Scent Bar LX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-12, 10:26   #4291
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Można, ale ktoś to czyta? Wchodzi się na główną, przelatuje obrazki, zaduma nad jednym i idzie dalej.
Tak, jak wszędzie, jeśli ktoś się nudzi 2 zdaniami, to nie czyta, jeśli jest zainteresowany tematem, czyta. Też byłam negatywnie nastawiona, póki sama korzystać nie zaczęłam
To tak, jak z Fejsem, każdy ma takiego Fejsa, jak sobie stworzy, jeden ogląda i komentuje dziubaski i lans przed lustrem, inny czyta wiadomości kulturalne

Pisałam Wam, że oplułam rysunek zupą?? Udało mi się go uratować, a już myślałam, że nic z tego nie będzie...

No i na kuriera czekam, przybędzie flaszunia Annayake

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 10:48   #4292
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Tymczasem galeria, do ktorej mam na piątek oddać obrazy, poprosiła dziś o zdjęcia (wcześniej posłałam foty już sprzedanych Sosen i Jeziora i zaaprobowali) i brak odpowiedzi po posłaniu tych fot. Może jestem przewrażliwiona, ale kurczę, trawi mnie lekki niepokój.
Także poproszę o kule

Co do YT, to wolę się pokazywać na YT niż pokazywać zdjęcia, w ruchu wychodzę lepiej, a W. mi strzelił komplement, że mam głos pełen blasku

Ojojoj, trzymaj się
To fakt ze to frustrujace jak od razu nikt.nie odpowiada ale pewnie to przez to ze ktos musi to obejrzec, zaaprobowac a nie maja czasu, zastanawiaja sie itp a nam sie wydaje ze cos jest nie tak i zaczynamy sobie wkrecac. Niby to rozumiem ale i tak to frustrujace. Wierze jednak ze zakonczy sie to pozytywnie :-*

Jaki cudny komplement! Mam w pracy kolezanke ktora ma takj glos ze jak mowi to cierpie psychicznie i fizycznie

Staram sie trzymac ale to cos we mnie sie wczepilo i wylezc nie chce.
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Znad herbaty i opadów śniegu za oknem

Kajetan (dla przyjaciół i znajomych Kajtek) to nasz najnowszy koteł (na zdjęciu w środku) I jeszcze małego Rysia odszukałem, jak ten czas zapier... nicza!

Siostra kiedyś zrobiła i pamiętam, że bardzo mi smakowało Co do tej chemii to daj spokój, iluzją jest jedzenie w 100% eko (poza tym ile różnistych syfów z samego powietrza wdychamy...)

Wiem! Mam! Skoro nie do chrzanu, to na bank do !
1. Musisz mieszkac gdzies kolo mnie :-D
2. Cudny jest ale zeby sie reszta nie fochnela to napisze(gdyby to przeczytaly)ze wszystkie futra masz cudne
3. Dlatego sie nie cykam tylko jem co mi smakuje ;-)
4. Cos w tym jest bo .upa nie boli
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Pisałam Wam, że oplułam rysunek zupą?? Udało mi się go uratować, a już myślałam, że nic z tego nie będzie...
Cos Ty robila ?

Macham spod wiatru, niby cieplo ale jak przywieje to brrr

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 10:50   #4293
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja ostatnio oplułem wodą lustro, pół kabiny i kafelki, bo się zachłysnąłem płucząc zęby
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 10:52   #4294
Murszafka

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Cos Ty robila ?
Kichnęłam na rękaw, a potem się okazało, że była na nim zupa, jak już dotknęłam nim do rysunku... A pilnuję, żeby żadnego jedzenia, ani picia nie było przy stole, na którym rysuję...

Stary 2017-01-12, 11:04   #4295
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda? Na ile to psychika i nasza (wolna podobno) wola, a na ile chemia i fizjologia?

Piękny komplement

Rude maleństwo jest teraz troszeczkę większe już (co widać na pierwszym zdjęciu), tylko tendencja do brudnego nosa pozostała bez zmian A charakter jaki niedobry! Edit: oczywiście tego ceramicznego kotha, którego fragment widać, dawno już nie ma

---

Mam znowu fazę na curry w proszku Za chwilę zacznę wrzątkiem zalewać i pić
dziękuje!

Ten rudy kocio

Powinieneś chodzić w Arabie Lutka

Cytat:
To fakt ze to frustrujace jak od razu nikt.nie odpowiada ale pewnie to przez to ze ktos musi to obejrzec, zaaprobowac a nie maja czasu, zastanawiaja sie itp a nam sie wydaje ze cos jest nie tak i zaczynamy sobie wkrecac. Niby to rozumiem ale i tak to frustrujace. Wierze jednak ze zakonczy sie to pozytywnie :-*

Jaki cudny komplement! Mam w pracy kolezanke ktora ma takj glos ze jak mowi to cierpie psychicznie i fizycznie

straszne są takie glosy przepalone, niskie - damskie mam na myśli

Z galerii na razie brak wiadomości, ale co tam, nawet jak nie ta, to będzie inna kwestia odpowiedniego (wytrwałego) szukania

Zdrowiej!

Cytat:
Kichnęłam na rękaw, a potem się okazało, że była na nim zupa, jak już dotknęłam nim do rysunku... A pilnuję, żeby żadnego jedzenia, ani picia nie było przy stole, na którym rysuję...
Koszmar

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 11:04   #4296
gryx82
BAN stały

Cytat:
Mam w pracy kolezanke ktora ma takj glos ze jak mowi to cierpie psychicznie i fizycznie
Coś w stylu prof. Senyszyn?
Cytat:
1. Musisz mieszkac gdzies kolo mnie :-D
Obawiam się, że te 400 km to "koło" tylko wg rosyjskich standardów
Cytat:
2. Cudny jest ale zeby sie reszta nie fochnela to napisze(gdyby to przeczytaly)ze wszystkie futra masz cudne
Dzięki
Cytat:
4. Cos w tym jest bo .upa nie boli
Stary 2017-01-12, 11:21   #4297
Maja102
Zakorzenienie

spod śniegu

Wstałam dziś niezbyt wyspana, a tu pod oczami skóra napięta i worów brak teraz nie wiem, czy to zasługa retinolu Ava czy równoczesnie używanego tłustego kremu AA dla wrażliwców a może obu

Mam niezaspokojoną chęć wymiany połowy ubrań i nakupowania eleganckich kreacji Ale w tym roku zrobiłam sobie całowity szlaban na zakupy modowe (na mieszkanie trzeba zbierać ).
A od kiedy zaczęłam szukac ubrań o klasycznym, prostym fasonie, które leża idealnie i mają dobry skład, to nagle w sieciówkach nic mi nie pasuje, a ubrania naprawdę porządne kosztują krocie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-01-12 o 12:33
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 13:35   #4298
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, jak wszędzie, jeśli ktoś się nudzi 2 zdaniami, to nie czyta, jeśli jest zainteresowany tematem, czyta. Też byłam negatywnie nastawiona, póki sama korzystać nie zaczęłam
To tak, jak z Fejsem, każdy ma takiego Fejsa, jak sobie stworzy, jeden ogląda i komentuje dziubaski i lans przed lustrem, inny czyta wiadomości kulturalne
Też tak to postrzegam.

Cytat:
Tak, lepsze takie niż żadne, serio, może być serduszko z wykrzyknikiem albo i bez - coś jak kiedyś tutaj różyczki na powitanie "Jestem, czytałam"

Płytkie, owszem, powiem Wam, że wczoraj napisałam post i ucieszyłóo mnie to, trzeba robić swoje, może inaczej (więcej recenzji), ale skoro lubię pisać, to może to ma wartość choćby przez kronikowanie (przepr. ) swojej twórczości - zdarzeń czasem. Blog będzie miał 4? 5? lat w tym roku, szkoda byłoby, gdyby podzielił los innych, masowo poniechanych i znikających w czarnej dziurze

Przemyślałam to, starając się wczuć w sytuację publikującego w dzisiejszych czasach. I wszystko się zgadza. Odnoszę się też do wypowiedzi Polly.

Raz, że czas taki, że ludziska nie mają na tyle wolnego czasu, żeby pasajmi się oddawać czytaniu i komentowaniu WSZYSTKIEGO co ich potencjalnie jara. Zatem skrótowce typu lajki, serduszka i inne, to w istocie łatwiejsza, szybsza forma wyrazu poparcia, aprobaty i domyślam się że jest satysfakcjonująca.

Dwa, że są różne grupy docelowe, stąd różne formaty i platformy dotarcia do nich. DLATEGO, Justyno, dobrze robisz, że nie znikniesz bloga. On ma swoją wartość, dokładnie tak jak piszesz. Szkoda, że niekoniecznie udało mu się dotąd osiągnąć tej innej wartości, czyli dużej popularności, masowego dotarcia do kluczowych odbiorców np w branży. Ale to nie pozbawia go nic a nic tego, czym już jest, jakości.

Zatem Fejsy, YT, Insta czy jeszcze inne media społecznościowe, są sposobem dotarcia do tych, którzy nie mają czasu lub chęci na czytanie. Nie każdy wszak jest taki sam, i ma tyle samo czasu. Są ludzie co wolą YT (notabene już dawno mówiłam Ci, że tam Twoja siła) ale z kolei masa innych zwyczajnie nie ma czasu/możliwości na oglądanie filmików. Ci przewijają Insta, którego już dawno Polly tuatj sugerowała, o ile mnie pamięć nie myli.

Tak czy inaczej, dzisiaj dobrze jest być wszędzie, gdzie może czaić się potencjalny odbiorca.

(Nie żebym odkryła Amerykę , ot raczej autorefleksja nad tym, co mnie nurtowało. Sama sobie odpowiedziałam na swoje dylematy )

No pięknie, śnieżyca a ja do dentysty. Znając życie będę jechać godzinę zamiast 20 min.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2017-01-12 o 13:38
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 13:53   #4299
Murszafka

Przestały do mnie przychodzić maile, wysyłane przez formularz kontaktowy z mojej strony www. Napisałam zgłoszenie do hostingodawcy, bo z mojej strony jest wszystko OK, to wiecie, co mi koleś jakiś odpisał?? Że mam mu podać loginy i hasła do swoich skrzynek pocztowych... No chyba go Bóg czasowo opuścił!!!

Stary 2017-01-12, 14:00   #4300
Katty_p13
Piers do przodu

Baru snad kawiarki

Zimno mi coś dzisiaj

Rejcz

edyta:

Mursz a pinu i numeru karty nie chciał??

Edytowane przez Katty_p13
Czas edycji: 2017-01-12 o 14:03
Katty_p13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 14:00   #4301
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Przestały do mnie przychodzić maile, wysyłane przez formularz kontaktowy z mojej strony www. Napisałam zgłoszenie do hostingodawcy, bo z mojej strony jest wszystko OK, to wiecie, co mi koleś jakiś odpisał?? Że mam mu podać loginy i hasła do swoich skrzynek pocztowych... No chyba go Bóg czasowo opuścił!!!
ej....u mnie tez cos podejrzana cisza ...., bym sie zalamala jakby sie okazalo ze klienci pisza a to nie dochodzi do mnie ,
a skad wiesz ze ktos pisal a nie doszło???
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 14:08   #4302
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ej....u mnie tez cos podejrzana cisza ...., bym sie zalamala jakby sie okazalo ze klienci pisza a to nie dochodzi do mnie ,
a skad wiesz ze ktos pisal a nie doszło???
Już dwie osoby zadzwoniły, że wysłały maile i zero odpowiedzi. Więc też wysłałam do siebie, przez formularz kontaktowy i nic nie doszło, ani na onet, ani na gmail...
Kolega, który mi pomaga, a w zasadzie ogarnia wszystko od strony technicznej, stwierdził, że na WP wydaje się być wszystko w porządku i kazał napisać zgłoszenie do zenboxa... I takie kwiatki wyszły...
Skorzystałam z Panic button i zgłosiłam sprawę do zarządu, że się ode mnie hasła wyciąga...
Zapisz

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Mursz a pinu i numeru karty nie chciał??
Prawda?? Ale dostałam właśnie wiadomość od zarządu, że on wcale tego nie chciał... No kurczę, ale cytuję: "Proszę też o przesłanie danych do skrzynki która ma być skonfigurowana do wysyłki oraz do odbioru powiadomień (login, hasło)"
To, co ja tępa jestem?? Wyraźnie napisane jest, że chce loginu i hasła...
Zapisz

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Polly, kolega mi zainstalował wtyczkę Flamingo, ona zbiera maile wysłane przez formularz, w kokpicie WP, więc od teraz będę miała wyjście awaryjne. Polecam, powiedziała mądra po szkodzie

Stary 2017-01-12, 15:13   #4303
Parabelka
Panaroja

snad fqrvu, ale takiego że lepiej mi schodzić z grogi bo gołymi rencami zabiję w sposób wyjątkowo wyrafinowany
Cytat:

Płytkie, owszem, powiem Wam, że wczoraj napisałam post i ucieszyłóo mnie to, trzeba robić swoje, może inaczej (więcej recenzji), ale skoro lubię pisać, to może to ma wartość choćby przez kronikowanie (przepr. ) swojej twórczości - zdarzeń czasem. Blog będzie miał 4? 5? lat w tym roku, szkoda byłoby, gdyby podzielił los innych, masowo poniechanych i znikających w czarnej dziurze

Tak, w sumie mnie to nie dziwi - tylko niesamowite jest to, że jakaś substancja chemiczna daje wybór - chcesz być takim czy takim? Więc kim jesteś, człowieku?

Tymczasem galeria, do ktorej mam na piątek oddać obrazy, poprosiła dziś o zdjęcia (wcześniej posłałam foty już sprzedanych Sosen i Jeziora i zaaprobowali) i brak odpowiedzi po posłaniu tych fot. Może jestem przewrażliwiona, ale kurczę, trawi mnie lekki niepokój.
Także poproszę o kule

Co do YT, to wolę się pokazywać na YT niż pokazywać zdjęcia, w ruchu wychodzę lepiej, a W. mi strzelił komplement, że mam głos pełen blasku

Ale ten podoba mi się bardzo - na razie fragment

Załącznik 6843851
1.otóż to - Ciebie się nie tylko świetnie ogląda, ale fantastycznie czyta i najbardziej lubię posty , w których oprócz oglądania jest też duuużo do czytania
2.obdarzonym świadomością kawałkiem mięsa zarządzanym przez chemię wyjątkowo perfidny , przewrotny i wredny dowcip stworzyć coś takiego
3.mówisz i masz :mag ia:
4.pięknie to ujął
5.
Cytat:
Talię się wyczarowywuje ściskiem poprzecznym paska okolicy pępka
pfffff , wtedy bluza fason traci i wygląda jak ściśnięty w połowie balon
Cytat:
oczywiście tego ceramicznego kotha, którego fragment widać, dawno już nie ma

Mam znowu fazę na curry w proszku Za chwilę zacznę wrzątkiem zalewać i pić
1.no przecież chyba oczywiste, że jak są żywe, to ceramiczny kot to niewybaczalny pafon, którego natychmniast cza usunąć
2.saszetka z curry na szyi do wonchania
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

A od kiedy zaczęłam szukac ubrań o klasycznym, prostym fasonie, które leża idealnie i mają dobry skład, to nagle w sieciówkach nic mi nie pasuje, a ubrania naprawdę porządne kosztują krocie
a to nic nowego nie odkryłaś, zawsze tak było każde kolejne pokolenie to odkrywa, kiedy chce się zacząć porządnie ubierać

wczoraj znalazłam w skrzynce listowej zaproszenie na badanie biorezonansem wszystkiego , badanie organizowane przez firmę ANAL-MED dla osób powyżej 45 r.ż. bez rozrusznika , prosimy nie przyprowadzać ze sobą dzieci, czas oczekiwania na wyniki badania umili państwu prelekcja na tematy zdrowia i ciekawa prezentacja produktów firmy . Ciekawe, co też to za produkty przy takiej nazwie i obostrzeniach dla klientów

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 15:23   #4304
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad fqrvu, ale takiego że lepiej mi schodzić z grogi bo gołymi rencami zabiję w sposób wyjątkowo wyrafinowany

wczoraj znalazłam w skrzynce listowej zaproszenie na badanie biorezonansem wszystkiego , badanie organizowane przez firmę ANAL-MED dla osób powyżej 45 r.ż. bez rozrusznika , prosimy nie przyprowadzać ze sobą dzieci, czas oczekiwania na wyniki badania umili państwu prelekcja na tematy zdrowia i ciekawa prezentacja produktów firmy . Ciekawe, co też to za produkty przy takiej nazwie i obostrzeniach dla klientów
1. Pewnie "klient" dał czadu, mam na myśli dorosły.

2. No no. Umieram z ciekawości, pomyślę sobie o tym na dentystycznym fotelu.
Stary 2017-01-12, 15:26   #4305
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a to nic nowego nie odkryłaś, zawsze tak było każde kolejne pokolenie to odkrywa, kiedy chce się zacząć porządnie ubierać
w dodatku ta super-hiper ą ę moda to taka nie na nasz klimat: kapelusze, skórzane rekawiczki, płaszcze bez podpinki i szpilki to dobre na parę tygodni wiosny/jesieni, przez resztę roku w tym za gorąco/za zimno

edit: no dobra, wybór tez u nas kichowaty, w takim na przykład Solarze żadnej sukienki bym nie wzięła, same workowate
https://www.solar.com.pl/ubrania/sukienki.html#p=9

Cytat:

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-01-12 o 16:13
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 15:38   #4306
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a nie mozesz odkrecic kaloryfera?
Nie mogę, bo nie mam

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wspolczuje ogromnie u mamy tak jest zimno przy odkreconych kal na maksa. Pocieszka taka ze nadciaga ocieplenie pogody od jutra.
I jest ciepłość! To znaczy 1 stopień, ale na plusie, a w mieszkaniu już 19
Ale przede wszystkim: w końcu jest czym oddychać. Ostatnie dni były masakryczne Choć jak widać, w Krakowie nawet smogowi można świetne zdjęcie zrobić klik

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ostatnio nawet dyrektorowi powiedziałam, że ma iść do domu, bo jak będzie się że swoimi zarazkami plątać po biurze, to sam sobie będzie pracować, a my będziemy leżeć i chorować :-D
I posłuchał?

Cytat:
Także poproszę o kule

Cytat:
Ale ten podoba mi się bardzo - na razie fragment
Załącznik 6843851
Justyno, Twoje sosny są niezwykłe
To mój ulubiony motyw na twoich obrazach. One mają duszę.
SaveSave

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Piękny łup

Cytat:
Zdrowiej
Witamina C i czosnek jest w użyciu?

Cytat:
Obawiam się, że te 400 km to "koło" tylko wg rosyjskich standardów

Cytat:
Wiesz, jak rozbudzić wyobraźnię
Save
Save

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 15:58   #4307
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Nie mogę, bo nie mam

I jest ciepłość! To znaczy 1 stopień, ale na plusie, a w mieszkaniu już 19
Ale przede wszystkim: w końcu jest czym oddychać. Ostatnie dni były masakryczne Choć jak widać, w Krakowie nawet smogowi można świetne zdjęcie zrobić klik

I posłuchał?

SaveSave

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Piękny łup

Zdrowiej
Witamina C i czosnek jest w użyciu?

Save
Save
uuuu...to dorzucic do pieca w takim razie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 16:28   #4308
Parabelka
Panaroja

Cytat:
w dodatku ta super-hiper ą ę moda to taka nie na nasz klimat: kapelusze, skórzane rekawiczki, płaszcze bez podpinki i szpilki to dobre na parę tygodni wiosny/jesieni, przez resztę roku w tym za gorąco/za zimno

edit: no dobra, wybór tez u nas kichowaty, w takim na przykład Solarze żadnej sukienki bym nie wzięła, same workowate
https://www.solar.com.pl/ubrania/sukienki.html#p=9
1.ano zapewne założenie jest takie, że jak ktoś ma możliwość ubierania się wytwornie w takie rzeczy, to ma limuzynę z szoferem co pode drzwi podjeżdża i wozi doopsko od jednego ciepełka do drugiego ewentualnie zahaczając o czerwony podgrzewany dywan
2.nie no, parę jakich takich by tam się znalazło, tylko dodatki dać porządne plus jakiś żakiet czy co . Aczkolwiek na dobrą sprawę wszystkie te niby princeskowate do dopasowania u krawcowej
Cytat:

Save
1.o kurde
2. one żyją
3.to nie ja, to ANAL-MED rozbudza
Cytat:
1. Pewnie "klient" dał czadu, mam na myśli dorosły.

2. No no. Umieram z ciekawości, pomyślę sobie o tym na dentystycznym fotelu.
1. nie, niestety współpracownica
2. oby pomogło ja sama wolę za bardzo o tym nie myśleć, a nusz sie domyślę

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2017-01-12, 16:40   #4309
gryx82
BAN stały

Znad ostrej i aromatycznej zupy gulaszowej
Cytat:
Powinieneś chodzić w Arabie Lutka
Oj nieee, pewne zapachy niech będą lepiej tylko i wyłącznie do gastronomii przypisane (a Arabie to zatęchła, kuchenna szafka z przyprawami niepierwszej świeżości, no na mnie ohydek)
Cytat:
Nie chciałbym być niemiły i wchodzić z klapkami Adidas w Twoje zdenerwowanie, ale pragnę zauważyć, iż pogrubione się tak jakby wyklucza ze względu na zjawisko afektu, które to ad sinupret i a priori neguje rafinację
Cytat:
pfffff , wtedy bluza fason traci i wygląda jak ściśnięty w połowie balon
I bądź tu człowieku miły i pomocny i fogle... taka wdzięczność!
Cytat:
1.no przecież chyba oczywiste, że jak są żywe, to ceramiczny kot to niewybaczalny pafon, którego natychmniast cza usunąć

Cytat:
2.saszetka z curry na szyi do wonchania

Cytat:
ANAL-MED
Stary 2017-01-12, 16:54   #4310
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Oj nieee, pewne zapachy niech będą lepiej tylko i wyłącznie do gastronomii przypisane (a Arabie to zatęchła, kuchenna szafka z przyprawami niepierwszej świeżości, no na mnie ohydek)
To Ambre Sultan pewno tez uważasz za ohydka, a ja uwielbiam tego "brudasa"

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 17:18   #4311
Murszafka

Węgierski odwołany, czyli tam powietrza nie spuszczę Na pocieszenie kupiłam sobie bób i gotuję z czosnkiem. I zakupy zrobiłam w zielonyklub.pl. Ostatnio sknerzę na woski zapachowe, więc do wypachnionego, po prostu dodaję olejki i maja tam taki o zapachu Aliena...

Stary 2017-01-12, 17:37   #4312
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Nie chciałbym być niemiły i wchodzić z klapkami Adidas w Twoje zdenerwowanie, ale pragnę zauważyć, iż pogrubione się tak jakby wyklucza ze względu na zjawisko afektu, które to ad sinupret i a priori neguje rafinację

I bądź tu człowieku miły i pomocny i fogle... taka wdzięczność!
1.ależ skąd , pomyliłeś fqrv z amokiem , wtedy rzeczywiście afekt i brak racjonalnego działania, ale fqrv bez amoku to w działaniu zimna przemyślana furia
2.jakbyś damsko zaproponował ...

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2017-01-12, 18:56   #4313
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1. nie, niestety współpracownica
2. oby pomogło ja sama wolę za bardzo o tym nie myśleć, a nusz sie domyślę
1. Oj to nawet gorzej. Współczuwam. Mord wskazany i niezbędny. I to ręcami ewent tępym narzędziem.

2. Ano pomogło lecz przy dojechaniu do wierzchu zębiny przeszył mnie prąd. Na szczęście to już był koniec ufff.
Stary 2017-01-12, 21:03   #4314
agnyska81
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Która?

Cytat:
Ja na szczęście wróciłam do wprawy w robieniu zakupów przez net z drugiej ręki (po wtopie z butami) więc umiem i tanio i dobrze składowo się zaopatrzyć I krew mnie zalewa jak widzę sieciówkowe rzeczy takie ładne, a potem rzut oka na skład i czar pryska

Cytat:
Na pocieszenie kupiłam sobie bób i gotuję z czosnkiem.
Takiego jeszczem nie jadła

Właśnie dumam co by tu chapsnąć na kolację, bo mam dwie jak nie trzy niepasujące do siebie koncepcje Byłam w sklepie i mam za duży wybór pyszniutkich produktów czyli klęska urodzaju

Idę Was przelecieć porządnie, bo dziś jestem słomianą wdową i mi tęskno.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
To mi przypomniało dawne czasy, gdy psychiatra zmienił leki mojej sąsiadce i popadła w coś na kształt hipomanii, pamiętam, że namawiała mojego ojca na wspólne chodzenie boso po porannej rosie (i miała 100 pomysłów na minutę) Ogólnie zrobiła się taka "wylewna" bardziej i pełna życia, na swój sposób było to całkiem urocze, bo od zawsze znałem ją wyciszoną i zamkniętą w sobie raczej, a tu taka nagła zmiana o 180 stopni (dziadkowie byli akurat u nas na "wakacjach" i pamiętam, że dziadek się jej nawet bał na swój sposób).
Ajj, chciałoby mi się choć tydzień być taką

Cytat:
o właśnie, tak sobie myślałam, że strasznie mi będzie brak Krytycznych Czwartków
No właśnie, był jakiś zapowiadany i chyba nie doszedł do skutku, a już zacierałam odnóża

Cytat:
Przyszłam się pochwalić Wybiórcza napisała o mnie, trafiłam przez przypadek, szukając, czy biblioteka już info powiesiła
Jest się czym chwalić I na pewno serce mocniej zabiło jak na to niespodziewanie trafiłaś

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Jestem do tyłu, ale kto to Kajetan? I czemu liże cię po konfiturze?
Jakoś tak dwuznacznie mi to zabrzmiało

Cytat:
W. mi strzelił komplement, że mam głos pełen blasku
Ach, niektórzy to umieją komplementować

Melduję, że:
- zabiłam ogień w piecu
- byłam w Biedrze, ale śladu po rękawiczkach nie było (zresztą w tę pogodę, którą teraz mamy moje obecne dają radę - są cienkie, ale wełniane),
- połączyłam dwie koncepcje kolacyjne: najpierw dojadłam z didem pizzę z obiadu na cieście chlebowym, a potem serek wiejski z syropem z agawy. Dumam jeszcze nad połówką awokado, która woła o litość. Chyba posolę i wciągnę solo.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 21:54   #4315
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

SaveSave

Save
O, dziękuję, dziękuję, wiecie, kiedy jest wichura - myslę o nich. Czy napotkam je w komplecie? Czy im jaki drwal nie grozi?
Ogólnie - zawsze jestem trochę TAM

Cytat:
2. one żyją
Dziękuję, kochana!

Niestety gośc od galerii się nie odezwał - zepsuło mi to cały dzień, przede wszystkim pretensja do samej siebie, że nie potrafię wyluzować

Stary 2017-01-12, 22:04   #4316
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety gośc od galerii się nie odezwał - zepsuło mi to cały dzień, przede wszystkim pretensja do samej siebie, że nie potrafię wyluzować
Nie miej o to do siebie pretensji, albowiem chyba nikt nie potrafi w takich sytuacjach wyluzować, tylko mało kto to otwarcie przyznaje. To bardzo naturalna reakcja. Nawet słuszna bym powiedziała, jeśli komus na czymś zależy, nie potrafi do tego podejść na tzw biegu jałowym.

Swoją drogą brak klasy w branży. Ale to jak widać w każdej funkcjonuje i to niestety w olbrzymiej większości przypadków. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony firm/przedsiębiorców/instytucji, stał się tak powszechnym procederem, że jak któraś to robi to już w ogóle cud miód i orzeszki.

Co może oznaczać wszystko, np m.in. że jeszcze nic nie jest przesądzone.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2017-01-12 o 22:11
Stary 2017-01-12, 22:16   #4317
Murszafka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Która?

Jest się czym chwalić I na pewno serce mocniej zabiło jak na to niespodziewanie trafiłaś

Melduję, że:
- zabiłam ogień w piecu
- byłam w Biedrze, ale śladu po rękawiczkach nie było (zresztą w tę pogodę, którą teraz mamy moje obecne dają radę - są cienkie, ale wełniane),
- połączyłam dwie koncepcje kolacyjne: najpierw dojadłam z didem pizzę z obiadu na cieście chlebowym, a potem serek wiejski z syropem z agawy. Dumam jeszcze nad połówką awokado, która woła o litość. Chyba posolę i wciągnę solo.
1. Matsuri, słoniowa mocno, ale tylko z korka wąchałam, jutro testy globalne
2. No, aż mi tchu zabrakło
3.a. Po co?
3.b. A ktoś tam zgubił?? Na Tchibo teraz mają takie, jak uwielbiam, polarowe, z klapką
3.c. Nie wróci???
Cytat:
Też by mnie nosiło...

Z resztą, nosi mnie nadal, walczę z zenboxem, traktują mnie z taką wyższością, że skargę do zarządu napisałam...

A pocieszam się tym
. Nie to, że dziś, od tygodnia gdzieś

Zapisz
Zapisz
Zapisz

Edytowane przez Murszafka
Czas edycji: 2017-01-12 o 22:18 Powód: Urwało link
Stary 2017-01-12, 22:46   #4318
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak to postrzegam.

Przemyślałam to, starając się wczuć w sytuację publikującego w dzisiejszych czasach. I wszystko się zgadza. Odnoszę się też do wypowiedzi Polly.

Raz, że czas taki, że ludziska nie mają na tyle wolnego czasu, żeby pasajmi się oddawać czytaniu i komentowaniu WSZYSTKIEGO co ich potencjalnie jara. Zatem skrótowce typu lajki, serduszka i inne, to w istocie łatwiejsza, szybsza forma wyrazu poparcia, aprobaty i domyślam się że jest satysfakcjonująca.

Dwa, że są różne grupy docelowe, stąd różne formaty i platformy dotarcia do nich. DLATEGO, Justyno, dobrze robisz, że nie znikniesz bloga. On ma swoją wartość, dokładnie tak jak piszesz. Szkoda, że niekoniecznie udało mu się dotąd osiągnąć tej innej wartości, czyli dużej popularności, masowego dotarcia do kluczowych odbiorców np w branży. Ale to nie pozbawia go nic a nic tego, czym już jest, jakości.

Zatem Fejsy, YT, Insta czy jeszcze inne media społecznościowe, są sposobem dotarcia do tych, którzy nie mają czasu lub chęci na czytanie. Nie każdy wszak jest taki sam, i ma tyle samo czasu. Są ludzie co wolą YT (notabene już dawno mówiłam Ci, że tam Twoja siła) ale z kolei masa innych zwyczajnie nie ma czasu/możliwości na oglądanie filmików. Ci przewijają Insta, którego już dawno Polly tuatj sugerowała, o ile mnie pamięć nie myli.

Tak czy inaczej, dzisiaj dobrze jest być wszędzie, gdzie może czaić się potencjalny odbiorca.

(Nie żebym odkryła Amerykę , ot raczej autorefleksja nad tym, co mnie nurtowało. Sama sobie odpowiedziałam na swoje dylematy )

No pięknie, śnieżyca a ja do dentysty. Znając życie będę jechać godzinę zamiast 20 min.
od końca - współczuję drogi prze mękę i samego denta

I ogromnie Ci dziękuję za te mądre słowa - tak faktycznie jest, naprawdę dobrze takie ciepło przeczytać teraz

Cytat:
Już dwie osoby zadzwoniły, że wysłały maile i zero odpowiedzi. Więc też wysłałam do siebie, przez formularz kontaktowy i nic nie doszło, ani na onet, ani na gmail...
Kolega, który mi pomaga, a w zasadzie ogarnia wszystko od strony technicznej, stwierdził, że na WP wydaje się być wszystko w porządku i kazał napisać zgłoszenie do zenboxa... I takie kwiatki wyszły...
Skorzystałam z Panic button i zgłosiłam sprawę do zarządu, że się ode mnie hasła wyciąga...
Zapisz

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Prawda?? Ale dostałam właśnie wiadomość od zarządu, że on wcale tego nie chciał... No kurczę, ale cytuję: "Proszę też o przesłanie danych do skrzynki która ma być skonfigurowana do wysyłki oraz do odbioru powiadomień (login, hasło)"
To, co ja tępa jestem?? Wyraźnie napisane jest, że chce loginu i hasła...
Zapisz

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Trzymam kciuki, żeby się wszystko udalo! Chyba nie tylko u mnie dziś taki dzień paskudny

Cytat:

otóż to - Ciebie się nie tylko świetnie ogląda, ale fantastycznie czyta i najbardziej lubię posty , w których oprócz oglądania jest też duuużo do czytania

3.mówisz i masz :mag ia:
4.pięknie to ujął
5.
Dziękuję, kochana

Cytat:
Nie miej o to do siebie pretensji, albowiem chyba nikt nie potrafi w takich sytuacjach wyluzować, tylko mało kto to otwarcie przyznaje. To bardzo naturalna reakcja. Nawet słuszna bym powiedziała, jeśli komus na czymś zależy, nie potrafi do tego podejść na tzw biegu jałowym.

Swoją drogą brak klasy w branży. Ale to jak widać w każdej funkcjonuje i to niestety w olbrzymiej większości przypadków. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony firm/przedsiębiorców/instytucji, stał się tak powszechnym procederem, że jak któraś to robi to już w ogóle cud miód i orzeszki.

Co może oznaczać wszystko, np m.in. że jeszcze nic nie jest przesądzone.
Oj tak... najchętniej wszystkich, którzy tak postępują - tzn pozostawiają w niepewności - bym skreśliła, ale wówczas wychodziłoby na to, że muszę sama założyć galerię... wiedziałabym, komu robić wystawy, albowiem śmiem twierdzić, że mam nosa do talentów

Nauka z tego dopiero co zaczętego roku - nie zakładaj, że się coś uda, nie przywiązuj się do tego, tylko miej zawsze plan B...
Co prawda i tak bym namalowała te cztery obrazy, więc w sumie nie jest tak źle...

Cytat:
Też by mnie nosiło...

Z resztą, nosi mnie nadal, walczę z zenboxem, traktują mnie z taką wyższością, że skargę do zarządu napisałam...
Zapisz
I bardzo dobrze! Trzymaj /my się

Stary 2017-01-12, 23:15   #4319
Murszafka

Wino. Wino jeszcze może uratować ten dzień.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Stary 2017-01-12, 23:51   #4320
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
To Ambre Sultan pewno tez uważasz za ohydka, a ja uwielbiam tego "brudasa"
A wiesz, że ja chyba AS nie znam Ale jeśli mają w sobie ten rodzaj lutensowskiej "zatęchłości", to dziękuję, postoję
Cytat:
1.ależ skąd , pomyliłeś fqrv z amokiem , wtedy rzeczywiście afekt i brak racjonalnego działania, ale fqrv bez amoku to w działaniu zimna przemyślana furia
Masz rację, musiałem opuścić ten wykład z psychiatrii
Cytat:
2.jakbyś damsko zaproponował ...
Damskie mnie nie interesują, gdyż nie naszam
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ajj, chciałoby mi się choć tydzień być taką
Powiem Ci, że ja również
Cytat:
- zabiłam ogień w piecu
W taką pogodę, jak ta, jest mi czasami tęskno do ognia w piecu (o takim kuchennym/pokojowym piszę), usiąść sobie obok i paczać w płomienie, zaciągając się zapachem palącego się drewna
Cytat:
To zrozumiałe, ja też bym nie umiał
Cytat:
Chyba nie tylko u mnie dziś taki dzień paskudny
Ja jestem taki śnięty, że amsakra
Cytat:
Wino. Wino jeszcze może uratować ten dzień

O właśnie! "Szczęście w kieliszku"!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości