|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Z okazji Świąt Wielkanocnych dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa oraz mnóstwo wiosennego słońca życzy MAGiALENA.
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie Panny Młode i osoby nas odwiedzające
![]() Chciałabym wam złożyć życzenia spokojnych, zdrowych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy
|
|
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiejnocy
Tak patrzę na te wasze bukiety,obrączki etc i stwierdzam,że im bliżej mojego ślubu tymbardziej nie wiem na co się zdecydowac:jaki bukiet,fryz bla,bla,bla.A wszystko przez to,że wszędzie jest pełno tego i trzeba wybierać spośród tysięcy wzorów jakby były 3 wzory na krzyż to by człowiek nie marnował zdrowia na rozmyslanie co by tu wybrać
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę aby blask prawdy o Zmartwychwstaniu rozświetlał wszelkie mroki codzienności, a wiara w nowe życie napełniała serca wszystkich radością i pokojem!
Radosnych Świąt ![]() |
|
|
|
#1385 |
|
Rozeznanie
|
Za oknami śnieżek śnieży…
Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy WESOŁYCH ŚWIĄT WIZAŻANKI!!!
|
#1386 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś od wczoraj nie można było wejść na wizaż,a ale teraz na szczęście już działa
![]() Więc dodaję swój pierścioneczek, na pierwszym zdjęciu jest żółte złoto, a ja mam z białego złota, drugie zdjęcie jest oryginalne. A dalej są bukiety z róż, o których marzę. Chcę mieć czerwone róże bez żadnych dodatków i chyba nawet bez butonierki, bo bukiet ma być duży. Zastanawiam się, czy sama bym takiego nie zrobiła. Mam kilka zdjęć z instrukcją jak takie bukiet wykonać. Tylko zawsze to jest ryzyko, że jednak może się nie udać i nie będzie taki ładny. Ja również życzę Wam Kochane zdrowych, spokojnych Świąt, aby nie zabrakło podczas nich miłości i ciepła w waszych domach. Smacznego jajka i mokrego dyngusa
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa taki bukiet jesteś sama w stanie zrobić
Ja właśnie tak się zastanawiam czy nie zrobić sobie bukietu. Taki okrągły dałabym radę zrobić, na pewno nie zrobiłabym jakiegoś wiszącego, bo to trudniejsze- szkoda, bo takie też mi się bardzo podobają.Możesz też zrobić podobny do tych, które wkleiłas, tylko, że na mikrofonie florystycznym- wtedy tylko ucięte róże wbijasz w gąbkę i gotowe. |
|
|
|
#1388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Rozeznanie
|
anuulaa widzę ze po raz kolejny mamy podobny gust
mnie także podobają sie bukiety z smaych czerwonych roz (takie jak wczesniej zamiescilam). tylko podoba mi sie kiedy lodygi sa owiniete jakims materialem np no ale na wybor bukietu to jeszcze duuuuzo czasu![]() a co do opcji wyboru, to gdybysmy mialy tylko np 2 opcje obraczek bukietow itp to pewnie bysmy anrzekaly ze za malo ale cóż trzeba przyznac ze wybor jest duzy i czasem ciezko zdecydowac
|
#1390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łodygi owinięte materiałem wyglądają pięknie, właśnie tak mi się podoba jak na tym zdjęciu przedostatnim co wkleiłam z różowymi kwiatami
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie będą ładne to zrobisz sobie nowy |
|
|
|
|
#1393 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie by bylo zrobic samej bo to napewno taniej wychodzi, slyszalam ze taki bukiet slubny to kosztuje 150zl i wiecej- jak dla mnie masakra duzo za kilka kwiatkow
kolezanka miala bukiet jak ten zamieszcozny przez anuule tylko ze byly czerwone i ciemne pomaranczowe roze, bez dodatkow zadnych i zaplacila 200zł![]() Wesołych Świąt Kobietki!!
|
#1394 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
Poza tym chciałabym takie jeszcze nie do końca rozwinięte róże. Poniżej jest pokazane jak można samemu zrobić bukiet. W takim bukiecie nie powinno być ukrytych kosztów. Widzimy jakie są ceny róż,ustala się tylko ich ilość i nic więcej, ewentualnie jakiś materiał, który mogę sama dostarczyć i nie wiem jak można wycenić bukiet na 200zl
Chyba tyle kosztuje sama nazwa "bukiet ślubny". Mój TŻ ma taką ulubioną kwiaciarnię, zawsze tam kupuje mi kwiaty i ta Pani bardzo go lubi, TŻ jest stałym klientem, więc myślę, że się dogadamy
|
|
|
|
#1396 |
|
Rozeznanie
|
no bardzo mozliwe ze wlasnie za to słowo sie dopłaca, mam znajomą która, kiedy czesała się do ślubu to nawet nie pwoeidziała ze ma to byc slubna fryzura
po prostu sie normalnie umowila tak samo z bukietem poszla, powiedziala co chce, sama dobrala sobie kwiaty, ktore naprawdę pięknię wygladały tyle ze nie miala "mikrofonu" i zaplacila 30zł za naprawdę okazały bukiet!!!!
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się za Wami stęskniłam.
![]() Będę zaglądać sporadycznie. Piękne bukieciki. ![]() Wesołych Świąt!
|
|
|
|
#1399 | |
|
Raczkowanie
|
ups przepraszam
Cytat:
Bardzo podoba mi się Twój pierścionek Wszystkiego dobrego Panny Młode 2009!!!!!! Oby było nas coraz więcej (a na pewno nie mniej!) |
|
|
|
|
#1400 |
|
Zadomowienie
|
kochane i ja Wam życzę wesołych świąt spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze.
jeśli chodzi o bukiety to mi podobają się w takim stylu: albo taki z białych kalii dlugi.. podaje Wam link do stronki gdzie jest straaasznie duzo bukietów, fryzur,, sukien ślubnych itp warto oglądnąć: (jeśli jeszcze tej stornki nie widizxałyście): http://madzienka4.fotosik.pl/alb
|
#1401 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, tyyyle bukietów! I prawie wszystkie mi się podobają! Uwielbiam róże i skłanima się ku tym bukietom, które pokazałyście, Elciu i Anulo
Czas na życzenia ![]() Zdrowych, pogodnych i radosnych świąt wielkanocnych, spędzonych w prawdziwie rodzinnej atmosferze. Wielu łask i błogosławieństw od Chrystusa Zmartwychwstałego! Ściskam każdą z Was z osobna |
|
|
|
#1403 |
|
Rozeznanie
|
iwi_83 dzieki za stronke
... i znow wieczor z głowy hahaha
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
**___**
_**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__ ** ___**__*____*__**_____**_ _* ____**_**__**_**________* * ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego ![]() ![]() dziewczyny super ze wklejacie tutaj fotki bukietow ![]() mi sie marzy taki wzor bo podobno wydluza sylwetke marza mi sie albo rozowe albo biale
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze nie wiem czy on bedzie pasowal mi do sukienki.. ale wlasnie taki mi sie marzy![]() dziewuszki Wesolych, spokojnych, rodzinnych swiat..
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chciałabym mieszankę kwiatów różowych z ecru (tak to się pisze?) .A tu zdjęcia: |
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj jeszcze dwa
![]() Najbardziej podoba mi się ten z różowymi kwiatami.
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Ana*** zakochalam sie w tych 2 z pierwszego rzedu... swietnie by pasowaly do mojeje sukienki.. (jesli zdecyduje sie na ta ktora mi sie teraz podoba...)
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
ech...dawno już sie nie udzielałam
jejku jakie śliczne bukieciki ![]() aaaaa dziś podpisaliśmy umowe z zespołem na weselicho bylam kiedys na wesele gdzie oni grali i juz wtedy powiedzialam sobie, ze u mnie tez zagraja jak widac marzenia sie spełniaja ![]() a przy okazji chciałam złożyć Wam życzenia wesołych, zdrowych i przede wszystkim rodzinnych swiat ![]()
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
............@..@..@...... ..@...@...@
........@............@... .@...............@ ........@.......(\(\....@ ...../)/)........@ ..........@.....(=':')... .....(':'=).......@ ............@...(..(")(") ..(")(")..)...@ ................@........ .............@ ....................@.... .........@ ............... .........@.....@ ......................... ....@ Wesołych Swiat !!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

jakby były 3 wzory na krzyż to by człowiek nie marnował zdrowia na rozmyslanie co by tu wybrać
WESOŁYCH ŚWIĄT WIZAŻANKI!!!

Chyba tyle kosztuje sama nazwa "bukiet ślubny". Mój TŻ ma taką ulubioną kwiaciarnię, zawsze tam kupuje mi kwiaty i ta Pani bardzo go lubi, TŻ jest stałym klientem, więc myślę, że się dogadamy

... i znow wieczor z głowy hahaha