|
|
#4141 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chance edt uwielbia moja siostra, dla mnie to też ot taki se świeży zapaszek, w typie Bright Crystal Versace Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Dobranoc |
||||
|
|
|
#4142 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dziei Parab za opinie
![]() Cytat:
,tylko ze to moje niby dobre ma ten napis na dole...a tego bez napisu nie da sie poszerzyc-tzn nie da sie opcjami szblomu,ale w kodzie to pewnie jeden klik-tylko czba wiedziec w ktorym miejscu ![]() i dlatego Wam guowe zawracam
|
|
|
#4143 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#4144 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry, mam łaciaty internet
|
#4145 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Myśle, ze ma swoich fanów, tak jak Allure, chociaz nie na taka skalę, jak mejdmłazelka ![]() No szanele w większsci trwałe są Miałam próbkę i zwaliłam to na zbyt nagrzany swiatełm tester w perfumerii ![]() Tak, dokładnie o ten klasyk Coco z 1984 roku mi chodzi No własnie wszystkie Chance u mnei wycjodizłu świezo-cytrusowo, co mi niezbyt pasuje. Niby lubiane przeze mnie L'Eau nr 5 tez ma cytrusy, ale jednak z aldehydem, co mi bardziej odpowiada. Zgadza sie, bo Coco Noir to takie cos miedzy Mejdmłazelką a Coco Nieco babciowe, pewno dlatego je raz już zbyłam,. coś mi się przejadł na dłuzsza metę Ale jednak 35 ml bym chciała ze wzgledu na ukochany Jasmin w niej. No i flakon sliczny
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-01-09 o 11:43 |
|
|
|
|
#4146 | |||
|
Panaroja
|
spod smogu i suońca, biedna moja tfarz od wolnych rodników
żebysz to można było Cytat:
no chyba lepiej , że podrobami nie pachno Cytat:
znaczy że co ![]() Cytat:
Pogoda piękna, suońce świeci , a mnie się chce spaaaaać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4147 |
|
|
Raz jest, raz nie ma...
Boję się iść do dentysty. Tj. nie boję się dentysty, jako takiego, tylko, że się okaże, że znów jakaś historia dłuższa i mocno czyszcząca portfel... Boli mnie ząb pod koronką ![]() Zapisz
|
#4148 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() coś chciałam powiedzieć, ale co
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4149 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4150 | ||||||
|
BAN stały
|
Skrowiał?!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mojego ojca ostatnio rozbolały zęby, zaczęło się od jednego, potem dołączył drugi i ostatecznie trzeci (obok siebie wszystkie), dwie noce nie spał, pojechał do swojego dentysty i ten postawił wstępną diagnozę "zapalenie zatoki szczękowej", trafnie, jak się okazało po zdjęciu rtg. |
||||||
|
|
|
#4151 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Faktem jest, ze np Mejdymlazelka jest tak popularna ze co druga osoba nia pachnie, ale podróbka. Przy AS to nie grozi ![]() Jednak i tak se mała flaszunię przytulę I klasyka nr 5 tyż malutka flaszeczke Mnie tyż, poćwicyzłam, teraz słonce na mnie swieci i usypia ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
To prawda, załuje ze nie kupiłam MP, jak jeszcze były Szanele wszystkie sa nie do zdarcia No,. ale za taka cenę, to spróbowaliby inaczej ![]() O amsz, to moze byc to, zapomniałam o tych gooopich refolmulacjach ![]() Bo pamiętam, ze kiedys brałam próbke, i waliły na mnie te aldehydy, jak nie wiem, nawet zmyc sie nie dały, a teraz takie słabiutkie toto.... ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- O w mordu jeza, to na pewno ja pisałam, czy jakieś moje alter ego?
|
|
#4152 | |
|
|
Cytat:
a) jak tylko coś mnie zaniepokoi, b) nawet, jeśli wszystko się wydaje OK, raz na pól roku na oględziny. To nie to, że omykam z wizytą, tylko boję się, że znów się na jednej nie skończy, bo się okaże, że to coś poważnego... Zapisz
|
|
#4153 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
To też znam, ta obawę ze mnei skosi i ze na jednej sie nie skończy, ale to tez mnie nie powstrzymuje, wyrobiłam sobie taki nawyk ze jak tylko cos, to dzownie i się nie umawiam, nie zwlekam. Bier za telefon
|
|
#4154 | |
|
|
Cytat:
Jutro rano idę.Moja Mama mi kiedyś powiedziała, że tylko chama bolą zęby, chyba to mnie tak dopinguje do wizyt ![]() Zapisz
|
|
#4155 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#4156 | ||
|
BAN stały
|
Jeszcze jakieś niedobitki trafiają się na alledrogo
![]() Cytat:
), dodaj do tego nagminne reformulacje i masz gotowy przepis na pachnącą katastrofę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4157 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.na mnie Madmłazela to perfuma bezwonna totalnie , więc traktuje ją tak jakby jej nie było . Owszem, flakon ma piękny, ale tylko tyle jej zalet ![]() 3.no pewnie 4.ja poćwiczać zamierzam po połedniu dopiero . Pierwszy trening po 2 tygodniach świątecznego żarcia i niećwiczenia, amsakra bendzie 5.stara Piątka była nie do zdarcia , tak jak stare Poison , teraz jedno i drugie kąpot ![]() 6.alternatywna rumuńska osobowość ?Zważywszy generalnie skąpocenie i złokierunkową reformulacyjność produkcji perfumiarskiej dochodzę do wniosku, że nie wiem, czy jeszcze jakiekolwiek perfumy kupię po grzyba mi coś, co pachnie pól godziny , góra dwie , a płacić trzeba jak za zboże
|
|
|
|
#4158 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tak, czytałam o tych regulacjach, psia ich ...ten tego ![]() Teraz to mało które perfumy przypominaja dawne perfumy... tradżedy... ![]() Czemu zaraz z Siedmiogrodu?
|
|
#4159 |
|
Piers do przodu
|
Ale chociaż muczy??
![]()
|
#4160 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
To była chyba moja najdziwniejsza literówka, jaka walnęłam nieświadomie Pamietam i dalej się nadziwić nie mogę, ze takowa może ona być Ostatnio jakoś mania chomikowania flaszek mnie ogarneła Uuuu, moze być troche muliście, ale ogólnie dasz jakos rade ![]() Tyz prawda ![]() Nie przypominam sobie żadnych rumuńskich odnóg w rodzinnym drzewie genealogii ani tyz upodobań takowych, wieć moze inksze to alter ego moje było ? ![]() Ze reformulatorskie zapędy zaszkodziły to fakt, ale nie powiem, że całkiem upa, bo jednak perfumy posiadanie przez mła pachna na mnie dłuugo, takiez staram sie wybierać plus upodobiań oczywiscie składnikowych. No ale niemniej ogolnie to w złym kierunku to idzie, to tyż prawda.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-01-09 o 13:09 |
|
|
|
|
#4161 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ale nie od pierwszego lepszego, tylko od zaufanych sprzedawców ma się rozumieć Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U nas dzisiaj fasolówka, maj preeeszyyysss!
|
|||||
|
|
|
#4162 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie mam zaufanych(Wiem ze na wizazu podaja), no i ja tak nie lubie na all kupować Poza tym jak tyle lat juz wycofane, to teraz ceny kosmiczne będa, a ja przeplacac nie zamierzam, o nie Eeee, a inne jakieś opcje poza tymi dwoma? ![]() Fasolówkaaaa, ałaaaaa, wieki nie jadłam, daj troche
|
|
#4163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pociągli mi dziś krwi, ale za piniondz, bo za darmo nie potrafio. Tzn jedni potrafio ale tam nie mogę iść ze skierowaniem bo umowa nfz wyklucza. No cóż, szit happens. Ważne że pociągli. Wkurza mnie to, że ze skierowaniem do specjalisty se mogę iść gdzie chcę, ale już ze skierowaniem od niego na badania tylko do określonych laboratoriów bo taka umowa z nfz.
|
||
|
|
|
#4164 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4165 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ooo, nie ma mowy, az tak MP mi do szczyńscia niepoczebne aaby tyla płacic ![]() ![]() Dobra, odzew ujdzie, byle nie zezarli po drodze maszynisci
|
|
#4166 |
|
Nindżopesz
|
Macham spod smogu. Rano jeszcze było widać zarysy Pałacu Kultury i las z drugiej mańki, ale teraz już niiic. Od Agrykoli mgła. Niemniej skoro świt pięknie ten smog wygląda (od strony Wawra). Z "mgły" wyrastają wieżowce a kolorystyka złoto-liliowa. Prawie jak mogoty nad rzeką Li http://www.lycheetravel.com/images/g.../li-river2.jpg |
|
|
|
#4167 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4168 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ufff, wierzę w siłe % zatem
|
|
#4169 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ja MP używam tak rzadko, że odlewka starczy mi na 5 lat co najmniej
|
||
|
|
|
#4170 |
|
Nindżopesz
|
Nie zapominajmy o polatujących nad głową świetlikach. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

a tak serio, bardzo mnie to cieszy, bo nie pachnie nim i podrobami co druga osoba 

,
i dlatego Wam guowe zawracam

no chyba lepiej , że podrobami nie pachno 

Ja MP używam tak rzadko, że odlewka starczy mi na 5 lat co najmniej