|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
moja ma datę D001 i datecalculator pokazuje ze nieprawidłowa- wyprodukowana 2008 lat temu
. Czy ktoś jeszcze tak ma?a tak poza tym to pomadka jest śliczna (mam rose refil)
|
|
#4172 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, moja ma D004, według mnie (oczywiście z pomocą decalculatora) to Twoja została wyprodukowana 0-1-1.
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy teraz dla nowych klientów caly ten komplet kosmetykow stila, czy tylko jeden do wyboru? bo ja nie nzam angielksiego
|
|
|
|
#4174 |
|
Zadomowienie
|
przyszedl mi diorshow, ufff data produkcji 11.2007
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się cieszę, że puder Ci pasuje Ja też jestem z niego bardzoooo zadowolona, chociaż stosuję go na zmianę z Clarinsem i Este Lauder Lucidity![]() evitka21 mam ten sam kod ale pomadka wyglada na świeżą i jest śliczna, ślicznie nawilża Myślę, że ona jest z tego roku ![]() kal1nka witaj ! Ja też z lubuskiego ![]() Czy ktoś mógłby mi pomóc sklecić jakieś zdanie po angielsku, że podkład Biotherm, który dostałam jest dużo po terminie ważności ? Please Kobitki...
|
|
#4176 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym, dla zainteresowanych, znalazłam identycznie ścięty pędzel do cieni douglasa za 74 zł. No cóż 70 za złotą skuwkę ![]() Cytat:
kurcze nie wiem, może trzeba złapać jakąś wiewiórkę w łazienkach i samemu pędzel wystrugać? ![]() Cytat:
W Kanebo kody są totalnie pokręcone, też dzwoniłam do dystr. i tu nie ma klucza. Cwaniaki ![]() Cytat:
, wystarczą pewnie na 2 lata, matują a przy tym mają mikroskopijne drobinki rozświetlające. Minus jest taki, że opakowanie jak solniczka, trzeba się namachać, żeby puderek nałożyć, gąbka się do tego nie nadaje. Ale puder rewelacyjny. Cena 120 zł na Tru, w perf. 180 zł. Cytat:
![]() Mariola - bardzo mi przykro, że Ci wcisnęli takiego starucha z Biothermu. Zareklamuj, a jak dostaniesz zwrot, to sobie strzel Forever z Diora, nr 20, rewelacja, ma takie same właściwości, jak sense aquaradiance, równie dobry.
|
|||||
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam stick i jestem zachwycona, mój mąż ma stick w wersji Biotherm Homme i nareszcie też jest zadowolony, znacznie lepszy w moim i jego odczuciu od Vichy, który nota bene tez sobie kiedyś chwaliłam
Cytat:
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Layla79 bardzo dziękuję
Pójdę wypróbować magica do sephory i jak będzie zakrywał moje"podbite oczy"to się skuszę, bo cena podobna
|
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madlaine - na długo Ci wystarcza ten stick? Aha... i czy nie pozostawia białych plam na ubraniu? |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
moj bambus z 11.2006 roku a meteorytki z 2007 Kamiso może wiesz jak razszyfrowac Borghese kod KA303K podejrzewam że to 2003 rok
ale podkład nie śmierdzi i ładnie rozprawadza się
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola
testowałam HR właśnie dzisiaj w Douglasie. Coprawda w dzikim pędzie, ale jednak. Te kompakty HR nie podobają mi się jednak, są tłuste w konsystencji, a kolorki niedobre. 23 - ciemny jak murzyn, a ten 21 cream rose, nie jest różowy, raczej beżowy, ale też jakiś ciemny. Nie wiem czemu, albo się spieszyłam i niedokładnie rozsmarowałam, albo istotnie są zbyt ciemne. Niestety nie umiałam wybrac kompaktu. Mogę Ci jutro coś sprawdzić z Chanela albo Shiseido, bo te kosmetyki są w mojej najbliższej perf., o! albo Diora. Sluchaj, te fluidy Diora zmieniły się na lepsze, więc może i kompakty niezłe. Forever jestem zachwycona! Jak jutro uda mi się do nich podjechać, to dam znać
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy wasze też są wyprodukowane ponad 2000 lat temu>
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby nie było plam trzeba go kłaść na idealnie suchą pachę, inaczej potrafi lekko sie odznaczyć, ale generalnie to najlepszy produkt tego typu jaki miałam do tej pory |
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To on mega wydajny jest. ![]() Na pewno się skuszę na niego. Dzięki Mad. |
|
|
|
|
#4186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Sądzicie, ze truskawa zbiera "śmieci" ze wszystkich hurtowni i je odsprzedaje? Przecież nawety producenci nie produkują aż tak na wyrost. Owszem z salonów firmowych stare kolekcje są wycofywane ale w innych sklepach można je kupic przecenione. A sam producent wie kiedy zmniejszyć/wstrzymać produkcję bo albo zmieni się szata graficzna opakowań albo trendy w makijażach.
|
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
hahhahahah 2000 lat temu....
ja kupowałam pomadkę lancoma z 2003 tak wyszlo w dekalk., ale pomadka ładnie pachnie, dobrze się rozprowadza, i wogole jest exstra. nie mam żadnych zastrzeżeń, że jest stara. a ja kiedys dostalam poadkę przeterminowaną ze stanów, śmierdziala i miala taki specyficzny smak. więc mysle że te wasze nie są stare. |
|
|
|
#4189 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
jak często zdarzają sie takie przeterminowane kosmetyki?
|
|
#4190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jam mam Pink To The Club - kod D004, wg datecalculatora szminka została wyprodukowana 2008 lat temu
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie chyba dobry byłby 030 bo ten sam we fluidzie 020 ![]() Hmm, a ja własnie lubię kompakty takie lekko tłustawe w konsystencji bo ślicznie stapiają się ze skórą i rozsmarowują ![]() Kochana !!! za pomadkę Kleopatry na aukcji zbiłabyś krocie
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kompaktów, to ja zamierzam przerzucić się na wiosnę-lato, czyli podkład w kąt
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a u mnie od rana pomimo, że podałam kod CVV dla truskawy płatność dalej jest pending ...
|
#4194 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sie przymierzam do 2 szamponów i przynajmniej dwóch odżywek ![]() Poczekam jeszcze na Twoje relacje
|
|
#4196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak samo, jak Mad jestem absolutnie zachwycona Biothermowym antyperspirantem. Przed nim pomagał mi jedynie Etiaxil, ale za bardzo podrażniał i zbyt męczące było jego stosowanie. Biotherm jest naprawdę rewelacyjny Layla, a który to dokładnie La Praire? Może na niego bym się za jakiś czas skusiła...
19.09.2009... Edytowane przez lilivampire Czas edycji: 2008-03-20 o 21:23 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest odżywka do codziennego stosowania, jak i szampon, więc na jakieś spektakularne efekty nie liczę, raczej na to, że nie przeciążą mi włosów, będą delikatne i nie spowodują dodatkowego wypadania - na razie się sprawdzają i tego szukałam, czegoś nieinwazyjnego do stosowania pomiędzy serią kosmetyków wzmacniających włosy |
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://eu.strawberrynet.com/makeup.a...neId=3422#3422 Ja tez koło niego chodzę jak wymęczę Blended to ten kolos (56g
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazlam wskazowki jak rozszyfrowac kody Borghese ale niestety niebardzo pasuja do tego kodu... (pisalam bodajze w temacie "jasny podklad"..)
|
|
#4200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak poza tym to dzisiaj przyszło do mnie prismissime givenchy - pastel bloom - istne dzieło sztuki, przepiękny w pastelowych kolorach puderek, miodzio
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

. Czy ktoś jeszcze tak ma?

poza tym, dla zainteresowanych, znalazłam identycznie ścięty pędzel do cieni douglasa za 74 zł. No cóż 70 za złotą skuwkę 
gdyby ktoś proponował ci wode chanel za 10% wartości sklepowej to raczej nie uwierzyłabys że to oryginał 

Pójdę wypróbować magica do sephory i jak będzie zakrywał moje"podbite oczy"to się skuszę, bo cena podobna

. Sądzicie, ze truskawa zbiera "śmieci" ze wszystkich hurtowni i je odsprzedaje? Przecież nawety producenci nie produkują aż tak na wyrost. Owszem z salonów firmowych stare kolekcje są wycofywane ale w innych sklepach można je kupic przecenione. A sam producent wie kiedy zmniejszyć/wstrzymać produkcję bo albo zmieni się szata graficzna opakowań albo trendy w makijażach.