|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
Cytat:
![]() ![]() ooo @, przesilenie i mnóstwo stresów takich duchowych - ale pracuje nad nimi ![]() Cytat:
o wlasnie wlasnie kiedys nie nadazalam z czytaniem a teraz... Cytat:
w ogole musze sie zebrac i tam podleciec bo blonndee tak poleca ![]() (ps mamy wiele wspolnego - prawie ten sam wzrost, tez sie uzeram z mgr -i jestesmy prawie w tym samym wieku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no dziewczyny ja najblizsze dni mam pelne stresu przez to malo jem i mam dlugie przerwy (np obiado kolacja o 21 ) wiec jadlospisu nie pisze bo mnie zlinczujecie dobranoc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A oto moj zakup sprzed chwili, mam w nich wyglądać sexi i już! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zadomowienie
|
carmelova ołaa... niezłe butki
![]() ![]() ![]() asiowa jakby to nie zabrzmiało :P (bo ostatnio na seminarium zacna pani dr i moja promotorka wyśmiewała się pod nosem z tej profesji, chociaż nie wiedziała, że ma jedną z przedstawicielek jej przed nosem ![]() ![]() ![]() ![]() kurczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
BAN stały
|
ehhh malo mam czasu ostatnio zeby z Wami tu siedziec
![]() ![]() ![]() bo ja juz za Wami tesknie.. mimo tego ze jeszcze nie nadrobilam kilku stron ![]() a co do dietki to w miare ok ![]() dzisiaj pierwszy raz sobie zrobilam chili con carne! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmm poezja!!!!! to bedzie moja ulubiona potrawa, mimo tego, ze nie bardzo mi sie sklad podobal! bo fasoli tak nie bardzo, a juz zupelnie nie wyobrazalam sobie tego, jak sie bedzie komponowala z niedobrymi pomidorami z puszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec bedzie SB - smacznie bardzo ![]() a jak schudne, tak bardzo bardzo, to sobie zrobie te fioletowe wlosy i juz ![]() ![]() ![]() buziaki ogromne dla Was na dobranoc!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
carmelova fajowe butki
![]() kaszellek praca fajna ![]() ![]() Obudzilam sie z migrena , a w nocy spac nie moglam, wiec od 3 nad ranem bidowalam w lozku krecac sie z boku na bok. Ale teraz juz pelna gotowosc , bo 7 30 zaczynam robote. Jutro mierzenie i wizyta u fryzjera- na farbowanko. Nie farbowalam wlosow ze 6 lat normalnie i tak mnie naszlo- ale zmiana nie bedzie drastyczna, bo w obrebie mojego odcienia ![]() Co do Swiat... wlasnie sie zastanawiam jak przez nie przebrnac... Czy trzymac sie sztywno SB i zadnych grzechow? Czy zalozyc sobie 1 grzeszek dziennie? Mama wie, ze sie odchudzam, to moze sie zlituje i nie bedzie namawiac.... Pozostanie tylko w tej kwestii walka z tesciowa ![]()
#2166 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie czy dozwolona jest żurawina bez cukru?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam do zgubienia niecaly kilogram !!!!!!! dzis waga pokazala 51,9kg ![]() ![]() ![]() ![]() dzis zaplanowalam, S: omlet z szynka i serkiem topionym II S : jogurt+ orzechy O: ----- narazie brak pomyslow ![]() K: wiesniak z kakaem i slodzikiem hmmmm co by tu zjesc na obiad ![]() a wy cio kochane dzis jecie na obiadek ? moze mnie natchniecie ![]() buziaki
![]() |
#2168 | ||
Rozeznanie
|
Hejo!
Jak wstałam dziś to sobie pomyslalam jedno : "biedne bociany ![]() Za oknem białoooooooooo Cytat:
![]() ![]() Cuuudoooo i tez na allegro kupione, czy znajdzie się w jakimś butiku? Na I fazie żurawiny niet, a potem bardzo ograniczać ![]() Cytat:
![]() Szybko Ci poszlo ![]() Ja planuję: Ś: owsianka cynamonowa (zjedzona); II ś: wieśniak ze słonecznikiem; P: jabłko; O: sałatka grecka; K: omlet na słodko lub w wersji pikantnej, zobaczy się jeszcze ![]() Miłego dnia, ide walczyć z poczuciem, że jestem <Anaruk, chłopiec z Grenlandii>, toż to przesada, żeby taka pogoda była, a w ogóle całe święta takie mają być ehhh trzeba się grubo ubrać i nie będzie lansowania w nowej mniejszej skórze po ulicy w kolorowych wiosennych ubrankach ![]()
![]() |
#2169 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co myślicie o domowym pasztecie?? moja mama tam wrzuca różne mięsa i do środka jajo na twardo, ale nie używa tłuszczu.. mięsa są raczej chude, ugotowane, zmielone i zapieczone.. i tak sobie myślę, że to może być pomysł świątecznie pyszny i w miarę SB ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja na obiad, a raczej obiado kolację zjem uduszone warzywa, albo włoskie z cukinią i oliwkami, albo chińskie z kiełkami i jakimiś grzybolami... nie wiem jeszcze... na razie zapchałam sie omletem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() wstałam właśnie szczesliwa bo obudzilo mnie mega słońce... wygladam za okno a tam mrozno i biało ![]() JA dzis planuje zkesc: ś-omlet na słodko p-jogurt naturalny ,jabłko o-chili con carne (zrobie wiecej i na jutro zostawie ![]() k-serek wiejski,pomidorki koktajlowe kupiłam wczoraj zielona herbate pachnie morelowo mmm nawet niewiecie jaki to intensywny piekny zapach ![]() ![]() zmykuniam sie ogarnąć dziś mam duzo latania ![]() ![]() ![]()
#2171 | |||||
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Mam podobnie chociaż ostatnio bardziej kontroluje ten napady jedzenia . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze pytanie.. jako, że jestem z tych, co bez słodyczy dnia nie przeżyją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
http://mojewypieki.blox.pl/2007/07/K...hortbread.html z tego przepisu robilam, tyle, ze ja do masy dodaje pokrojone orzeszki ziemne
![]() i cukier brazowy musi byc obowiazkowo w ciescie- duzo lepszy smak. Carmelova gdzie kupilas te butki? sa OBLEDNE!!!!!!! zakochalam sie w nich!!!!! a w tym miesiacu jeszcze zadnych nie kupilam;(
#2175 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Carmelova ale cudne buty!!!!!!!!!P.S dziękuję że tęskniłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj ubrałam nowe ubranka(M) bo te stare to jak worki i teście mówia że chudziolek ze mnie . Ale o dziwo przyznam że boczki mi za bardzo schudły, a takie sexi dla mnie były, lepiej brzuch powinnien mi schudnać... musze przeprogramować cwiczenia ... wczoraj byłam na basenie a potem w saune i wyszłyśmy z koleżanką na dwór ... w strojach. ale to było cudowne uczucie mmmhhh. Ale wszystko byłoby fajnie gdybyśmy do staniki sobie śniegu nie powkładały (w celu super ujędrnienia ![]() a i był dziś u mnie ten Pan z wedzarni i mam dużo rybek na świeta w tym szynkę z łososia... jest cudna, ale nie mam pojecia co jest w jej składzie ![]() uciekam popracować Wysyłam moc buziolków
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
a jakie jecie orzechy? ;>
carmelova: butki naprawdę ładne ![]() ![]() na I fazie nie mogę pić jogurtów truskawkowych, prawda? w ogóle owocowych, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zupke podalam wyzej ![]() no, to sie nie przyznawaj bo beda baciki, oj beda... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tu czekam na twoj powrot, ty pamietaj! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() btw, boski avek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no to piekny pomysl z tym PO basenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zazdroszcze ci pana z wedzarni... ![]() hej kobitki ![]() ja dzis mialam pycha i mega sycace sniadanie [co prawda pozne, bo o 11, no ale... ![]() omlet z jednej strony posmarowany cieniutko pesto z bazylii i oblozony plastrami fety light i suszonymi pomidorkami a na drugiej polowie z hummusem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem załamana. Ja z takim podejściem to nigdy nie schudnę
![]() ![]() P.S. Privativ - bardzo gratuluję siostrzyczko ![]()
#2181 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja już dziś po fitnessie i saunie ale było bosko ![]() ![]() ![]() a tak się właśnie miałam Was pytać co sądzicie o saunie? bo wiecie zdania są podzielone-że się robią żylaki i cellulit ale robią dobrze na cerę no i się pozbywamy w pewien sposób toksyn z organizmu i ja właśnie nie wiem czy chodzić czy nie ![]() lecę zjeść omleta bo przed treningiem zjadłam tylko wieśniaka żeby głodna nie być ale teraz żołądek się dopomina o jedzonko ![]() Ahcak Kochana śniło mi się dziś że się spotkałyśmy ![]()
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochana to co z tym bieganiem bo mi nie napisałaś ![]() przecież nie będę biegała z torebką w ręce ![]()
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No to zostawisz torebke u mnie w mieszkaniu ![]() ![]() ![]() Wlasciwie to nie wiem, czy powinnam pisac na tym watku, bo moja dieta na swieta jest zawieszona. Tylko ruch pozostaje. pozniej napisze wiecej, musze rozpakowac prezenty od taty ![]() I dziekuje za komplementy nt. bucikow. Pewnie mnie obetrą strasznie, bo z allegro. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale na SB nie ma jak najszybciej, tylko racjonalnie... tylko w 1 fazie szybko leci, potem już wolno i cierpliwość potrzebna ![]() Może to sen proroczy ![]() Cytat:
![]() Trudno jest chyba tak maxymalnie sie dociąć, coś zawsze zostanie, np. ta mąka albo ser chudy ^^
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz po sniadanku, zjadlam 3 jajeczka sadzone ze smazonymi pieczarkami i kilka oliwek, potem wypilam kawe z mlekiem, a nie dlugo zjem zielone jabluszko. na obiad robie sos z pomidorow w puszce, pieczarek, cebulki, papryki zielonej, czerwonej i zoltej, i dodam tez kilka ziaren kukurydzy - tak dla smaku. i ja do swojego sosu dodam jeszcze chudy bekon, a facetom gptuje ryz i do tego maja po 2 plastry jakiegos pieczonego miecha, ale nie wiem co ![]() buziaki Kochane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kochana, dzis byla chyba twoja kolej, co? ![]() ![]() ![]() a co do sauny to sie nie wypowiadam bo ja ze wzgledu na choroby astmatyczne chodzic nie moge, jedynie do suchej i to rzadko, ale nie kozystalam jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
amelko, a ten brzus w avku to twoj?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.