|
|
#4171 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Poszłam na pocztę w zimowych butach. Po pierwsze czułam, się, jakbym w kapciach była, takie są lekkie w porównaniu z glanami, a po drugie -za ciepło w nich!! Dwa stopnie mrozu tylko...
|
#4172 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Nindżopesz
|
E, to tylko kothy wyjadają suchą karmę...
|
|
|
|
#4174 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, kochani
pozdrawiam znad sztalug. Tak sobie myślę, że kończę z blogiem. Przynajmniej w takiej formule, w jakiej jest. Strata czasu.
|
#4176 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4177 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Raz, że minęła mi potrzeba "pamiętnikowania", dwa, że to do niczego nie prowadzi (mało wyswietleń, mikry odzew - dziękuję Gryxiu
Komentarz (jeden z trzech, w tym dwa Gryxia ) pod podsumowaniem obrazów z roku 2016 - oczywiście anonimowy przelał czarę goryczy.Nie wiem, może ograniczę się do recenzji? Może premier obrazów? Na razie koniec.
|
#4179 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
To ciekawe co ja teraz będe czytac, ogladac i kontemplowac
|
|
#4180 | |
|
|
Cytat:
![]() Rozumiem Justynę doskonale, na moim blogu też zupełnie nie ma ruchu, chyba, że zajrzy tam Katty Traktuję blog, jako portfolio, miejsce, w które mogę odesłać tych, którzy nie korzystają z Facebooka i instagramu. Cały ruch skupia się tam właśnie...Zapisz
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam się na tym jaka forma obecnie ma największe dotarcie do ludzia. niby Fejs, niby YT, ale to wszystko zależy od docelowości, do jakich odbiorców chcemy dotrzeć, więc doradzić nie mogę. Zmiany są dobre. Choć żal będzie bo Blog był bardzo prawdziwy, bardzo osobisty, był jak dzienniki. On żył. Rozumiem Cię jednak, że naturalność rzadko popłaca. Bez efektów specjalnych ciężko zostać zauważonym. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-09 o 16:53 |
|
|
|
|
#4183 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Powitać znad letkiego żalu po gimnazjach
![]() Cytat:
Ale u mnie było -20 jak rano wychodziłam.Ogłoszenie parafialne - we wszystko było mi ciepło tylko nie w ręce wobec czego szukam pomysłów na ciepłe rękawiczki Ju, mi trochę bloga szkoda, bo tam bywam jak tylko jest coś nowego (kocham Bloglovin Wyobrażam sobie jakie to przykre musi być, że pod takim wpisem jak podsumowanie roku taki nikły odzew. To ja napiszę, że mnie najbardziej w tej liczbie obrazów (które w końcu już znam) uderzyły te, które łączą barwy chłodne i ciepłe - głównie czerwień. Gdybym miała więcej jaj to Bloki na Marsie byłyby moje, ale jakoś się ich obawiam ![]() Małż pojechał do Katowic po mebelki dla B, ciekawam jak będą sie prezentować w jego pokoju ![]() I melduję, że skutecznie wkręciłam mu Stefę i o ile coś nam nie odwali w ostatniej chwili to tak będzie się córka nazywać Aileenn, ja tam marzę o takim morsingu Chciałabym iść do ogrodu, zdjąć buty i stanąć na śniegu, ale się obawiam, że mnie ktoś zobaczy i wezwie pogotowie psychiatryczne ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Pogadam ze sobą, a co tam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Murszafko, ciekawe czemu mi przychodzi słośliwie na myśl o tej zleceniodawczyni portretu taki dialog lekarski (kontrolna pracowa wizyta M u neurologa): Neuro: Czy matka miała ciężki poród? M: ![]() Neuro: Bo ma Pan taką asymetryczną twarz. Tadam! ![]() Kurka, na takich ludzi trzeba mieć specjalny pancerz, ja to bym po takich uwagach zwątpiła w siebie. Matulu, taki żołądek z zawartością ![]() Cytat:
Do dziś mi ludzie nie wierzo, że dentystka to wyczaiła ![]() Jestem fensi i szykowna - zorientowałam się właśnie, że siedzę w dresach i kolczykach z perłami
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2017-01-09 o 18:49 |
||||
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ekstremalnie mroźny, ale zajepiście było. Rzęsy mi zamarzały, konikom też, ale im było cieplej, bo się ruszały. A nam rzucili po baraniej skórze na kolana. Ale nasze ciuchy dały radę przy -22, a odczuwalnej nie chcę znać. Współczuję gościowi w pękniętych nju balansach... Impreza po krioterapii też udana A wczoraj wylądowaliśmy w termach na zewnętrznych basenach przy -17st ![]() Woda gorąca, a włosy zamarzają i pary tyle, że widoczność 2-3 metry. Bawiliśmy się w chowanego w basenie przy ośnieżonych choinkach, w świetle księżyca z widokiem na Tatry ![]() Juhasik z kapeli stwierdził, że inna dziołcha z imprezy ma fajniejsze getry. I straszył jej chuopa tekstami: nie chciałbyś spotkać na drodze tego co mam w spodniach... a moje cycki ponoć samoistnie podrosły ![]() Cytat:
Mamy zeszłoroczne z biedry dzianinowe podszyte polarem i dały radę |
||
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to zdaje mi się bardzo w Twoim stylu. 2. Choć ja osobiście dostałam dreszczy i musiałam wyłączyć filmik, mnie przeszyło zimno aż mnie zabolało wszystko. No ale trzeba dać żyć wszystkim tak jak chcą! 3. Ja bym parsknęła śmiechem niekontrolowanie. A potem pomyślałabym, że lekarka może i skrzywienie zawodowe ma, ale i brak wychowania też i tyle. Ludzie złoci CAŁA natura jest niesymetryczna. SYMETRIA nie istnieje! W naturze, bo już w architekturze to chyba raczej
|
|
|
|
|
#4186 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale jajca
|
#4187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Bólu szczepienia nie pamiętam za to sam zabieg (z powodu, którego było szczepienie) tak I mniej niż poród ![]() Cytat:
Mam nowe hobby Zostałam podglądaczem ![]() http://ptaki24.pl/kamery-online/karm...szczadach.html Chyba się minęłam z powołaniem, taki ornitolog to jest ktoś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jutro aż zajrzę Ale obawiam się, że na moje wymagania będą za słabe ![]() Cytat:
![]() 2. A mój biedny wrażliwy chłopina się kompleksu nabawił Na pewno było to swego rodzaju skrzywienie zawodowe neurologa (okulista raczej by na to nie spojrzał), ale faktem jest, że asymetrię twarzy ma. Ale poród był ok
|
|
#4189 | |
|
|
Cytat:
Ju mi dzisiaj poradziła, żebym za takie zmiany, w sensie dosyłanie fryzury z innego zdjęcia -tak, takie pomysły też ludzie mają, brała dodatkową kasę, może to ich nieco powstrzyma ![]() Moja koleżanka kiedyś mnie zabiła, bo szłyśmy razem na koncert Myslovitza, a ona przyszła w aksamitnym żakiecie i perłach... Zapisz
|
|
#4190 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.no ja też się dziwię , bo szyscy piszo że taka hoho i się trzymie a u mnie doopha 3.robienie zapasów nad wyraz korzystnym jest 4.no jakoś dałam nie było tak źle , instruktorka wzięła poprawkę na dwa tygodnie laby ![]() 5.może o nich nie wiesz 6.to masz szczęście, na mnie większość obecnych produkcji nie przekracza 2-3 godzin i na dodatek zwykle kończą się tą samą pudrowo-gryzącą bazą ![]() Cytat:
![]() 2.żeby kothy miały czym igrać po klawiaturze ??? ![]() Cytat:
2. 3.kasa żebym to ja wiedziała to przed ślubem https://www.youtube.com/watch?v=HWGb5RCaLX8 ![]() Zapisz ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() Ju - może blog był kolejnym etapem, który się kończy i przyszedł czas na coś innego , adekwatnego do momentu w którym jesteś ? Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4191 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No szkoda, ze tak z nimi masz Tak to jest, jak sie okroi flaszki - potem odwrotna sekwencja idzie ![]() E tam No ale ja gustuje w takich ogoniastych, wiec jak coś mi sie podoba ale słabo krótko czuć, to odpuszczam, tak było ze Shalimarem Shouffle - piekny
|
|
#4192 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale prawda taka, że mnie do nich ciągnie czasami. Serio jakiegoś migdałowca bym przytuliła i coś szyprowego dla odmiany też. Ale tylko tyci tyci na wypadek zachciewajki. Tak mi kiedyś było dobrze w oparach Soir de Lune Chanelki na mnie odstawały, ale coś mniej oczywistego mogłoby mi dodać trochę animuszu. Doludziowo wypstrykuję fefnastą próbkę MiuMiu ale czuję pewien opór przed kupnem flaszki.
|
|
|
|
|
#4194 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cycki masowane to rosno Term z widokiem nie skomentuje bo mi dupe scislo z zazdrosci ;-) Cytat:
JU, czuje sie winna troche ze chcesz z bloga zrezygnowac bo bywalam, czytalam, zachwycalam sie ale......nie komentowalam. Nie czulam, jakby to ujac, ze moje komentarze cokolwiek beda znaczyc. Przepraszam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4195 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A miał byc od stycznia umiar, a wychodzi jak zwykle Szypry są boskie Soir to killer nad killery, jeszcze go nei rozgryzłam, jeszcze sie nie lubimy ![]() Z migdałów to moze mainstreamowy L'ange Noir? On niby taki delikatny, skórzany, ale rózki umei pokazac
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tak, ale skąpo dany na nadgarstka psik jeden rozwijał sie czadersko. Mnie samą zachwycił, ale do ludzi robi szoczek 3. A wiesz, że to całkiem fajowy trop. Mignął mi gdzieś, ale jeszcze nie niuchałam. Kiedyś lubiłam L'Instanta Mażiqa, ale po było bardzo dawno temu, ostatnie podejście jednak dowiodło, że zbyt pudrowy już dla mnie/na mnie. Teraz bardziej na topie migdały gourmandowe, podsycone alko te sprawy. Mam fazę na zapach marcepanu, nacieram się olejem z pestek śliwki wyłącznie dla zapachu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-09 o 21:47 |
|
|
|
|
#4197 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
O tak!!!
Odkryłam, ze nie pamiętam jak Allury pachną, musze sobie przypomnieć przy najbliższej okazji Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no nie wierzę...![]() Cytat:
Kiedyś... Bo na razie wspólniczka chora, a ja udupiona w robocie... Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#4198 |
|
Piers do przodu
|
Mić -
Mursz - właściwie masz regulamin przygotowany w 100%
|
#4199 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Muszę zrobic podejście do Soir ponownie, po latach ![]() Wiesz co, ja napisałam skórzany bo tak mi sie jakoś skojarzyło z Daim Blonde troche, tej skóry tam nie ma, ja mam jakies takie skojarzenia projekcyjne zawiane dziwnie ![]() Potetestuj i sprawdź na sobie. Mnie sie zachciało zapachu Meteorytowego, w jukeju maja zdaje się ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Heh, a ponoc mówio/piszo ze jak sie powącha choć raz Allure Sensulle to sie go juz nigdy nie zapomni - nie do pomylenia zapach W przypadku moim to swieta prawda, jak na dentce wyczułam i spytałam co to, tak nigdy nie niuchałam wiecej ani w perfumerii ani nikaj az do wczoraj ,a pamietałam doskonale go ![]() Tez mam taką nadzieje ... Ju?
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie od masaży tylko od obżarstwa, bo wszystko mi rośnie ![]() chuop się tak napalił tymi termami, że chce za chwilę na węgierskie baseny z jaskiniami uderzać ![]() nie ściskaj policzków dupnych tylko się wybierzcie, bliżej macie trochę drogo, ale warto my chcieliśmy do termy Bania w Białce jechać, tylko źle wysiedliśmy z busa ale widocznie tak miało być
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

To ciekawe co ja teraz będe czytac, ogladac i kontemplowac 
Traktuję blog, jako portfolio, miejsce, w które mogę odesłać tych, którzy nie korzystają z Facebooka i instagramu. Cały ruch skupia się tam właśnie...

Chciałabym iść do ogrodu, zdjąć buty i stanąć na śniegu, ale się obawiam, że mnie ktoś zobaczy i wezwie pogotowie psychiatryczne 
no chyba lepiej , że podrobami nie pachno 
Odezwę się, jeśli mogę, w odpowiednim czasie.
I to zdaje mi się bardzo w Twoim stylu.

Chanelki na mnie odstawały, ale coś mniej oczywistego mogłoby mi dodać trochę animuszu.