|
|
#841 |
|
BAN stały
|
Dot.: Fajnych facetów już nie ma...
łaa.. chyba coś zacytuję:
Mężczyzna ideał... takie coś jednej kobiecie się kiedyś przyśniło i obudziwszy się wybuchnęła gorzkim i żałosnym szlochem. Opowiedziała sen przyjaciółkom. Też się popłakały. wklejałam ten cytat juz na forum, bo mnie strasznie urzekł ![]() a teraz co do tematu. Są "fajni" faceci. Mój najlepszy kumpel, jest najcudowniejszym facetem jakiego znam. :Uwierzcie.. inteligentny, Kochany, czuły, pomysłowy, totalnie ZABÓJCZY .. wszyscy go lubią. Zakochał się w dziewczynie, poświęcił się całkowicie.. a ona go zostawila. Teraz ja stwierdzam Fajnych kobiet już nie ma. O.
|
|
|
|
|
#842 |
|
BAN stały
|
herbi,ładna bajka
.Prawie jak komedia romantyczna .Dobrze,że ze mnie już duża dziewczynka i w bajki nie wierze.kittyyy,żeś pojechała .Ja znam mnóstwo wspaniałych kobiet,niektóre są singielkami.Za to facetów fajnych-znam jednego .
|
|
|
|
|
#843 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ostatnio, jak widzę co wyprawiają koleżanki, to myślę, że faceci są lepsi ;P przepraszam, jeśli którąś z was uraziłam, mam nadzieję, że nie wziąłyście sobie tego do serca
|
|
|
|
|
|
#844 |
|
BAN stały
|
Mnie tam uraziłaś
|
|
|
|
|
#845 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#846 |
|
Raczkowanie
|
Zapewne gdzies jeszcze sa, ale niezle sie przede mna ukrywaja
|
|
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
A ja jakiś czas temu poznałam na spotkaniu służbowym faceta. Zwróciłam na niego uwagę po tym jak publicznie wypowiedział się i było to baaaardzo inteligentne. Teraz zastanawiam się jak go poderwać :-D
Dzisiaj nawet do niego zagadałam (rety, czułam się jak nastolatka :-/). Mam nadzieję, że za jakiś czas tu wrócę by powiedzieć, że idealni faceci istnieją;-) |
|
|
|
|
#848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ps. Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie po raz kolejny przeczytałam i przeanalizowałam wszystkie moje posty w tym wątku. przeszukałam nawet swoje archiwum rozmów na gg które prowadziłam z TŻ. Na tej podstawie mogę stwierdzić że w mojej historii nie ma ani jednego elementu baśniowego ani czegoś, co nadawałoby sie na temat komedii romantycznej.
Edytowane przez herbi Czas edycji: 2009-06-02 o 18:05 |
|
|
|
|
#850 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() Wiesz co herbi,przeanalizuj jeszcze czy czasem nie przyadałoby Ci czegoś takiego jak dystans.Jesteś dorosłą kobietą,a obrażasz się jak nastolatka,żeby nie powiedzieć dziecko. Nie sądze aby w mojej wypowiedzi było coś obraźliwego żebyś się tak mogła święcie oburzyć. Szkoda gadać,dla mnie zachowałas się śmiesznie.Szok.W dodatku to przeszukiwanie archiwum na gg ![]() A ostatnie zdanie to chyba po to żeby było wiadomo kogo linczować .Proszę bardzo-czekam na lincz i afere jak mogłam tak okrutnie postąpić z herbi...
|
|
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo proszę...
Magda, uważam,że ton twojej wypowiedzi, w której porównałas historie herbi do komedii romantycznej był nieadekwatny do intencji i pozytywnego pierwiastka jakim obdarzyła nas herbi. Szczerze, to wolę słuchac nawet "bajek" niż dołowania,bo ono do niczego dobrego nie prowadzi. |
|
|
|
|
#852 |
|
BAN stały
|
Nie tylko Ty newcat,wizażanki były wręcz zachwycone postami herbi.Więc nie wiem dlaczego ze względu na moją wypowiedź herbi się tak obraża
.Poza tym realizm a dołowanie to co innego .No nic,teraz musze wyjśc,ale jak wróce to chętnie odpowiem na reszte oburzonych moim karygodnym postępowaniem postów
|
|
|
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
może dlatego,ze w pewnym sensie zarzuciłas jej kłamstwo? Opowiadanie bajek? pewnie dlatego
|
|
|
|
|
#854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Każdemu według potrzeb - dla wszystkich lubiących się "dołować" poświęciłam swój czas i energie opisując swój punkt widzenia. Nie będę się obrażać, jesli nie zostanę nalezycie doceniona
|
|
|
#855 |
|
BAN stały
|
popieram Madzię i Ahi (nie tylko dlatego, że je lubię
)herbi, opowieść Twa zaprawdę wzruszająca, a i intencje zapewne chwalebne, ale oparte niestety na błędnym przekonaniu - że jak jesteśmy samotne to TRZEBA nas pocieszać a tu dupa, wszelkie pocieszanie mamy w głębokim poważaniu i jak widzę ciężko Ci się z tym pogodzić ![]() poza tym czy ta bajka to rzeczywiście taka bajka?? ja o facecie, który do 30 nikogo sobie nie znalazł (a CHCIAŁ) pomyślałabym, że ma jeszcze bardziej zryty baniak niż pozostałe samce ![]() więc wybacz herbi ponownie, ale wcale Ci nie zazdroszczę (a tego zapewne się po nas spodziewałaś )
|
|
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
ahinsa- dzielic sie doswiadczeniami-ok , ale nie trzeba od razu podważac wiarygodnosci cudzej wypowiedzi.
Nie potrzeba też mówic o czyims zrytym baniaku... Jestem zażenowana waszymi wypowiedziami :/ Proponuje zakonczyc ten lekki off top, ponieważ dalsza dyskusja nie ma wiekszego sensu. |
|
|
|
|
#857 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo stać nas na własne zdanie?? i mamy na tyle odwagi, żeby o nim napisać?? no i nie dajemy sobą manipulować, a to już w ogóle żenada... to oczywiste, że jak ktoś w wątku "nie ma fajnych facetów" pisze "są, ja takiego mam, oh ah" to albo chce nas wnerwić, albo sprawić żebyśmy zazdrościły, albo pocieszać - a my niczyjej litości nie potrzebujemy ![]() i to nie my zaczęłyśmy offtop a herbi i jej podobne "szczęśliwie zakochane", które próbują nam wmówić, że jest inaczej niż jest ![]() niedoczekanie ![]() temat wątku jest jasny - fajnych facetów nie ma ![]() i jest to zdanie oznajmujące a nie pytające, więc jak ktoś ma swoją opinię to niech założy wątek pt. "wszyscy mężczyźni są wspaniali a mój to już szczególnie..."
|
|
|
|
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam wierzę, że są , chociaż tyle razy się przejechałam, że powinnam mieć zupełnie inne zdanie.
|
|
#859 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najprawdopodobniej zaś (Madziek wróci, doda swe trzy grosze) chodziło jej o sposób, w jaki herbi opisuje tę swoją historię. Ludzie się poznają, zakochują i biorą ślub zarówno w tzw. "prawdziwym życiu" jaki i w filmach, i bajkach, nieprawadaż? Ja rozumiem, że herbi może byc szczęśliwa i się chciała swoim szczęściem podzielić. Ale. Będąc juz skrajnie złośliwą mogłabym stwierdzić, że kity mi wciska, że jest/było tak różowo od kiedy pojawił sie on. No i że to najlepsze co ją w życiu spotkało, itd, itp. Ludzie różne mają cele zyciowe i marzenia. Tak jak napisała Benito, najprawdopodobniej herbi nie przewidziała, że jej pocieszanie może być komuś zupełnie niepotrzebne. Cytat:
Jedni wola prosto z mostu, inni przez rózowe okulary, jeszcze inni przez pryzmat baniek mydlanych.
Edytowane przez ahinsa Czas edycji: 2008-03-19 o 19:44 Powód: literuffky |
||
|
|
|
|
#861 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
To, że niektórym nie jest potrzebne pocieszanie i zastrzyk optymizmu - nie znaczy jeszcze, że nikomu nie jest potrzebne i że każdy ma je gdzieś.
![]() Nikt nie ma wyłącznych praw do tego wątku ani też do nakierowywania wypowiedzi, które są jego zdaniem nie na temat. Każdy ma prawo tu wejść i napisać "nie macie racji, fajni faceci są". Ba, ma nawet prawo dodać, że jest z takim facetem w związku! I nie widzę potrzeby, by te osoby z wątku wyganiać i polecać zakładanie własnego. ------------------------- A tak całkiem prywatnie - czasem mdli mnie od nadmiaru ironii i sarkazmu w niektórych wątkach/postach. Ich kolejne napływy są tak przewidywalne, że widząc czasem jakiś post już wiem, że się nie spodoba, i czego się spodziewać dalej. ![]() Żeby nie było, tak samo mdli mnie nadmiar waty cukrowej. |
|
|
|
|
#862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poprostu nie wyznaję takiego typu porozumiewania się. Dlatego nie mam zamiaru wdawac sie wiecej z wami w dysputę. |
|
|
|
|
|
#863 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale takie nie były moje intencje .Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu napisałam o tej bajce,bo herbi swoją historie przedstawiła cukierkowo,wręcz z nierealnie,a jak już powiedziałam w bajki nie wierzę .Użyła sformułowań i języka,który nasunął mi takie skojarzenie,mam za to pszepraszać czy co Skojarzyło mi się,zwłaszcza,że oglądałam w weekend dwie słodziaśne komedie romantyczne,w których też przeznaczenie złączyło dwie "połówki jabłuszka" .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Poza tym mimo,że wątek ma tytuł "Fajnych facetów nie ma" to mam wrażenie jakby było tu niestosowne powiedzieć,że z tym tytułem się ktoś zgadza i nie przekonały go wypowiedzi osób twierdzących inaczej.Od razu jakies fochy jak herbi i mówienie o dołowaniu Ja rozumiem,ze niektórzy niemal przeskakują ze związku w związek a więc są przekonani,że po świecie chodzą sami fajni mężczyźni,ale sa i tacy którzy napotykają tylko tych tpowych samców czyli niefajnych
|
||||||
|
|
|
|
#864 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) - bo jeżeli ktoś tu offtopuje to na pewno nie ja ![]() a mnie za to mdli permanentnie od ciągłych pogadanek umaralniających i "świętoszkowatości" wszystkich wizażowych mądralińskich... i nie powiem, żeby ich posty były jakieś niesamowicie nieprzewidywalne ![]() |
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Właściwie uważam, że niczego złego herbi nie powiedziałaś, jej reakcja była przesadzona. Ale później wpadły tu obrończynie i zaczęły rzucać teksty o zrytych baniakach (o tak, bardzo na miejscu Każda niezamężna/każdy nieżonaty po 30-stce ma zryty baniak? Ktoś mógłby się bardzo zdziwić.) i zarzucanie herbi, że napisała swoje posty tylko po to, by wzbudzić zazdrość. A może ona miała naprawdę czyste intencje i chciała komuś poprawić nastrój. Ale pewnie to bardzo trudno niektórym zrozumieć.
|
|
|
|
|
|
#866 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pewnie na wątkach o białych rękawiczkach rozpisujesz się jak to ich się brzydzisz, bla bla, a tu proszę, przykład niczym z encyklopedii ![]() możesz sobie o mnie myśleć co chcesz, mnie przynajmniej stać na to, żeby wyrażać swoje zdanie wprost i mocno sarkastycznie, a nie przez bibułkę i z jakąś pseudoironią podścieloną poczuciem wyższości ![]() i nie wiem czemu się tak akurat do mnie przyczepiłaś, napisałam tylko, że nie potrzebuję pocieszania, głaskania i telenowelowych opowiastek, chyba mam do tego prawo, prawda?? tak samo jak mam prawo do swojej własnej opinii o facetach, desperatach po 30, zrytych baniakach i jeszcze wielu innych rzeczach
|
|
|
|
|
|
#867 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Szczerze mówiąc odnotowałam w pamięci tylko tyle, że ktoś takich słów tu użył, bez zwracania uwagi kto konkretnie. Ale jeśli chcesz uważać, że się przyczepiłam, to spoko
ale mylisz się, i tyle ![]() Z tego co wiem, w żadnych wątkach o białych rękawiczkach nie biorę udziału
|
|
|
|
|
#868 |
|
BAN stały
|
Chciałam stwierdzić, że NA PEWNO kłócicie się, bo faceta Wam trzeba
![]() Ja wam też mogę w ramach pocieszenia opowiedzieć historyjkę: Jedna by była o tym, jak mnie kiedyś koleś zostawił za pomocą nowoczesnej telefonii komórkowej (SMS )A druga by była o tym, jakiego mam fajnego faceta teraz i jak nam jest bardzo romantycznie - w przerwach jak na niego nie drę japy, że śmieci zapomina wyrzucić. No nie wiem, dziewczyny, czym was tutaj pocieszyć bardziej ![]() Poświęcę się, żeby wesprzeć smutne singielki
|
|
|
|
|
#869 |
|
BAN stały
|
obejdziemy się bez Twego poświęcenia (sorry, pewnie teraz się załamiesz żeś niepotrzebna i w tym wątku )tym bardziej, że nie jesteśmy smutne ![]() tym bardziej, że nie singielki (mam wymieniać ilu facetów mi dzisiaj powiedziało, że jestem mega seksowna i atrakcyjna i takie tam??) przykro mi, że muszę Cię rozczarować, ale po raz kolejny - dziękujemy za pocieszanie, mamy je głęboko w poważaniu
|
|
|
|
|
#870 |
|
BAN stały
|
Nie to nie.
Bez łaski. Mi nikt nie mówi, że jestem seksowna, a Tobie ilu powiedziało przez te 4h 52 min od północy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

.. wszyscy go lubią. Zakochał się w dziewczynie, poświęcił się całkowicie.. a ona go zostawila. Teraz ja stwierdzam Fajnych kobiet już nie ma. O.

.Dobrze,że ze mnie już duża dziewczynka i w bajki nie wierze.
.Ja znam mnóstwo wspaniałych kobiet,niektóre są singielkami.Za to facetów fajnych-znam jednego

)
)
Skojarzyło mi się,zwłaszcza,że oglądałam w weekend dwie słodziaśne komedie romantyczne,w których też przeznaczenie złączyło dwie "połówki jabłuszka"