![]() |
#931 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze sny
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj mi sie snilo ...
Jeden szczegol z zycia mojego, jestem histeryczna, uparta, wszytsko musi byc po mojemu i generalnie moj Tz nie staje mi okoniem ![]() ale we snie ![]() Snilo mi sie, ze na jakis wakacjach bylam i na plazy on ciagle siedzial gdzie indziej, nie ze mna, potem zobaczylam ze siedzi tam z jakas dziewczyna. Wiec dostalam szalu we snie, takie poczucie bezsilnosci, ze ja mowie 'chodz' a on nie idzie, wiec w snie krzycze, wyzywam i bije ![]() Czesto mi sie to sni, Dzis snilo mi sie, ze mam zamienila mieszkanie na mniejsze i w jednym z pokoi byla taka wielka dziura w podlodze, na wylot. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
BAN stały
|
Dzisiaj miałam głupi sen,że stałam sobie w oknie bo moi rodzice się rozbierali noi się chcieli popieścić. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
A mnie się śniło wczoraj, że szłam drogą pod górę z siostrą, babcią i dziadkiem, było piękne niebieskie niebo, nagle zobaczyłam na nim wielką.. wisienkę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
A mi się śniło, że byłam Harrym Potterem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
A moj genialny sen, ktory mialam z 7 lat temu ( pamietam ?! )
![]() razem z bratem uciekałam po jakiś lasach przed facetami z pistoletami ![]() mmm -_-* albo... śni mi sie, ze jakies kółka sie ukladaja, a budze sie przestraszona na maxa, jezu co to ma być :| ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zadomowienie
|
a mi się śniło,że byłam na jakiś koloniach/obozie nad morzem ,siedziałam na ławce obok jakiegoś typa a ten chciał mnie zgwałcić ale ja mu uciekłam
![]()
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj snilo mi sie ze bylam nad morzem, zbieralam swoje rzeczy, ktore byly rozrzucone po plazy i nagle byla burza, wiatr, wszyscy uciekali bo slonce mialo wybuchnac
![]() Potem mi sie snilo, ze moj kolega szedl do wiezienia a ja do wiezienia dawalam mu swoja bielizne ![]() Nastepnie ze wygladalam z kolezanka przez okno (3pietro) a podeszla do nas taka jedna Marta i nas przez to okno wyrzucila ![]() ![]() A na koncu snilo mi sie ze bilam sie z kolezanka z klasy. Takze sny bojowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
a ja dziś śniłam 3 razy !! 3 najróżniejsze sny w ciągu jednej nocy!!
1. dostałam prace w biurowcu razem z najlepsza koleżanką ze studiów ![]() ![]() 2. byłam tarzanem ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - ten był najśłodszy ![]() ![]() ![]() ahhh cudowny był ten ostatni sen ![]() sprawdziłam znaczeni - normalnie same dobre rzeczy przede mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
Mi jakies poł roku smiła się historia godna szekspira... snilo mi sie ze swiat byl podzielony na anioły i diabły moj uwczesny TZ i znajomi nalezeli do tej 2 grupy, ja do 1
![]()
ja jeszcze ciągle czekam na ciebie które pozwala mi żyć... a ty nie przychodzisz (...) czekam czekam wytrwale tak lekko dotykają mnie dni moja tęsknota jest tęsknotą planet zmarzłych tęskniących do słońca ty jesteś słońcem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Mi sie śnił jakiś psychopata, który chciał mnie wrzucic do rzeki.
Potem ze bylam w spozywczaku i spotkałam przystojniaka ktory kupowal buleczki. A potem moj ŚP dziadek chcial mi cos przekazac,ale nie moglismy nawiazac kontaktu ze soba... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Przyczajenie
|
A mnie sie już kilka razy śniło,że chcę kupić buty... Zawsze je przymierzam, a potem okazuje się, za nie ma mojego rozmiaru albo przed samym zakupem sie budzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
BAN stały
|
Mi dzisiaj śniła się randka z takim przystojnym mulatem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NO PO PROSTU BOSKI SEEN ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Ja miewam tak absurdalne sny, ze sama sie dziwie..
Kiedyś śniło mi się, że jechałam zimą do mojego chłopaka. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze na drodze, między autami posuwałam się ja na żółtych, plastikowych sankach. Nawet kogos podwoziłam. Inny sen był taki, że zjadałam cukierki, a papierki przywiązywałam sobie do palców u nóg ;O A jeszcze kiedyś śniło mi się, że uciekałam przed burzą do domku - drzewa, w którym mieszkał prosiaczek. To chyba reakcja na karteczki mojej siostry, które mi pokazywała. Były właśnie z brygadą Kubusia Puchatka. Albo, ze moja koleżanka stała nad studnią, a ja ją dotknęłam tak palcem i mówie "ej, Aniu.." a ona mi dżist do tej studni ;O Czy że moja mama ma cyrk.. Dzisiaj był niefajny sen, bo zdradziłam w nim chłopaka ![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
BAN stały
|
Zdecydowanie najbardziej zapamiętałam sen o tym jak byłam sobie kiedyś z rodziną i przyjaciółmi nad morzem a tu nagle pojawiła się wielka, dziesięciometrowa fala która zaczęła wszystko zalewać.. następnego dnia dowiedzialam się o tym że było tsunami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że ktoś włamał się do mojego komputera, a następnego dnia do Gazety Wyborczej był dodali gratisowo zdjęcia z mojego dysku twardego
![]()
![]() |
#947 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mi się dzisiaj śniło że na parkingu koło Kauflandu była taka mafia... ja i moje kumpelki byłyśmy zakładnikami... Pozniej wołałam ochrone, zabrałam im pistolet i zatrzeliłam jednego gościa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio ciągle śnią się wydarzenia z pracy, powtarzają się te które były w ciągu dnia albo kreuję nowe. Zaczynam podejrzewać się o pracoholizm
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Mi się często śnią straszne głupoty
![]() Na przykład kiedyś śniło mi się, że jestem Hanką Mostowiakową i biorę ślub z tym jej chłopem (nie oglądam "M jak miłość"). Ślubu udzielał nam ojciec Rydzyk ![]() A parę dni temu śniło mi się, że w moim pokoju są węże. I w dodatku jeden mnie ugryzł. Była to anakonda ![]()
![]() |
#950 |
BAN stały
|
a mi ostatnio ciągle śni się ...szkoła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Buhahaha ![]() ![]() A mnie ostatnio śnią się koty(mimo iż kota nigdy nie miałam).Doszło do tego,że widzę je wszędzie-nawet chmury mi się układają w obraz kota.Czytałam w jakimś senniku,że to zły znak-a co wy o tym myślicie?
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Wtajemniczenie
|
zauważyłam że najcześciej śnią mi sie katastrofy lub wojna
w każdym snie są osoby z mojej rodziny, ja sama albo ktoś znajomy raz śniło mi sie że moja siostra z tata wpadli autem do rzeki z mostu innym razem że wracałam z miasta do domu a tu nagle bobmy wybuchy płomienie masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
wczoraj mi sie snilo ze gonila mnie mafia czarnym bmw i wkoncu zaszczelili mnie , wpadlam do rowu i umarlam
![]() a dzisiaj snil mi sie moj znajomy za ktorym nie przepadam , tanczylismy w jakims lokalu czasami mi sie wydaje ze sny sa tak glupie ze nawet nie da sie ich logicznie wytlumaczyc
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
A mi się śniło, że kolega którego nie lubię kazał mi robić zdjęcia jego kolegom
![]()
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
A mi się dzisiaj śnił Żora
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się ostatnio, że błagałam mojego byłego żeby do mnie wrócił
![]() ![]() Dobrze, że to był tylko sen ![]()
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Troszke ponad miesiac temu mialam sen. Jednym z elementow tego snu byla winda. Uciekajac przed niebezpieczenstwem wskoczylam do windy i jechalam w gore.
Rano jakos tam myslac o tej windzie sprawdzilam w jakims senniku, okazalo sie, ze winda jadaca do gory oznacza awans zawodowy. Nic w tamtym okresie na takie cuda nie wskazywalo, absolutnie nic - wiec usmiechnelam sie pod nosem myslas 'taaa' Poszlam tego dnia do pracy gdy nagle zaproponowano mi trening, ktory mialam rozpoczac od nastepnego dnia. Ten trening sprawil, ze dostalam nowa posade. Wyrwalam sie z dotychczasowej roboty na lepsza posade. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
BAN stały
|
Dzisiaj miałam głupkowaty sen.Sniło mi się,że dostałam list od eksa ze swoimi zdjęciami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
dzisiaj mi sie snilo ze bylam na wakacjach z moim Kochanym i ze on na nich stracil zycie.to byl koszmar i mam nadzieje ze nigdy sie nie spelnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że na suficie w moim pokoju pojawia się plama krwi, ta krew cieknie z mieszkania nad moim pokojem. Podstawiłam miskę i wyszłam z pokoju. Gdy za chwilę wróciłam podłoga przede mną się zapadła i mój pokój wylądował w pokoju piętro niżej
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.