|
|
#4291 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
![]() To tak, jak z Fejsem, każdy ma takiego Fejsa, jak sobie stworzy, jeden ogląda i komentuje dziubaski i lans przed lustrem, inny czyta wiadomości kulturalne ![]() Pisałam Wam, że oplułam rysunek zupą?? Udało mi się go uratować, a już myślałam, że nic z tego nie będzie... No i na kuriera czekam, przybędzie flaszunia Annayake
|
|
#4292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki cudny komplement! Mam w pracy kolezanke ktora ma takj glos ze jak mowi to cierpie psychicznie i fizycznie Staram sie trzymac ale to cos we mnie sie wczepilo i wylezc nie chce. Cytat:
2. Cudny jest ale zeby sie reszta nie fochnela to napisze(gdyby to przeczytaly)ze wszystkie futra masz cudne 3. Dlatego sie nie cykam tylko jem co mi smakuje ;-) 4. Cos w tym jest bo .upa nie boli Cytat:
Macham spod wiatru, niby cieplo ale jak przywieje to brrr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4293 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4294 |
|
|
Kichnęłam na rękaw, a potem się okazało, że była na nim zupa, jak już dotknęłam nim do rysunku... A pilnuję, żeby żadnego jedzenia, ani picia nie było przy stole, na którym rysuję...
|
#4295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten rudy kocio Powinieneś chodzić w Arabie Lutka ![]() Cytat:
straszne są takie glosy przepalone, niskie - damskie mam na myśli Z galerii na razie brak wiadomości, ale co tam, nawet jak nie ta, to będzie inna Zdrowiej! Cytat:
|
|
#4296 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wstałam dziś niezbyt wyspana, a tu pod oczami skóra napięta i worów brak teraz nie wiem, czy to zasługa retinolu Ava czy równoczesnie używanego tłustego kremu AA dla wrażliwców a może obu ![]() Mam niezaspokojoną chęć wymiany połowy ubrań i nakupowania eleganckich kreacji Ale w tym roku zrobiłam sobie całowity szlaban na zakupy modowe (na mieszkanie trzeba zbierać ).A od kiedy zaczęłam szukac ubrań o klasycznym, prostym fasonie, które leża idealnie i mają dobry skład, to nagle w sieciówkach nic mi nie pasuje, a ubrania naprawdę porządne kosztują krocie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-12 o 12:33 |
|
|
|
#4298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przemyślałam to, starając się wczuć w sytuację publikującego w dzisiejszych czasach. I wszystko się zgadza. Odnoszę się też do wypowiedzi Polly. Raz, że czas taki, że ludziska nie mają na tyle wolnego czasu, żeby pasajmi się oddawać czytaniu i komentowaniu WSZYSTKIEGO co ich potencjalnie jara. Zatem skrótowce typu lajki, serduszka i inne, to w istocie łatwiejsza, szybsza forma wyrazu poparcia, aprobaty i domyślam się że jest satysfakcjonująca. Dwa, że są różne grupy docelowe, stąd różne formaty i platformy dotarcia do nich. DLATEGO, Justyno, dobrze robisz, że nie znikniesz bloga. On ma swoją wartość, dokładnie tak jak piszesz. Szkoda, że niekoniecznie udało mu się dotąd osiągnąć tej innej wartości, czyli dużej popularności, masowego dotarcia do kluczowych odbiorców np w branży. Ale to nie pozbawia go nic a nic tego, czym już jest, jakości. Zatem Fejsy, YT, Insta czy jeszcze inne media społecznościowe, są sposobem dotarcia do tych, którzy nie mają czasu lub chęci na czytanie. Nie każdy wszak jest taki sam, i ma tyle samo czasu. Są ludzie co wolą YT (notabene już dawno mówiłam Ci, że tam Twoja siła) ale z kolei masa innych zwyczajnie nie ma czasu/możliwości na oglądanie filmików. Ci przewijają Insta, którego już dawno Polly tuatj sugerowała, o ile mnie pamięć nie myli. Tak czy inaczej, dzisiaj dobrze jest być wszędzie, gdzie może czaić się potencjalny odbiorca. ![]() (Nie żebym odkryła Amerykę , ot raczej autorefleksja nad tym, co mnie nurtowało. Sama sobie odpowiedziałam na swoje dylematy ) No pięknie, śnieżyca a ja do dentysty. Znając życie będę jechać godzinę zamiast 20 min.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-12 o 13:38 |
||
|
|
|
#4299 |
|
|
Przestały do mnie przychodzić maile, wysyłane przez formularz kontaktowy z mojej strony www. Napisałam zgłoszenie do hostingodawcy, bo z mojej strony jest wszystko OK, to wiecie, co mi koleś jakiś odpisał?? Że mam mu podać loginy i hasła do swoich skrzynek pocztowych... No chyba go Bóg czasowo opuścił!!!
|
#4300 |
|
Piers do przodu
|
![]() Zimno mi coś dzisiaj ![]() Rejcz ![]() edyta: Mursz a pinu i numeru karty nie chciał??
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2017-01-12 o 14:03 |
|
|
|
#4301 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, bym sie zalamala jakby sie okazalo ze klienci pisza a to nie dochodzi do mnie ,a skad wiesz ze ktos pisal a nie doszło???
|
|
|
#4302 | |
|
|
Cytat:
Kolega, który mi pomaga, a w zasadzie ogarnia wszystko od strony technicznej, stwierdził, że na WP wydaje się być wszystko w porządku i kazał napisać zgłoszenie do zenboxa... I takie kwiatki wyszły... Skorzystałam z Panic button i zgłosiłam sprawę do zarządu, że się ode mnie hasła wyciąga... Zapisz ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Prawda?? Ale dostałam właśnie wiadomość od zarządu, że on wcale tego nie chciał... No kurczę, ale cytuję: "Proszę też o przesłanie danych do skrzynki która ma być skonfigurowana do wysyłki oraz do odbioru powiadomień (login, hasło)" To, co ja tępa jestem?? Wyraźnie napisane jest, że chce loginu i hasła... Zapisz ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Polly, kolega mi zainstalował wtyczkę Flamingo, ona zbiera maile wysłane przez formularz, w kokpicie WP, więc od teraz będę miała wyjście awaryjne. Polecam, powiedziała mądra po szkodzie
|
|
#4303 | |||
|
Panaroja
|
snad fqrvu, ale takiego że lepiej mi schodzić z grogi bo gołymi rencami zabiję w sposób wyjątkowo wyrafinowany
Cytat:
2.obdarzonym świadomością kawałkiem mięsa zarządzanym przez chemię wyjątkowo perfidny , przewrotny i wredny dowcip stworzyć coś takiego ![]() 3.mówisz i masz 4.pięknie to ujął 5. ![]() ![]() ![]() pfffff , wtedy bluza fason traci i wygląda jak ściśnięty w połowie balon ![]() Cytat:
![]() 2.saszetka z curry na szyi do wonchania Cytat:
każde kolejne pokolenie to odkrywa, kiedy chce się zacząć porządnie ubierać ![]() wczoraj znalazłam w skrzynce listowej zaproszenie na badanie biorezonansem wszystkiego , badanie organizowane przez firmę ANAL-MED dla osób powyżej 45 r.ż. bez rozrusznika , prosimy nie przyprowadzać ze sobą dzieci, czas oczekiwania na wyniki badania umili państwu prelekcja na tematy zdrowia i ciekawa prezentacja produktów firmy . Ciekawe, co też to za produkty przy takiej nazwie i obostrzeniach dla klientów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie "klient" dał czadu, mam na myśli dorosły. ![]() 2. Umieram z ciekawości, pomyślę sobie o tym na dentystycznym fotelu.
|
|
|
|
|
#4305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: no dobra, wybór tez u nas kichowaty, w takim na przykład Solarze żadnej sukienki bym nie wzięła, same workowate ![]() https://www.solar.com.pl/ubrania/sukienki.html#p=9 Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-12 o 16:13 |
||
|
|
|
#4306 | |||||
|
Mother of Cats
|
Nie mogę, bo nie mam
![]() Cytat:
![]() Ale przede wszystkim: w końcu jest czym oddychać. Ostatnie dni były masakryczne Choć jak widać, w Krakowie nawet smogowi można świetne zdjęcie zrobić klikCytat:
![]() ![]() Cytat:
To mój ulubiony motyw na twoich obrazach. One mają duszę. SaveSave ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Piękny łup ![]() Cytat:
Witamina C i czosnek jest w użyciu? ![]() Cytat:
Save
Save |
|||||
|
|
|
#4307 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4308 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
zapewne założenie jest takie, że jak ktoś ma możliwość ubierania się wytwornie w takie rzeczy, to ma limuzynę z szoferem co pode drzwi podjeżdża i wozi doopsko od jednego ciepełka do drugiego ewentualnie zahaczając o czerwony podgrzewany dywan ![]() 2.nie no, parę jakich takich by tam się znalazło, tylko dodatki dać porządne plus jakiś żakiet czy co . Aczkolwiek na dobrą sprawę wszystkie te niby princeskowate do dopasowania u krawcowej ![]() Cytat:
![]() 2. 3.to nie ja, to ANAL-MED rozbudza ![]() Cytat:
2. oby pomogło ja sama wolę za bardzo o tym nie myśleć, a nusz sie domyślę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4309 | |||||
|
BAN stały
|
Znad ostrej i aromatycznej zupy gulaszowej
Oj nieee, pewne zapachy niech będą lepiej tylko i wyłącznie do gastronomii przypisane (a Arabie to zatęchła, kuchenna szafka z przyprawami niepierwszej świeżości, no na mnie ohydek) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4310 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4311 |
|
|
Węgierski odwołany, czyli tam powietrza nie spuszczę
Na pocieszenie kupiłam sobie bób i gotuję z czosnkiem. I zakupy zrobiłam w zielonyklub.pl. Ostatnio sknerzę na woski zapachowe, więc do wypachnionego, po prostu dodaję olejki i maja tam taki o zapachu Aliena...
|
#4312 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.jakbyś damsko zaproponował ...
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ano pomogło lecz przy dojechaniu do wierzchu zębiny przeszył mnie prąd. Na szczęście to już był koniec ufff.
|
|
|
|
|
#4314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Która? ![]() Cytat:
I krew mnie zalewa jak widzę sieciówkowe rzeczy takie ładne, a potem rzut oka na skład i czar pryska ![]() Takiego jeszczem nie jadła ![]() Właśnie dumam co by tu chapsnąć na kolację, bo mam dwie jak nie trzy niepasujące do siebie koncepcje Byłam w sklepie i mam za duży wybór pyszniutkich produktów czyli klęska urodzaju Idę Was przelecieć porządnie, bo dziś jestem słomianą wdową i mi tęskno. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I na pewno serce mocniej zabiło jak na to niespodziewanie trafiłaś ![]() Jakoś tak dwuznacznie mi to zabrzmiało Ach, niektórzy to umieją komplementować Melduję, że: - zabiłam ogień w piecu ![]() - byłam w Biedrze, ale śladu po rękawiczkach nie było (zresztą w tę pogodę, którą teraz mamy moje obecne dają radę - są cienkie, ale wełniane), - połączyłam dwie koncepcje kolacyjne: najpierw dojadłam z didem pizzę z obiadu na cieście chlebowym, a potem serek wiejski z syropem z agawy. Dumam jeszcze nad połówką awokado, która woła o litość. Chyba posolę i wciągnę solo.
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie - zawsze jestem trochę TAM Dziękuję, kochana! Niestety gośc od galerii się nie odezwał - zepsuło mi to cały dzień, przede wszystkim pretensja do samej siebie, że nie potrafię wyluzować
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą brak klasy w branży. Ale to jak widać w każdej funkcjonuje i to niestety w olbrzymiej większości przypadków. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony firm/przedsiębiorców/instytucji, stał się tak powszechnym procederem, że jak któraś to robi to już w ogóle cud miód i orzeszki. Co może oznaczać wszystko, np m.in. że jeszcze nic nie jest przesądzone. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-12 o 22:11 |
|
|
|
|
#4317 | ||
|
|
Cytat:
![]() 2. No, aż mi tchu zabrakło ![]() 3.a. Po co? 3.b. A ktoś tam zgubił?? Na Tchibo teraz mają takie, jak uwielbiam, polarowe, z klapką ![]() 3.c. Nie wróci??? ![]() Cytat:
Z resztą, nosi mnie nadal, walczę z zenboxem, traktują mnie z taką wyższością, że skargę do zarządu napisałam... A pocieszam się tym. Nie to, że dziś, od tygodnia gdzieś ![]() Zapisz
Zapisz Zapisz
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2017-01-12 o 22:18 Powód: Urwało link |
||
|
|
|
#4318 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ogromnie Ci dziękuję za te mądre słowa - tak faktycznie jest, naprawdę dobrze takie ciepło przeczytać teraz Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nauka z tego dopiero co zaczętego roku - nie zakładaj, że się coś uda, nie przywiązuj się do tego, tylko miej zawsze plan B... Co prawda i tak bym namalowała te cztery obrazy, więc w sumie nie jest tak źle... Cytat:
|
|
#4319 |
|
|
Wino. Wino jeszcze może uratować ten dzień.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4320 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale jeśli mają w sobie ten rodzaj lutensowskiej "zatęchłości", to dziękuję, postoję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powiem Ci, że ja również Cytat:
Cytat:
Ja jestem taki śnięty, że amsakra ![]() O właśnie! "Szczęście w kieliszku"!
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Co do tej chemii to daj spokój, iluzją jest jedzenie w 100% eko (poza tym ile różnistych syfów z samego powietrza wdychamy...)
Za chwilę zacznę wrzątkiem zalewać i pić 

teraz nie wiem, czy to zasługa retinolu Ava czy równoczesnie używanego tłustego kremu AA dla wrażliwców

Znając życie będę jechać godzinę zamiast 20 min.
, bym sie zalamala jakby sie okazalo ze klienci pisza a to nie dochodzi do mnie 
i wygląda jak ściśnięty w połowie balon 
Pewnie "klient" dał czadu, mam na myśli dorosły.