze robic co chce. Podsumowujac - jestem niezadowolona i zaluje tych wydanych 80 zl.
A dzisiaj moje wlosy wygladaja jeszcze gorzej. Az sie boje pomyslec co bedzie po myciu.
ja_guska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-16, 15:19   #1113
Emala3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ja_guska Pokaż wiadomość
Bylam u niejakiej Ani Jarosz. Bardzo uprzejma dziewczyna. I to wszystko co o niej moge powiedziec. Po wyjsciu fryzure mialam prawie taka sama jak przed wejsciem. Z tym, ze zaznaczylam, ze moze robic co chce. Podsumowujac - jestem niezadowolona i zaluje tych wydanych 80 zl.
A dzisiaj moje wlosy wygladaja jeszcze gorzej. Az sie boje pomyslec co bedzie po myciu.
Trafiłaś na tę samą fryzjerkę co ja. Cóż, jeżeli będę jeszcze raz chciała iść do APH to na pewno nie do niej. To przemiła osoba, ale nie jest dobrą fryzjerką. Po wizycie u niej przez najbliższy miesiąc będę musiała prostować moje loki bo za krótko je obcięła. Drugi raz nie popełnię tego błędu.
Emala3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-16, 20:38   #1114
etro
Przyczajenie

GG do etro

mam do was pytanie, nie wiecie ile kosztuje farbowanie w APH? Mam wlosy nieco za ucho, ale nei dotykaja ramion, wiec raczej krotkie.
etro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-17, 09:48   #1115
Euphory
Przyczajenie

poszukuje fryzjerki warszawa-ursus

Z powodu małego dziecka i braku czasu nie mam możliwości udania sie do salonu na baleyage (1-2 kolor) poszukuję fryzjera/ki, który/a świadczy usługi w domu klienta(mieszkam na ursusie os.skorosze). Proszę o kontakt na adres casting.karo@wp.pl wraz z cennikiem
Euphory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 18:57   #1116
ja_guska
Raczkowanie

GG do ja_guska

No coz. Szkoda, ze nie wiedzialam tego wczesniej. Moglam sie nie umawiac w slepo. Jesli zdecyduje sie jeszcze raz tam pojsc, to pojde do p. Maryli. Coz... najwj poczekam na wizyte troche dluzej.
Mysle jeszcze o salonie filipa galasa - podbno jest tam calkie fajny fryzjer Adrian.
Stary 2008-02-19, 07:11   #1117
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1
Talking Dot.: fryzjer Warszawa

Witam ja wczoraj byłam w AHP u p. Krzysztofa bardzo ładnie mnie obciął wprowadził coś nowego na moje długie włosy no powiem przeobraził mnie, wcześniej bylam u p. Maryli ale nie byłam specjalnie zadowolona bardzo dobrze strzyże ale nie wiem brakowało w mojej fryzurze inowacyjności tak standardowo, więc mogę z czystym sumieniem polecić p. Krzysztofa zapłaciłam za fryzurkę 120 zl szczerze powiem fryzurkę możno na rózne sposoby modelować dziś sama wymodolewałam i jeszcze lepiej wygląda i nareszcie pozbyłam się tych strasznych koncówek bez większej utraty na długości chyba zostane przy tym fryzjerze i terminy oczekiwania są krótrze
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 11:23   #1118
collet
Przyczajenie

Niestety nie mogę sie z tobą zgodzić. Co do wystroju , zgadzam się ale umiejetności chyba nie za dobre. Spędziłam w tym slonie 5 godzin, robiłam dekoloryzację aby rozjaśnić włosy o 2-3 tony i strzyżenie. Wychodząc z salonu jeszcze jako tako wyglądałam ale rano oprócz opuchlizny całej głowy,miałam marchewkowe i za krótko obcięte. wosy. Musiałam się sama ratować. Włosy leczyłam miesiącami. Każdy ma inne doświadczenia.
pozdrawiam
Anna
collet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-19, 20:33   #1119
hinkimidrinki
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: fryzjer Warszawa

Cytat:
Napisane przez rozdział_zero Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja swego czasu (teraz mieszkam w innym miejscu) chodziłam do pani. Ewy Obarewicz, ktora ma swoje własne studio na Pradze na przeciwko szembeka. Byłam strasznie zadowolona.
Doradzi, porozmawia. Świetnie obcina
W jej ofercie jest także doczepianie włosow.
Za każdy m razem kiedy u niej byłam wychodziłam zadowolona.
strzyżenie - 50zł
Byłam tam wczoraj. Wybrałam się tam bo było dosyć blisko... Miałam ochotę sprawdzić jeszcze studio Zaperty, ale wygrała głupota! nigdy więcej nie będę tak leniwa! Tragedia! Obsługa beznadziejna. Nikt nawet nie zapytał jak na co dzień układam włosy... od pierwszej minuty miałam ochotę wyjść i bardzo żałuję, że tego nie zrobiłam! teraz czeka mnie miesiąc wiązania i spinania włosów z każdej strony
Zdecydowanie odradzam wizyty w tym salonie.
ps. strzyżenie 70 zl
hinkimidrinki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 14:59   #1120
kluha
Przyczajenie

Ja polecam salon "Lucyna" i panią Olę. Bardzo fajnie strzyże, jeśli sprecyzuje się fryzurkę. Doradzi, jeśli nie będzie odpowiednia do owalu twarzy albo wymysli coś ciekawego jak same nie wiemy co chcemy .
Salon mieści się na ulicy Mokotowskiej.
Cena to około 90 zł - nie pamiętam dokładnie bo z farbą ostatnią tylko robię (170-190 zł).
Pozdrawiam
kluha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 15:05   #1121
mya24
Przyczajenie

witam wszystkich!
po przeglądnięciu forum wybieram się do pani Oli z Akademii....
zobaczymy jak będzie. jak będę wyglądać jak UFO to będzie na was hahaha
mya24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-21, 18:48   #1122
mya24
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: fryzjer Warszawa

witam ponownie!
widzę, że na forum pustki.
byłam dzis u pani Oli z Akademii i jestem bardzo zadowolona. Bardzo długie kręcone włosy ścinałam na dość krótko i efekt super.
pozdrawiam
mya24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 12:52   #1123
lawenda
Raczkowanie

Dot.: Pani Ada-Kristof:)

tez wczoraj bylam u Pani Ady i jestem bardzo zadowolona, scinala mi wloski, wytlumaczyla jak lepiej pelegnowac , bo mialam zniszczone, wszyscy byli bardzo mili i bardzo sie starali. W trakcie czekania na moja kolej, napilam sie dobrej herbaty i przejrzalam prase. Wiem ze jeszcze tam sie wybiore
lawenda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:35   #1124
Clove1
Rozeznanie

mam nadzije ze ja tez bede taka zadowolnona po wyjsciu. ide do p. Ani Wajs, opisze wrazenia ale dopiero za tydzien
Stary 2008-02-24, 14:07   #1125
Laki
Przyczajenie

Witam. Mam włosy cienkie i delikatne jak u dziecka. Potrzebuję perfekcyjnej i dokładnej fryzjerki. Nie musi to być "super gwiazda" Czy na Ursynowie moglibyście kogoś polecić?
Laki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-01, 18:49   #1126
Clove1
Rozeznanie

bylam dzisiaj w APH u p.Wajs i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona fryzjerka zrobila mi slicznego boba i jest super polecam!
Stary 2008-03-05, 08:23   #1127
Mona Liza
Raczkowanie

Byłam w APH u Pana Krzysztofa. Zadzwoniłam, trochę impulsywnie okazało się, że ma wolny termin na następny dzień. Miałam włosy za łopatki, falujące, ciężkie, w sumie trudne do ułożenia. Kiedy tylko weszłam Pan Krzysztof stwierdził, że już wie jak chce mnie obciąć. Nic na siłę, długo rozmawilaiśmy o nowej fryzurze, ponieważ miałam włosy ściąć na krótko. W efekcie wyszło coś ala J. Brodzik i jestem bardzo zadowolona, fryzura jest dynamiczna, kobieca i świetnie się układa bez suszenia. Przemiła, profesjonalna obsługa, cena standardowa jak na APH - 120 zł. Jeszcze tam zajrzę
Mona Liza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 11:37   #1128
NiesfornaC
Raczkowanie

Question Fryzjer - stylista w Warszawie

Witam,
od niedawna mieszkam w Warszawie i szukam tutaj DOBREGO FRYZJERA - STYLISTY. MCzy może ktoś z Was zna kogoś takiego ? Tylko chodzi mi o kogoś naprawdę dobrego, godnego polecenia. Może ktoś z Was byl, i ma pozytywne doświadczenia ? Boję się fryzjerów, ponieważ zawsze jest nie tak jak miało byc. Dlatego przestałam do nich chodzić. Ale wyglądam już tak, że muszę wreszcie coś ze soba zrobić. Nie ważna jest cena, ważny jest efekt.
Proszę więc o jakieś informacje, namiary...

Z góry bardzo dziękuję
NiesfornaC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 11:52   #1129
201704240951
Konto usunięte

Dot.: Fryzjer - stylista w Warszawie

Przesuwam na "Dobry Fryzjer"
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-06, 06:45   #1130
ja_guska
Raczkowanie

GG do ja_guska

Kurcze. Wiekszosc zadowolona z APH a ja musialam tak kiepsko trafic :/ Moze tam sie kiedys wybiore.
A dzisiaj ide do fryzjera, aby poprawila mi to cos co mam na glowie, bo zupelnie nie widac, ze bylam 3 tygodnie temu u fryzjera. :/
Stary 2008-03-06, 09:41   #1131
mm81
Przyczajenie

Unhappy Dot.: fryzjer Warszawa

Cytat:
Napisane przez akrzesak Pokaż wiadomość
Byłam w milek design w wakacje. MASAKRA do dzisiaj wychodzę z tej paskudnej fryzury. PO wyjściu cieszyłam sie że deszcz padał bo miałam szopę na głowie. Fryzjer robił miny , marudził !!!
Pp czym wogóle zrobił mi co innego.
Nie polecam. Najgorszy fryzjer u jakiego byłam.

No to witaj w klubie.Też wyszłam z szopą z tego salonu, cieszyłam się że deszcz padał, założyłam czapkę i na szczęscie po szopie-dodam że byłam tam tylko na obcięciu.Mnie też strzygł pan-może to ten sam?
Także też nie polecam-strzyżenie jako takie,ułożenie włosów tragiczne- totalne bezguście.Fryzjer z tego salonu śpieszył się do strzyżenia następnej osoby-włosy układała mi asystentka.Porażka, nie ma to jak masówka i brak czasu.Szkoda że salon ten jest profesjonalny ale tylko na stronie internetowej...
Bilans-APH i Milek Design u mnie na nie-ale liczę że kiedyś jeszcze trafię na swojego fryzjera.
mm81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-06, 10:51   #1132
bitter
Zadomowienie

byłam w ISIS na metrze ratusz arsenał w celu zmiany kształtu grzywki przez którą nic nie widziałam, taka była długa.

wyszło bardzo bardzo ładnie - a zapłaciłam 5zł zdecydowałam się na krócioszkę:P
Stary 2008-03-06, 14:18   #1133
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

A czy ktoś był u Maćka Wróblewskiego?? Wcześniej był bardzo polecany i jakoś od tego czasu ciągle o nim myślę i teraz postanowiłam się wybrać. Ale długo już nikt nic o nim nie pisał...

Blog zawieszony

ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-08, 11:35   #1134
ghibon
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to ghibon
Dot.: Pani Ada-Kristof:)

Hmmm.... dziś właśnie podjęłam decyzję i poszłam do salonu Kristofa. Zapisałam się do pani Ady na poniedziałek... W ciemno... Dopiero po powrocie do domu przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić nasze forum... może coś jest o tym salonie... A nawet nie pomyślałam, że może być też o pani Adzie ... A tymczasem odetchnęłam z ulgą... no i czekam niecierpliwie na poniedziałek
ghibon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 12:10   #1135
patka2345
Przyczajenie

Dot.: Wawa-fryzjerzy polecani przez Was..

Dziewczyny milekdesign jest super...szukałam fryzjera ponad tydzień i w końcu zaryzykowałam tam. Naprawdę jestem bardzo zadowolona. Polecam p. Franka. Bardzo miły i sympatyczny chłopak, który słucha i dobrze dobiera fryzury. Chcesz żeby obciął 2 cm to tyle obcina. Naprawdę godny polecenia. Wystrój salonu bardzo ładny, wygodne fotele i fachowa obsługa. Ceny dość dobre jak na Warszawę.
patka2345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 13:58   #1136
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alga50 Pokaż wiadomość
Nie polecam z całą pewnością Kajetana Górę z W-wy Nowollipki 27D - chałturnik!!!!
POLECAM Marylę Kaczmarek W-wa Świętokrzyska 32

Maryla Kaczmarek W-wa Świętokrzyska32. NIE POLECAM KAJETANA Górę W-wa Nowolipki 27D- chałturnik i bufon!!!!
jeszcze jeden taki post na temat tego fryzjera i zaczne wierzyc, ze jestes z konkurencji i robisz autoreklame

a tak calkiem powaznie- kazdy ma prawo wyrazic swoją opinie na temat uslug konkretnego fryzjera, skrytykowac rowniez. pod warunkiem, ze krytyka jest konstruktywna i wyrazona w sposob kulturalny, a nie obrazliwy

rozwin swoją wypowiedz, podaj powody niezadowolenia z uslug tego Pana, przybliz sytuację, ktora Cie spotkala. takie rzucanie zarzutami bez pokrycia jest krzywdzace i niesprawiedliwe

otrzymujesz na razie slowne upomnienie, prosze zastosowac sie do tego co napisalam
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 18:44   #1137
klusia
Raczkowanie

Witam a czy ktos był pod mostem Poniatowskiego w arkadzie w Vegastudio? jak wrazenia?
Badz na Górczewskiej 97 w strone Auchan w małym saloniku obok poczty jak wrazenia?pozdrawiam
klusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-18, 10:54   #1138
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Cytat:
Napisane przez klusia Pokaż wiadomość
Witam a czy ktos był pod mostem Poniatowskiego w arkadzie w Vegastudio? jak wrazenia?
Badz na Górczewskiej 97 w strone Auchan w małym saloniku obok poczty jak wrazenia?pozdrawiam
jeśli ci chodzio ten mały salonik w akademiku to ja tam długo chodziłam bardzo dobrze strzyga polecam pania Justyne strzyrze bardzo schematyczne i dokładnie jak ktoś chce dokładność i panią jejku wyleciało mi z głowy na M ona ma takie rosyjskie imię ale obcina bardzo dobrze z fantazją ale ogólnie atmos;fera przemiła zmieniałam bo jednak daleko dojezdzać musze
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-18, 15:33   #1139
AIVIV
Raczkowanie

GG do AIVIV Send a message via Skype™ to AIVIV
Dot.: fryzjer warszawa radość

a mi niestety nie udalo sie tam obciac, bylam jakos tuz po 17 i powiedzieli ze koncza o 18 i nie zdaza
AIVIV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-18, 19:54   #1140
klusia
Raczkowanie

nie nie tu blizej naprzeciwko ciołka za rossmanem jeden jest taki z solarium a chodzi mi o ten za salonem z solarium obok ksiegarni

nikt nie był a chciałam sie tam wybrac pomózcie

znalazłam salonik na jana krysta koło redutowej w warszawie w wiezowcu a moze ktos tam był?

hej nie pomozecie mi

HALO NApRAWDE NIKT NIE BYL?
up up

Edytowane przez klusia
Czas edycji: 2008-03-25 o 09:35
klusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości