![]() |
#1651 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Byłyście na 10
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też mam coś w rodzaju nerwicy,wszystko dzięki mojemu tacie,także wiem co przechodzisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ja dzisiaj cały dzień leniuchuję.Święta,święta u mnie bardzo rodzinna i świąteczna atmosfera od rana,oczywiście tata ją buduje,więc wiadomo o co chodzi ![]() ![]() ![]() Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY! To tak ode mnie,żeby dla Was święta miały smaczek ![]() BTW.To mój 6000 post,oczywiście MUSIAŁAM napisać go tutaj,bo jakżeby inaczej,taki mały prezencik od wizażu na wielkanoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak Boga kocham nie wiem gdzie sa te zdjecia
![]() ![]() LoLcIa123: A ciasteczka to nie rarytaski ? ![]() 6000-piekna liczba ![]() ![]() ![]() tamonita: Smacznej sałatki w takim razie zycze ![]() ![]() ![]() Dominiczko: Ales Ty piękna... ![]() ![]() Alez ja sie zle czuje w tej chwili... bierze mnie na wymioty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Od wczoraj nie mogłam sie dobić. A dzisiaj ledwo weszłam na wizaż. Normalnie grrrrrrrrr
![]() Pozatym mam mega kaszel a nie wiem od czego, nie boli mnie gardło a duszę się przeokropnie ![]() Ja też chcę was mieć na NK ![]() Baby dziękuję za namiary ![]()
#1654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, albo jestem zacofana albo... która z Dziewczyn to Dominika ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Powiedz mi co Cię skłoniło albo kto Ci pomógl podjąć tą dezycję w związku z pójściem do psychologa? Ja się czaje od jakieś 2 miesięcy, ale nie wiem jak za to się zabrąć - iść do lekarz rodzinnego i poprosić o skierowanie czy iść bezpośrednio do przychodni pedagog-psychologicznej?
Cytat:
![]() ![]() Wlaśnie zjadłam kawałek sernika ![]()
![]() |
#1657 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no raczej, że nie wywalimy! Pisz nam wiecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A namiary na n-k podesłałam ![]() Echhhh z jajami dzis byłam oczywiście ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym byliśmy u rodzinki - było miło, dobry wstęp do świąt ![]() A jeszcze poza tym to koleżanka z dzieciństwa (etap przedszkolny) uświadomiła mi dziś pewną rzecz, o ktorej całkiem zapomniałam, a która jest bardzo ważna z pktu widzenia rozwoju problemów z samooceną i ed u mnie... Cieszę się, że mi to uświadomiła - wiele spraw, o których zapominamy może tak naprawdę mieć wielki wpływ na nasze życie... ![]() To tyle ode mnie. Póki co bo jeszcze pewnie wpadnę, spokojny wieczorek dziś ![]() Buzi ![]()
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Tamonitko - Pewnie,wysyłam czekoladę wirtualnie
![]() ![]() ![]() U mnie już praktycznie wszystko zrobione,posprzątane,TŻ dałam czekoladę no i jest super,choć nie przepadam zbytnio za Wielkanocą ![]() Malinko - Zaraz wyślę namiary na naszą klasę ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Figura jak marzenie,..ehh temat rzeka u mnie, ED napady ![]() a włosy to mam tak spalone prostownicą i farbami od białego poprzez blond do brązu, masakra, wczoraj byłam troche podciąc zeby je troche zregenerować, a ta malutka istotka na tych fotkach u mnie to córka brata, dzisiaj latała za mna z pistoletem na wode cały czas ![]() A wiesz, co do TZ ta to sie zastanawiam czemu on ze mna jest skoro wokol tyle ladnych dziewczyn a ja to takie nic..
![]() |
#1660 |
Zadomowienie
|
I już po.
Było nieziemsko ![]() Świetna scenografia,cały koncept widowiska,grali nawet na przysłowiowych śmieciach ![]() No i jeden 'aktor' ![]() ![]() Cudeńko po prostu *________________________ _* Żałuję,że nie poczekałam dłużej przed teatrem,po show. wyszli i robili sobie foty z publiką. ![]() Poza tym ![]() Wesołych Świąt Wielkanocnych ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem, wiem, że masz problem z samoakceptacją, ale i tak należą Ci się przedświąteczne bacikorózgi, noooo: ![]() kochana: TŻ jest z Tobą bo to Ciebie kocha, bo to Ty dla niego jesteś najpiękniejsza i najwspanialsza w każdym aspekcie i koniec kropka nie ma się czemu dziwić ![]() A od siebie dodam, że moim zdaniem też masz wspaniałą sylwetkę - idealną, bo nie wychudzoną, a szczupłą i seksowną ![]()
![]() |
#1662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mnie skłoniło do pójscia do psychologa...wieczna depresja, ED, wieczny płacz lezenia w lozku niechec do ludzi do wychodzenia z domu, siostra na forum glodne pl znalazła pania psycholog podobno jedna z najlepszych w krakowie( droga jest strasznie tak nawiasem) Te wizyty sa dziwne, bo myslaląm ze bedziemy rozmawiac o jedzeniu napadach czy glodzeniu sie, a tu zonk, kobieta pyta o dziecinstwo, o ojca np, powiedziala ze jestem ksiazkowym przykladem nerwicy, np totalna amnezja dziecinstwa. Wytłumaczyła mi to tak ze moje napady gniwu zlosci, placzu sa skumulowanymi uczuciami z dziecinstwa ktorych nigdy nie ujawnialam w dziecinstwie,,,choroba zranionych uczuc, ktora ujawnia sie wtedy kiedy wszytsko wydaje sie byc ok, a ty wstajesz rano i zaczynasz plakac i trzasc sie ![]() Tak wiec siostra znalazła na glodne pl ta psycholog i teraz do niej chodze. Narazie nie wiem czy mi pomaga bylam tam 3razy narazie. Nie bralam zadnego skierowania ani nic. Nie zwlekaj z tym prosze Cie, pózniej moze byc jeszcze gorzej, wiem, bo u mnie nie jest i nie bylo najlepiej. Ja wrocilam wlasnie bo byłam z TZ i paroma znajomymi, bylismy w parku, jak za dawnych dobrych czasów ![]() a teraz mykam spac Dziewczynki ![]()
![]() |
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do seksownej sylwetki i szczuplej to mam duzo watpliwosci ale z Wami nie da sie kłocic widzę ![]() W poniedziałek lany poniedziałek...u mnie "we wsi" ![]() Lolcia, a czemu to słodyczy nie mozesz jeść, hmm? dobra wyłączam juz tego neta ![]() dobranoc ![]() Tamonita, ja jestem Dominika ![]() Niczka, DoNiczka,DoniMiczka ![]()
![]() |
#1664 |
Zadomowienie
|
heh dziewczynki oczyska mi się kleją troszkę już zatem pora na życzenia:
Smacznych jaj i serników (chyba, że ktoś woli żurek ![]() Cudownych godzin z rodzinką (takich - wiecie - bez chmurek ![]() Beztroskich chwil przy stołach (Apetyt za przewodnika! ![]() Dużo relaksu, dużo spokoju (ale na Wizaż też czasem klikać! ![]() Jedzcie z apetytem, bez oporów i wyrzutów, uściskajcie wszystkich, których chcecie uściskać i nabierzcie duuuuuużo pozytywnej energii ![]() ![]() Wszystkiego Naj Słonka i Śpijcie słodko ![]()
#1665 |
Zakorzenienie
|
Orzeszek - ja bym raczej do Pani psycholog poszła w sprawach DDA i nie radzenia sobie z samą sobą (czasami) : napady gniewu, złość o byle co, naprawde, potrafi mnie zdenerwować to, że ktoś się do mnie odezwał ;/
#1666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załoze sie ze masz nerwice spowodowana własnie ojcem alkoholikiem, napady złosci gniewu... z tym ze u mnie to sie przekształciło w ed, ![]()
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku nie mogę jeść,bo moja cera wariuje
![]() A moja nerwica też ma podłoże DDA ![]() Aga,Twój Tż-et też ma na imię Przemek? ![]() ![]() A tak właściwie to ja się z swoim właśnie pokłóciłam.Miał dzisiaj przyjechać,ale pojechał na mecz z kumplami.Wrócił teraz wszedł na 5!minut na gg i powiedział,że idzie spać,bo go głowa boli.0 uwagi;\ napisałam mu,że nie ma mowy,teraz ma siedzieć,a On,że napisze mi esa[co mi po esie jak w trakcie pisania 2 już zaśnie ![]() Wczoraj poszedł do baru z kumplami,wrócił o 24 wszedł na gadu i powiedział,że musi sobie legnąć na chwilę,oczywiście nie muszę dodawać,że wstał rano o 12.
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-03-22 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Życzy Wam kochane taMONIta ![]() A Tymczasem idę ziuziu. Zajrzę jutro przed/ po śniadanku ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie wizazanki w ten słoneczny Wielkanocny poranek
![]() Własnie zjadłam śniadanko z cała rodzinka ![]() ![]() ![]() LoLcIa123: E jakbys zjadła kawaleczek ciasta nic by ci sie nie stało ![]() ![]() ![]() orzeszek01: Nie jestem żadnym klamczuszkiem ![]() ![]() schism_: Fajnie ze sie dobrze bawiłas ![]() ![]() madame_apple: To nizele przygody z tymi jajkami ![]() ![]() ![]() Apiska: No to moze faktycznie zobacz w kalendarzyk zamiast sie stresowac. ![]() malinka_86: Przeszło Ci juz kochana? Nie daj sie chorobsku na świeta ![]() ![]() A mi juz chorobsko przeszlo ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Tż-eta oczywiście,że może wyjść z kumpami,baa nawet powinien!. Ale to nie upoważnia go do tak bezczelnego zachowania.
![]() |
#1671 |
Raczkowanie
|
chyba to nie jest odpowiednie forum żeby sie wyzalic, i nie mowic o jedzeniu.
ale to juz drugie świeta na diecie. Tzn zjadłam tylko tradycyjne śn iadanie: plastereczek malutki szynki, 3 jajka ( beż żółtek), kawałek czekolady,pomarancza kawałek i kawałek kiełbaski białej i kawałek chlebka. Reasumujac kawałeczek wszystkiego co w koszyczku. nie chcialam urazic tradycji wielkanocnej. ale chce juz schudnac raz a dobrze. Wiem że zjadajac kawałek ciasta, zjem ich 10. bede miala ogromne wyrzuty sumienia, żoladek mnie bedzie bolał(mam strasznie skurczony) no i nie schudne. tak apropo wydaje sie byc dziwna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Zajączki
![]() Wpadłam się tylko przywitać, bo zaraz lece na śniadanie... ![]() Wpadnę późninej, udnaych Świąt i ogólnie miłego dnia ![]()
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
tamonita: smacznego śniadanka
![]() ciasteczko 19 : staraj sie przez swieta nie myslec o kaloriach . Jedz wszystko i zachowaj umiar ![]() ![]() LoLcIa123: Masz racje. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie nie samo wyjscie było głupie ale BEzczelne zachowanie odegraj mu sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochana
![]() ![]() Zaraz jade do babci na obiad i wiecie co ? Postaram się żeby było normalnie i ok, czyli... same wiecie o co chodzi ![]() ![]() Jeszcze raz udnaych Świąt i wpadnę jak wrócę ![]()
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() wczoraj się tak zarodzinkowałam że już nie zwlekłam się do kompa wieczorem ![]() ![]() Nerfuś - cieszę się Twoim szczęściem ![]() schism - no to super ze wieczór w teatrze udany ![]() ![]() Baby - szukaj tych zdjęć, szukaj ![]() ![]() Jabłuszko - to miałaś bardzo oryginalne pisanki ![]() ![]() Malinko - zdrowiej nam ![]() Orzeszku - oj lanie się należy, wiesz o tym już, bo dostałaś od Jabłuszka ![]() ![]() ![]() Karolinko - mam nadzieję że TŻ zrozumie jak Cię potraktował i się dogadacie.. niestety do faceta to czasem trzeba jak do wołu ![]() ![]() Moniczko - ![]() ![]() BTW ja jem, z braku laku głównie ciasta, które upiekłam sama więc są pyszne (cóż za skromność ![]() ![]() ![]() miłego świątecznego lenistwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt dziewczynki
![]() ja swoje niestety spędzę nad książkami.. http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_51.swf |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W załączniku pokazuje Wam mój prezencik, który przyniósł mi Zajączek ![]() ![]() A teraz sprawa z NK, kto jest kto :
![]() |
#1679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() śliczny zegarek ![]() ![]() ![]() chyba idę poczytać bo na Wizażu coś mały ruch dziś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane w świąteczny dzień
![]() Ja właśnie wróciłam od babci i zjadłam coś w formie obiadu ![]() Peełna jestem ![]() LoLciu - Si,mój TŻ to Przemek ![]() ![]() Apisko - Ja to jestem pod numerkiem 8 ![]() ![]() Miłej reszty dnia,ja muszę trochę odpocząć,bo się najadłam ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.