|
|
#3481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My Style Diary po polsku IV
praline-sukienka ma 93% wiskozy i 3% elastanu . Czuć że to sztuczny materiał ale jest dobrej jakości i świetnie się nosi. A z twoich zestawów do gustu przypadły mi najbardziej 1 i 3-ślicznie wyglądasz
eire- dzięki ![]() ysabell- dzięki, spódnica z vero mody z przeceny za 15zł jeśli dobrze pamiętam, jest na podszewce, ślicznie wygląda w realu. oleczka, N4TI- bardzo ładnie wyglądacie |
|
|
|
#3482 | |
|
Rozeznanie
|
Amberella dziekuje
Cytat:
![]() bardzo podobja mi sie dwa pierwsze superskad sukienka??? |
|
|
|
|
#3483 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję! mam zamiar tak pójść z moim chłopakiem na randkę- tylko niech się cieplej zrobii nooo...
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sukienka jest z Warehouse(sh )Cytat:
![]() No odstają jak odstawły, może ich jutro nie zgubię na imprezie- dobrze zapnę...LOL Na długość też są okey! Jak sweterka nie będzie(odpukać!) to mogę Ci kupić. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak jak innym dziewczynom wydaje mi się, że sweterek w kokardki nie gra z sukienką - mi wyraźnie przeszkadza ta dziura w sukience, ona zmienia zupełnie styl tej kiecki na taki zadziorny, a sweterek jest grzeczny. kompletnie mi to nie współgra ![]() a sukieneczka w kółka jest śliczna
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
buttreflyyyy dziekuje
Praline w pierwszym tez gryzie mi sie ta sukienka z tymi czarnymi rajstopami. Moze jakby byly np. czerwone i na to czerwone bolerko? Zestaw z sukienka z Reserved bardzo ladny |
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to znaczy że masz własny niepowtarzalny styl i się go trzymasz
|
|
|
#3489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 1 zestaw, jak dla mnie bomba ![]() kolejny mój faworyt to oczywiście z sukienka z Reserved, co tu dużo mówisz, wyglądasz taaaaaaaak słodkooo ![]() skąd torebka? śliczna!!co do spodenek krótkich, lubię je jedynie w lecie, średnio przepadam za połączeniem ich z rajstopami a ten ostatni zestaw, jak zobaczyłam pierwszy raz to też mi coś nie grało, może dlatego że jest to wycięcie przez co sukienka wygląda na elegancką, a sweterek jest dość w sumie zwyczajny, chociaż.... no już sama nie wiem, zgłupiałam ![]()
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
moge skrytykowac? :P Od dawna zauwazylam czego mi brakuje w zestawach praline - kolorow brakuje zdecydowanie
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie zgadzam
![]() ![]() ![]() Ja uwielbiam takie zestawy z szarościami,czernią bez żywych dodatków ![]() Sama czasem takie tworzę Mam też jednak dużo dodatków w żywych kolorach i chętnie z nich korzystam ale jakoś wolę takie szaro-bure zestawy
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie czekałam na jakąś krytyke mojego pierwszego zestawu na msd, żeby ktoś mną jakos pokierował, a tu co NIC :P
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3495 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zestawik sympatyczny. Ale jeszcze sympatyczniejszy ten piękny uśmiech na twarzy, aż sie miło ogląda takie fotki. Cytat:
.Ja zakładam swoją jutro .
|
||
|
|
|
#3496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sukienka jak najbardziej pasuje! we wtorek wyruszam na poszukiwanie tego sweterka ![]() a to moj na swiateczny obiad :
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Bardzo elegancki zestaw. |
|
|
|
|
#3498 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
- praline mi tam w odróżnieniu do dziewczyn podoba się połączenie sukienki ze sweterkiem, choć sama w sobie sukienka jakaś taka... jak z młodszej siostry. Po prostu to wycięcie jakoś nie bardzo nad biustem. Tyle, że mnie bardziej nie widzi się połączenie tych lakierków, ich kolor to taki morski szary czyli wpadający w zieleń /przynajmniej tak wygląda,/, a sweterek jest w ciepłym szarym kolorze. Ja bardzo nie lubię takiej różnicy tonów w ubraniu. Aż takich
.Wydaje mi się, że nie potrafisz przyjmować krytyki . - oleczak śliczne rajstopy - bardzo pasują do stroju, ale zdjecie jest robione trochę z góry i wydaje mi się, że poszerza cię w ramionach ta sukienka, choć myślę, że to wina perspektywy, - butterfly śliczny ten zestaw z szarą bluzką koszulową i spódnicą czarną. Baaaaaardzo minimal ![]() - Super karo ślicznie w obu zestawach, może trochę ta spódnica błyszcząca nie bardzo. To Ty masz tą śliczną spódnicę w pepitkę? bo jeśli tak to weź jakiś zrób z nią zestaw.
|
#3500 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i te zestawy to są raczj na cieplejsze dni...teraz u mnie śnieg sypie A sukienka oczywiście jest z Reserved ![]() Cytat:
) No i nie mam czerwonego bolerka i rajtek...![]() Cytat:
A co do tych zestawów co wrzuciłam- mi się spodobały i dlatego je tu umieściłam, ale zdaję sobie doskonale sprawę z tego, że nie będą się wszystkim podobały. Przecież to naturalne Po to jest ten wątek, żeby dyskutować/doradzać a nie tylko chwalić ! Cytat:
ja to po 1 bym się w nich nie odważyła wyjść Ten zestaw był tylko teoretyczny ...:PKinia, torebka jest z lumpka . Czekam na coś od Ciebie!! Cytat:
Jakoś nie mogę się do zielonego przekonać...sama nie wiem czemu. Następnym razem się poprawię- mam już na oku chabrowe i fioletowe rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Super masz spódniczkę- zdradź proszę skąd ![]() Cytat:
a co to za kolor morski szary? morski to morski) pewnie to wina zdjęć robionych bez lampy![]() Sweterek też jest szary jak buty- nie odrózniają się jakoś kolorystycznie...(chyba, że na zdjęciach- no i każda z nas ma inny monitor )Aa no i może się nie znam, ale czy szary jest ciepłym kolorem?wydawało mi się, że jest chłodny.Przepraszam, że tak wypytuje, ale jak chyba nie ograniam tych wszystkich barw i tonacji, które opisałaś. A co do krytytki- dklaczego tak uważasz? chyba jak każdy lubię forsować swoje zdanie. Opinie dziewczyn skrupulatnie czytam i biorę do siebie |
|||||||||
|
|
|
#3501 |
|
Zadomowienie
|
bo chyba, żadna z dziewczyn się aż tak nie przeforsowuje swojego zdania, ale tak ja napisałam MI się wydaje, a to nie znaczy, że tak jest.
A co do tonów - takie zboczenie grafika. nie chce mi się tłumaczyć - wyjmij z szafy dwie szare rzeczy połóż obok siebie - czy to ten sam szary? Masz różne odcienie szarego - np. antracyt jest też taki który się nazywa - morski szary. I ja na taki kolor oceniam Twoje buty na zdjęciu. A szary nie musi być kolorem chłodnym, może być również obojętnym i ciepłym. Ale jaki ma sens to tłumaczenie? Ty nie widzisz różnicy i w porządku. Tak jak mówiłaś. Każdy może mieć swoje zdanie, a ty wcale nie musisz się tłumaczyć ze swoich wyborów ubrań.
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ok![]() Może dzięki temu, że mi wytłumaczysz to zobaczę...Jesteś niesprawiedliwa. Cytat:
Nie rób ze mnie osoby, która wszystko wie...po prostu mam swoje zdanie. Zdanie innych osób szanuję i nie zgrywam alfy i omegi... Moje opinie są subiektywne, przykro mi, że Tobie się nie podobają
|
||
|
|
|
#3503 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi sie podoba połączenie czarnego z żółtym śliczne masz te wszystkie butki![]() Cytat:
bardzo podoba mi sie spodnica![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
nicegirl dzięki
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bransoletka nie podoba mi się, podobnie jak baleriny-ale tylko przez tę klamrę, nie lubię kiedy baleriny mają coś doczepiane na przodzie. reszta ubioru-tzn. koszulka&jeansy są typowo codzienne więc może stąd mało konstruktywnej krytyki-może pokaż się w czymś jeszcze |
|
|
|
|
#3509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

) (zdj.6,7,8,9)
cudoowny! 

a co to za kolor morski szary? morski to morski) pewnie to wina zdjęć robionych bez lampy
licze na jakis chociaz jeden przychylny komentarz ;p