![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
a ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że jestem rożkiem lub kolumną, ale nie jestem pewna, pomożecie?
178cm, mały biust, wąskie biodra (węższa od ramion), ramiona atletyczne, wcięcie w talii nie wielkie, szczupłe nogi, ale nie za długie (tułów i ręce dłuższe- spodnie w porządku, rękawy i bluzki za krótkie), brzuch w miarę płaski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
zuza678 rzeczywiscie napisałas, przepraszam nie zauważyłam
![]() a tu szczegółowy opis (skopiowałam z poprzedniego posta) 1- górna część ciała przeważ nad dolną TAK ale nieznacznie 2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej C70 lub D65 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? nie są duże ale też nie małe, troche odstają, są takie w sam raz ![]() 7- ramiona szersze od bioder? TAK ale nieznacznie 8-płaski brzuch TAK 9- duże wcięcie w tali? TAK 10- krótka, długa talia? KRÓTKA 11- wzrost- powyżej 177cm NIE, mam 160 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół GÓRA 34/XS DÓŁ 34/XS(spodnie rozmiar 26) plus dodatkowe informacje, może w czymś pomogą ![]() biodra: 90 talia: 63 biust: 85 łydka: 34 udo: 52 wzrost: 160 cm waga: 50 kg tyłek nie jest płaski ani nie jest zbyt odstający ramiona mam troche szersze niz biodra, duże wcięcie w talii ( ale moze dlatego mi sie tak wydaje bo mam szersze ramiona ![]() nogi raczej normalnej długości bardzo prosze o ocenienie typu mojej sylwetki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Zadomowienie
|
uprzedzam, żem grubas
![]() ![]() edit: zmierzyłam raz jeszcze. 104 - 80 (o zgrozo) - 100 kolejny edit: cyżby jednak CEGłA?! ![]()
One moment on the lips, a lifetime on the hips! było 90. jest 75. będzie 68. Edytowane przez black&white Czas edycji: 2008-03-23 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
no to ja chyba 9-kregiel
![]()
![]() |
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
zaintrygowal mnie ten temat.. a ze sama nie potrafie okreslic bo jak juz pisalam nigdzie nie pasuje to prosze o rade
![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej NIE (70 B) 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? NIE pośladki nie są duze, takie w sam raz, nie są tez płaskie 7- ramiona szersze od bioder? TAK ale nieznacznie 8-płaski brzuch TAK 9- duże wcięcie w tali? TAK 10- krótka, długa talia? KRÓTKA 11- wzrost- powyżej 177cm NIE (163cm) 12- rozmiar ubrań, góra/dół GÓRA 34/XS ewentualnie S, DÓŁ 34/XS(spodnie rozmiar 26) plus dodatkowe informacje, może w czymś pomogą ![]() biodra: 88 talia: 63 biust: 82 ![]() łydka: 32 udo: 48 wzrost: 163 cm waga: 46 kg tyłek nie jest płaski ani nie jest zbyt odstający ramiona mam troche szersze niz biodra, dość duże wcięcie w talii miseczka 70B nogi raczej normalnej długości mam nadzieje, ze uda sie okreslic jaki mam typ figury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nikt mi nie pomoże? ![]()
![]() |
![]() |
#519 |
Konto usunięte
|
Ja jestem lizakiem. I z własnych obserwacji i z testu na stronie. Któraś jeszcze tutaj ? Chętna do wymiany zdan na temat ubioru dla lizaka ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kolumna na pewno nie - jesteś za niska. O co chodzi, że dół 37? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Rozeznanie
|
nie.. rozek raczej nie. Nie mam chłopiecych kształtow..
![]() sprobuje dodac zdjecie, chociaz nigdy jeszcze tego nie robilam :P (zdjecie robione troche od góry) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hm, może dlatego, że po diecie strasznie mi spadł i dlatego teraz mam obsesje, że jest mały (c) ![]() ![]() a pod biustem... 87cm. edit: zuza, chyba faktycznie wiolonczela ![]() dodatkowo hasło "czegokolwiek nie założę, zawsze czuję się wielka" totalnie do mnie pasuje...
![]() |
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
82 - 63 -88
![]() Ewenualnie moglabym sie doczepic do 88 i powiedziec ze kregiel, ale masz takie szczuple nogi ( a one pasuja do rozka) Wiesz moze to dlatego ze jestes cala tak bardzo szczupła. Więc powiem - kregiel, a Ty osadz czy masz kobiece bioderka, czy moze chodzi o talię - w porównaniu do calosci, nie jest chyba najwieksza - wtedy bedzie co innego. Kolumna byc nie mozesz ze wzgledu na wzrost. Dobra, po obejrzeniu zdjecia widze, ze talie masz ladna,a skoro piersi sa średnie to zostaje kregiel. Zweryfikuj to jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiolonczela to oki figura, kobieca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale kręgiel chyba nie, bo nie mam płaskiego brzuszka i szczupłych ramion. chociaż jak się ma nadwagę to nie ma jak mieć płaskiego brzuszka i ramion. a biust i biodra - proporcjonalne. no nic, na razie stawiam na wiolonczelę, ale wrócę tu jeszcze na pewno jak schudnę i wtedy zobaczymy co z tym moim typem figury ![]() dziękuję zuza za pomoc ![]()
![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
hmm co do tego kregla to mi nie pasują troche nogi.. bo tam jest napisane, ze nogi masywne.. chociaz moze to nie zawsze da sie wszystko dopasowac?
obmierzyłam sobie wlasnie co sie da ![]() biodra i ramiona dokładnie po 88cm (patrzac na fotke wydawało mi sie ze ramiona nieznacznie szersze od bioder) biust 82 pod biustem 70 nogi ok 10cm dłuzsze od reszty ciała wstawiam jeszcze zdjecie z przodu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wtedy to bedziesz na pewno klepsydra ![]() Cytat:
Naprawde trudno powiedzieć dokladnie. Piersi nieduze, talia ladna, kobiece bioderka, ladne nogi. Jestes miksem, he he. Zartuje, pewnie dopiero jak bys przytyla by sie okazalo tak naprawde, gdzie co i jak. Ja nadal bede obstawiać kregiel, bo rozkiem faktycznie nie jestes. Do Twoich piersi pasuje: gruszka, kregiel, dzwonek, rozek i kolumna. Kolumna odpada. Rożek też. Więc...... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Rozeznanie
|
nie no.. ja chyba tez sie bede przychylała do tego kręgla.. bo w sumie nic innego nie pasuje. Żaluje tylko, ze mam mały biust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
zuza, bardzo
![]() hmm, klepsydra? obawiam się, że biust mi spadnie do b, a klepsydry mają d-e... gubię się w tym wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Ups
![]() ![]()
![]() |
#534 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...landinghtml108 Wpisz to cale, bez przerw w wyszukiwarke. Odnosnik do przykladowych ciuszkow jest w prawym dolnym rogu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
Przy szczyplutkich dziewczynach zawsze trudno powiedziec czym sa - bo liczy sie tu tylko wyrzezbienie sylwetki a wymiary moga wypadac na rozne ksztalty figury. Moze najpierw napisz, jak uwazasz i jak sie czujesz - gdzie czujesz sie wieksza?
Bo szczuplutka jestes baaaardzo. Czy wg Ciebie masz bardziej chlopiecą sylwetke czy masz kobiece biodra, czy np. wolalabys węższą talie albo dluzsze nogi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
ja to waza jestem hmmmmmm
a czy jest jakis opis jak sie nosisz itd ??
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
zuza, dziękuje. jesteś aniołem
![]() tyle cierpliwości mieć i chęci pomocy... ![]() oglądnęłam te propozycje i chyba spróbuje kilka z nich. szkoda, że wszystkie takie poważne, bom jeszcze nastolatka, ale... mniej więcej wiem już na co mam stawiać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Ciekawe do jakiego typu figury ja bym się zaliczała?
1- górna część ciała przeważ nad dolną - TAK 2- dolna część ciała przeważ nad górna? - NIE 3- duży biust C i więcej - 60G/65F, jednak porównywalnie do wzrostu wydaje się duży 4- krępe uda - NIE 5- krępe łydki? - NIE 6- duże odstające pośladki? - NIE, mam dość małą pupę 7- ramiona szersze od bioder? - TAK 8-płaski brzuch - NIE, ale też nie zbyt odstający ![]() 9- duże wcięcie w tali? NIE 10- krótka, długa talia? - trudno powiedzieć, średnia lub krótka 11- wzrost- 157 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół - Raczej góra większa a dół mniejszy, ale nie jest to regułą. Biust- 89 cm Talia- 63 cm Biodra- 85 cm Wydaje mi się, że może być to waza, cegła (Świetny przedmiot wybrany jako obrazowy przykład figury ![]()
![]() |
#539 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Juz bardziej ta waza, choć biodra masz bardzo szczupłe i chyba bardziej pasuje kielich, może nawet lizak. Zweryfikuj to, ok? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
... choć nie Westwood
|
Eyna, może lizak?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.