|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Ja tu jestem, jestem...,tylko znowu nie mogę was nadrobić
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4262 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek wróci na chwilę do żywych, a tu znowu pińcet stron natrzaskane.....
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4264 |
|
BAN stały
|
No jak się robi przerwy trzymiesięczne to tak bywa
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry slonecznie
a ja w.domu bo mnie cos rozklada. Juz sie menadzerka drze ze mamy chorowac na zmiane bo nie ma kto do pracy przychodzic ;-)Leb mi peka, gardlo boli, aspiryna nie pomogla Cytat:
Do dzis podziwiam ze rzucilas prace tak w.nieznane. Szacun :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2017-01-11 o 15:10 |
|
|
|
|
#4266 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
łał! gratulacje ![]() kochani dziekuje za odzew na fanpage <3 <3 <3 i zapraszam cała reszte ,któa jesczze nie była ![]() RED- tak sobie myslalam nad tym komentowaniem i o tym co powiedzialas i w sumie fanpage nie jest od wyrazania konstruktywnych opini, cenie sobie bardzo kazda konstruktywna krytyke bo dzieki niej moge sie rozwijac, ale skoro ja na fp umieszczam zdjecia dzieci klientów to raczej zadna matka nie chcialaby przeczytac komenta- pięknie ale mogłas lepiej doswietlic, albo super ale mała ma krzywo opaske ,nastepnym razem popracuj bardziej nadd szczegołami , jakbym byla klientem to by mi takie komentarze odebraly raczej radosc ze zdjec, bo klienci nie widza tych niedociagniec,one maja znaczenie dla mnie i nie trzeba klientow uswiadamiac ani psuc im zadowolenia
|
|
|
#4267 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4268 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Przyszły poczta Sensuelle edt, sa rownie piekne jak wersja edp, w sumie niewiele się roznią, jakby delikatniejsze, bardziej na dzien niz edp. Chociaz ja akurat nie z tych, co dziela perfumy na dzienne/wieczorne
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-01-11 o 18:01 |
|
|
|
#4269 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
To musiało być bardzo miłe, takie trafienie Znad zimna Wam pomacham. Bardzo bym chciała mieć w mieszkaniu w końcu więcej niż 18 stopni. A nijak nie mogę dogrzać. Jak się człowiek kręci po domu, to nie ma problemu, ale pracuję przecież na siedząco Pójdę sobie poodkurzać dla rozgrzewki ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
#4270 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4271 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4272 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- macham znad oczyszczacza powietrza
|
|
|
#4273 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis chlopski garnek mialam. Lubie takie jednogarnkowe zarcie. Malo roboty, duzo zarcia :-D
Nici ze zdrowienia. Zazylam tablete na leb ale nie pomogl. A ja juz po ksiedzu krotko siedzial , pozartowal i polazl. Tak moze lazic co rok :-DWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Probowalas dogrzewac takimi hmmm wiatrakami wiejacymi cieplem? Piekarnikiem? Gotowaniem ? Rolety na okna tudziez zaslony bo przez szyby ucieka. Termofory na kolana miedzy nogi za plecy pod stopy. Warto kiec kilka. Niedrogie grzanie przy siedzacej pracy. Znam ten bol. Kiedy nie mielismy izolacji pietra to byl dramat kaloryfer goracy a zimno w domu bo wszystko uciekalo gora. Fizyka. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-11 o 18:19 |
|
|
|
|
#4276 | |||
|
BAN stały
|
Ten z paczki, co się do reszty składników dodaje?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4277 | ||
|
To ja :)
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Ano, aż szczęka mi opadła ![]() Cytat:
![]() Już po księdzu?? Wlazł do garnka??? ![]() Zapisz
|
|
#4278 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ile dziś było u mnie na minusie, ale szyby w aucie zamarzły mi od wewnątrz . 1484162912533.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie do chrzanu tylko z reklamy wiec powinny dzialac kurde a tam serio przepisal mi je lekarz kiedys.Cytat:
Kuchnia niemiecka? Co to, nie znam ;-) Edit: poczytalam o tej kuchni :-D A ksiedzu byl tak wielki ze jak siadl na fotel to bylam tylko troszke wyzsza stojac hehe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2017-01-11 o 20:41 |
||
|
|
|
#4282 |
|
Piers do przodu
|
Ves za dużo nachuchałaś
|
#4283 | |||
|
Panaroja
|
jakto nie , a talia gdzie
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
Ziiiimno ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4284 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spadek wagi powiadasz... Ech, zazdro, u mnie jak jest powyżej 54 od pół roku, tak się ustaliło, a najlepiej mi z wagą 52 - ale mam strój do marszobiegów i jak tylko mróz zelżeje, to zacznę je uprawiać Cytat:
![]() Cytat:
Tymczasem galeria, do ktorej mam na piątek oddać obrazy, poprosiła dziś o zdjęcia (wcześniej posłałam foty już sprzedanych Sosen i Jeziora i zaaprobowali) i brak odpowiedzi po posłaniu tych fot. Może jestem przewrażliwiona, ale kurczę, trawi mnie lekki niepokój. Także poproszę o kule Co do YT, to wolę się pokazywać na YT niż pokazywać zdjęcia, w ruchu wychodzę lepiej, a W. mi strzelił komplement, że mam głos pełen blasku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale ten podoba mi się bardzo - na razie fragment Sosna o poranku.jpg
|
|
#4285 | ||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty i opadów śniegu za oknem
Początkowo myślałem, że piszesz do Aileenn ad sinupret zimna w chacie (i zacząłem sobie wizualizować typowe, niemieckie pomieszczenie kuchenne) ![]() Cytat:
Kajetan (dla przyjaciół i znajomych Kajtek) to nasz najnowszy koteł (na zdjęciu w środku) odszukałem, jak ten czas zapier... nicza! ![]() Cytat:
Co do tej chemii to daj spokój, iluzją jest jedzenie w 100% eko (poza tym ile różnistych syfów z samego powietrza wdychamy...) ![]() Cytat:
Cytat:
Talię się wyczarowywuje ściskiem poprzecznym paska okolicy pępka
|
||||
|
|
|
#4286 |
|
To ja :)
|
Piękne to rude maleństwo jest
|
#4287 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rude maleństwo jest teraz troszeczkę większe już (co widać na pierwszym zdjęciu), tylko tendencja do brudnego nosa pozostała bez zmian A charakter jaki niedobry! Edit: oczywiście tego ceramicznego kotha, którego fragment widać, dawno już nie ma ![]() --- Mam znowu fazę na curry w proszku Za chwilę zacznę wrzątkiem zalewać i pić Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2017-01-12 o 00:57 |
|||
|
|
|
#4288 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() tak samo jak na fejsie mozesz napisac cokolwiek obok zdjecia insta bylo do niedawna bardzo fajne i towarzyskogenne...bo mozna pisac u kazdego i do kazdego i ludzie z tego korzystaja, odzew jest wiekszy niz na fb...tylko teraz czywiscie mark polozyl lapsko na insta to zrobil od razu algorytm wyswietlania...i juz sie udziom nie wyswietla wszytko jak leci...tylko są zasiegi itd jak na fejsie... i ludziska pisza całe posciska długachne na fejsie i całe dyskusje sie tam toczą
|
|
|
#4289 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#4290 |
|
Nindżopesz
|
Można, ale ktoś to czyta? Wchodzi się na główną, przelatuje obrazki, zaduma nad jednym i idzie dalej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

a ja w.domu bo mnie cos rozklada. Juz sie menadzerka drze ze mamy chorowac na zmiane bo nie ma kto do pracy przychodzic ;-)

To musiało być bardzo miłe, takie trafienie 
krotko siedzial , pozartowal i polazl. Tak moze lazic co rok :-D

a tam serio przepisal mi je lekarz kiedys.
klask i:

10 kg mniej niż przed ciążą

Co do tej chemii to daj spokój, iluzją jest jedzenie w 100% eko (poza tym ile różnistych syfów z samego powietrza wdychamy...)
Za chwilę zacznę wrzątkiem zalewać i pić