|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
wiecie co, ja juz sie pogubilam
Z tego co kojarze to mialam dac jeden atomizerek Bisskit na odlewke Quarzazate od Racheli. |
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Najprościej byłoby, gdyby to osoba zamawiająca zajęła się rozlewaniem i rozsyłaniem - bo jeśli zaczniemy wysyłać do siebie po jednej odlewce, potem przesyłać flaszki dalej
Nie, zbankrutujemy na przesyłkach; a że poczta polska nieco niepewna jest... to lepiej nie ryzykować. Może zróbmy jeszcze jedno zamówienie atomizerów lub Nuna (bo jak rozumiem, ona zamawia) sprawdzi w pobliskiej rozlewni perfum, czy jej wolnych atomizerów nie sprzedadzą. Zrobi wszystkie odlewki i hurtem powysyła wszystko jak trzeba. Bo autentycznie się pogubimy.
|
#3183 |
|
Wtajemniczenie
|
II-polowowo-majowe zakupy Rose Kashmirie
:- annmarie - 15 ml - Charlotta11 - 20 ml - Katty_p13 - 20 ml- neonka - 5 ml - Paulinka-S - 5 ml - Quenny - 20 ml - secco - 10 ml Po rezygnacji Narnijkar mamy jeszcze wolne 5 (góra 10) ml - jeśli ktoś chce przygarnąć troszkę Róży, to proszę pisać (jeśli mozecie w razie czego podesłać mi info na priv, gdy któraś się dopisze, będę wdzięczna - do środy mam Wizaż trochę z doskoku, więc mogę przegapić). Be, od razu przeproszę, ale ze względów zupełnie niezależnych ode mnie i takich, których nie mogłam przewidzieć, będę musiała ograniczyć swoje wydatki. Dlatego rezygnuję z moich 10 ml Automne. Mam świadomość, że robię to późno, więc jeśli będzie taka sytuacja, że nie znajdzie się nikt na moje miejsce, to oczywiście wezmę to, co zarezerwowałam. Gdyby jednak zebrała się grupa beze mnie, byłoby dla mnie super. I mam nadzieję, że za parę miesięcy znów znajdą się chętne na tę butelkę...
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha i mam pytanie masz moze atomizer 10ml wolny?Jesli tak to chetnie od ciebie go odkupie Bo ja niestety nie mam
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ann, rozumiem i poprawiam listę w takim razie. Automne by Micallef (zakupy w maju): beyourself - 30-40 ml nargothrond - 10 ml neonka28 - 10 ml secco - 20 ml Do oddania 20-30 ml!
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Be Yourself, to wpisz mnie na 10 ml Automne. Jak w maju, to spokojnie się wyrobie finansowo.
Słuchaj, skoro w maju Ty kupujesz swoje Autumne, a ja Bois Farine, to może ja od razu kupię tą flaszke, zrobię sobie odlewke i resztę odesle Tobie? Nie wyrobię z atomizerkami, bo inaczej mogłabym zrobić dla wszystkich odlewki i je powysylać w zamian za Ciebie, dlatego deklaruje się tylko na zrobienie odlewki dla siebie i przesłanie Ci reszty do dalszego rozparcelowania.
|
#3187 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3188 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
mysle, że tak, bo bierzesz najwieksza ilość
tylko, ze na All jest flakon testerowywstepny podział Amour de Cacao: Paulinka_S 10-15ml Agniesia666 20ml Yoona 15ml Bluegirl 30-50ml jeżeli Blue wexmie 50ml to ja wezme 15 do pełnego rachunku a jeżeli weźmie mniej to szukamy jeszcze 1 osoby
|
#3189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, dopisuję. A co do atomizerków - to kurczę też nie wiem, skąd wykombinuję atomizerki na WSZYSTKIE odlewki (Safran Tr., Automne i Sultan Safran). Chyba, że może do maja będzie więcej potrzebujących Wizażanek i znów dojdzie do jakichś grupowych zakupów atomizerków? ![]() Automne by Micallef (zakupy w maju): Aggie125 - 10 ml beyourself - 30-40 ml nargothrond - 10 ml neonka28 - 10 ml secco - 20 ml Do oddania 10-20 ml! ZAPRASZAM serdecznie. ![]() I jeszcze mam pytanie odnośnie zakupów Idola i Bois F. (tych Sabbathowych) na początku kwietnia. Bo Ty chyba, Aggie, będziesz przelewać Idola (czy się mylę?) i wysyłać BF do Sabbath? Bo jeśli tak, to jeśli nie byłby to kłopot i Sabbath nie miałaby nic przeciwko, to odlałabyś mi od razu dziesiątkę BF i wysłała razem z Idolem? Nie musiałabym wtedy płacić podwójnych kosztów wysyłki i dostałabym wszystko w jednej paczce. Jeśli nie byłby to wielki kłopot, to ja bardzo proszę. ![]()
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3191 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() II-polowowo-majowe zakupy Rose Kashmirie :- annmarie - 15 ml - Charlotta11 - 20 ml - Katty_p13 - 25 ml - neonka - 5 ml - Paulinka-S - 5 ml - Quenny - 20 ml - secco - 10 ml Wychodzi, że jest 100, więc zamykam ![]()
|
|
#3193 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki wielkie. A Ty Aggie przez święta wypoczywaj, a nie ogarniaj zakupy wizażowe.
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja nie wiem skad wytrzasnac go![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli biorę we flakonie to mogę brać 50ml, nie znam zapachu zupełnie ale co tam. Czyli Ty klikasz, robisz dla wszystkich odlewki i wysyłasz moje 50ml do mnie tak? Bo niestety ja nie mam dostępu do atomizerów więc nie mogę podjąć się odpsikiwania.
|
|
|
#3196 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
z atomizerami to jest problem, bo ja mam tylko 5 i 9ml ;/
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Za radą jednej z Wizażanek (
Nie jest on chyba łatwym zapachem, i zakup 50ml w ciemno nie byłby mądrym posunięciem. Po świętach zdobędę jego próbkę. Do tego czasu niestety sie wstrzymuję. Wydawanie 80zł na coś co może okazać się nie moje zupełnie jest ryzykowne.
|
|
#3198 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wiecie co, ja się trochę gubię i nie wiem o co chodzi w tym wątku. Założyłam nowy, bo ten jest lekko mówiąc, niezbyt czytelny. Jestem zainteresowana zakupem Rhubarb 30ml na Lucky Scent i 20ml Woodcoffee (odlewka). Czy ktoś to organizuje, kto, na kiedy i do kogo się zwracać? Mi zależy na czasie, choć do połowy kwietnia czy początku maja dam radę.
Proszę o kontakt, bo pewnie niepotrzebnie założyłam nowy temat, skoro tutaj jest coś oragnizowane, ale kompletnie się zgubiłam. Jest jeszcze osoba chętna na 2 flaszki, mianowicie Rock Crystal i Costes. |
|
|
|
#3199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3200 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Poszukuję chętnych wrocławianek na zakupy w Lucky Scent. Mamy już 4 osoby (też nie z Wrocławia):
Fenris - Rhubarb i odlewka Woodcoffee burn-it-up - Momoberry, Pineapple Vanille CsP Twister_male - Costes, Rock Crystal ewikk - Woodcoffee, Idole Ja mogę załatwić przelew i organizację. Początek/połowa kwietnia. Przypominam, że 40$ to koszt wysyłki dzielony na liczbę osób. 1$ stoi po około 2,30zł. Przy okazji szukam osoby do wspólnego kupna Caramel Sunset
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3202 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą jak Cię Twister Male dorwał? Wydawało mi się że jest zabanowany?
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Z wiadomych względów mnie również ciekawi, jak Twister do Ciebie dotarł, Fenris.
Nowe konto na Wizażu?
|
#3205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byłabym chętna na 15 ml Pereł |
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Perles Lalique.
Paulinka_S - 10 ml shachownica - 10 ml madziczka - 10 ml nargothrond - 10 ml tulip - 15 ml Quenny - 30 ml passero - 15 ml LISTA ZAMKNIĘTA, MAMY KOMPLET ![]() Perłowa drużyno, kiedy chcecie zrobić zakupy? Mnie pasuje każdy termin, Madziczka chciała po 14.04, czyli za 3 tygodnie, ale myślę, że spokojnie, jeśli pozostałym nam pasuje, możemy zacząć kupować już niedługo, zanim wszystkie wpłaty dojdą, zanim przyleci flaszeczka, to chwilę potrwa, a ja się potem z Madziczką indywidualnie dogadam, jak trzeba będzie ![]() Jest jeden problem - nie mam atomizerków. Mam tylko trochę takich po 5 ml, nie bardzo wiem jak ten kłopot rozwiązać... |
|
|
|
#3207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy konto na które trzeba wpłacić pieniądze zostanie podane na PW? Pozdrawiam świątecznie całą perłową drużynę |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
5 osób: Fenris - Rhubarb i odlewka Woodcoffee burn-it-up - Momoberry, Pineapple Vanille CsP Twister_male - Costes, Rock Crystal ewikk - Woodcoffee, Idole taiwa - kilka próbek W dalszym ciągu poszukiwane na zakupy w Lucky Scent - najlepiej Wrocławianki ![]() I wciąż poszukiwana do dużej odlewki Caramel Sunset. |
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teza, w podpisie masz, że bierzesz 20 ml Safrana, a na liście mam Cię na 25 ml. To jak to w sumie jest, hę? ![]() Lista Safranowa (zakupy w maju): madziczka - 5 ml Narnijkar - 15 ml teza20 - 25 ml Beyourself - 55 ml Flaszka zamknięta, ewentualnie do oddania jeszcze 5-10 ml. Automne by Micallef (zakupy w maju): Aggie125 - 10 ml beyourself - 30-40 ml nargothrond - 10 ml neonka28 - 10 ml secco - 20 ml Do oddania 10-20 ml! ZAPRASZAM serdecznie.
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze isc sie leczyc albo wziasc odwyk od wizazu Bo innaczej zbankrutuje Mam nadzieje ze butelka juz jest zamknieta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

:
Aha i mam pytanie masz moze atomizer 10ml wolny?Jesli tak to chetnie od ciebie go odkupie
Bo ja niestety nie mam
Słuchaj, skoro w maju Ty kupujesz swoje Autumne, a ja Bois Farine, to może ja od razu kupię tą flaszke, zrobię sobie odlewke i resztę odesle Tobie? Nie wyrobię z atomizerkami, bo inaczej mogłabym zrobić dla wszystkich odlewki i je powysylać w zamian za Ciebie, dlatego deklaruje się tylko na zrobienie odlewki dla siebie i przesłanie Ci reszty do dalszego rozparcelowania.

Bo innaczej zbankrutuje