Scent Bar LX - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-09, 14:50   #4171
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LX

Poszłam na pocztę w zimowych butach. Po pierwsze czułam, się, jakbym w kapciach była, takie są lekkie w porównaniu z glanami, a po drugie -za ciepło w nich!! Dwa stopnie mrozu tylko...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 15:15   #4172
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Nie zapominajmy o polatujących nad głową świetlikach.
Ja bym poszedł raczej w pandę chrupiącą pędy bambusa, chrup-chrup
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 15:19   #4173
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
E, to tylko kothy wyjadają suchą karmę...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 15:23   #4174
gryx82
BAN stały

Cytat:
I chińtki nastrój ch... rzan strzelił
Stary 2017-01-09, 15:25   #4175
justynaneyman
Zakorzenienie

Hej hej, kochani
pozdrawiam znad sztalug.

Tak sobie myślę, że kończę z blogiem. Przynajmniej w takiej formule, w jakiej jest. Strata czasu.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 15:37   #4176
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Tak sobie myślę, że kończę z blogiem. Przynajmniej w takiej formule, w jakiej jest. Strata czasu.
Dlaczego?
Stary 2017-01-09, 15:50   #4177
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Hej hej, kochani
pozdrawiam znad sztalug.

Ju dlaczego?? Brak odzawu? Fejs zastąpił bloga?
Stary 2017-01-09, 16:11   #4178
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego?
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ju dlaczego?? Brak odzawu? Fejs zastąpił bloga?
Raz, że minęła mi potrzeba "pamiętnikowania", dwa, że to do niczego nie prowadzi (mało wyswietleń, mikry odzew - dziękuję Gryxiu swoją drogą). W tym roku byłyby chyba 4 lata od kiedy piszę.
Komentarz (jeden z trzech, w tym dwa Gryxia ) pod podsumowaniem obrazów z roku 2016 - oczywiście anonimowy przelał czarę goryczy.

Nie wiem, może ograniczę się do recenzji? Może premier obrazów? Na razie koniec.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 16:13   #4179
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Hej hej, kochani
pozdrawiam znad sztalug.

To ciekawe co ja teraz będe czytac, ogladac i kontemplowac Zawsze zaglądam zobaczyć czy jest juz nowy post...

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 16:14   #4180
Murszafka

Cytat:
Hej hej, kochani
pozdrawiam znad sztalug.

A ja już wszystko wiem. I mam nadzieję, że Ju nie skończy z pokazywaniem się w internecie, tylko przeniesie ciężar z blogowania, na inna platformę

Rozumiem Justynę doskonale, na moim blogu też zupełnie nie ma ruchu, chyba, że zajrzy tam Katty Traktuję blog, jako portfolio, miejsce, w które mogę odesłać tych, którzy nie korzystają z Facebooka i instagramu. Cały ruch skupia się tam właśnie...
Zapisz

Stary 2017-01-09, 16:42   #4181
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Raz, że minęła mi potrzeba "pamiętnikowania", dwa, że to do niczego nie prowadzi (mało wyswietleń, mikry odzew - dziękuję Gryxiu swoją drogą). W tym roku byłyby chyba 4 lata od kiedy piszę.
Komentarz (jeden z trzech, w tym dwa Gryxia ) pod podsumowaniem obrazów z roku 2016 - oczywiście anonimowy przelał czarę goryczy.

Nie wiem, może ograniczę się do recenzji? Może premier obrazów? Na razie koniec.
Zrobisz co uznasz za najsłuszniejsze na dany moment. Jedno jest pewne, warto byś nie przestała zostawiać po sobie śladu.

Nie znam się na tym jaka forma obecnie ma największe dotarcie do ludzia. niby Fejs, niby YT, ale to wszystko zależy od docelowości, do jakich odbiorców chcemy dotrzeć, więc doradzić nie mogę.

Zmiany są dobre. Choć żal będzie bo Blog był bardzo prawdziwy, bardzo osobisty, był jak dzienniki. On żył. Rozumiem Cię jednak, że naturalność rzadko popłaca. Bez efektów specjalnych ciężko zostać zauważonym.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2017-01-09 o 16:53
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 18:42   #4182
aileenn
Mother of Cats

Od razu cieplej mi się zrobiło: klik

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 19:32   #4183
agnyska81
Zakorzenienie

Powitać znad letkiego żalu po gimnazjach

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Poszłam na pocztę w zimowych butach. Po pierwsze czułam, się, jakbym w kapciach była, takie są lekkie w porównaniu z glanami, a po drugie -za ciepło w nich!! Dwa stopnie mrozu tylko...
Haha, wyciągnęłam dziś tajną broń w postaci Soreli i też było mi za ciepło Ale u mnie było -20 jak rano wychodziłam.

Ogłoszenie parafialne - we wszystko było mi ciepło tylko nie w ręce wobec czego szukam pomysłów na ciepłe rękawiczki Macie takie?

Ju, mi trochę bloga szkoda, bo tam bywam jak tylko jest coś nowego (kocham Bloglovin ). I żałuję, że to co sobie w czasie oglądania myślę nie jest mi dane napisać w komentarzach. Jakby tak dało się jakieś telepatyczne przekazy wysyłać... Bo ja jestem wyjątkowo jeśli chodzi o przeżycia "do środka" (chyba od czasu gdy przeczytałam kilka tomów moich pamiętników i doznałam wielkiego niesmaku jak można było być tak naiwną, egzaltowaną i pospolitą; oczywiście jak pisałam to byłam jak natchniona ).
Wyobrażam sobie jakie to przykre musi być, że pod takim wpisem jak podsumowanie roku taki nikły odzew. To ja napiszę, że mnie najbardziej w tej liczbie obrazów (które w końcu już znam) uderzyły te, które łączą barwy chłodne i ciepłe - głównie czerwień. Gdybym miała więcej jaj to Bloki na Marsie byłyby moje, ale jakoś się ich obawiam

Małż pojechał do Katowic po mebelki dla B, ciekawam jak będą sie prezentować w jego pokoju
I melduję, że skutecznie wkręciłam mu Stefę i o ile coś nam nie odwali w ostatniej chwili to tak będzie się córka nazywać

Aileenn, ja tam marzę o takim morsingu Chciałabym iść do ogrodu, zdjąć buty i stanąć na śniegu, ale się obawiam, że mnie ktoś zobaczy i wezwie pogotowie psychiatryczne

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Pogadam ze sobą, a co tam

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Uzywasz wszystkie na raz? Ja nakupowalam tego w ciul a uzywam czterech :-D
Jakbyś się chciała pozbyć to ja zamierzam nabyć (tylko zanim się wezmę do przeglądania choć...)

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja wróciłam do pracy od 2 stycznia i jeszcze bardziej nie ogarniam
Oj, biedulka Chciałoby się powiedzieć będzie lepiej (a czasem gorzej, a potem znowu lepiej)

Murszafko, ciekawe czemu mi przychodzi słośliwie na myśl o tej zleceniodawczyni portretu taki dialog lekarski (kontrolna pracowa wizyta M u neurologa):
Neuro: Czy matka miała ciężki poród?
M:
Neuro: Bo ma Pan taką asymetryczną twarz.

Tadam!

Kurka, na takich ludzi trzeba mieć specjalny pancerz, ja to bym po takich uwagach zwątpiła w siebie.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no chyba lepiej , że podrobami nie pachno
Matulu, taki żołądek z zawartością

Cytat:
Mojego ojca ostatnio rozbolały zęby, zaczęło się od jednego, potem dołączył drugi i ostatecznie trzeci (obok siebie wszystkie), dwie noce nie spał, pojechał do swojego dentysty i ten postawił wstępną diagnozę "zapalenie zatoki szczękowej", trafnie, jak się okazało po zdjęciu rtg.
Też mnie kiedyś taka historia spotkała i okazało się, że mam torbiel do usunięcia Do dziś mi ludzie nie wierzo, że dentystka to wyczaiła

Jestem fensi i szykowna - zorientowałam się właśnie, że siedzę w dresach i kolczykach z perłami

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2017-01-09 o 18:49
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 19:38   #4184
Betty83
Zakorzenienie

znad oscypków i czwórki w totka puszczonego w górach

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Ooooooj to chyba będę tam z Tobą mentalnie Odezwę się, jeśli mogę, w odpowiednim czasie.

2. No własnie myślałam, że coś przegapiłam: jak kulig??????
1. Śmiało, bo też się wybieram uzupełnić zapasy. Jakoś na początku miesiąca wylot

2. Ekstremalnie mroźny, ale zajepiście było. Rzęsy mi zamarzały, konikom też, ale im było cieplej, bo się ruszały. A nam rzucili po baraniej skórze na kolana. Ale nasze ciuchy dały radę przy -22, a odczuwalnej nie chcę znać. Współczuję gościowi w pękniętych nju balansach...
Impreza po krioterapii też udana

A wczoraj wylądowaliśmy w termach na zewnętrznych basenach przy -17st
Woda gorąca, a włosy zamarzają i pary tyle, że widoczność 2-3 metry. Bawiliśmy się w chowanego w basenie przy ośnieżonych choinkach, w świetle księżyca z widokiem na Tatry I pływałam na plecach teża po jaskini i byłam na największej rurze w życiu

Cytat:
Czyli jednak uratowal Cie juhasik bo cycki spod sniegu ujrzal? ;-)
Juhasik z kapeli stwierdził, że inna dziołcha z imprezy ma fajniejsze getry. I straszył jej chuopa tekstami: nie chciałbyś spotkać na drodze tego co mam w spodniach...

a moje cycki ponoć samoistnie podrosły

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ogłoszenie parafialne - we wszystko było mi ciepło tylko nie w ręce wobec czego szukam pomysłów na ciepłe rękawiczki Macie takie?

Mamy zeszłoroczne z biedry dzianinowe podszyte polarem i dały radę Chyba ostatnio też były na ofercie.
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 19:40   #4185
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

I melduję, że skutecznie wkręciłam mu Stefę i o ile coś nam nie odwali w ostatniej chwili to tak będzie się córka nazywać

Aileenn, ja tam marzę o takim morsingu Chciałabym iść do ogrodu, zdjąć buty i stanąć na śniegu, ale się obawiam, że mnie ktoś zobaczy i wezwie pogotowie psychiatryczne

Murszafko, ciekawe czemu mi przychodzi słośliwie na myśl o tej zleceniodawczyni portretu taki dialog lekarski (kontrolna pracowa wizyta M u neurologa):
M:

Tadam!

Kurka, na takich ludzi trzeba mieć specjalny pancerz, ja to bym po takich uwagach zwątpiła w siebie.
1. I to zdaje mi się bardzo w Twoim stylu.

2. Ach ta kultura nas tak ogranicza, zero dziczy, natury. I say do it.
Choć ja osobiście dostałam dreszczy i musiałam wyłączyć filmik, mnie przeszyło zimno aż mnie zabolało wszystko.
No ale trzeba dać żyć wszystkim tak jak chcą!

3. Ja bym parsknęła śmiechem niekontrolowanie. A potem pomyślałabym, że lekarka może i skrzywienie zawodowe ma, ale i brak wychowania też i tyle. Ludzie złoci CAŁA natura jest niesymetryczna. SYMETRIA nie istnieje! W naturze, bo już w architekturze to chyba raczej
Stary 2017-01-09, 19:41   #4186
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ale jajca Ledwo się wzbogaciłam w jedne Allure Sensuelle edp, a dzisiaj się pojawiła szansa i mam z wymianki drugie tylko ze wersje edt teraz

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-01-09, 20:07   #4187
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Mój nietopesz tym razem zachowuje się grzecznie, chociaż nie obyło się bez potknięcia - stwierdził, że chyba zwróci sprezentowaną przez nas maszynkę do mięsa bo mu zbędna. A jeszcze rok temu narzekał, że musi międlić starą ręczną i się męczy, że chciałby elektryczną...
Tak więc słuchanie ludzi odnośnie prezentów niewiele daje.
Słuchanie ludzi daje dużo, nietopszuf nie

Cytat:

Apropos czy ktos na sali byl szczepion na zoltaczke? Kcialam zapytac czy to boli ?
Byłam z 20 lat temu. Bólu szczepienia nie pamiętam za to sam zabieg (z powodu, którego było szczepienie) tak

Cytat:

3.tyle co zaszczyk boli - mniej niż @

Zapisz
I mniej niż poród

Cytat:

Znowu mi się P. śnił, drugi raz w ciągu tygodnia (i znowu siedziałem w oknie swojego pokoju, gdym go ujrzał)
Szkoda, że nie na balkonie - byłoby tak romantycznie

Mam nowe hobby Zostałam podglądaczem
http://ptaki24.pl/kamery-online/karm...szczadach.html
Chyba się minęłam z powołaniem, taki ornitolog to jest ktoś
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 20:17   #4188
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. A wczoraj wylądowaliśmy w termach na zewnętrznych basenach przy -17st
Woda gorąca, a włosy zamarzają i pary tyle, że widoczność 2-3 metry. Bawiliśmy się w chowanego w basenie przy ośnieżonych choinkach, w świetle księżyca z widokiem na Tatry I pływałam na plecach teża po jaskini i byłam na największej rurze w życiu

2. Mamy zeszłoroczne z biedry dzianinowe podszyte polarem i dały radę Chyba ostatnio też były na ofercie.
1. Genialnie
2. Jutro aż zajrzę Ale obawiam się, że na moje wymagania będą za słabe

Cytat:
1. Ach ta kultura nas tak ogranicza, zero dziczy, natury. I say do it.
2. Ja bym parsknęła śmiechem niekontrolowanie.
1. No mną też wstrząsa, jak patrzę, ale korci strasznie
2. A mój biedny wrażliwy chłopina się kompleksu nabawił Na pewno było to swego rodzaju skrzywienie zawodowe neurologa (okulista raczej by na to nie spojrzał), ale faktem jest, że asymetrię twarzy ma. Ale poród był ok

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 20:29   #4189
Murszafka

Cytat:
M:

Tadam!

Jestem fensi i szykowna - zorientowałam się właśnie, że siedzę w dresach i kolczykach z perłami
Może powinnam była zapytać??? Ju mi dzisiaj poradziła, żebym za takie zmiany, w sensie dosyłanie fryzury z innego zdjęcia -tak, takie pomysły też ludzie mają, brała dodatkową kasę, może to ich nieco powstrzyma

Moja koleżanka kiedyś mnie zabiła, bo szłyśmy razem na koncert Myslovitza, a ona przyszła w aksamitnym żakiecie i perłach...
Zapisz

Stary 2017-01-09, 21:05   #4190
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
To była chyba moja najdziwniejsza literówka, jaka walnęłam nieświadomie

Pamietam i dalej się nadziwić nie mogę, ze takowa może ona być

Ostatnio jakoś mania chomikowania flaszek mnie ogarneła

Uuuu, moze być troche muliście, ale ogólnie dasz jakos rade

Nie przypominam sobie żadnych rumuńskich odnóg w rodzinnym drzewie genealogii ani tyz upodobań takowych, wieć moze inksze to alter ego moje było ?

Ze reformulatorskie zapędy zaszkodziły to fakt, ale nie powiem, że całkiem upa, bo jednak perfumy posiadanie przez mła pachna na mnie dłuugo, takiez staram sie wybierać plus upodobiań oczywiscie składnikowych. No ale niemniej ogolnie to w złym kierunku to idzie, to tyż prawda.
1. ale jaka cudna
2.no ja też się dziwię , bo szyscy piszo że taka hoho i się trzymie a u mnie doopha
3.robienie zapasów nad wyraz korzystnym jest
4.no jakoś dałam nie było tak źle , instruktorka wzięła poprawkę na dwa tygodnie laby
5.może o nich nie wiesz
6.to masz szczęście, na mnie większość obecnych produkcji nie przekracza 2-3 godzin i na dodatek zwykle kończą się tą samą pudrowo-gryzącą bazą
Cytat:
Choćby i dla samego flakonu mieć warto

Ci mówię, najwyższy czas główkę czosnku postawić przy monitorze, nigdy nic nie wiadomo
1.tiaaaaa
2.żeby kothy miały czym igrać po klawiaturze ???
Cytat:

Mam podobne podejście, ale do minstreamu, nisza chyba się trzyma mocno? Piszę chyba, bo ni mom dostępu do niuchania, może też się posypało? Jednakowoż chyba nie wszędzie?

Pociągli mi dziś krwi, ale za piniondz, bo za darmo nie potrafio. Tzn jedni potrafio ale tam nie mogę iść ze skierowaniem bo umowa nfz wyklucza. No cóż, szit happens. Ważne że pociągli.

Wkurza mnie to, że ze skierowaniem do specjalisty se mogę iść gdzie chcę, ale już ze skierowaniem od niego na badania tylko do określonych laboratoriów bo taka umowa z nfz.
1.niszę też reformulują, też grzebią buburaki i chachamy, Szpilkównę przegrzebali, Dzinga przegrzebali, T4T przegrzebali, Zagorsk przegrzebali :bab a:
2.
3.kasa

żebym to ja wiedziała to przed ślubem https://www.youtube.com/watch?v=HWGb5RCaLX8
Zapisz

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Macham spod smogu. Rano jeszcze było widać zarysy Pałacu Kultury i las z drugiej mańki, ale teraz już niiic. Od Agrykoli mgła.
Niemniej skoro świt pięknie ten smog wygląda (od strony Wawra). Z "mgły" wyrastają wieżowce a kolorystyka złoto-liliowa. Prawie jak mogoty nad rzeką Li http://www.lycheetravel.com/images/g.../li-river2.jpg
Cytat:
A piękny Chińtyk przygrywa na mandolinie?
Cytat:

Nie zapominajmy o polatujących nad głową świetlikach.
Cytat:
Cytat:

Ju - może blog był kolejnym etapem, który się kończy i przyszedł czas na coś innego , adekwatnego do momentu w którym jesteś ?
Zapisz

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 21:06   #4191
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. ale jaka cudna
2.no ja też się dziwię , bo szyscy piszo że taka hoho i się trzymie a u mnie doopha
3.robienie zapasów nad wyraz korzystnym jest
4.no jakoś dałam nie było tak źle , instruktorka wzięła poprawkę na dwa tygodnie laby
5.może o nich nie wiesz
6.to masz szczęście, na mnie większość obecnych produkcji nie przekracza 2-3 godzin i na dodatek zwykle kończą się tą samą pudrowo-gryzącą bazą

No szkoda, ze tak z nimi masz

Tak to jest, jak sie okroi flaszki - potem odwrotna sekwencja idzie

E tam

No ale ja gustuje w takich ogoniastych, wiec jak coś mi sie podoba ale słabo krótko czuć, to odpuszczam, tak było ze Shalimarem Shouffle - piekny ale na mnie gtragedia - godzina przy skórze i koniec

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-01-09, 21:15   #4192
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Może powinnam była zapytać??? Ju mi dzisiaj poradziła, żebym za takie zmiany, w sensie dosyłanie fryzury z innego zdjęcia -tak, takie pomysły też ludzie mają, brała dodatkową kasę, może to ich nieco powstrzyma
za lizanie i poprawki jechać niemiłosiernie wg cennika Witkacego

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 21:33   #4193
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

No ale ja gustuje w takich ogoniastych, wiec jak coś mi sie podoba ale słabo krótko czuć, to odpuszczam, tak było ze Shalimarem Shouffle - piekny ale na mnie gtragedia - godzina przy skórze i koniec
Corii generujsz chciejstwa. Po Twoich opisach staję się szyprową maniaczką i pragnę ogoniastych Jak nie ja Ale prawda taka, że mnie do nich ciągnie czasami.

Serio jakiegoś migdałowca bym przytuliła i coś szyprowego dla odmiany też. Ale tylko tyci tyci na wypadek zachciewajki. Tak mi kiedyś było dobrze w oparach Soir de Lune Chanelki na mnie odstawały, ale coś mniej oczywistego mogłoby mi dodać trochę animuszu.

Doludziowo wypstrykuję fefnastą próbkę MiuMiu ale czuję pewien opór przed kupnem flaszki.
Stary 2017-01-09, 21:33   #4194
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
spod smogu i suońca, biedna moja tfarz od wolnych rodników :drzwi-strach
A widzisz, trza bylo je pielegnowac
Cytat:
Boję się iść do dentysty. Tj. nie boję się dentysty, jako takiego, tylko, że się okaże, że znów jakaś historia dłuższa i mocno czyszcząca portfel... Boli mnie ząb pod koronką
Zapisz
A ja mam identycznie tzn ja wiem ze duzo kasy i czasu potrzebuje bo to zab juz kiedys zatruty i zacementowany i zaczal bolec. Szlag.
Cytat:
Jakbyś się chciała pozbyć to ja zamierzam nabyć (tylko zanim się wezmę do przeglądania choć...)
Ale to zadne eksklusif. Lubie miec poprostu, niestety nie tylko pedzle chomikuje :-(
Cytat:
Juhasik z kapeli stwierdził, że inna dziołcha z imprezy ma fajniejsze getry. I straszył jej chuopa tekstami: nie chciałbyś spotkać na drodze tego co mam w spodniach...

a moje cycki ponoć samoistnie podrosły
Och jaka szkoda bo takich dzentelmenow to ze.swica szukac buahahaha
Cycki masowane to rosno
Term z widokiem nie skomentuje bo mi dupe scislo z zazdrosci ;-)
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Byłam z 20 lat temu. Bólu szczepienia nie pamiętam za to sam zabieg (z powodu, którego było szczepienie) tak
A to ja jeszcze operacji nie pamietam :-D ale szczepienia sie bojem :-(

JU, czuje sie winna troche ze chcesz z bloga zrezygnowac bo bywalam, czytalam, zachwycalam sie ale......nie komentowalam. Nie czulam, jakby to ujac, ze moje komentarze cokolwiek beda znaczyc. Przepraszam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 21:37   #4195
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii generujsz chciejstwa. Po Twoich opisach staję się szyprową maniaczką i pragnę ogoniastych Jak nie ja Ale prawda taka, że mnie do nich ciągnie czasami.

Serio jakiegoś migdałowca bym przytuliła i coś szyprowego dla odmiany też. Ale tylko tyci tyci na wypadek zachciewajki. Tak mi kiedyś było dobrze w oparach Soir de Lune Chanelki na mnie odstawały, ale coś mniej oczywistego mogłoby mi dodać trochę animuszu.

Doludziowo wypstrykuję fefnastą próbkę MiuMiu ale czuję pewien opór przed kupnem flaszki.
O generowaniu nic mi nawet nie wspominaj, bo sama sobie generuje tyle wszystkiego, ze wystarczy na pare osób
A miał byc od stycznia umiar, a wychodzi jak zwykle

Szypry są boskie Soir to killer nad killery, jeszcze go nei rozgryzłam, jeszcze sie nie lubimy

Z migdałów to moze mainstreamowy L'ange Noir? On niby taki delikatny, skórzany, ale rózki umei pokazac

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-01-09, 21:43   #4196
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O generowaniu nic mi nawet nie wspominaj, bo sama sobie generuje tyle wszystkiego, ze wystarczy na pare osób
A miał byc od stycznia umiar, a wychodzi jak zwykle

Szypry są boskie Soir to killer nad killery, jeszcze go nei rozgryzłam, jeszcze sie nie lubimy

Z migdałów to moze mainstreamowy L'ange Noir? On niby taki delikatny, skórzany, ale rózki umei pokazac
W sumie to lepiej, że tyle Cię cieszy i zachwyca, niż taki impas jak u mnie i innych. To naprawdę je bardzo dobrze.

2. Tak, ale skąpo dany na nadgarstka psik jeden rozwijał sie czadersko. Mnie samą zachwycił, ale do ludzi robi szoczek

3. A wiesz, że to całkiem fajowy trop. Tylko czemu skórzany? Nie mogę skóry
Mignął mi gdzieś, ale jeszcze nie niuchałam. Kiedyś lubiłam L'Instanta Mażiqa, ale po było bardzo dawno temu, ostatnie podejście jednak dowiodło, że zbyt pudrowy już dla mnie/na mnie. Teraz bardziej na topie migdały gourmandowe, podsycone alko te sprawy.

Mam fazę na zapach marcepanu, nacieram się olejem z pestek śliwki wyłącznie dla zapachu

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2017-01-09 o 21:47
Stary 2017-01-09, 21:44   #4197
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

Tak, dokładnie o ten klasyk Coco z 1984 roku mi chodzi Sliczna jest
O tak!!!
Odkryłam, ze nie pamiętam jak Allury pachną, musze sobie przypomnieć przy najbliższej okazji

Cytat:
To nie to, że omykam z wizytą, tylko boję się, że znów się na jednej nie skończy, bo się okaże, że to coś poważnego...
Zapisz

Cytat:
To ciekawe co ja teraz będe czytac, ogladac i kontemplowac Zawsze zaglądam zobaczyć czy jest juz nowy post...
Ja też codziennie sprawdzam. Mam nadzieję, ze chociaż recenzje zostaną?

Cytat:
Noszę dzianinowe a na nie polarowe
Cytat:
M:
no nie wierzę...

Cytat:
znad oscypków i czwórki w totka puszczonego w górach

Cytat:
A wczoraj wylądowaliśmy w termach na zewnętrznych basenach przy -17st
Omg! Jadę tam!

Kiedyś... Bo na razie wspólniczka chora, a ja udupiona w robocie...

Cytat:
2. A mój biedny wrażliwy chłopina się kompleksu nabawił Na pewno było to swego rodzaju skrzywienie zawodowe neurologa (okulista raczej by na to nie spojrzał), ale faktem jest, że asymetrię twarzy ma. Ale poród był ok
Biedny

Cytat:
Ju mi dzisiaj poradziła, żebym za takie zmiany, w sensie dosyłanie fryzury z innego zdjęcia -tak, takie pomysły też ludzie mają, brała dodatkową kasę, może to ich nieco powstrzyma
No pewnie, ależ ludzie mają pomysły

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 21:47   #4198
Katty_p13
Piers do przodu

Mić - jestem za, co zresztą pisałam powyżej

Mursz - właściwie masz regulamin przygotowany w 100%
Stary 2017-01-09, 21:53   #4199
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
W sumie to lepiej, że tyle Cię cieszy i zachwyca, niż taki impas jak u mnie i innych. To naprawdę je bardzo dobrze.

2. Tak, ale skąpo dany na nadgarstka psik jeden rozwijał sie czadersko. Mnie samą zachwycił, ale do ludzi robi szoczek

3. A wiesz, że to całkiem fajowy trop. Tylko czemu skórzany? Nie mogę skóry
Mignął mi gdzieś, ale jeszcze nie niuchałam. Kiedyś lubiłam L'Instanta Mażiqa, ale po było bardzo dawno temu, ostatnie podejście jednak dowiodło, że zbyt pudrowy już dla mnie/na mnie. Teraz bardziej na topie migdały gourmandowe, podsycone alko te sprawy.

Mam fazę na zapach marcepanu, nacieram się olejem ze śliwki wyłącznie dla zapachu
Impas to ja miałam własnie do połowy zeszłęgo roku, nic mi sie nei podobało, kolekcje maiłam ograniczona, a potem nastapiło jakies booom i proszę, szaleję zapachowo i siebie nei pzonaje - ja i szanele??

Muszę zrobic podejście do Soir ponownie, po latach

Wiesz co, ja napisałam skórzany bo tak mi sie jakoś skojarzyło z Daim Blonde troche, tej skóry tam nie ma, ja mam jakies takie skojarzenia projekcyjne zawiane dziwnie
Potetestuj i sprawdź na sobie.

Mnie sie zachciało zapachu Meteorytowego, w jukeju maja zdaje się

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
O tak!!!
Odkryłam, ze nie pamiętam jak Allury pachną, musze sobie przypomnieć przy najbliższej okazji

Ja też codziennie sprawdzam. Mam nadzieję, ze chociaż recenzje zostaną?

Heh, a ponoc mówio/piszo ze jak sie powącha choć raz Allure Sensulle to sie go juz nigdy nie zapomni - nie do pomylenia zapach W przypadku moim to swieta prawda, jak na dentce wyczułam i spytałam co to, tak nigdy nie niuchałam wiecej ani w perfumerii ani nikaj az do wczoraj ,a pamietałam doskonale go

Tez mam taką nadzieje ... Ju?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-01-09, 21:53   #4200
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Och jaka szkoda bo takich dzentelmenow to ze.swica szukac buahahaha
Cycki masowane to rosno
Term z widokiem nie skomentuje bo mi dupe scislo z zazdrosci ;-)

to nie od masaży tylko od obżarstwa, bo wszystko mi rośnie

chuop się tak napalił tymi termami, że chce za chwilę na węgierskie baseny z jaskiniami uderzać

nie ściskaj policzków dupnych tylko się wybierzcie, bliżej macie
trochę drogo, ale warto
my chcieliśmy do termy Bania w Białce jechać, tylko źle wysiedliśmy z busa ale widocznie tak miało być
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości