Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-22, 18:14   #1651
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Byłyście już z jajeczkami w Kościółku
Byłyście na 10 i nawet w spowiedzi

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

a później będę produkować mega wielką ilość sałatki jarzynowej (w końcu muszę coś jeść przez święta jak nie jem mięsa )
Dawaj ja nie mam takich rarytasów pełno ciasta kupnego,ciasteczek,a żadnych sałatek ale za to moja ukochana szynka będzie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki
Nie myślcie sobie ze Was zaniedbuje, nie pisze czesto ale codziennie Was podczytuje, przywiazałam sie do Wizazu

Co u mnie..hmm..
chodze do psychologa w krakowie, nie jest mi łatwo ale chodze, czasami niechętnie ale chodze.Wizyty sa strasznie drogie, ale mama powiedziała ze jak juz aczełam to trzeba to skonczyc.
Mam nerwice, teraz juz przynajmniej wiem skad u mnie wybuchy gniewu złosci, a za chwile płacz i depresja, wiem skad u mnie ed, skad niechec do zycia.
Orzeszku tulę Cię ze wszystkich sił.
Ja też mam coś w rodzaju nerwicy,wszystko dzięki mojemu tacie,także wiem co przechodzisz

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Ja właśnie wróciłam ze święcenia jajeczek kupiłam dla TŻ-ta wielką mleczną czekoladę na zajączka i dam mu dzisiaj
Kurdee..a ja nic Tż-etowi nie kupiłam,na śmierć zapomniałam widzimy się dopiero w poniedziałek,więc użyczę mu coś z swojego koszyka prawdopodobnie
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Mleduję, ze żyje i siuram ze szczęścia ^^

No ja dzisiaj cały dzień leniuchuję.Święta,święta u mnie bardzo rodzinna i świąteczna atmosfera od rana,oczywiście tata ją buduje,więc wiadomo o co chodzi zdążył już wywalić kwiatki bo mu niby przeszkadzały stojąc na samym krańcu stołu ale obiecałam sobie nie przejmować się,chciałabym chociaż jedne święta przeżyć spokojnie i naprawdę szczęśliwie,więc na przekór mojemu ojcu będę udawała mega zadowoloną.

Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY!

To tak ode mnie,żeby dla Was święta miały smaczek

BTW.To mój 6000 post,oczywiście MUSIAŁAM napisać go tutaj,bo jakżeby inaczej,taki mały prezencik od wizażu na wielkanoc także za mój staż wizażanki mam nadzieję,że mnie stąd szybko nie wywalicie

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 18:38   #1652
Baby14
Zakorzenienie

Dziewczyny jak Boga kocham nie wiem gdzie sa te zdjecia Ale na pewno mnie zobaczycie

LoLcIa123: A ciasteczka to nie rarytaski ? A jaka szynka jest taka pyszna?
6000-piekna liczba . Oczywiscie ze Cie nie wywalimy Mam nadzieje ze ,,dopiszesz" nam tu nastepne 6000

tamonita: Smacznej sałatki w takim razie zycze Ja tez zrobilam 3 rodzaje ale na bazie majonezu A spotkanie z ETŻ chyba nie musialo byc najfajniejsze... no ale trzeba liczyc sie z tym ze jeszcze nie raz go zobaczysz

Dominiczko: Ales Ty piękna... Cudowna ! Wlosy i figura jak marzenie a Tzeta tylko pozazdroscic

Alez ja sie zle czuje w tej chwili... bierze mnie na wymioty Mam nadzieje ze nie rozchoruje sie na swieta
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 19:18   #1653
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cześć. Od wczoraj nie mogłam sie dobić. A dzisiaj ledwo weszłam na wizaż. Normalnie grrrrrrrrr

Pozatym mam mega kaszel a nie wiem od czego, nie boli mnie gardło a duszę się przeokropnie

Ja też chcę was mieć na NK

Baby dziękuję za namiary

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 19:32   #1654
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
tamonita: Smacznej sałatki w takim razie zycze Ja tez zrobilam 3 rodzaje ale na bazie majonezu A spotkanie z ETŻ chyba nie musialo byc najfajniejsze... no ale trzeba liczyc sie z tym ze jeszcze nie raz go zobaczysz

Alez ja sie zle czuje w tej chwili... bierze mnie na wymioty Mam nadzieje ze nie rozchoruje sie na swieta
Napewno będą smaczne Mam nadzieję, że się nie rozchorujesz na świeta...

Dziewczyny, albo jestem zacofana albo... która z Dziewczyn to Dominika ?
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 19:49   #1655
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
LoLcIa123: A ciasteczka to nie rarytaski ? A jaka szynka jest taka pyszna?
A nie mogę jeść słodyczy a szynka no Wielkanocna
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dziewczyny, albo jestem zacofana albo... która z Dziewczyn to Dominika ?
Dominika to ŁOrzeszek

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-22, 20:33   #1656
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:

Co u mnie..hmm..
chodze do psychologa w krakowie[...]
Powiedz mi co Cię skłoniło albo kto Ci pomógl podjąć tą dezycję w związku z pójściem do psychologa? Ja się czaje od jakieś 2 miesięcy, ale nie wiem jak za to się zabrąć - iść do lekarz rodzinnego i poprosić o skierowanie czy iść bezpośrednio do przychodni pedagog-psychologicznej?

Cytat:

Apiska: a moze to woda Ci sie w organizmie zatrzymała? Nie jestes przed okresem czasem?
Własnie nie wiem co jest, nie wiem kiedy powinnam dosta,ć okres Muszę w kalendarz spojdzieć, ale za daleko leży, bo aż w torebce w szafie

Wlaśnie zjadłam kawałek sernika
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 20:35   #1657
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
ale obiecałam sobie nie przejmować się,chciałabym chociaż jedne święta przeżyć spokojnie i naprawdę szczęśliwie,więc na przekór mojemu ojcu będę udawała mega zadowoloną.
twarda sztuka z Ciebie, trzymaj się ;*
Cytat:
Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY!

To tak ode mnie,żeby dla Was święta miały smaczek
Merci
Cytat:
BTW.To mój 6000 post,oczywiście MUSIAŁAM napisać go tutaj,bo jakżeby inaczej,taki mały prezencik od wizażu na wielkanoc także za mój staż wizażanki mam nadzieję,że mnie stąd szybko nie wywalicie
za Twój staż!
no raczej, że nie wywalimy! Pisz nam wiecznie
Cytat:
też mam taka nadzieję...jeszcze przeziębienie w święta to można jakos przeżyć, ale sensacje żołądkowe to masakra...
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Pozatym mam mega kaszel a nie wiem od czego, nie boli mnie gardło a duszę się przeokropnie

Ja też chcę was mieć na NK
Tobie też życzę zdrówka Moja Droga ;*

A namiary na n-k podesłałam

Echhhh z jajami dzis byłam oczywiście Beka bo mój tata gotując jajko na święconke zamiast dodać octu po ugotowaniu (żeby barwnik-łupina z cebuli-lepiej się trzymał) dodał go W TRAKCIE - w efekcie jajko ugotowało się...na miękko,łącznie ze skorupą która była totalnie rozmiękczona Wiadomo, że takiego jaja nie niosłam bo i podzielić się nim byśmy nie mogli Więc na szybko wzięłam pisankę, a pod nią włożyłam surowe ^^ Jutro się ugotuje i takowym się podzielimy

Poza tym byliśmy u rodzinki - było miło, dobry wstęp do świąt

A jeszcze poza tym to koleżanka z dzieciństwa (etap przedszkolny) uświadomiła mi dziś pewną rzecz, o ktorej całkiem zapomniałam, a która jest bardzo ważna z pktu widzenia rozwoju problemów z samooceną i ed u mnie... Cieszę się, że mi to uświadomiła - wiele spraw, o których zapominamy może tak naprawdę mieć wielki wpływ na nasze życie...

To tyle ode mnie. Póki co bo jeszcze pewnie wpadnę, spokojny wieczorek dziś

Buzi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-22, 20:42   #1658
agness51
Zakorzenienie

Tamonitko - Pewnie,wysyłam czekoladę wirtualnie łappp !!

U mnie już praktycznie wszystko zrobione,posprzątane,TŻ dałam czekoladę no i jest super,choć nie przepadam zbytnio za Wielkanocą

Malinko - Zaraz wyślę namiary na naszą klasę

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 21:27   #1659
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:

Dominiczko: Ales Ty piękna... Cudowna ! Wlosy i figura jak marzenie a Tzeta tylko pozazdroscic
Kłamczuszek
Figura jak marzenie,..ehh temat rzeka u mnie, ED napady
a włosy to mam tak spalone prostownicą i farbami od białego poprzez blond do brązu, masakra, wczoraj byłam troche podciąc zeby je troche zregenerować,
a ta malutka istotka na tych fotkach u mnie to córka brata, dzisiaj latała za mna z pistoletem na wode cały czas
A wiesz, co do TZ ta to sie zastanawiam czemu on ze mna jest skoro wokol tyle ladnych dziewczyn a ja to takie nic..
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 21:32   #1660
schism_
Zadomowienie

I już po.
Było nieziemsko
Świetna scenografia,cały koncept widowiska,grali nawet na przysłowiowych śmieciach Śmiechu było nie lada,zaś od klaskania rozbolały mnie dłonie.
No i jeden 'aktor' <3
Cudeńko po prostu *________________________ _* Żałuję,że nie poczekałam dłużej przed teatrem,po show. wyszli i robili sobie foty z publiką.

Poza tym

Wesołych Świąt Wielkanocnych

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 21:33   #1661
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
a ta malutka istotka na tych fotkach u mnie to córka brata, dzisiaj latała za mna z pistoletem na wode cały czas
słodkości
Cytat:
A wiesz, co do TZ ta to sie zastanawiam czemu on ze mna jest skoro wokol tyle ladnych dziewczyn a ja to takie nic..
grrrrrrrrr....
wiem, wiem, że masz problem z samoakceptacją, ale i tak należą Ci się przedświąteczne bacikorózgi, noooo:

kochana: TŻ jest z Tobą bo to Ciebie kocha, bo to Ty dla niego jesteś najpiękniejsza i najwspanialsza w każdym aspekcie i koniec kropka nie ma się czemu dziwić

A od siebie dodam, że moim zdaniem też masz wspaniałą sylwetkę - idealną, bo nie wychudzoną, a szczupłą i seksowną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-22, 21:34   #1662
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Powiedz mi co Cię skłoniło albo kto Ci pomógl podjąć tą dezycję w związku z pójściem do psychologa? Ja się czaje od jakieś 2 miesięcy, ale nie wiem jak za to się zabrąć - iść do lekarz rodzinnego i poprosić o skierowanie czy iść bezpośrednio do przychodni pedagog-psychologicznej?

Co mnie skłoniło do pójscia do psychologa...wieczna depresja, ED, wieczny płacz lezenia w lozku niechec do ludzi do wychodzenia z domu, siostra na forum glodne pl znalazła pania psycholog podobno jedna z najlepszych w krakowie( droga jest strasznie tak nawiasem)
Te wizyty sa dziwne, bo myslaląm ze bedziemy rozmawiac o jedzeniu napadach czy glodzeniu sie, a tu zonk, kobieta pyta o dziecinstwo, o ojca np,
powiedziala ze jestem ksiazkowym przykladem nerwicy, np totalna amnezja dziecinstwa.
Wytłumaczyła mi to tak ze moje napady gniwu zlosci, placzu sa skumulowanymi uczuciami z dziecinstwa ktorych nigdy nie ujawnialam w dziecinstwie,,,choroba zranionych uczuc, ktora ujawnia sie wtedy kiedy wszytsko wydaje sie byc ok, a ty wstajesz rano i zaczynasz plakac i trzasc sie
Tak wiec siostra znalazła na glodne pl ta psycholog i teraz do niej chodze. Narazie nie wiem czy mi pomaga bylam tam 3razy narazie.
Nie bralam zadnego skierowania ani nic.

Nie zwlekaj z tym prosze Cie, pózniej moze byc jeszcze gorzej, wiem, bo u mnie nie jest i nie bylo najlepiej.

Ja wrocilam wlasnie bo byłam z TZ i paroma znajomymi, bylismy w parku, jak za dawnych dobrych czasów
a teraz mykam spac Dziewczynki

Stary 2008-03-22, 21:38   #1663
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
słodkości

grrrrrrrrr....
wiem, wiem, że masz problem z samoakceptacją, ale i tak należą Ci się przedświąteczne bacikorózgi, noooo:

kochana: TŻ jest z Tobą bo to Ciebie kocha, bo to Ty dla niego jesteś najpiękniejsza i najwspanialsza w każdym aspekcie i koniec kropka nie ma się czemu dziwić

A od siebie dodam, że moim zdaniem też masz wspaniałą sylwetkę - idealną, bo nie wychudzoną, a szczupłą i seksowną
Nie da sie Was przegadac
Co do seksownej sylwetki i szczuplej to mam duzo watpliwosci ale z Wami nie da sie kłocic widzę

W poniedziałek lany poniedziałek...u mnie "we wsi" jest impreza, Tz chce zebysmy poszli, ale ja czuje sie...hmm..,grubo zeby sie pokazywac wiekszej ilosci ludzi..to sa moje odczucia i nic na to nie poradze..
Lolcia, a czemu to słodyczy nie mozesz jeść, hmm?
dobra wyłączam juz tego neta
dobranoc

Tamonita, ja jestem Dominika
Niczka, DoNiczka,DoniMiczka

Stary 2008-03-22, 22:04   #1664
madame_apple
Zadomowienie

heh dziewczynki oczyska mi się kleją troszkę już zatem pora na życzenia:

Smacznych jaj i serników
(chyba, że ktoś woli żurek)
Cudownych godzin z rodzinką
(takich - wiecie - bez chmurek)
Beztroskich chwil przy stołach
(Apetyt za przewodnika!)
Dużo relaksu, dużo spokoju
(ale na Wizaż też czasem klikać!)

Jedzcie z apetytem, bez oporów i wyrzutów, uściskajcie wszystkich, których chcecie uściskać i nabierzcie duuuuuużo pozytywnej energii Skoro nie ma wiosny na zewnątrz to ta wewnętrzna musi być podwójna

Wszystkiego Naj Słonka i Śpijcie słodko

Stary 2008-03-22, 22:05   #1665
Apiska
Zakorzenienie

Orzeszek - ja bym raczej do Pani psycholog poszła w sprawach DDA i nie radzenia sobie z samą sobą (czasami) : napady gniewu, złość o byle co, naprawde, potrafi mnie zdenerwować to, że ktoś się do mnie odezwał ;/
Ślub

41/40
Stary 2008-03-22, 22:07   #1666
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Orzeszek - ja bym raczej do Pani psycholog poszła w sprawach DDA i nie radzenia sobie z samą sobą (czasami) : napady gniewu, złość o byle co, naprawde, potrafi mnie zdenerwować to, że ktoś się do mnie odezwał ;/
Witam w klubie DDA
Załoze sie ze masz nerwice spowodowana własnie ojcem alkoholikiem, napady złosci gniewu...
z tym ze u mnie to sie przekształciło w ed,

Stary 2008-03-22, 22:12   #1667
LoLcIa123
Zakorzenienie

Orzeszku nie mogę jeść,bo moja cera wariuje
A moja nerwica też ma podłoże DDA

Aga,Twój Tż-et też ma na imię Przemek?

A tak właściwie to ja się z swoim właśnie pokłóciłam.Miał dzisiaj przyjechać,ale pojechał na mecz z kumplami.Wrócił teraz wszedł na 5!minut na gg i powiedział,że idzie spać,bo go głowa boli.0 uwagi;\ napisałam mu,że nie ma mowy,teraz ma siedzieć,a On,że napisze mi esa[co mi po esie jak w trakcie pisania 2 już zaśnie] tak właśnie mu napisałam..to On mi na to,że przynajmniej się wyśpi.Skandal;/! przegiął pałkę.
Wczoraj poszedł do baru z kumplami,wrócił o 24 wszedł na gadu i powiedział,że musi sobie legnąć na chwilę,oczywiście nie muszę dodawać,że wstał rano o 12.

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2008-03-22 o 22:45
Stary 2008-03-22, 22:32   #1668
tamonita
Zakorzenienie

Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca.
Szczerbatego barana,
co beczy od rana.
Radości bez liku,
pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania.

Życzy Wam kochane taMONIta

A Tymczasem idę ziuziu.
Zajrzę jutro przed/ po śniadanku
Dobranoc

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-23, 07:44   #1669
Baby14
Zakorzenienie

Witam wszystkie wizazanki w ten słoneczny Wielkanocny poranek

Własnie zjadłam śniadanko z cała rodzinka Wczoraj dowiedziałam sie ze moja rodzina w te swieta idzie do dziadkow To juz chyba koniec swiata Ale fajnie. Moze sie wkoncu pogodza no i swiat nie spedzimy sami.

LoLcIa123: E jakbys zjadła kawaleczek ciasta nic by ci sie nie stało Och cos ten Twoj Tzet marudny Mam nadzieje ze mu przejdzie. Wiem ze nie moze Cie tak zaniedbywac ,ale z kumplami tez musi gdzies wychodzic

orzeszek01: Nie jestem żadnym klamczuszkiem Wiesz ile bym dała eby miec taka figure jak Ty? Dałabym sie pokroic ! Jak mam byc szczera to masz najładniejsza figure z wizazanek. ( bez obrazy dla innych bo np. Tamo tez ma ładna). I prosze Cie nie marudz. A w poniedziałek masz isc na ta zabawe i koniec kropka. We wtorek napiszesz nam jak super było ,prawda?

schism_: Fajnie ze sie dobrze bawiłas Szkoda tylko ze aktora nie wyhaczylas

madame_apple: To nizele przygody z tymi jajkami Ja nigdy nie zabarwiałam bo nie miałam pojecia jak Ostatcznie skonczylo sie na tym ze wymalowałam 1 pisanke pisakami

Apiska: No to moze faktycznie zobacz w kalendarzyk zamiast sie stresowac.

malinka_86: Przeszło Ci juz kochana? Nie daj sie chorobsku na świeta A i ciesze Cie ze mam Cie na NK

A mi juz chorobsko przeszlo

Miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-23, 07:48   #1670
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

LoLcIa123: E jakbys zjadła kawaleczek ciasta nic by ci sie nie stało Och cos ten Twoj Tzet marudny Mam nadzieje ze mu przejdzie. Wiem ze nie moze Cie tak zaniedbywac ,ale z kumplami tez musi gdzies wychodzic
Wole jednak nie próbować jeżeli mam wybierać pomiędzy ciastem a tym żeby wyglądać,to wolę wyglądać
A co do Tż-eta oczywiście,że może wyjść z kumpami,baa nawet powinien!.
Ale to nie upoważnia go do tak bezczelnego zachowania.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-23, 08:35   #1671
ciasteczko 19
Raczkowanie

chyba to nie jest odpowiednie forum żeby sie wyzalic, i nie mowic o jedzeniu.
ale to juz drugie świeta na diecie. Tzn zjadłam tylko tradycyjne śn iadanie: plastereczek malutki szynki, 3 jajka ( beż żółtek), kawałek czekolady,pomarancza kawałek i kawałek kiełbaski białej i kawałek chlebka. Reasumujac kawałeczek wszystkiego co w koszyczku.
nie chcialam urazic tradycji wielkanocnej. ale chce juz schudnac raz a dobrze. Wiem że zjadajac kawałek ciasta, zjem ich 10. bede miala ogromne wyrzuty sumienia, żoladek mnie bedzie bolał(mam strasznie skurczony) no i nie schudne.

tak apropo wydaje sie byc dziwna.
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-23, 08:43   #1672
tamonita
Zakorzenienie

Dzień Dobry Zajączki

Wpadłam się tylko przywitać, bo zaraz lece na śniadanie...
Wpadnę późninej, udnaych Świąt i ogólnie miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-23, 09:07   #1673
Baby14
Zakorzenienie

tamonita: smacznego śniadanka

ciasteczko 19 : staraj sie przez swieta nie myslec o kaloriach . Jedz wszystko i zachowaj umiar A jezeli masz jakie problemy z jedzeniem to wejdz na "Krzywe Zwierciadło" . Tam dziewczyny sobie pomagaja.

LoLcIa123: Masz racje. Postapil troche glupio Ale mam nadzieje ze znajdzie jakies sensowne wytlumaczenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-23, 09:18   #1674
ciasteczko 19
Raczkowanie

Cytat:
Wole jednak nie próbować jeżeli mam wybierać pomiędzy ciastem a tym żeby wyglądać,to wolę wyglądać
A co do Tż-eta oczywiście,że może wyjść z kumpami,baa nawet powinien!.
Ale to nie upoważnia go do tak bezczelnego zachowania.
gdyby mi facet takie cos zrobił byłby to sygnał że mnie olewa.
wlasnie nie samo wyjscie było głupie ale BEzczelne zachowanie
odegraj mu sie
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-23, 09:56   #1675
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
tamonita: smacznego śniadanka
Dziękuje Kochana Już jestem po

Zaraz jade do babci na obiad i wiecie co ?
Postaram się żeby było normalnie i ok, czyli... same wiecie o co chodzi 3majcie za mnie kciuki

Jeszcze raz udnaych Świąt i wpadnę jak wrócę

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-23, 11:10   #1676
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć Kochane

wczoraj się tak zarodzinkowałam że już nie zwlekłam się do kompa wieczorem dziś ciąg dalszy bo kuzynki mają przyjechać (wczoraj my u nich dziś one u nas) i musimy się nagadać znów na zapas

Nerfuś - cieszę się Twoim szczęściem
schism - no to super ze wieczór w teatrze udany miłego dnia z rodzinką bliższą i dalszą
Baby - szukaj tych zdjęć, szukaj jak można zdjęcia zgubić?
Jabłuszko - to miałaś bardzo oryginalne pisanki u mnie mama się zajmuje malowaniem jaj na szczęście i wie co robi
Malinko - zdrowiej nam
Orzeszku - oj lanie się należy, wiesz o tym już, bo dostałaś od Jabłuszka wiem że to u Ciebie jest spowodowane różnymi rzeczami, ale naprawdę powinnaś pogodzić się z faktem że jesteś śliczna i zgrabna i na imprezę iść, skoro TŻ chce żebyście się zabawili (i pewnie pochwalić się jaką ma piękną dziewczynę )
Karolinko - mam nadzieję że TŻ zrozumie jak Cię potraktował i się dogadacie.. niestety do faceta to czasem trzeba jak do wołu też miałam wczoraj przejścia bo mój ExTŻ do mnie napisał coś co mnie bardzo zabolało... później się oczywiście okazało że nie miał nic złego na myśli, ble, ble ble... ale i tak się wkurzyłam
Moniczko - trzymam mocno żeby było normalnie

BTW ja jem, z braku laku głównie ciasta, które upiekłam sama więc są pyszne (cóż za skromność ) i nie przejmuję się, czego i Wam życzę zwłaszcza tym które mają problemy z przełamaniem się

miłego świątecznego lenistwa

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-23, 11:11   #1677
Spaza
Zakorzenienie

Wesołych świąt dziewczynki
ja swoje niestety spędzę nad książkami..

http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_51.swf
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-23, 12:43   #1678
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w klubie DDA
Załoze sie ze masz nerwice spowodowana własnie ojcem alkoholikiem, napady złosci gniewu...
z tym ze u mnie to sie przekształciło w ed,
Eh witaj witaj w tym nieszczęsnym klubie....Dalej do niego należe, chociaż w domu jest o wieeeele lepiej. Ale to co było NIGDY nie zniknie, zawsze pozostanie to znamię. Pisałam jakiś czas temu w wątku DDA, ale teraz będę musiałą ponownie tam zajezec i poczytać, może coś dziewczyny piszą o wizycie u psychologa

W załączniku pokazuje Wam mój prezencik, który przyniósł mi Zajączek Szok. Na śląsku zwyczaj prezentów, a u nas nie ma tego i tak kiepsko wyszło, ale dzieciaczki dostały przynajmniej słódycze

A teraz sprawa z NK, kto jest kto :
  1. Karolina S - Katowice ( to Lolcia, tak?)
  2. Anna W. - Warszawa
  3. Emilia W. - Kraków
  4. Ewa W - K-ce/J-no
  5. Anna Z. - Katowice
  6. Jowita R. - Gdynia
  7. Anita K - Rumia
  8. Agnieszka O - Olsztyn
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ps104a1.jpg (43,7 KB, 3 załadowań)
Ślub

41/40
Stary 2008-03-23, 12:53   #1679
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Wesołych świąt dziewczynki
ja swoje niestety spędzę nad książkami..

http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_51.swf
oj współczuję nauki owocnej w takim razie i odpocznij sobie co jakiś czas

Cytat:

W załączniku pokazuje Wam mój prezencik, który przyniósł mi Zajączek Szok. Na śląsku zwyczaj prezentów, a u nas nie ma tego i tak kiepsko wyszło, ale dzieciaczki dostały przynajmniej słódycze

A teraz sprawa z NK, kto jest kto :
  1. Karolina S - Katowice ( to Lolcia, tak?)
  2. Anna W. - Warszawa
  3. Emilia W. - Kraków
  4. Ewa W - K-ce/J-no
  5. Anna Z. - Katowice
  6. Jowita R. - Gdynia
  7. Anita K - Rumia
  8. Agnieszka O - Olsztyn
Ewa B nie W to ja z resztą nick trochę mnie zdradza

śliczny zegarek u mnie też nie ma zwyczaju prezentów na zajączka, chociaż jestem ze Śląska a szkoda

chyba idę poczytać bo na Wizażu coś mały ruch dziś

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-23, 13:56   #1680
agness51
Zakorzenienie

Witam kochane w świąteczny dzień

Ja właśnie wróciłam od babci i zjadłam coś w formie obiadu
Peełna jestem

LoLciu - Si,mój TŻ to Przemek
Apisko - Ja to jestem pod numerkiem 8 czyli ostatnia

Miłej reszty dnia,ja muszę trochę odpocząć,bo się najadłam

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości