|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Cytat:
Dorbarku nie martw się kochana, współczuję Ci bardzo... u nas nawet ksiądz w kościele na kazaniu nie raz mówił, że dziecko to nie powód do zawierania małżeństwa. Dla rodziców liczy się teraz fakt, żebyś była mężatką, a nie to że będziesz nieszczęśliwa z człowiekiem który łaskawie zasugerował, że może wózek kupić. Po prostu nieodpowiedzialność wielka z jego strony, małżeństwo i bycie rodzicem to nie zabawa, lepiej być samej, mieć szanse na lepszą przyszłość, a nie zamykać się w związku, który tej przyszłości nie gwarantuje. Poza tym macie czas, jeśli kiedyś Andy naprawdę dojrzeje, wykaże się prawdziwym zainteresowaniem, na pewno warto dać szansę, ale nie biec przed ołtarz. Okropność, jak coś takiego słyszę to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie ważne jaki mąż, byle był. Nie daj się kochana ![]() MaładT Ty też musisz być bardzo silna, choć wiadomo jakie to trudne. Niestety istnieją na tym świecie faceci, na których szkoda nawet spojrzenia. Spróbuj się uspokoić i wyciszyć jakoś wewnętrznie. Niech on sobie żyje swoim życiem, a Ty zabierz od niego to co Ci się należy i zapomnij, że istnieje. Znajdziesz jeszcze kogoś z kim będziesz szczęśliwa. Różne są drogi do tego szczęścia i czasem niestety trzeba wiele przejść. Trzymam kciuki za Ciebie i Wiktorię, dacie sobie radę babeczki. Do mnie psilazło dresisko i pas cnoty to znaczy ciążowy i wsio by było super, gdyby dres nie był niebieski Nie no kurcze, jak dla mnie jest niebieski... taki dziwny, ale niebieski. ;0
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
MARTICIA dobrze, że mimo tego, ze osłabiona jeste to masz taki dobry humorek.
Laseczki, a do mnie doszedł dzisiaj pas ciążowy, super ![]() KASIULKA super,że też doszły zakupki do Ciebie A wiesz ja kiedyś sobie kupiłam niebieską piżame z polarku i własnie wykorzytsuje ją jako dres bo spać w niej to za gorąco.Jeśli chodzi o moich rodziców to nie mam zamiaru im ulec i wychodzić za mąż tylko dlatego bo to wypada bo w ciąży jestem. Ja jestem marzycielką i romantyczką i chcę wyjść za mąż z miłośći. Chyba to głupie nie jest, Wierze w miłość ![]() A wiecie laseczki jakie ja imiona wybrałam, dl dziewczynki Alicja, Julia, Patrycja a dla chłopca Mateusz, Patryk lub Dominik
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbar kochana bardzo dobrze robisz, popieram w 100%, a imiona super wybrałaś wszystkie mi się podobają
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje, że 3 kwietnia (wtedy mam wizyte u gin) dowiem się czy będzie on czy ona i chcę zobaczyć jak się rusza bo ruchów jeszcze nie czuje.
Wczoraj byłam w kinie na JOSHUA, nie polecam tego filmu, nie podobał mi się. Najadłam się tylko popcornu i potem na brzuszku mnie męczyło i miałam gazy. A u Was też pada śnieg? U mnie snieg z deszczem, straszne. Czyżby Wielkanoc biała miała być? A jeszcze jeśli chodzi o moich rodziców, to tak sobie pomyślałam, że żałuje, że kasy dużo nie mam to wynajełabym jakiegoś kolesia i wziełabym z nim ślub cywilny z rozwodem, moze to by zadowoliło moich rodziców, wkońcu dziecko by nie było nieślubne. Ale, nie wtedy by się wkurzyli, ze rozwód wzieliśmy
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbar tak trzymac..ja tez taka romantyczka byla zawsze ze mnie, ze czekalam na swojego ksiecia na rumaku
. No i sie zjawil..jak w cos mocno wierzysz to to sie spelni, mowie ci . Kasiulka, zdjecia z przymiarki poprosimy .O matulko, ale mnie brzuchol swedzi!!! |
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam mężowi mmsa on twierdzi, że to turkusowy, ale wiecie jak to na aparacie wychodzi, a poza tym to uda mam jak dwa serdelki
straszny pączekman ze mnie a raczej pączekwoman
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka narobilas mi smaka na paczki
. I na serdelki..hihihi. Ja tez zauwazylam, ze te moje udziochy jakies takie okraglutkie sie zrobily.
|
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
A czym smarujecie brzuszki? Ja najpierw smarowałam fissanem a teraz zwykła oliwką dla dzieci.
Oj ja również mam niezłe uda i tyłek wielki, a to dopiero 17/18 tydzień.
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
witaj w klubie drapaczek
![]() ![]() ja jade z tym koksem od rana
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam krem z Gerbera, a teraz mam Pharmaceris (ładniej pachnie niż gerber). Póki co rozstępów brak, ale nie wiem czy to zasługa kremów, moich genów, czy jeszcze mam czas.
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Ja smaruję mustelą, ale jak mi się skończy- jest mega wydajna - ale mam już jakąś 1/4 w tubce, zamierzam przejść na ten krem co polecała Jowiszek
tylko muszę odkopać nazwę Nio nawet nieźle wyglądałam w tym dresiku byłam się oblookać przed dużym lustrem, już się chyba do niego przekonałam, jeszcze zobaczę co małż powie ![]() Ja mam właśnie napad skurczowy, czasem mnie takie cuś łapie, jak zaraz nie przejdzie wezmę magnezik, boli jak nie powiem co... ale zawsze jest wszystko w porządku to u mnie chyba normalne
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
A Wlosi to naleza do przesadnych ludzi i co chwila jak sie drapie to krzycza na mnie, zebym sie nie drapala, bo bedzie padac..hahaha...to niech sobie samiw ciazy pochodza
.Ja kupilam tutaj taki kremik Rilastil, mowia, ze najlepszy na rynku, chociaz zapach do d... Poki co rozstepow nie widac, oy tak dalej. Zobaczymy po porodzie |
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj mialam pierwsze skurcze lydek, chyba tez zaczne magnezik brac.
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Impresje wielkanocne:
|
|
|
|
#375 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja narazie nie mam rozstępów, ale nie mam również tego ciemnego paseczka na brzuszku. Ale to tylko kwestia czasu.
A m strasznie puchnie prawa noga w kostce.
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę dołożyć i mam pewność, ze jest czysty, nie ma ukrytych wad itd![]() Moje kochane a ja znów zbłądziłam... do ciucholandu... zaraz wam pokażę co kupiłam-musiałam hihi Mąż mnie zabije. Śmieje się ze mnie ze dzidziol ma więcej ciuchów niż on sam ![]() marticia jakie smakołyki.... ja używam ziajki pięknie pachnie Fissan jedzie zdechłą żabą, nie mogę znieść jego zapachu
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marticia cuda
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
Marticia i jak tu się oprzeć przed słodyczami?
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbarku rodzice po prostu mają i swoje problemy zdrowotne,cała ta sytuacja ich przerasta. Olej gadanie rodziców odnośnie wstydu nieślubnego dziecka.Powiedz im,czy woleliby mieć córkę mężatkę,która będzie bita i po 2-3 latach się rozwiedzie.Jeśli Twoja rodzina jest religijna to zaakceptuje to.Moi stwierdzili,ze przecież gdybym poślubiła rozwodnika to tracę ¾ praw kościelnych,a jakbym się rozwiodła to już w ogóle masakra.Nie wyobrażam sobie np.komunii mojej księżniczki i ja nie mogłabym być z nią,przyjąć w tym dniu komunii. Zamieszkać możemy razem,tylko to będzie wyglądało prawie na Dom lesbijek z dziećmi.Ale mogłoby być śmiesznie. Jednak ja chcę raczej wrócić do Torunia.
Kasiulka ty uważaj na te noże z kieszeni co by ci krzywdy nie zrobiły;p Dorbar tak trzymaj ja za mąż nie wybieram się,chyba że pojawi się taka prawdziwa miłość.Sama nie będę już nigdy Ty raczej też nie,więc radę sobie dam.A jakbym miała się hajtnąć z facetem,który jest dzieckiem i mu jedzonko pod nosek podsuwac to sorka ja dziękuje za takie życie.Może pampersiki razem z Wiktorii musiałabym mu zmieniać. Marticia ja przez pana M. straciłam moją miłość.Naprawdę spotykałam się z bardzo fajnym,odpowiedzialnym,cz ułym i och i ach facetem.A kretyn p.M wszystko spierpzył.Zabiję gnoja!!!Marticia ja Cię chyba uduszę za te ciasta jestem na diecie!!! NIE RÓBCIE MI TEGO!!! Anisia i reszta lasek ja też zaliczam się do klubu drapaczek.Najbardziej to pod biustem mnie swędzi,ooooo taaaakkk Kurde czuję się jak bezdomna która się nie myje.Wtedy też oni się drapią. Ja używam kremu z Ziai nawet ok. choć mam rozstępy na biuście ale to ze względu na mój przyrost 2 miseczki już.
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale byc moze wszystko przede mna, narazie brzuchol odrapuje z kazdej strony
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
to kilka z dzisiejszych ciuszków
a co do drapania to mnie tez pod biustem swędzi, całe cycochy, tak że budzę się w nocy i się drapię.... szkoda gadać, drażni mnie to. Tylko bym się drapała i nic więcej
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to tylko sobie podjadam oczkiem
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez swedzi tuz pod biustem. A tak w ogole to mam nos zapchany |
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
FAjne te bluzeczki
|
|
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łelkom ![]() Cytat:
ile tego nakupiłaś, przyznaj się
|
||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
mnie łapa kostuchy za bardzo drapie,tj.boli aż więc wolę swoje pazurki zetrzeć,w końcu po coś one są
|
#387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No MALADAT śmiesznie by było na bank ![]() ![]() ![]() JUDI super ciuszki ![]() Mnie narazie nieswędzi, a pod cyckami tym bardziej. Moje to zbytnio nie urosły i pewnie nie urosną. Znowu mnie krzyz i brzusio zaczynają boleć. A kiedyś mogłam tyle przy kompie siedzieć. Mój piesek wrócił ze spacerku, był taki mokry i brudny brzuszek miał, on jest niskopodłogowy
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nic nie swędzi
to pewnie dzięki musteli. jutro dokończę 6tą tubkę |
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#390 |
|
Wtajemniczenie
|
A tą mustele można w aptece kupic? Mnie nie swędzi pewnie dlatego bo za wcześnie. pewnie jak zaczne się drapać to nie będę mogła się opanować.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

? Tak ogólnie oczywiście. Bo interesuje mnie co Ci tam wyjdzie.
to znaczy ciążowy i wsio by było super, gdyby dres nie był niebieski 

jestem na diecie!!! NIE RÓBCIE MI TEGO!!!