|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Jestem w stanie zapłacić po 14 kwietnia ( tego dnia mam dostać kasę więc to będzie kluczowy dzień- tak mi obiecano) Potwierdzę, jak dostanę odpowiedź od yoony- posłałam je priv z paroma pytaniami. Od tego co napisze, będzie zależeć czy wezmę 5, 10 ml czy się wycofam. EDIT - Jednak rezygnuję, oddaję swoją działkę.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-20 o 17:38 Powód: dopisek |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
hm.
w kwestii tego kiedy zamawiamy, to ja wolalabym osobiscie zamowic w kwietniu. powiedzmy koło 5 kwietnia, mogłoby być? najwyżej madziczko dosłałabyś pieniadze wtedy kiedy bedziesz mogla. poza tym jeszcze nie skonczyla sie sprawa Demeterow i mam na koncie wplaty od dziewczyn, wolalabym skonczyc jeszcze tamtą sprawe, zebym nie miala za duzego bałaganu. ale teraz jeszcze jedna rzecz: zrobily sie z tego dwa zestawy. czy ja klikam oba? bo widze ze tak mi chyba zostalo przydzielone...jesli jest ktos chetny na klikniecie drugiego zestawu chetnie odstapie ![]() a jesli nie to pytanie do bardziej doświadczonych: czy oba zestawy mozna kliknac razem, czy lepiej jako dwie osobne przesylki? edit: wypłyneła jeszcze jedna sprawa: jak dzielimy koszty przesyłki? wg mnie najsprawiedliwiej byłoby podzielić 40$ przez liczbe osób zamawiających dany zestaw. |
|
|
|
#3093 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Chyba, że dołączymy do Incensów coś jeszcze. Wedle informacji z Lucky Cardinal powinien być w kwietniu.
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko problem jest taki, ze nie posiadam juz atomizerkow,mam tylko 5ml i 12ml
|
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Aggie
Cytat:
Może jeszcze będą wtedy dostępne te zestawy. Teraz, niestety nie dam rady, zresztą widzę że Jaisalmer rozszedł się na pniu.
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yoona rozmawialam wstepnie z Nuna, ze ona kliknie na drugi zestaw. I kwiecien nam jak najbardziej odpowiada. Co do rozliczenia kosztow przesylki z USA do Polski to mnie sie wydaje, ze trzeba podzielic kwote przez ilosc osob zamawiajacych |
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do rozlewek to sadze ze byłoby rozsadnie wysyłac flaszke do osoby u której zostaje i ona by zrobiła odpisiki, oczywiscie jesli Sabbath i Rachel sie zgodza. Ja niestety nie mam atomizerków , a i z czasem srednio.Jezeli bedzie nas 5 to koszt przesyłki od osoby około 19 złotych do Polski. Edit Jest nas 6 wiec koszt przesyłki to 16 złotych Moge jeszcze sie podzielic Avignon tak do 20 ml
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Wstepne koszty do zestawu nr 1:
koszt jednej flaszki 62$ co daje licząc po średnim kursie (2,35) 145,70 1ml=2,914 przesyłka: 40$x2,35 :8=11,75 na osobe do tego każdy za siebie liczy 22% cła i opłate za przesyłke w Polsce. przy czym wysyłać bede cale flaszki do osob które je biorą i one dalej będą przepsikiwać i rozsyłać, pasuje Wam to? bo ja nie mam atomizerków:/ Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-03-20 o 20:22 |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam, że rezygnuję ze swojej działki Zagorska w zestwie nr.2
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nuna, fajnie czyli po rezygnacji madziczki sklad zestawu II wyglada tak Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), wolne 10 m Avignon - nuna_77 (50ml) Ouarzazate - bisskit (10ml), BeYourself (10 ml) - wolne 30 ml Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml) |
|
|
|
|
#3102 |
|
Zadomowienie
|
Rachel chyba chciala Ouarzazate tak?
|
#3103 |
|
Rozeznanie
|
BeYourself ja bym była chętna na 10ml Automne
|
|
|
|
#3104 |
|
Wtajemniczenie
|
Zestaw 1
Zagorsk - maja79 (50ml) Avignon - Santorio (30ml), maja79 (20ml) Ouarzazate - yoona (20ml), secco (20ml), elve (10 ml) Kyoto - yoona (10ml), agnyska81 (30ml), Yola (10 ml) Jaisalmer - elve (25-50ml), BeYourself (10ml) Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml) - wolne 10 ml Avignon - nuna_77 (50ml) Ouarzazate - bisskit (10ml), BeYourself (10 ml), rachela (30 ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml) yoona - kupujących w 1 zestawie jest 8 (nie 11). Zgadzam się, ze koszt 40$ podzielić na liczę kupujących Rozsyłanie flaszek do tych co biorą butelki jest wg mnie dobrym pomysłem - niech oni zrobią odpsiki i roześlą dalej Santorio - ja jakby co mam atomizer na swoje Avignon. Moge ci podesłać
|
#3105 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mogę zamówić też l'Artisanowe trio i rozesłać, bo chyba nie trzeba będzie robić przepsików. Ale nie nalegam. W sprawie Cardinala odpisali z Lucky, że powinien być w kwietniu, ale nie mogą obiecac na 100%. Co powoduje, że Cardinal na razie idzie w odstawkę. Jak będzie na Lucky to wznowimy zapisy. OK?
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-03-20 o 20:43 Powód: dopisek |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko- byłabym chętna na 10 ml Perles, gdyby zakupy były po 14 kwietnia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
"Niech zrobią" - ale jak mają zrobić, skoro też nie mają atomizerów?...
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Contax, kocie
Z wielką chęcią, o ile bisskit i BeYourself taka cena za atomizer pasuje.
|
#3110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3111 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
ja potrzebuje atomizer 20ml dla secco i 10 ml dla elve..
|
|
|
|
#3113 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dziewczyny czy jest jeszcze jakaąś możliwość dopisania się na 5ml Bois Farine i 5ml Rose Kashmirie? Bo takie tu wszystko zamotane, ze nie wiem co i jak
|
#3114 |
|
Wtajemniczenie
|
dopisuję
![]() Chciałabyś, żeby Ci kupić? Muszę sprawdzić ceny (jak kupowałam ostatnio 30-stki to były po 7zl i 9zl (w zależności od kształtu)). Atomizery są szklane, przezroczyste. Zobaczę przy okazji po ile są... Czyli cena = cena zakupu + przesyłka do rozlewającego ![]() LISTY ZAMKNIĘTE ![]() Zestaw 1 Zagorsk - maja79 (50ml) Avignon - Santorio (30ml), maja79 (20ml) Ouarzazate - yoona (20ml), secco (20ml), elve (10 ml) Kyoto - yoona (10ml), agnyska81 (30ml), Yola (10 ml) Jaisalmer - elve (25-50ml), BeYourself (10ml) Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Aragonte (10 ml) Avignon - nuna_77 (50ml) Ouarzazate - bisskit (10ml), BeYourself (10 ml), rachela (30 ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml)
|
#3115 |
|
Wtajemniczenie
|
Maju ja w takim razie też bym chciała atomizerek - 10 ml .. mogę ?
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli secco i elve bedzie to pasowac to tak, ale przejde sie jeszcze, mam tu jakas rozlewnie pod nosem, zapytam po ile maja i czy w ogole sprzedaja |
|
|
|
|
#3117 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie notuję wstępnie atomizery:
yoona - 20ml i 10ml Yola - 10ml Zobaczę jakie będą pojemności w sklepie. Jakby nie było idealnie tyle co chcecie to kupię coś najbardziej zbliżonego. Sprawa nie jest pilna, bo yoona bedzie dopiero zamawiać za 2 tygodnie i zanim to przyleci... . Jak będę w pobliżu Refan to zajrzę i dam znać.
|
#3118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#3119 |
|
czyli Endżi
|
Nuno, ja chętnie przyłączyłabym się do Twojego Luckyscentowego nalotu na parę próbeczek (dziękuję za propozycję
![]() Do kiedy miałabym czas na podjęcie ostatecznej decyzji ?
|
#3120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

, a i z czasem srednio.