|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
oki słonka moje śliczne postaram sie odtworzyć me dzieło
![]() tak przy wielkiej sobocie życzonka by sie zdały co by moje sisters na wadze nie przybrały i słońca ciepłego w serduchach waszych duużuch choć za oknem białym śniegiem pruszy i oby w te dni świąteczne dietę diable wzieli tego wszystkiego życzy Wam prawie chudy...telik (znaczy się że ja) ![]()
#2282 |
Zadomowienie
|
HEJ MOJE KOCHANE
![]() ZYCZE WESOLUTKICH śWIąT I SMACZNYCH JAJECZEK ![]() Ja dzis grzesze ale dlatego ze musze próbować sałatki ktore robie itp. Jutro chyba nie bede tak grzeszyła,ale dzis to trudno. A pozatym mam zapalenie krtani,i jak zwykle bda c chora mam apetyt mimo ze mowic niemoge bo mam gigantyczna chrype ![]() W ogole to spuchłam juz rano jak niewiem,wkuzyłam sie i poszłam do apteki i pani dala mi jakies tabletki moczopedne mowi ze dobre sa i kupilam herbate z pokrzywy. Powiedziala ze powinno pomoc ale najlepiej zebym sie zglosila po swoetach do lekarza bo tak niemoz ebyc ze co chwile puchne. Od rana z goraczka ponad 38 latałam i robiłam zakupy potem bylam swoecic jajka nam i babci ,potem sprzatanie u mnie w domu i u babci a reszta rodziny ma gdzies i jutro przyjada sie tylko najesc;/ !! :[ Wczoraj nie moglam wejsc na forum ![]() ![]() ![]() Na wage stane dopiero w przyszły piatek,jak od poniedziałku wroce na SB bez grzechów. Baletow jutro tez nie zalicze bo przeciez chora jestem ![]() ![]()
#2283 |
Zadomowienie
|
Teliczku mi sie wczoraj udalo przeczytac zyczenia- boooooskie
![]() ![]() Blonnddee mowisz ze smakuje Ci rich millionaire's cake? ![]() ![]() Privativ a bierzesz tabletki anty? mi sie tak kiedys po tabsach woda zatrzymywala i to dopier po jakims czasie, nie od razu jak je zaczelam brac. moze jestem przed okresem? Onaella moja mama uzywala tego vichy i byly efekty, ale ona bardziej zadowolona byla z nivea goodbye cellulite. tez uzywalam tego vichy na rozstepy i nic nie dal ![]() Carmelova wspaniały wierszyk ![]() u mnie dzisiaj wzorowa Ifaza ![]() ![]() ![]() Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie patrzy chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja!
#2284 |
Raczkowanie
|
Czy przyjmiecie córkę marnotrawną do siebie na plaże???
![]() I oczywiście życzę wszystkim Wesołego Alleluja...
#2285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jesczze jak spychne bardziej to o boze ![]() mcdulka wiesz kochana ja niebiore anty i nigdy niebrałam,nawet zadnych wsumie innych niebiore ![]()
![]() |
#2286 |
Raczkowanie
|
PriVativ a może po prostu jesz za duzo potraw zawierających sól?? To też jest częstą przyczyną puchnięcia...
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Kochane zycze wszystkim mom siostrom cudownych swat!!!!!!!!!!!!!
i dziekuje za zyczenia ![]() Cytat:
ja sie trzymam ok, choc zjadlam dzis 2 kawalki pizzy (nie ma jak swiateczne jedzenie, ale co zrobic, czasem trzeba). jestem u brata i batowej i robilam im jedzoko swiateczne takze jajeczka bede ok wg. SB. buziaki Słońa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niewiem juz od czego to. Zobaczymy. Moja mama ma nadczynnosc tarczycy (od tego przytyła i schudnac nie moze) ja schudłam wiec pewnie niemam ale. Mowi zebym sie zbadała moge tez miec cos właśnie z hormonami nietak.
![]() |
#2289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj ja po świętach to ze 2 kg przytyję a chcę tylko 1kg (tzn nie chce w ogóle no ale wiadomo ![]() się z carmelova dziś rano martwiłyśmy co się dzieje że nie możemy sobie porozmawia z siostrzyczkami ![]() ![]() ![]() dzisiaj mi kuzynka powiedziała o pracy w klubie nocnym jako kelnerka i musiałabym w mini zapychac więc muszę schudnąc-to dobra motywacja do ciężkiej pracy, kasa zawsze się przyda a jeszcze by było super jakbym za barem stała a nie zapychała z tacą (wiecie jak to mają kelnerki ![]() ![]() więc od wtorku cwiczę ostro ![]() no więc może moja odpowiedź mało składna ale wiecie jak to winko działa ![]() no i oczywiście życzę Wam Kochane moje siostry wesołych świąt i straconych kilogramów ![]()
![]() |
#2290 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tak, brazowy. kocham brazowy cukier, ale w mojito ![]() ![]() Cytat:
![]() Teliczku, boski wierszyk ![]() Privativ, a jak tam widzenia z kibelkiem? posluchaj czego sie dowiedzialam. owszem, blonnik baardzo pomaga przy wzdeciach i zaparciach, ale pod warunkiem, ze w ciagu dnia wypijesz min. 2,5 litra plynow. jesli nie to bedzie nasilal objawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
grzechy póki co dotyczą ciast. ale wiem że to nie koniec... ![]()
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
aaaa zjadlam ogromny kawal mazurka aaaaaa juz mam dola a czuje ze teraz sie rozkrecilam i bedzie tylko gorzej
#2293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pomysle,ze juz we wtorek wracasz na plażę i wszystko wroci do normy. a do tego czasu chocbys na rzęsach stanęła to nie przytyjesz w tłuszczyk, nie ma takiej fizycznej mozliwosci-tak trąbią dietetycy. pod warunkiem,ze po swietach wroci sie do normalnego zywienia. my nie jestesmy na zadnych glodowkach, wiec tym bardziej takie swiateczne grzechy nam nie zaszkodzą ![]() ![]() wiem,ze latwo mi mowic bo poki co nie zgrzeszylam, ale to tylko dlatego,ze wszystko sama pieklam (7plackow) i jak je widze to mi sie niedobrze robi ![]()
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Slonca moje
![]() ![]() Więc teraz siedzę z rodzicami, popijam drinka z martini, zielonego banana i limonki i dobrze mi z tym. Leniwe święta, to lubię ![]() Szkoda tylko, że masaż jest zaniedbany, bo TZ spedza swieta u siebie w domu. Trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Też dziś grzeszę cały dzień. Robiłam od wczoraj ciasta: sernik, tort rumowy i 3bit, teraz w piekarniku siedzą babki drożdżowe,które wyrosły tak, że mi zaraz chyba piekarnik rozsadzi
![]() ![]() wpadnę jutro rano z życzeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
niefajnie sie ćwiczy pod wpływem, szczegolnie mi przysiady nie wychodziły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spodnie wiszace na pupie sa swietne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2298 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja się dzielnie opieram ciachom, aczkolwiek jogurcików sobie dzisiaj nie żałuję ![]() ![]()
![]() |
#2299 |
Zadomowienie
|
wiecie co właśnie upiekłam ciasto sama
![]() ![]() ![]() normanie boski ala torcik ![]() ![]() Co do blonnika to fakt ja malo pilam,ale terAZ GO NIEBIORE a duzo pije a itak woda sie zatrzymuje no coz... MAm zamiar w swoeta jesc bo jak ja dietkuje,bez grzechow naprawde wszytsko robie a itak puchne to bez sensu w swoeta sobie odmawiac. Przytyje z 2 kilo to sobie zzuce na I fazie a co. A moze nieprzytyje ![]() Wkazdym razie ciasta bede jesc a reszte jedzenia to SB bedzie. A od poniedzialku to juz SB. WOec grzesze dzis i jutro ![]() Lepiej sie czuje juz,chyba tabsy wkoncu dzialaja. I wlasnie siedze z farba na wlosach. Buzka kochaniutkie ![]()
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
Hej dziuweczyny
![]() Zajarząłm tak do was. JA zdietki na czas świąt zerezygnowałam bo tylko dwa razy wroku mam okazje jesc takie przysmaki więc nie mogłam sobie tego odmówić. Do diwy wracam we wtorek i wytrzymam dwa tyg bez grzeszków ![]() ![]() Ale pochwale się że byłam w czwrtek w sklepiej i jak przymierzałam spodnie to wszystkie wchodziłay namnie w rozmiarze mniejszym <jupi> ![]()
#2301 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wow 60 jaj no to zaszalalas. a powiedzcie czy wy tez codziennie jecie jaja na sb? no bo ja od 3 tyg codziennie omlet i sie zaczynam zastanawiac czy to aby nie przegiecie... ale innego sniadania juz sobie nie wyobrazam moje dzisiejsze menu /pisze aby dokonac podsumowania/ p: kiwi s: placki ze szpinakiem /ciasto tak jak omlet z blonnikiem i siemieniem a do tego szpinak i troche fety light/ o: makaron pp ze szpinakiem z czosnkiem chili i orzeszkami pini k: troche kury z pomidorami oliwkami kalamata i oliwa kawał mazurka marcepanowego k II: salatka z mozarella light cebula rukola i sosem balsamico
![]() |
#2302 |
Zadomowienie
|
faraula jakie masz te tabletki na podwyższenie temperatury ?
#2303 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() I posilek: ok 12. skrzydełko na miodzie z czosnkiem II posiłek: ok 14. kanapka z bułki pp z wedlina i ogorasem i pomidorasem III posilek : ok. 16zupa pomidorowa z kluskami lanymi IV posilek: ok 19. znowu taka sama kanapka V posilek: pizza ok 20 ![]() w "międzyczasie" : mazurek, ciasto toffi, sernik z brzoskwiniami, coca-cola, soki owocowe, rafaello, kawalek pasztetu wlasnej roboty, drink z martini |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 12: jajko, trochę serka żółtego, trochę szyneczki, cwikła, mała babeczka z lukrem 14: sałatka warzywna, szyneczka, chlebek i ciotka mi zrobiła herbatę z cukrem ale nie mogłam jej wypic-była za słodka (a były 2 łyżeczki cukru) ![]() 16: pieczony pstrąg i barszcz biały z jajkiem między czasie zjadłam chyba z 6 kawałków sernika, 3 kawałki szarlotki i kawałek karpatki no i wypiłam z kuzynką 1litr czerwonego wina ![]() kto mnie przebije ![]()
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
kasiaczku hahah jesteśmy najlepsze
![]() ![]() ![]() Ale pamiętaj, spotykamy się za 3kg a nie za 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale mam motywację bo do pracy w barze muszę by chuda ale mój Tż ma straszne 'wątpliwości' co do tej pracy ale powiedział, że mi nie zabroni zresztą chcę spróbowac i powiem lasce od razu że chcę stac za barem a nie mykac po sali ![]() edit: ja mykusiam spac, będę jutro wieczorkiem, buziaczki Kochane ![]()
![]() |
#2307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I-2 jajka na twardo,serek naturalny puszysty,ogórek zielony II-4 krakersy cebulkowe i teoche chrupkow kukurydzianych III-rolmopsy ![]() ![]() IV-sałatke warzywna ta z majonezem (robiłąm wiec podjadałam) V-pieczarki faszerowane mięskiem VI-jesczze raz ta sałatke ![]() w miedzy czasie: pieczeni kilka rodzajow podjadałam,sałetke tez ciagle podchodzilam i podjadalam,galaretke owocowa (z ciasta zostało),mase na ciasto ![]() ![]() A rano mialam taka rewolucje ze 3 razy lazilam do wc i zeslzo zemnie chyba wszytsko z wczoraj i z 2 dni wstecz ![]() ![]() Dzis juz tak mieszac niebede bo bedzie duzo dan SB u tesciow, ale ciast to ja sie dzis najem. Postanowilam ze bede jadla ciasta a pozniej Sb znowu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja juz nie bede mowic ile zjadlam... chociaz sprobuje sobie wczorajszy dzien przypomniec. ale nie bylo regularnie wiec tak tylko wymienie: omlet z szynka i czyms tam jeszcze, garsc chipsow, 3paski czekolady, 3albo 4kawalki ciasta milionera, kawalek sernika, 4kanapki z pasztetem/wedlina z upieczonego wlasnorecznie chlebka pp, pomarancza. i chyba wsio, chociaz moglo mi sie cos zapomniec ![]() a dzis juz zaczelam od omleta z poledwica, feta light, papryczka marynowana, ogorkiem, cebulka i pesto, i juz wchlonelam kawalek ciasta milionera. i juz sie czaje na nastepny ![]() i powoli przyzwyczajam sie do mysli, ze jutro trzeba sie zwazyc i zmierzyc. matko, jak sie boje... ![]() edit: paseczkowa, dorwalam ta ksiazke ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Kochane !Witam świątecznie,u mnie narazie jest ok z dietka ,jutro bedzie 14 dzien...
Wczoraj Dzień 12 fazy 1- szkl.siemienia z mlekiem 0,5 salatka gracka(uzaleznilam sie) activia ze slodzikiem i aromatem szarlotkowym troche kury z rozna bez skory szkl.siemienia z cynamonem i slodzikiem duuzo orzechow ziemnych,lyzka masla orzechowego Salatka grecka pol czekolady mlecznej Light bez cukru O matko i corko!Dzisiaj jednak stram sie nie pogrzeszyc,chociaz zjadlam juz kilka kostej tej czekolady co mi z wczoaraj zostala ![]() Na szczescie Mama obiecala przygotowac mi salatke grecka...Wiec mam nadzieje,że na NIC WIECEJ SIE NIE SKUSZE. Zycze wszystkim plazowiczkom,Radosnych,sp edzonych w milej atmosferze Swiat Wielkiej Nocy.Wszystkiego dobrego ,ale bez zbednych kilogramow po swietach! ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.