![]() |
#3511 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() A w kwestii Szafranu i spółki ![]() ![]() (o ile jeszcze jeden dla mnie zostanie)
![]() |
#3512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiecie co, jestem wkurzona. w imieniu pewnej osoby ze swojego konta wylicytowalam perfumy. pieniadze wplacone, podobno sprzedawca wyslal paczke w srode a tu nic.....tydzien minal ... glupio mi przed ta osoba- to sa jej pierwsze zakupy na allegro. ![]()
![]() |
#3513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poproście o numer nadania - może paczka leży na poczcie, tylko listonosz zapomnial o awizie?
![]() |
#3514 | ||||
czyli Endżi
|
Fenris, boskie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale zobaczysz, że będzie ok i radość koleżanki wynagrodzi stresy ![]() Przed świętami PP robi autentyczny burdel ![]()
![]() |
#3515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tez tak mysle, ze niedlugo swieta i to z tego powodu opoznienie. do tego jeszcze zakupilam synkowi zlomka (z filmu "auta" ) i tez sie dopytaje kiedy dojdzie ![]()
![]() |
#3516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |||
niecnotliwa dziewica
|
No ba! Ono mnie siem podoba od samego początku - i jeśli sięokaże, ze kobitce z tej perfumerii sienie uda (a mam poważne podejrzenia, ze na dobrych chęciach się skończy) to zestawik będzie mój
![]() Cytat:
![]() BTW -Kingdom poleciało wczoraj rano, strasznie Cie przepraszam, nie miałam kiedy się wyrwać na pocztę ![]() Jeśli mi sprowadzi tę 36 na sobotę, to może nie taki głupi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Margot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
niecnotliwa dziewica
|
W temacie pocztowym przypomniała mi się pewna dość zabawna - aczkolwiek dla uczestnika raczej stresująca, sytuacja. Mój braciszek (cioteczny, ale zawsze
![]() Brat już nie wyjaśniał, ze on nie jasnowidz, i ze spodziewać się może różnych przesyłek, a awizo zawartości nie uwzględnia ![]()
#3521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
Nat, byłaś już na poczcie w sprawie tego listonosza? Ciekawa jestem, jak się zakończy ta sprawa
![]()
#3523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.poczta-polska.pl/kody.php ( nie trzeba przekopywać - wystarczy wpisać posiadane dane ![]() O, świetny pomysl ![]() ![]() ![]() Kurde, piszę artykul na temat zmian wynagrodzeń. To najnudniejszy art. od pol roku jaki piszę... O czym tu pisać na 5 tys. znaków. Bleeee
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Poczta - ostatnio podnosi mi się ciśnienie jak to słyszę. Nie dość, żenie dostarczyła mi jednego z PIT-ów (jak się dziś dowiedziałam został wysłany pod koniec stycznia, to nadal czekam na 2 tyg. temu wysłane próbki i to takie, które baaardzo chciałam poznać - Rousse, Avingon, Harissa
![]() Notorycznie też dostaję awiza na dawno juz odebrane przesyłki... w ogóle kiepski mam dziś humor ![]() ![]() Dobra idę sobie, bo się całkiem rozsmęcę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
niecnotliwa dziewica
|
Znacie może tę markę kosmetyków:
http://derbecosmetics.ro/catalog_der...iorentini.html wczoraj mi wpadły w oko na wystawie jednej perfumerii, zapisałam sobie nazwę i dziś sprawdziłam dokładnie, co majaw ofercie. Oczywiście, najbardziej zaintrygowały mnie zapachy ![]()
![]() |
#3526 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam na moją przesyłkę z Truskawki. Boję się co z nią... cło jakoś przeżyję, ale co będzie jak gdzieś mi ją Poczta zawieruszy? ![]() Ja też dzisiaj kiepski nastrój mam, wróciłam do domu po jednym wykładzie (drugi odwołali, pierwszy mieliśmy z komunistą, który wciskał nam, że Chiny od 40 lat mają wspaniały rozwój gospodarczy, PRL był fajny, bo budowali mieszkania, a reformatorzy w PZPR to były zwykłe świnie, które zdradzały partię ![]() Zaraz się muszę zbierać do pracy, a tak mi ciepło pod kołdrą, tam na zewnątrz śnieży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, ale mam dola... Ja pracuję jako freelancer, więc wiadomo - kokosów nie ma, a TŻ wlaśnie dostal oficjalne info, że pracuje prawdopodobnie tylko do końca czerwca.
Siedze i ryczę - on nigdy nie szukal pracy, a teraz trzeba będzie zacząć. Nagle czerwiec wydal mi się tak cholernie blisko. Kurde... Nie mogli mu tego chociaż po Świętach powiedzieć...
#3529 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wiecie w jakiej cenie w Sephorze lub innej perfumerii kosztuje Gucci eau de perfum klasyk i II?? Zamierzam nabyć i w sklepach internetowych jest 30ml średnio od 115-118 zł, jestem ciekawa jak w normalnych perfumeriach, jak by ktoś widział to proszę o podanie informacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
a pamiętacie może cenę serduszka cinema, które jest w douglasach? i jaka to jest w ogóle pojemność? 15?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
To znaczy wywalanie z szafek jeszcze jakoś mi idzie, układanie pierwszej połowy tego burdelu też. A potem zostaje cała góra różności, z którymi nie wiadomo, co począć... ![]() ![]() Cytat:
Czasem warto zaryzykować, naprawdę. Ja pierwszy raz wyniosłam się z chaty jeszcze kiedy chodziłam do liceum i powrót po pół roku był moim największym życiowym błędem. Z resztą, ja nie jestem dobrym przykładem, bo w kwestii mieszkania z rodzicami wykazałam się dotkliwym idiotyzmem jeszcze raz... ![]() Nie wiem, jak sytuacja wygląda dokładnie, ale mam głębokie przekonanie, że gdybyście zaryzykowali wyprowadzkę - udałoby Wam się. Co najwyżej byłoby trudniej finansowo, ale czasem trzeba wybrać mniejsze zło. Cokolwiek zdecydujesz - życzę Ci, żebyś była zadowolona z wyboru. ![]() Cytat:
![]() Zdjęć makijażu wyglądam niecierpliwie. ![]() Cytat:
Cytat:
Też szukam bojówek i zaczynam się załamywać... ![]() Cytat:
Piętnaście dni to naprawdę kawał czasu dla dziesięciolatka. Złomek dojdzie pewnie jutro. ![]() ![]() Cytat:
Nie bardzo mogę powiedzieć cokolwiek, co Cię pocieszy poza tym, co pewnie wiesz: dzięki ogromnym falom emigracji zarobkowej rynek zmienił się ostatnio i teraz naprawdę zaczyna być trudno o pracownika. Szanse na znalezienie pracy są teraz większe niż kiedykolwiek w ciągu ostatnich kilku lat. Będzie dobrze. ![]() ![]()
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie smutaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Annmarie - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Jestem pewna, że TŻ znajdzie nową dobrą pracę, jeśli będzie trzeba ![]() UWAGA, UWAGA, właśnie pan listonosz wręczył mi paczkę z fioletową wstążką ![]() ![]() Chciałabym ogromnie podziękować Homykowi! Iwonko - jestem ogormnie wdzięczna za pomoc w zakupach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nebrasko ![]() ![]() Annamarie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dostałam koraliczki dzisiaj i będę działać, a all pozamawiałam jeszcze srebrne części, tzn gwoździe, bigle, kulki, bo mam tego za mało zdecydowanie ![]() Mój tż zapisał sie na myśliwego hehe ![]() Iwonko ależ Ty ładna jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za miłe komentarze odnośnie butków. Myślę, że wielu osobom mogą się nie podobać, bo są specyficzne (jedyne które mi się spodobały w całym centrum), ale najważniejsze, że dla mnie są super
![]() Jestem po szkoleniu, nowy projekt w pracy bardzo mi się podoba i napewno dam radę. W ogóle mam dobry humor i idę zaraz na piwusia jednego ![]() ![]() ![]() Wszyscy sprzątają, pieką, babrają się robotą, a ja mam cudnie wolny weekend i sobie wypocznę (bo święta mnie ani ziębią ani grzeją, nie obchodzę) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Your Angel oraz Annmarie wiedzą bo się z nimi wymieniałam ![]() W każdym razie, dziś interweniowałam na Allegro, czemu paczka, za którą dokonałam wpłaty 2 tygodnie temu, jeszcze do mnie nie dotarła. Pani ze stpoickim spokojem odpisała, że wysłała na podany adres, czyli ulice Staszica. Tylko że ja nie mieszkam na Staszica, a to już czwarta paczka z dokładnie tą samą pomyłką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
BAN stały
|
Cytat:
Staszica? A masz podobna nazwę ulicy czy całkiem inną? Kochane a to coś to moje pierwsze w życiu ręcznie robione kolczyczki, proszę sie nie śmiać ![]() Sabbath jak sie nauczę to zrobię Ci piękne czerwone kolczyki, obiecuje ![]() ![]() A to moja kota leżąca na biurku od komputera udająca rozmowę przez komórkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Rozeznanie
|
Zuziuniu bardzo ładne kolczyki, powodzenia w dalszych projektach. Jak raz Cię wciągnie to przepadniesz
![]() A, i kot też cudny, widać po mordce, że bardzo szczęśliwy
#3540 |
Zadomowienie
|
Zuziuniu nazwa ulicy jest właście bardzo podobna, różni się jedynie dwiema literkami, więc faktycznie ktoś w pośpiechu może ją odczytać jako Staszica.
A moje kocisko też tak potrafi się połozyć na telefonie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.