|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
To co Dziewczynki? Wolne!
![]() Ja też nie mam takich super precyzyjnych planów co chce robić, ale ogólne jak najbardziej mam. Coś na styl ekonomii, turystyki lub zarządzania /lub coś podobnego. Na pewno nie chce żadnej pracy siedzące, bo tylko Mi się tyłek spłaszczy Idę wykorzystywać wolne!
|
|
#1532 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Studia? (nieśmiało) eee chemia :| a co na 2 kierunek to nie wiem
![]() A ja miałam przez ostatnie 3 dni śerdnio po 2-3 lekcje Klasa na wycieczce to te pare osób wiekszość nauczycieli pozwalniala (podzielono nas miedzy 2 rownoległe klasy)
|
#1533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. Ja tez mysle o ekonomi hmm.. ale po tym to chyba jedynie praca siedząca .. Rozwiązywałam dzisiaj test psychologiczny i wyszło mi że nadaje sie na stanowisko przywódcze .. Dziewczyny Wesołych Świąt ..
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Studia? Hmm Najbardziej bym chciała psychologię, a jak nie, to może Socjologia.
|
#1535 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie mam pojecia ;p;p Ogolnie to cos co bedzie duzo matmy i malo wszystkiego innego... :P:P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie wolne
Nie myślcie na razie o studiach tylko cieszcie się wolnoscią ![]() ![]() Wesołego kurczaczka wszystkim
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie rozłozyło ładnie na swieta
Cały czas w łóżku A studia? Kosmetologia
|
|
|
|
#1538 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny u Was taka sama pogoda jak u mnie
? heh wychodzi na to że w lany poniedziałek nie będziemy sie lali wodą tylko rzucali sniezkami
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
No dziewczynki wszytego naj, ulepcie sobie kurczaczka ze sniegu :P:P
A ja zmykam sprzatac ;/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#1540 |
|
Wtajemniczenie
|
A kto ma dzisiaj urodziny NASZ OSIEMNASTKOWY KALENDARZ ? 18 styczeń -Flames 25 luty - Zanetka007 3 marzec - Michasia222 10 marzec - Tusio 20 marzec - Dusiaczek15 - sto lat sto lat ![]() 21 marzec - Michalewa 1 kwiecień - Evvcia_ 8 kwiecień - Angelkaa 29 maj - Blair 4 czerwiec - Zabka5 5 czerwiec - Hollus 7 czerwiec - Magdzialenk@ 18 czerwiec - Little.b.blue 21 czerwiec - Tamonita 23 czerwiec - Kika17 9 lipiec - Shewa 14 lipiec -Freedka 21 lipiec - Zuzek9 28 lipiec - Miss90 4 wrzesień - Mariolka16 12 wrzesień - Kasienka.b 21 wrzesień - Es. 20 październik - Ladzia_15 21 listopad - Magdallen21 Wszystkiego naj naj naj Dusiaczek ![]() . .
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiaczek stooo lat, stoo lat
|
#1542 |
|
Zadomowienie
|
dusiaczek wszystkiego naj
a studia to ja najbardziej chciałabym architekture, albo jakaś farmacje
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiak stówa albo więcej
![]() ![]() studia? no jak Fredka. psychologia, a jak nie to może socjologia, albo resocjalizacja (przy tym to byłoby lekkie ryzyko).pogoda? oloosie! ![]() no i pogoda plany mi popsuła. eh głupia!
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
Dla Dusiaczka moc najpiękniejszych życzeń
a stuuuuudia....hmm...ekono mia wolicie na dzienne? zaoczne ? wieczorowe studia ? jakie wg was są najlepsze? i co myślicie o studiach w innym mieście ?
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
do zaocznych jest taki plus, że można sobie pracować w tygodniu. ale pewnie pójdę na dzienne
|
|
#1546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Studia jak najbardziej w innym mieście .. po 1. u mnie są same nieciekawe kierunki po 2. fajnie się tak wyrwać z domu po 3. magia wielkiego miasta ..
|
|
#1547 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Bardzo Za Zyczenia
|
#1548 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma za co
.. jak tam urodzinki mijają ? jakąś imprezkę szykujesz w Wielki Czwartek ?
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
Dusiaczku - jeszcze ja - wszystkiego najlepszego
![]() A jeśli chodzi o studia, to ja sama nie wiem marzeniem jest prawo, ale nie wiem czy się dostanę... Dochodzi do tego psychologia lub socjologia... eh sama nie wiem...ja tak samo jak Angelkaa - jak dostanę się na dzienne to rodzice wszystko mi opłacą, a jeśli zaoczne - muszę iść do pracy.. Ale w dzisiejszych czasach coraz bardziej opłaca się iść na zaoczne - studiujemy i jednocześnie nabywamy już jakiejś praktyki nawet niekoniecznie związanej z naszymi studiami i później na CV to ładniej wygląda i pracodawca chętniej przyjmie bo jest pewny, że taka osoba sobie zawsze poradzi... |
|
|
|
#1550 |
|
Zadomowienie
|
dusiaczek wszystkiego naj naj
|
|
|
|
#1551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie ja też sama nie wiem, niby mam chęć pojść na studia dzienne... ale jakąś praktykę też bym chciała mieć. No i studia jak najbardziej w innym mieście...i chyba nie W-wa , chociaz najbliżej mam do niej
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
a Dusiaczek jest z tego Teresina koło Żyrardowa niedaleko ?
|
#1553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dusiaczek wszystkiego wymarzonego (:
Cytat:
Tylko że ciężko jest znaleźć prace, w której będą dawali Ci wolne w pt i sob. I mamy te rozterki... A studia w Moim przypadku na pewno w innym mieście. W Moim są dziwne kierunki takie najbardziej podstawowe typu psychologia informatyka. A poza tym nie chce całe życie siedzieć w jednej mieścinie....
|
|
|
#1554 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
100 lat Dusiaczek ;*
Hmm u mnie ze studiami to jest średniawo. Czego nie zrobię będzie źle. Jeśli poszłabym na Politechnikę Śląską (w ostateczności UŚ) to rodzice dadzą mi kasę pod jednym warunkiem - że będe dalej z nimi mieszkać czyli jednym słowem fatalnie. A ja planuję do Wrocławia na Politechnike (marzy mi się) albo w ostatecznośći PŚ (ale wtedy albo akademik albo wynajmę coś). I tu się zaczynają schody bo wtedy zostanę bez grosza przy duszy, wybiorę pewnie studia dziennie ale i tak czy siak będe zmuszona harować wieczorami i w weekendy na swoje utrzymanie. Zazdroszczę tym, którym rodzice obiecali dać kasę. Moi poprostu nie chcą (a stać ich) i tyle. A wiem, jacy są więc nawet nie liczę na jakąkolwiek pomoc z ich strony, będę zdana na siebie
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli studia to tylko w innym mieście, co prawda jest u mnie jedna, w miarę dobra uczelnia, jest nawet na niej psychologia, ale to traktuje jako ostateczną ostateczność. Marzy mi się Kraków, a co z tego wyjdzie to zobaczymy
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
Damy radę ze wszystkim
!
|
#1557 |
|
Wtajemniczenie
|
heh a ty co cierpisz na bezsenność
? a dzisiaj kolejna pełnoletnia NASZ OSIEMNASTKOWY KALENDARZ 18 styczeń -Flames 25 luty - Zanetka007 3 marzec - Michasia222 10 marzec - Tusio 20 marzec - Dusiaczek15 21 marzec - Michalewa - sto lat sto lat ![]() 1 kwiecień - Evvcia_ 8 kwiecień - Angelkaa 29 maj - Blair 4 czerwiec - Zabka5 5 czerwiec - Hollus 7 czerwiec - Magdzialenk@ 18 czerwiec - Little.b.blue 21 czerwiec - Tamonita 23 czerwiec - Kika17 9 lipiec - Shewa 14 lipiec -Freedka 21 lipiec - Zuzek9 28 lipiec - Miss90 4 wrzesień - Mariolka16 12 wrzesień - Kasienka.b 21 wrzesień - Es. 20 październik - Ladzia_15 21 listopad - Magdallen21 Wszystkiego naj naj naj Michalewa ![]() ![]() ![]() A gdzie sie podziewa reszta dziewczyn ;>?
|
#1558 |
|
Zadomowienie
|
Michalewa sto lat
reszta dziewczyn pewnie sprząta jeszcze
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze raz dziekuje za zyczenia
![]() STO LAT Michalewa ![]() impreze mialam taka kameralna, najblizsza rodzina. hollus, tak z tego teresina
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
sto latMichalewa
spać? przed 6 się położyłam, spałam ze 4 godziny ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Cały czas w łóżku 

czyli jednym słowem fatalnie. A ja planuję do Wrocławia na Politechnike (marzy mi się) albo w ostatecznośći PŚ (ale wtedy albo akademik albo wynajmę coś). I tu się zaczynają schody bo wtedy zostanę bez grosza przy duszy, wybiorę pewnie studia dziennie ale i tak czy siak będe zmuszona harować wieczorami i w weekendy na swoje utrzymanie. Zazdroszczę tym, którym rodzice obiecali dać kasę. Moi poprostu nie chcą (a stać ich) i tyle. A wiem, jacy są więc nawet nie liczę na jakąkolwiek pomoc z ich strony, będę zdana na siebie