hobby - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-06-21, 11:31   #1
maguu
Przyczajenie

hobby

Kochani,
powiedzcie co robicie fajnego w zyciu, jakie macie hobby, co robicie by się nie nudzić, by .... odnaleźć siebie. Tak, tak, odnaleźć. Ja szukam siebie, swoich form odpoczynku, a wiadomo że nic tak nas nie relaksuje jak oddanie się swojej własnej pasji. Aha, zastrzegam, że oprócz mężczyzn - oni z definicji są nasza pasją
Stary 2005-09-10, 17:14   #2
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: hobby

Ja tam w wolnych chwilach (jest ich bardzo mało) haftuję obrazki albo serwetki. Wystarczy godzinka albo dwie w sobotę i niedzielę. Tez szukałam - i nadal jeszcze szukam - swojego hobby, a raczej tego co mi sprawia przyjemność i relaksuję się przy tym. Robię też kwiaty z koralików - też fajne tylko dla bardzo cierpliwych i mających duuużo czasu. Próbuje też układać kwiaty czy to z ciętych, czy też z suszonych.
Kiedy łapię się za coś nowego to nie mówię sobie, ze tego nie umiem. Jak nie wyjdzie no to trudno - nie można mieć wszystkich talentów, bo cos trzeba zostawić innym!
Pozdrawiam gorąco.
Beata
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 17:22   #3
aleksandra999
Wtajemniczenie

Babram się w internecie,czytam,piszę (nie pytajcie co bo sama się zastanawiam jak to nazwać ),gapię się bezproduktywie przez okno,ćwiczę,rany boskie...ja nie mam hobby...
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 17:26   #4
malena18
Rozeznanie

piszę!!! czytam, maluję, śpiewam, tańczę, uprawiam sport, fotografuje, zajmuje sie soba
malena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 17:29   #5
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

czytam.. pisze artykuly ktorych nikt nie czyta , tanczę... szlifuje jezyk francuskii...
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 17:37   #6
roksanka
Raczkowanie

a ja nie piszę buuu!!!

moje hobby to teatr. uwielbiam do niego chodzić (niestety jestem ograniczona do wrocławskich teatrów) i o nim czytać. a pozatym to lubie czytać, spać, piec ciasta (których potem nie jem ), jeżdzić na rowerku czy pic kawę gapiąc się w ścianę przy właczonym radiu (to po prostu UWIEBIAM) ale to raczej już nie są hobby tylko takie "spędzacze czasu".
roksanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 17:51   #7
Milka19
Zakorzenienie

Wink Dot.: hobby

Ja mam bzika na punkcie pstrykania fotek Wolny czas spędzam najczęściej w lesie (parku) polując na różne rośliny i zwierzęta. Lubię też wycieczki rowerowe i pływanie. Ogólnie uwielbiam spacerować i zwiedzać nieznane miejsca. Ostatnio dużo czasu spędzam na wizażu bo kosmetyki i moda też mnie bardzo interesują
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-10, 17:51   #8
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Przede wszystkim czytam. Książki, gazety, artykuły w sieci. Moją największą pasją i namietnością jest literatura. Anglojęzyczna, rosyjska, włoska.
Moja pasja numer dwa - perfumy. Namiętność wielka, ale i bardzo rujnująca.
Kiedyś pasjonowałam się psami - chodziłam na wystawy, kolekcjonowałam książki, czytałam o psiakach, rasach, pielęgnacji. To było już bardzo dawno, ale ciągle umiem rozpoznać różne rasy
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 18:03   #9
Momo
Zakorzenienie

Przy dziecku nie mam czasu na nudę.Wyrywam więc chwile dla siebie - na internet i oczywiście na czytanie (czytam przy jedzeniu i podczas gotowania).

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 18:06   #10
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

ja dosc dlugo szukalam zajecia, ktore szczelnie wypelniloby luke w moim -wowczas- nudnym zyciu uwielbialam kolekcjonowac wiadomosci o szkockich i irlanckich zamkach, pozniej z ogromnym zapalem sledzilam wszelkie mecze pilki noznej, zwlaszcza ligi angielskiej, a stosunkowo niedawno -jakies poltora roku temu- odkrylam jak wspaniale sie czuje uprawiajac sport. i na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie zycia bez niego. na dodatek moja 2ga polowka tez jest zapalencem sportowym, wiec juz wogole sie nie nudze :p

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 18:07   #11
zabciam
Zadomowienie

GG do zabciam

maluje, siedze na wizazu, czytam Coelhio, jezdze z moim misiakiem na moto

https://wizaz.pl/akcje/adopcja_serca/

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=4269936
POMÓŻMY ZWIERZĘTOM W KORABIEWICACH!!

http://www.republika.pl/bayka
zabciam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-10, 18:09   #12
Nutka88
Raczkowanie

GG do Nutka88 Send a message via Skype™ to Nutka88

Ja ma wieeeeleeeee zainteresowań, ale wszystko przewyższa MUZYKA!!! To moja miłość, moja pasja, moje uwilebienie, cała oddaję się muzyce. Kiedy śpiewam, słucham jej, tańczę lub tworzę - nie ma nic prócz jej! To jest to, po co żyję! Nie mam żadnego wykształcenia muzycznego, ale ewidentnie jest to jedna z najważniejszych wartości dla mnie. To już nawet nie jest hobby, tylko... miłość. Czasami, gdy usłyszę piękną piosenkę potrafię się popłakać ze wzruszenia. Taaak, wiem, wieeem... jestem nienormalna
Stary 2005-09-10, 18:12   #13
Dzoli
Rozeznanie

GG do Dzoli

fotografia...choc to nowe hobby ciagle poszukuje czegośc co zatrzyma mnie na dłuzej w tej chwili jest to aparat i photoshop..zobaczymy na jak długo...
...pisze tez wiersze ale hobby tego nazwac nie moge...poprostu czasami jak nie napisze to sie nie moge na niczym innym skupic takie wyzucenie złych emocji
Stary 2005-09-10, 18:15   #14
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

a ja ostatnio spadam na psy i .. seriale seriale i jeszcze raz seriale
Ag_nes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 18:20   #15
koko
Zakorzenienie

GG do koko

Hm.Hobby.Hobby to zawsze był mój problem, bo nie miałam żadnego.Nie zbierałam znaczków, ani nic w tym stylu. Teraz moge powiedzieć, że moim hobby stały się perfumy (między innymi dzięki Smoczycy, która wciągnęła mnie do perfumiarskiej sekty ).Lubię wszystko co z nimi związane, myślę że mogę to nazwać pasją, aczkolwiek nie osiągnęło to jeszcze kolosalnych rozmiarów. No i Internet.Jestem siecioholiczką, a co.
A żeby się nie nudzić czytam albo słucham.Uwielbiam muzykę. Np. teraz to robię- siedzę i słucham, tak naprawdę świadomie.Nie to, że muzyka mi leci w tle.Ja ją kontempluję. Chociaż do "lecenia w tle" też mam odpowiednią muzykę.Ale teraz akurat słucham. I gotować uwielbiam.Czasami gotuję tylko po to, żeby się czymś zająć.
Niestety nie mam żadnego talentu w stylu- umiem malować, komponować, stawać na głowie, a takim ludziom jest zdecydowanie łatwiej czymś wypełnić życie.
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 18:23   #16
sonja1
Rozeznanie

GG do sonja1

Moją wielką miłością są książki, niedawno miałam taki okres że przez rok niewiele czytałam ale teraz na nowo odkrywam starą pasję. Do tego siatkówka, właśnie oglądam mecz Hiszpania-Rosja i czekam z niecierpliwością na drugi po 20 Serbia - Włochy. Powody tego że czekam są dwa. Po pierwsze uwielbiam siatkówkę, po drugie przechodzę od kilku miesięcy fascynację językiem serbskim i ogólnie całą kulturą i historią tego regionu. No dobra, przyznam się że jest jeszcze trzeci powód- pewien przystojny i baaardzo sympatyczny siatkarz, którego fotkę z autografem właśnie dostałam od znajomego No i ci Włosi, oni zawsze mieli sexy kostiumy (To tak na marginesie)
sonja1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 19:11   #17
fistaszek20
BAN stały

heh ale ja to troche mam tego kiedys tworzylem muzyke i to bylo moje jedynne hobby, potem zajmowałem i dalej zajmuje sie psami tylko alaskanami, sportem, sportami walki mam tylko 1 dana z aikido i wunshu i dalej sie ucze kolejnych razem 8, do tego interesuje mnie kryminalistyka i detektywistyka, sporty extremalne, a przede wszystkim ogladaniem horrorow.
fistaszek20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 19:31   #18
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79

nie mam chyba typowego hobby w stylu zbieranie znaczków czy szermierka są po prostu rzeczy, które lubię robić - czytanie książek, nauka języków obcych, słuchanie muzyki, taniec, aerobik, jazda na rowerze, spacery, siedzenie nad brzegiem morza... interesuje mnie... uroda dużo czasu spędzam w sieci, ale to raczej nałóg niż hobby.
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 19:42   #19
Bridget
Zakorzenienie

Zbieram kubki Pomału miejsca mi na nie brakuje...

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-10, 23:20   #20
MarcinK
Rozeznanie

GG do MarcinK

ja mam hopla na punkcie swojej kobiety ...
no i jazda na rowerze ... dlugie dystanse ale tylko jesli mozna pozwiedzac...
w skrocie jezdze na rowerze i zwiedzam Polske ... dokladnie kawalek po kawalku aaa no i robie foty jak zwiedzam ... no i fotografia i komputery ...
MarcinK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 04:04   #21
raspberry69
Zakorzenienie

Smile Dot.: hobby

moje hobby to chyba snowboard choc niemoge poswiec mu duzo czasu jest to cos co spedza mi sen z powiem... kocham SNOWBOARD!pozatym kosmetyki i moda to moje 2 uzaleznienie... i bielizne tez kolekcjonuje bardzo tez lubie sex oh ... tp takie moje naj :P
Stary 2005-09-11, 08:01   #22
froggie
Zakorzenienie

Bridget ja też uwielbiam kubki mama tylko zawsze mówi "po co ci kolejny" hihi, a tak oprócz tego to lubię sobie pomalować troszkę (szkło, koszulki, pazurki )
i zbieram moje kochane ŻABKI
Stary 2005-09-11, 10:49   #23
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
Babram się w internecie,czytam,piszę (nie pytajcie co bo sama się zastanawiam jak to nazwać ),gapię się bezproduktywie przez okno,ćwiczę,rany boskie...ja nie mam hobby...
ja też NIE
też czytam, książki, gazety, artykuły w internecie, uczę się historii (co nie wynika z zamiłowania do niej, tylko z przymusu- matura), wizażuję. Jako takiego hobby zwyczajnie nie posiadam i zazdroszczę tym, którzy je mają.
Stary 2005-09-11, 10:57   #24
Cartil
Raczkowanie

ja najczęściej wychodze w plener malować, rysować, fotografować Hmm... czytam poezje i książki ..ćwicze joge medytuje słucham muzyki oglądam horrory ..
Cartil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 11:04   #25
Bridget
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie
Bridget ja też uwielbiam kubki mama tylko zawsze mówi "po co ci kolejny" hihi, a tak oprócz tego to lubię sobie pomalować troszkę (szkło, koszulki, pazurki )
i zbieram moje kochane ŻABKI
Ja na szczęście nie słyszę "po co ci kolejny", ale po remoncie w kuchni nie są juz tak wyeksponowane, jak kiedyś. Wcześniej miałam takie drewniane belki na przeciwległych ścianach i tam sobie ładnie stały i wyglądały. Muszę się postarać o jakieś fajne meble,żeby je poustawiać...teraz jedne zasłaniają drugie...

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 11:50   #26
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
Aleksandro999
ja tez juz dość długo zdaję sobie sprawę z tego że też nie mam żadnego hobby,a ponadto coraz więcej wolnego czasu spędzam przed telewizorem albo komputerem
aż mi wstyd ;]
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 11:56   #27
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez windykatorka
ja tez juz dość długo zdaję sobie sprawę z tego że też nie mam żadnego hobby,a ponadto coraz więcej wolnego czasu spędzam przed telewizorem albo komputerem
aż mi wstyd ;]

Ja tak samo

Własnie zdałam sobie sprawę , że nie mam hobby.. Dlaczego ? Nic nie jest w stanie zainteresowac na dłużej. A jak juz tak sie stanie to po jakim tygodniu już mi się nudzi...

chyba jestem nienormalna..
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 12:00   #28
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Rozowiutka nie jestes nienormalna! po prostu nie trafilas jeszcze na to jedynen zajecie wczesniej czy pozniej zainteresuje Cie cos i nawet nie zauwazysz, jak bardzo Cie to pochlonie

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 12:04   #29
różowiutka
Zakorzenienie

ahh mam nadzieje

dzięki
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 12:39   #30
Asik_
Zakorzenienie

Moje hobby to WIzaz, uwielbiam długooooo spać czytac o ciekawych zjawiskach (innych stronach naszego swiata ) kocham podrozowac, zwiedzac. Ale tak jak piszesz warto miec cos, dzieki czemu potrafimy sie odnalezc, ja to chyb a znalazlam Ale to moja słodka tajemnica
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości