![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Ja już mam zakupione 2 pary rajstop białych. Jakoś sie nie zastanawiałam czy to pogrubia czy co. Sukienka będzie długa więc nie będzie bardzo widać. Boję się czy mi pończochy nie spadną a na noc poślubną uważam że pończochy i rajstopy nie będą sexy bo u wszystkich moich znajomych panien młodych nad ranem były brudne nad kolana:P
Co do przesądów to też nie wierzę ale jedyne czego będę przestrzegać to coś nowego- suknia, coś starego- pierścionek zaręczynowy ma prawie dwa lata więc może pełnić rolę czegoś starego, niebieska- podwiązka, pożyczone- biżuteria ![]() W sobotę zaopatrzyłam się w białe buciki na płaskiej podeszwie, do przebrania w czasie wesela ![]() Kupiliśmy też czarny garnitur dla TZ, białą koszulę, spinki, pasek tylko mamy problem z kamizelką bo albo te co były nam się nie podobały a ta co się spodobała była ostatnia i mała:/ mamy dzwonić i pytać kiedy dowiozą. I buty oczywiście ![]() Za 2 tygodnie odbieram suknię ![]() Do ślubu zostało 39 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O zespole nic nie słyszałam,natomiast co do sukienki to mysle,ze 3 miechy wystarcza chociaz to tez zalezy od salonu,w niektorych kazą składać zamówienie 2 miesiące przed a w innych 5 miesięcy...
![]() |
#4713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Rozeznanie
|
Ja kupiłam w Deichmannie, jest tam kilka modeli białych płaskich butów i też w CCC widziałam białe balerinki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomózcie.
Co myslicie o srebrnych bucikach? To jest moja suknia- jest ona w kolorze perłowym, złamana biel A to są przykładowe buciki... rondalla_1.jpg 754e9aa900254914.jpg be4799637d4418be.jpg Raczej nie chce klasycznych ślubnych butów, poza tym białę i kremowe nie do konca mi pasuja do sukni... Mam straszny problem z doborem butów, a podchodzę do tego bardziej praktycznie, czyli szukam takich, które wykorzystam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zadomowienie
|
madziulala sukienka śliczna, buciki też bardzo ładne ale ja chyba wolałabym żeby były tradycyjnie białe
![]()
#4717 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() madziulala czyzby Rondalla ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
Blush
Wiem, że białę buciki, są klasyczne, ale niestety maja suknia ma taki kolor, ze biale i kremowe buciki nie pasuja kolorystycznie, wiem, ze idealnie nie dobiore koloru buta do sukni. Moja suknia jest wyszywana perełkami i srebrnymi koralikami, poza tym i tak sie zgubia w sukni, więc dlatego myslalam o srebrnych. Juz sama nie wiem, za trzy miesiace slub, a musze oddac suknie do skrocenia i to jak najszybciej ![]() Victoriaaa, dzieki sliczne, suknia faktycznie jest piekna, wiec polecam. Co do zlotych bucikow, wydaje mi sie, ze zlote nie bardzo pasuja, wszystko jest w tonacji zimnej, no i jak juz wspomnialam suknia jest wyszywana perelkami i srebrnymi koralikami, suknia nie jest ecru, tylko biała. Poza tym bede miala do niej perelki, takie krociutkie przy samej szyi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zadomowienie
|
Madziulala najważniejsze żeby Tobie się podobały i by były wygodne
ja lubie gdy dodatki do siebie pasują w połączeniu z całą kreacją tworzą całość. Pisałaś że suknia jest wyszywana srebrnymi koralikami, więc może te buciki będą pasowały, jeśli chodzi o ich fason uważam że są śliczne ![]() ![]() ![]()
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4721 |
Wtajemniczenie
|
ja też się zastanawiam nad srebrnymi butkami, sukienka będzie biała ze srebrną koronką... nie wiem, muszę się zastanowić
![]() ![]()
![]() |
#4722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.artediroma.com/img/victoria.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Raczkowanie
|
madziulala81 -
ja tez raczej bym nie brala srebrnych, po prostu nie prezentuja sie wg mnie z sukienka slubna najlepiej. Poszukaj perlowych lub innych odcienniach kremu, lamanej bieli itd... Powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Twoja suknia jest piekna i takie srebrne buty moim zdaniem nie bardzo pasuja :/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam nad złotymi butami, bo suknia bedzie ecru ze złotymi elementami i ogólnie moja kolorystyka ma być złota...
te buciki widziałam w daichmanie i też rozważam kupno takich lub podobnych na zmiane ![]() ![]()
![]() |
#4726 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny slicznie dziekuje
![]() Tez mi sie wydawalo ze kolor moze byc zbyt intensywny, jednak bede musiala szukac dalej ![]() Soffera- stronka super, sliczne buciki, chyba bsde musiala sie wybrac do ktoregos z salonow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Srebrne butki ładne, ale jakby wyglądały przy tej sukni? Biel bieli nierówna. Ja miałam dwie pary butów "pożyczonych" ze sklepu na przymiarkę. Jak je przyłożyłam do sukni, to okazało się, że jedne wyglądają jakby były brudne, zszarzałe.
![]() |
#4728 |
Zadomowienie
|
A ja się mogę wreszcie pochwalić----zamówiliśmy zaproszenia!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, niby nic takiego, ale tak szukaliśmy, nieraz się posprzeczaliśmy a teraz wreszcie mamy takie jak nam pasują.
Uffffffffffff............ ...... |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My jesteśmy na etapie wielkich poszukiwań... obeszliśmy już kilka punktów, ale nic nam nie wpadło w oko.
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() http://allegro.pl/item315533289_zapr...ajtaniej_.html Pozatym zastanawiam się teraz, czy na sierpniowy ślub wypada mi nieubierać żadnych pączoszek? średnio chciałabym się w coś takiego wciskać, tym bardziej że moje butki mają całe odkryte paluszki? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny piszecie że macie zamiar zmieniać buty na płaskie, ale brałyście pod uwagę to że suknia będzie dopasowana do tych na obcasie a jak zmienicie na płaskie to będzie wtedy za długa i można ją zadeptać na weselu albo co gorzej wyrżnąć gdzieś orła tańcząć???!! od krawcowej wiem że z sukaniami dwuczęściowymi jest mniejszy problem bo można spódnicę podwinąć na pasku i jest krótsza ale przy jednoczęściowej nie ma rady i nic się nie da zrobić....
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Macie już zaproszenia, a ślub w sierpniu?? hmmm... to chyba i ja muszę zacząć się rozglądać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |||
Raczkowanie
|
I chyba tak zrobie.... Na pomylki poswiece 5 wiecej.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Moj Mily musi tylko zerknac na nie i zaakceptowac ![]() co do nog bez ponczoch/rajstop to hmmmm.... w sumie to nie wiem... moze gdyby opalic ladnie nogi to czemu nie? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Wtajemniczenie
|
[quote=babeczka1985;694842 3]
No wlasnie. Ja nie bede mogla zmienic na plaskie, bo moja suknia jest jednoczesciowa i bedzie szyta dokladnie do butow na wysokim obcasie. Ja planuje po prostu podczas siedzenia przy stole i odpoczywania sciagac buty, zeby nogi mi odpoczywaly ![]() ja kiedyś na weselu zrobiłam tak, że zdjęłam buty (ok. 0,5 godzinki) a potem nie mogłam ich wcisnąć na stopę, tak spuchły ![]() ![]()
![]() |
#4737 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ps. no wlasnie zapomnialam dodac zalaczniki z tymi zaproszeniami... nasze bede troszke inne, ale chodzi o pomysl ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
babeczka1985 - śliczne zaproszenia!stylowe i w wyższej półki
![]() co do nienoszenia pączoszek - nie wiem czy butki mi nóg nie obedrą - miałyście juz taką przygodę?przeżyłyście?:bo unce: |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
bylismy z TZem na 1 spotkaniu w poradni. i jestesmy mile zaskoczeni, babka wydawala sie straszna a jest calkiem w porzadku. bylo o planowaniu rodziny ale zadnych tekstow ze gumki to grzech itp. chyba nawet od nastepnego cyklu zaczne temp mierzyc-tak dal siebie, z samej ciekawosci.
byla z nami para,dziewczyna jest w ciazy (niezly zbieg okolicznosci bo to TZa siostra z ktora w jednym meiszkaniu mieszkamy) i babka zaczela mowic ze wiekszosc par jak sie dowie ze jest ciaza to slub. a nie powinno sie tak robic, lepiej poczekac, zobaczyc czy sie uklada a dopiero jak sie urodzi dziecko t oz czasem podjac decyzje o slubie. wiec to nie do konca tak po katolickiemu ![]() cale spotkanie trwalo 25 min (bylo by krocej ale co chwile ktos przeszkadzal) bylam tez w kosciele upewnic sie ze o nas nie zapomnieli i czy jestesmy zapisani. wszystkie godziny juz pozajmowane sa. zapytalam ksiedza czy udzieli nam slubu (bo jest bardzo fajny). powiedzial ze jak ladnie poprosimy to czemu nie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.