|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Kas!a zdjęcia genialne, najlepszy Kimi
![]() Massa może się nie obronić, zobaczymy jutro. Ale jak ma być deszczowa pogoda to módlmy się, żeby podium dojechało do mety. Rekord to 3 kierowców, trzeba kiedyś poprawić Moim skromnym zdaniem najmniej paliwa ma Trulli i jak nie wp****** się w Kubicę na starcie to będzie cudownie
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację nat, popieram
.Witaj Hillary Ogólnie nie jest źle, 3 linia jest ok. Mógłby jeszcze wyżej przeskoczyć, ale to zobaczymy jutro dopiero. Generalnie to deszczyk mógłby spaść, byłoby wesoło Najnowszy nius: Lewis i Heikki cofnięci o 5 pozycji za to, że przeszkadzali Ferdkowi i Kudłatemu na Q3!!!!
If you're out on the road Feeling lonely and so cold All you have to do is call my name And I'll be there on the next train Edytowane przez jo@n@ Czas edycji: 2008-03-22 o 13:09 Powód: dopisek |
|
|
|
#1623 |
|
Zadomowienie
|
haha
|
|
|
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że to Twoje powołanie. Będziesz miała wszystkie teczki na wglądzie.
Cytat:
Cytat:
Ale i tak myślę, że Lewis na podium skończy.
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
No to powiem szczerze, że to najlepsza wiadomość tego dnia. NO i, że jeszcze Hamiltona przesunęli to już poprostu miodzo....bo niewiem jak wy, ale ja za nim nie przepadam.
|
|
|
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
Hilary no coś Ty
Nie lubisz Hamiltona? Szkoda, taki sympatyczny chłopak...![]() Wszystkie tutaj oddajemy mu hołd codziennie, przecież to ideał mężczyzny każdej z nas! (razem z Heidfeldem)
|
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
AAAAaaaa.....nie to sorry
![]() ![]() . Juz sie poprawiam WRÓĆ!
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś po raz pierwszy w życiu oglądałam kwalifikacje... trochę to było niezrozumiałe, ale co tam
to jest tak, że oni robią po 3 okrążenia i z tego wyciąga się średnią czy jak ?
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widziałyście 14 letniego Roberta ![]() http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5045224.html
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Kimi, oczywiście. Cytat:
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
no Sutil też dopiero się przyjrzałam
![]() a dla mnie Kimi ![]() a jutro pobudka o 8 i kibicujemy Robertowi
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jesteś jedyną kobitką w tym wątku, której się Kimi nie podoba.
btw. Coś mu się chyba przytyło ostatnio, nie? ![]() Tak, o 8:00 wszystkie przed telewizorami.
|
#1634 |
|
Wtajemniczenie
|
???
Kimi ma to wygrać i ja się postaram go do tego przygotować dzisiejszej nocy W sumie z całej stawki to ja tylko Kimasa uwielbiam. Reszta ujdzie. Strach pomyśleć za kogo się zabiore jak Kimi skończy kariere w F1.. Czyżby Nick? Qual dla BMW pomyślnie dzięki karze dla Maków, więc oby Robercik coś powalczył
|
|
#1635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polega to na tym, że kwalifikacje dzieli sie na trzy części. W pierwszej jadą wszyscy kierowcy i trwa ona 20 min., w drugej jedzie 16 najlepszych z pierwszej części (15 min), a w ostatniej bierze udział już tylko 10-ciu najlepszych i ta trwa tylko 10 min. Kierowcy jadą ile chcą okrążeń (w pewnym limicie czasu), a liczy się najlepszy wynik, ale w każdej części uzyskuje sie wyniki od nowa tzn. jeżeli ktoś uzyska w Q1 czas np. 1.33.535 to ten czas liczy mu się tylko w Q1, a jeśli awansuje do Q2 to musi "wykręcić" nowy czas. No....to chyba tyle. Jak coś namieszalam, to mnie poprawcie (bo ja strasznie roztrzepana jestem, więc mogłam o czymś zapomnieć) P.S. Myślalam, ze tylko ja mam jobla na punkcie Kimiego, bo u mnie wszyscy w domu tylko Kubek!Kubek! i nic poza tym
|
|
|
|
|
#1636 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() weś, gdzie Ty sie szlajałaś gówniarzu ? ![]() Cytat:
jest tylu niezłych testerów i tych z GP2 że spokojnie dasz rade ja już sobie zaklepałam 3 więc odejscie obecnej czołówki mi nie straszne |
|||
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia mi się też Kimi pod względem fizo nie podoba, ale talent przebija wszystko
![]() Generalnie bardziej coś jak Massa, Nelson, ewentualnie Ferdek... I dlatego mnie pokarało mężem blondynem
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
OMG OMG OMG
KUBICA DRUGI! ołł jeeeaa ide się cieszyc jak głupia dalej. Później coś napiszę, jak dojdę do siebie.
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
no to mamy Kubice na podium
![]() ![]() aż z rodzicami piłam winko za Roberta tu też wypije bo to jest właśnie " Wiara w możliwości nadzieja na podium i miłość do kierowcy - FORMUŁA 1 " i nawet Heiki sie załapał na podium, jestem przeszczęśliwa trzy miśki na podium, ale miazga Robert Kubica - Nasz chłop! "Q: And what about the collision with Kazuki in Melbourne? RK: Sh*t happens." Ciekawe tylko, czy mówiąć g*wno miał na myśli kolizję, czy Nakajime - to mnie rozwaliło ![]() Kas!a super fotki ![]() witam nowe członkinie wątku Joshuam, no ba
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie, że są w Polsce TACY ludzie!
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie ! Chyba nie muszę mówić co się stało..
Robimy impreze? ![]() Za zdrowie Roberta ( i jego bolidu) , żeby było więcej takich wspaniałych zwycięstw! EOT: Luna, boski av |
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie że robimy impreze niech sie tylko cały wątek zbierze i będzie popijawa a dziękuje zapomniałabym : Happy Easter wszystkim i zmykam do rodziny
|
|
|
#1643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale przecież nie tylko wygląd się liczy ![]() No nasz Robercik dziś się pięknie spisał !! ![]() ale po wyścigu był zmęczony, widzieliście jakie miał mokre włosy ? ![]() ale nie dziwne jak tam 30 stopni i jeszcze taka wilgotność.. to gdzie następne Grand Prix ? ![]() Pozdrawiam i Wesołych Świąt
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będę miała mężów. W Bahrajnie Ale dopiero za 2 tygodnie. ![]() Ale za to o ludzkiej porze: 13:15 studio. Tata mnie dziś obudził dzwoniąc, bo miał wyrzuty sumienia, że skonfiskował budzik i zaśpię na GP. Aż normalnie przyłożył telefon do telewizora w pracy i Kubice mi transmitował. ![]() A co do samego dzisiejszego wyścigu, to jestem bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa. To chyba najlepszy prezent świąteczny jaki mogłabym sobie wymarzyć. No, może lepszy by był jakby Robert był pierwszy, ale może to za dwa tygodnie. Nie chce być niedobra i złośliwa, ale cieszę się, że Massa skończył na żwirku. Tak się zastanawiałam: ugrzązł, nie ugrzązł; podjedzie dźwig, nie podjedzie. Kimi'emu chyba szampana do oka nalali, bo uciekł z podium. To co, świętujemy? Jeszcze tylko niech się nasza Angel i Plotkara zjawi, co tam przygotowywała Kimiego do dzisiejszego GP. ![]() O i jeszcze Asia, Nat, Hillary i reszta też dostaną po drinku. Coś żeśmy się rozmnożyły ostatnio. btw. Luna - avatar rzeczywiście wymiata.
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a coraz bardziej mnie wciągają te wyścigi ![]() No Kimiemu chyba się troszkę procentów do oka dostało ![]() Cytat:
a Robert był tak zmęczony bo niby musiał zrzucić w ciągu ostatnich dwóch tygodni 7 kg
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
No i pozostaje mi tylko jedno
Oby tak dalej!!! To jest jednak chyba najlepszy sport (nie licząc siatkówki i piłki nożnej Ale nie z powodu, że słabo jeździ, tylko z powodu "przemyślanej" strategii ludzi z BMW .Wesołych Świąt dziewczyny! To kiedy impreza? I gdzie? W sumie mam wolną chatę, zapraszam
|
#1648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam w Malezji nie?
![]() znaki są do tego co Massa robił na pole position, bo tego chłopa to ja szczerze nienawidzę Więc jaka była moja radość jak zapiruecił i ugrzązł Cytat:
Luna, boski av A co do tych waszych dywagacji na temat pełnej gamy kolorystycznej mężczyzn To ja blondynów nie znoszę, a tu masz - Kimi! Ahh te wyjątki ![]() Kasia jak Ty taką tolerancję wykazujesz kolorowości to żeby ino Ci się jakiś Michał W. nie trafił [btw pamiętacie stare wyjadaczki naszą gadanine z początku wątku o Michałach W? ]Jeju ale jestem hepi ![]() Coś czuję że jak byśmy kiedyś razem GP oglądały to działo by się, oj działo... Brawo Kimi, BRAWO ROBERT no zapomniałabym w tym natłoku wrażeń: wesołych świąt chociaż one juz są wesołe ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-03-23 o 11:32 Powód: hasiu masiu |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a może on jest właśnie kolekcjonerem i się zgodzi ![]()
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
A ja oglądałam na youtube wypadek Roberta w tamtym roku.
Jejciu, jak to wyglądało , cud że on z tego wyszedł.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Nie lubisz Hamiltona?
Szkoda, taki sympatyczny chłopak...

to jest tak, że oni robią po 3 okrążenia i z tego wyciąga się średnią czy jak ?

Ale nie z powodu, że słabo jeździ, tylko z powodu "przemyślanej" strategii ludzi z BMW