|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
no mi ostatnio też się przypomniał ten wypadek i tak sobie myślałam czy po tym wypadku Robert nie czuje czasem strachu przed wyścigiem, czy ma ten wypadek w świeżej pamięci czy po prostu o nim zapomniał...
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja już się ubieram i za chwilę przyjdę świętować.
Phi, cóż za ograniczenie. Cytat:
![]() [Pamiętamy, pamiętamy. Na każdego mamy teczkę. No właśnie, WESOŁYCH ŚWIĄT. I stawiam kolejkę Johny Walkera, dla każdego. Sponsoringiem szklanek zajmie się Plot.
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko Kasia, tylko się przebiorę, bo wstyd gości w domowym stroju przyjmować
![]() Tylko jakoś whisky nie lubię, może żołądkowa miętowa być albo Kujawiaczek, którego właśnie popijam za zdrowie Roberta
|
#1654 | ||
|
Wtajemniczenie
|
To ja będę jego najważniejszym trofeum
Ej no dobra, ale przynajmniej ze stałym partnerem nie muszę sie obawiać chorób wenerycznych nie Oczywiście nie zakładam żadnych jego skoków w bok... ![]() .. ani moich nieoficjalnych Cytat:
![]() Cytat:
Ok, dobra. Ale szklanki mam tylko dwie
|
|
|
#1655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jakieś winko i jak się wypije to cza kujawiaczka zatańczyć czy jak?![]() Sory za post pod postem, ale ja już uciekam i nie chciało mi się edytować LEŃŃ... Jeszcze raz wesołych i zdrówko ![]()
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Kujawiak to nasze regionalne piwo. Tańczyć można też, szczególnie po kilku puszeczkach
. No i nie pobrudzę Ci szklanki
|
#1657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też pojęcia nie miałam co to ten Kujawiak, ale te Twoje tłumaczenie mnie powaliło na kolana. Kochana - ale av piękny, taki fajny wielki nochal Kimi na nim ma Macie parę fotek z dziś.
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
matko wreszcie jestem
![]() ![]() byłabym wcześniej, ale spóźniłam się niecałą godzinkę do babci na śniadanie bo po wyścigu musiałam się iść znów wykąpać tak się spociłam z nerwów i z radości kurczak, gdyby bmw zawsze tak traktowało Roberta do miałybyśmy go co drugi wyścig na podium ![]() na razie muszę lecieć, chciałam się tylko z wami popodniecać ![]() będę wieczorem Luna, Twój av wymiata
|
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaa Kubicaa;D nareszcie się biedny doczekał
btw kto Kimiemu nalał szampana do oka?
|
|
|
|
#1660 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda Massy ... ale umarł król niech żyje król ![]() nom biedak, z resztą wszyscy przyjechali wymęczeni, Robert chyba najbardziej miał mokre włosy, a z kolei Heikki prawie wogóle, ten to pewnie na luzie sobie jechał i mu sie przyfarciło ![]() Cytat:
mi też sie wszyscy podobają jacy by nie byli uhh, wreszcie fajna pora, zupełnie jak za dawnych czasów ( w tamtym roku) to gdzie Twój tato pracuje że sie spytam ![]() żwirek i muchomorek mi sie skojarzyli ![]() to chyba Robert mu nalał to tego oka szampana ale można mu wybaczyć, w końcu po raz drugi stanął na podium a taki Kimi łohohoho ![]() dziekować za pochwałe avka, ciesze że sie podoba ![]() ale to będzie w niedziele ![]() Cytat:
Cytat:
Twój również boski, ta czuprynka jaśniutka mhmmm to mi sie właśnie w Finach i Norwegach podoba - naturalny blond a nie farba sie pamięta Michałka W i ja sie napije Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekować
|
|
|
#1661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale spokojnie, nasza plot napewno się oczkiem zajmie ![]() ej oglądała któraś z was na RTL-u wywiad z Mario? czytałam w komentarzach, że ponoć miał nietęgą minę i powiedział, że początkowo zakładali, że Nick będzie przed Robertem ? nie chce nic mówić, ale od początku było wiadomo, że w Malezji jest Petronas i to może dlatego starali się jak mogli żeby tego nie spaprać ? idę gdzieś zlustrować ten wywiad |
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
1. F1
2. Piłka nożna 3. Siatka. ![]() W hotelu. ![]() Już pewnie się zajęła, bo tyle jej nie ma. Cytat:
![]() Dla nich przecież są punkty bardzo ważne. Wiemy, że bardziej by się cieszyli, jakby zdobywał je Nick. Ale punkt to punkt, niech sie Mario cieszy, a nie zrzędzi. Wzięłabym to całe BMW, przełożyła przez kolano i strzaskała po tyłkach, za to całe chojrakowanie i niedocenianie Kubka.
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze nie znalazłam, piszą coś tam o tym na onecie, ale nawet nie czytałam do końca wiadomo jak jest na onecie
![]() ale będę szukać ![]() teraz z serii przeżyjmy to jeszcze raz http://pl.youtube.com/watch?v=KvnliqyaBbk - konferencja podobało mi się to z herbatą ranny w oko Kimas http://pl.youtube.com/watch?v=io9Zj92i62c a tutaj początek wyścigu po niemiecku, ja niestety nie znam ani słowa więc nie wiem, ale jak ktoś się zna to niech se obejrzy http://pl.youtube.com/watch?v=K5PN5jCvUME |
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
mam dla Was fajną fotkę Kimiego
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o chciałabym tak ![]() oj dokładnie, mendy tylko szkodzą Robertowi ![]() o Plot(?) chyba miała kiedyś taki avek
|
|
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
Oj... chyba nie bede pierwsza osoba, ktora skomentuje wyscig
![]() Gdyby Roberto mial taki "refleks" w jezdzeniu jak jak w pisaniu to pewnie bylby ostatni, ale naszczescie tak sie nie stalo ![]() Chcialam wczesniej wpasc, ale wiecie jak to u mnie jest z dojsciem do kompa... W ogole jestem w szoku, ze brat mnie puscil, dzis jakis dzien dobroci jest? :P A co do najwazniejszego... to oczyywiscie jestem mega happy Chociaz teraz ta euforia nie jest juz tak duza jak zaraz po wyscigu, ale i tak jest fajnie Dzis specjalnie budzik nastawilam i juz myslalam, ze chec wylegiwania sie w lozku wygra nad ogladaniem Kubicy, ale jednak twarda bylam i wstalam Jesli chodzo i sam wyscig to duzo pisac nie bede, bo zreszta same wiecie jak bylo Ale dzis normalnie bylam w szoku gdyz (Pewnie Plot tez to zauwazyla ) Kimi sie usmiechal I odrazu lepiej wygladal ;] W ogole jakis taki ladny dzis byl ![]() A Robercik biedny ile schudl No, ale co sie dziwic, w koncu to duzy wysilek dla niego. I ponoc przez ostatnie 2-3dni byl chory, to juz w ogole niezle, a jeszcze musial tak sie nameczyc...Szacunek;] W ogole to powalilo mnie jak powiedzial Borowczykowi gdy ten spytal: Co czułeś podczas tych ostatnich 10, może 15 okrążeń kiedy wiedziałeś że podium jest już tak blisko? A Kubica na to: Liczyłem... że spadnie deszcz. Hehe On jest poprostu swietny!Szkoda, ze nast wyscig dopiero za 2tyg Ale jakos wytrzymamy, no nie? W ogole sie ciesze, bo jedno z GP bedzie w moje ur, wiec moze Roberto sprawi mi prezent ![]() Nawet sie rozpisalam. To za to, ze wczesniej mnie tu nie bylo Aa... i jeszcze jedno. Zauwazylam rowniez, ze doktorek tez potrafi sie cieszyc A myslalam, ze tylko jest happy gdy Nick ma dobre miejsce. I nie bede niemila w stosunku do Hamiltona, a by sie cos napisalo Postanowilam sobie, ze postaram sie nie byc zlosliwa co do innych kierowcow. Ciekawe tylko ile wytrzymam? Hmm...
|
|
|
|
#1667 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te miesiące zastoju mnie dobijały![]() Dzięki, a co do Finów to się zgadzam, ale naprzykład Polak naturalny blondyn mnie w zupełności nie pociąga Oni mają to coś zdrówko ![]() Cytat:
W sumie mam teraz przerwe, pozdrawia Was i w ogóle, puścił mnie na jego super laptop Ferrari tylko na chwilke [żebym nie zepsuła]. Macie pozdrowienia ![]() Ej lustruj, bo od Ciebie to wiem że wiarygodne ![]() 1. F1 2. F1 3. MotoGP ![]() gdzieś tam dalej siatka, i aby dzieje TSW w orendżekztraklazie, ale to jakoś w tygodniu jak żywcem nie ma co robić ![]() Jakoś wcześniej nikt nie zwracał uwagi na moje nieobecności, a teraz jak tylko takie pouszenie w okół Kimiego to od razu 'gdzie jest plot' ![]() A no miała Trochę zmodyfikowany, ale to to, to ta fota![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ej bo popadnę w jakąś psychozę maniakalną Za to ja będę niemiła i powiem, że on cwaniakuje jak jedzie pierwszy, a jak w środku stawki to gówno [wybacz Kasia ]Ej trudno mi jest strasznie wrócić do rzeczywistości wiecie? Wam też? Coś jest totalnie nie tak ![]() Aha chciałam was jeszcze powiadomić że wzięłam do serca uwagi Kasi i Angel [mianowicie że marnotrawie i w ogóle to, że Angel ma zaklepanych trzech więc nie musi się martwić o przyszłość itd ] i zaczęłam według alfabetycznej listy lustrować kierowców gp2 i doszłam do G i gó...no
|
|
|
#1668 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak poza tym to dobrze Cie widzieć Cytat:
przecież J też jest pięknym naturalnym blondynem i sama to potwierdziłaś![]() ha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio była z Vettelem nie pamiętasz ? Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1669 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On jest blondynem? Mówię tu o JASNYCH włosach![]() W sumie K też jest blond o jezu lubię blondynów Cytuje: 'ne ma sza czo czewczyny!' Nauczyłam go trochę po polsku ![]() Powiedz mi jak będzie ze mną już bardzo źle ok? ![]() Cytat:
No Kasia jak Wam idzie? ![]() DOJRZAŁYCH ![]() Ej udusze Cie Margot
|
|
|
#1670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie troche też, ale na szczęście krótki to trwało ![]() mnie każdy blondyn pociąga, niezależnie jakiej jest narodowości eee, dobrą mam pamięć ![]() też przeczytałam o jedzeniu i se myśle : co jest, jakie jedzenie i za nic nie mogłam tego z niczym powiązać mi też ciągle mam przed oczami Roberta na podium osz Ty ![]() Cytat:
boskie
|
|
|
#1671 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Za chwilę sobie po przeżywam.
Tylko ten niemiecki sobie oszczędzę, bo po niemiecku, to umiem się tylko przedstawić i policzyć [uwaga, uwaga!] do 1000. Cytat:
Cytat:
Jak nie będzie Wam pasował, to już wiecie gdzie go przysłać. Cytat:
Pikny. Jak będę się z nim widzieć, to może mi go odda. aaa, i jeszcze RedBull X-fighters. Jak mogłam zapomnieć? ![]() Ale na to trza czekać i czekać. Cytat:
Cytat:
Poniekąd racja, ale ja jednak wierzę, że miał gorszy dzień i normalnie to by dojechał do pudła. Cytat:
No ale, szukajcie a znajdziecie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam się zajmuje każdym, kto nosi kombinezon. A idzie bardzo dobrze, oczywiście. Ostatnio Sebastian tak we mnie zapatrzony, że w ogóle nie kończy wyścigu, bo chce się szybciej ze mną zobaczyć.
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1673 | ||||||
|
Zadomowienie
|
z przyjemnością
Cytat:
![]() Cytat:
coraz lepsze wyniki ![]() Cytat:
Cytat:
ale wybacz nigdzie go nie wyśle, w zamian mogę dać Ci kwiatka Cytat:
jak już go będziesz widzieć powiedz żeby pogadał z jakimiś chińczykami może nam załatwią ![]() Cytat:
wynika z tego, że musisz mieć ukryty romans z Massą ![]() ej przypomniało mi się, że Plot ma zdjęcie z Vettelem
|
||||||
|
|
|
#1674 | ||
|
Zakorzenienie
|
A tam nie ładnie. Zależy, z której strony się spojrzy.
![]() Cytat:
Cytat:
Strasznie mi sie ostatnio podobają takie zegarki. Żeby tylko z Massą. Pomyśl, ile kierowców w Australii do mety nie dojechało. No ma, ma: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=482 Ale jestem zazdrosna kobita.
|
|
#1675 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale jak widać, zrobiłaś ostrą selekcję, widać nie wszyscy są tak dobrzy na jakich wyglądają Cytat:
po moich lustracyjnych poszukiwaniach wreszcie znalazłam coś pewnego, a więc doktor Mario powiedział do RTL-u " liczyliśmy, że po starcie nick będzie przed robertem bo miał trochę lżejszy bolid, no ale trudno " niestety nie wiem co było dalej ani jaką miał minę. ej a pamiętacie jak podczas wyścigu był pokazany Robert jak jedzie, a potem bosk bmw i tam ktoś siedział i się patrzył w monitor i miał takiego banana na twarzy? kto to był, mi się wydaje że Peter Sauber ale nie jestem pewna no i jeszcze znalazłam, że włoska publiczność ma już dość Massy, nie tylko przez te dwa nieudane wyścigi, ale ogólnie i najchętniej na jego miejscu widziałaby Roberta. No, ale problem taki, że już wcześniej czytałam, że Ferrari jest zainteresowane Vettelem. edit: o własnie zapomniałam jeszcze o tym tutaj jest link do jakiegoś niemieckiego artykułu o Robercie http://www.formel1.de/de/15/Kubica+s...g/newsID/57318 a tutaj są komenatarze: http://www.formel1.de/forum/viewtopic.php?t=6253 jeśli ktoś byłby tak dobry mógłby i mógłby napisać co tam gadają byłabym bardzo wdzięczna. ciekawią mnie opinie 'zwykłych' Niemców. ja nigdy w życiu nie miałam doczynienia z niemieckim więc jestem zdana na was :P Edytowane przez *angel1710** Czas edycji: 2008-03-24 o 13:52 Powód: zapomniałam |
|||
|
|
|
#1676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
osz kurcze, dziewczyno Ty to masz wzięcie Cytat:
na niemieckim to ja aż tak nie znam żeby tłumaczyć a ten facet z bananem gdzieś mi tam mignął
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
Angel o Vettelu to pewnie BILD napisał, wiadomo, że włosi chcą Robercika, w końcu tam mieszka
A Massa teraz będzie jeździć pod presją (czytaj: "kocham pobocza"), więc długo sobie u czerwonych nie posiedzi. Znalazłam super film podsumowujący sezon F1 przygotowany przez FIA. Trwa ponad 3h i fajne ujęcia są, m.in jak jakiś mechanik płacze po wypadku Roberta itp. Full wypas
|
|
|
|
#1678 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie nie jesz masła
Mama mi zawsze mówi nie jedz masła bo będziesz mieć skleroze Cytat:
Może wspólnymi siłami przetłumaczymy te artykuły? Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż w sumie mi się wydaje że on po każdym wyścigu dostaje taki zegarek jak stanie na podium i ma ich już w piwnicy 256. Ale jest boski ![]() Cytat:
W porządku jest tylko właśnie obejrzałam i się coś potem dziwiłam że co się sezon skończył czy jak, że nie ma tego![]() Okej, rozumiem Cytat:
A ja jednak wierzę, że będzie miał w tym sezonie jeszcze sporo gorszych dni Oczywiście moje nielubieństwo Lewisa nie wpłynie negatywnie na nasze kontakty racja? ![]() ![]() Ej, bo w sumie to brzmi jakbym to ja miała się bać ![]() Kasia wstydź się! Rozpustnico! Zachowujesz się jak jakaś władczyni haremu ![]() No bo wiecie, rok temu to tego chłoptasia to chyba nikt w Polsce oprócz nas nie znał i łatwo mi go było dopaść ![]() Cytat:
![]() To weś wstaw siebie tam w photoshopie zamiast mnie, pozwalam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Więc wypad Felipe
|
|
|
#1679 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja probuje wrocic do normalnej, szarej rzeczywistosci od daawna, ale cos mi nie wychodzi. A w szczegolnosci kiedy biore do reki zeszyty i ksiazki, a to dziwne no nie? ![]() Ale tak na serio to muusze w koncu zaczac sie uczyc, bo za ponad mies matura ;/ eh Cytat:
A z takiego obrotu sprawy Plot nie bedzie zadowolona hehe ![]() Ale jakos sie nim podzielimy... ![]() Milo, ze ktos sie cieszy z mojego przybycia A ja wczoraj z ciekawosci sprawdzilam ile kosztuja bilety na GP i ceny troche mnie zniechecily... Gdyby to bylo podane w zlotowkach to da sie przezyc Coz, jak narazie pozostaje mi ogladanie w tv chociaz z checia zobaczylabym ich z bliska... W szczegolnosci niektorych ;]Ostatnio w tv odkrylam bardzo ladnego tenisiste Moze kojarzycie takiego Serba Novaka Djokovica? Jesli nie to poszukacje Chyba zaczne sporzadzac liste 100 najladniejszych sportowcow ![]() Oczywiscie w pierwszej 10tce bedzie Kimi ;d Wiecie co... mam problem, bo chcialam przefarbowac wlosy na blond, ale nie wiem czy bede dobrze wygladac... Szkoda, ze nie mam zdj to bym wam pokazala i byscie mogly ewentualnie cos doradzic. Ostatnio bylam u fryzjera i teraz mam taakie krotkie wlosy, ze o jej :P Ale pierwszy raz bylam u fryzjera a'la gej I nawet tak smiesznie mowil ![]() A tak w ogole to zostalyscie oblane?? Bo ja nie, ha! ;d a niech by tylko ktos srobowal to gorzko tego pozalowal ;P |
||
|
|
|
#1680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaki tytuł filmu?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

[btw pamiętacie stare wyjadaczki naszą gadanine z początku wątku o Michałach W?

to mi sie właśnie w Finach i Norwegach podoba - naturalny blond a nie farba
, cud że on z tego wyszedł.
Wzięłabym to całe BMW, przełożyła przez kolano i strzaskała po tyłkach, za to całe chojrakowanie i niedocenianie Kubka.