![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
hobby
Kochani,
powiedzcie co robicie fajnego w zyciu, jakie macie hobby, co robicie by się nie nudzić, by .... odnaleźć siebie. Tak, tak, odnaleźć. Ja szukam siebie, swoich form odpoczynku, a wiadomo że nic tak nas nie relaksuje jak oddanie się swojej własnej pasji. Aha, zastrzegam, że oprócz mężczyzn ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: hobby
Ja tam w wolnych chwilach (jest ich bardzo mało) haftuję obrazki albo serwetki. Wystarczy godzinka albo dwie w sobotę i niedzielę. Tez szukałam - i nadal jeszcze szukam - swojego hobby, a raczej tego co mi sprawia przyjemność i relaksuję się przy tym. Robię też kwiaty z koralików - też fajne tylko dla bardzo cierpliwych i mających duuużo czasu. Próbuje też układać kwiaty czy to z ciętych, czy też z suszonych.
Kiedy łapię się za coś nowego to nie mówię sobie, ze tego nie umiem. Jak nie wyjdzie no to trudno - nie można mieć wszystkich talentów, bo cos trzeba zostawić innym! Pozdrawiam gorąco. Beata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Babram się w internecie,czytam,piszę (nie pytajcie co bo sama się zastanawiam jak to nazwać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
piszę!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czytam.. pisze artykuly ktorych nikt nie czyta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a ja nie piszę buuu!!!
![]() moje hobby to teatr. uwielbiam do niego chodzić (niestety jestem ograniczona do wrocławskich teatrów) i o nim czytać. a pozatym to lubie czytać, spać, piec ciasta (których potem nie jem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja mam bzika na punkcie pstrykania fotek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim czytam. Książki, gazety, artykuły w sieci. Moją największą pasją i namietnością jest literatura. Anglojęzyczna, rosyjska, włoska.
Moja pasja numer dwa - perfumy. Namiętność wielka, ale i bardzo rujnująca. Kiedyś pasjonowałam się psami - chodziłam na wystawy, kolekcjonowałam książki, czytałam o psiakach, rasach, pielęgnacji. To było już bardzo dawno, ale ciągle umiem rozpoznać różne rasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przy dziecku nie mam czasu na nudę.Wyrywam więc chwile dla siebie - na internet i oczywiście na czytanie (czytam przy jedzeniu i podczas gotowania).
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja dosc dlugo szukalam zajecia, ktore szczelnie wypelniloby luke w moim -wowczas- nudnym zyciu
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
maluje, siedze na wizazu, czytam Coelhio, jezdze z moim misiakiem na moto
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja ma wieeeeleeeee zainteresowań, ale wszystko przewyższa MUZYKA!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
fotografia...choc to nowe hobby ciagle poszukuje czegośc co zatrzyma mnie na dłuzej w tej chwili jest to aparat i photoshop..zobaczymy na jak długo...
...pisze tez wiersze ale hobby tego nazwac nie moge...poprostu czasami jak nie napisze to sie nie moge na niczym innym skupic takie wyzucenie złych emocji ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
a ja ostatnio spadam na psy i .. seriale seriale i jeszcze raz seriale
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hm.Hobby.Hobby to zawsze był mój problem, bo nie miałam żadnego.Nie zbierałam znaczków, ani nic w tym stylu.
![]() ![]() ![]() A żeby się nie nudzić czytam albo słucham.Uwielbiam muzykę. Np. teraz to robię- siedzę i słucham, tak naprawdę świadomie.Nie to, że muzyka mi leci w tle.Ja ją kontempluję. Chociaż do "lecenia w tle" też mam odpowiednią muzykę.Ale teraz akurat słucham. ![]() Niestety nie mam żadnego talentu w stylu- umiem malować, komponować, stawać na głowie, a takim ludziom jest zdecydowanie łatwiej czymś wypełnić życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Moją wielką miłością są książki, niedawno miałam taki okres że przez rok niewiele czytałam ale teraz na nowo odkrywam starą pasję. Do tego siatkówka, właśnie oglądam mecz Hiszpania-Rosja i czekam z niecierpliwością na drugi po 20 Serbia - Włochy. Powody tego że czekam są dwa. Po pierwsze uwielbiam siatkówkę, po drugie przechodzę od kilku miesięcy fascynację językiem serbskim i ogólnie całą kulturą i historią tego regionu. No dobra, przyznam się że jest jeszcze trzeci powód- pewien przystojny i baaardzo sympatyczny siatkarz, którego fotkę z autografem właśnie dostałam od znajomego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
heh ale ja to troche mam tego kiedys tworzylem muzyke i to bylo moje jedynne hobby, potem zajmowałem i dalej zajmuje sie psami tylko alaskanami, sportem, sportami walki mam tylko 1 dana z aikido i wunshu i dalej sie ucze kolejnych razem 8, do tego interesuje mnie kryminalistyka i detektywistyka, sporty extremalne, a przede wszystkim ogladaniem horrorow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie mam chyba typowego hobby w stylu zbieranie znaczków czy szermierka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zbieram kubki
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
ja mam hopla na punkcie swojej kobiety ...
![]() no i jazda na rowerze ... dlugie dystanse ale tylko jesli mozna pozwiedzac... w skrocie jezdze na rowerze i zwiedzam Polske ... dokladnie kawalek po kawalku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
moje hobby to chyba snowboard
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Bridget ja też uwielbiam kubki
![]() ![]() i zbieram moje kochane ŻABKI ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też czytam, książki, gazety, artykuły w internecie, uczę się historii (co nie wynika z zamiłowania do niej, tylko z przymusu- matura), wizażuję. Jako takiego hobby zwyczajnie nie posiadam i zazdroszczę tym, którzy je mają.
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja najczęściej wychodze w plener malować, rysować, fotografować Hmm... czytam poezje i książki ..ćwicze joge medytuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez juz dość długo zdaję sobie sprawę z tego że też nie mam żadnego hobby,a ponadto coraz więcej wolnego czasu spędzam przed telewizorem albo komputerem ![]() aż mi wstyd ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo ![]() Własnie zdałam sobie sprawę , że nie mam hobby.. Dlaczego ? ![]() chyba jestem nienormalna.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Rozowiutka nie jestes nienormalna! po prostu nie trafilas jeszcze na to jedynen zajecie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ahh
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Moje hobby to WIzaz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.