My Style Diary po polsku IV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-24, 11:48   #3511
suzuranka
Zadomowienie

Dot.: My Style Diary po polsku IV

Praline napisz proszę, skąd ta prześliczna sukienka??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg k1.JPG (53,8 KB, 423 załadowań)

I'd rather hurt than feel nothing at all...

LC - Suzuranka
suzuranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 12:14   #3512
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość

Ten zolty fajny wogole skad sa te zolte buty?
dzięki z Poznania, z żadnego sieciowego sklepu, już raz pisałam )

Cytat:
Napisane przez nicegirl Pokaż wiadomość
bardzo mi sie podoba połączenie czarnego z żółtym śliczne masz te wszystkie butki
dzięki
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 12:22   #3513
anies5
Zakorzenienie

Praliś, mnie się podoba pierwszy zestaw z sukienką białą. Świetny jest! Lubię połączenie biała sukienka i czarne rajstopy, podoba mi się to. Peep toe w białym kolorze też moim zdaniem pasują, tworzą kontrast . Nie przeszkadzają mi peep toe z rajstopami, jakimikolwiek, nie uważam, żeby to było niepraktyczne.
Druga sukienka nie w moim typie, pewnie przez to rozcięcie przy biuście, ale Ty zgrabnie w niej wyglądasz, pasuje Ci.
A odnośnie koloru, uważam, że nie każdy musi lubić na sobie żywe barwy, wg mnie szarości, beże, czernie itp są bardziej eleganckie. Nie każdemu dobrze jest w kolorze. Osobiście lubię ożywienie w postaci mocnego akcentu kolorystycznego, ale w dodatkach, butach, czy kolczykach. Torby jednak też wolę w stonowanych barwach . To już indywidualne podejście każdego i nie powinno się na siłę wplatać barwy w swoje zestawy, bo jest modna, czy "za dużo u mnie szarego" .
Stary 2008-03-24, 12:23   #3514
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny, cały czas podglądam, to i ja coś dodam, z góry przepraszam za bałagan w tle

ostatnie zdjęcie to buty, w których jestem, bo nie za bardzo je widać
Kittyy napisz skąd te żółte buty i ile kosztowały? Są cudne!! i czy były inne kolory??

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 12:34   #3515
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Kittyy napisz skąd te żółte buty i ile kosztowały? Są cudne!! i czy były inne kolory??
hah no już pisałam, jakiś mały sklepik, nie sieciówka. były czarne, białe, żółte, czerwone. Są dostępne na allegro, mogę Ci znaleźć jak chcesz
Stary 2008-03-24, 12:48   #3516
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
hah no już pisałam, jakiś mały sklepik, nie sieciówka. były czarne, białe, żółte, czerwone. Są dostępne na allegro, mogę Ci znaleźć jak chcesz
Nie czytałam wszystkiego bo chyba bym tu 3 dni musiała siedzieć będę wdzięczna za linka

M&M

Staś

Stary 2008-03-24, 12:49   #3517
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
Nie czytałam wszystkiego bo chyba bym tu 3 dni musiała siedzieć będę wdzięczna za linka
tak właśnie patrzę, że już ich chyba nie ma ;/ ale jakbyś chciała, to mogę za tydzień kupic, bo i tak taniej wyjdzie. na allegro były chyba po 89.
Stary 2008-03-24, 13:03   #3518
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
tak właśnie patrzę, że już ich chyba nie ma ;/ ale jakbyś chciała, to mogę za tydzień kupic, bo i tak taniej wyjdzie. na allegro były chyba po 89.
Mogłabyś mi je kupić?? Jejku super! Czy one mają bardzo wysoki obcas?? Za tydzień będę miała wypłatę to bym może wzięła czarne

M&M

Staś

Stary 2008-03-24, 13:10   #3519
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
Mogłabyś mi je kupić?? Jejku super! Czy one mają bardzo wysoki obcas?? Za tydzień będę miała wypłatę to bym może wzięła czarne
znaczy sie tak, one mają ten taki szerszy obcas. no i są jeszcze takie same tylko że na takim 5 cm. dokładnie takim jak wkleiłam te fioletowe. mi się bardziej podobają te na szerszym, ale kwestia gustu
Stary 2008-03-24, 13:16   #3520
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
znaczy sie tak, one mają ten taki szerszy obcas. no i są jeszcze takie same tylko że na takim 5 cm. dokładnie takim jak wkleiłam te fioletowe. mi się bardziej podobają te na szerszym, ale kwestia gustu
wiesz co napiszę priva żeby tu OT nie robić

M&M

Staś

Stary 2008-03-24, 13:17   #3521
201604250957
Konto usunięte

Praline droga! Absolutnie nie bierz do siebie tych "życzliwych" uwag a propo koloru. Bo niby kto powiedzial, ze wszyscy maja sie ubierać we wszystkie kolory, być chodzącymi tęczami czy choinkami?? mi sie podoba, ze masz swój styl i się go trzymasz.. Ja wyznaje zasade, ze less is more i ze nie kazdemu dobrze w zywych intensywnych kolorach. Poza tym podobno jest tak, ze ludzie podswiadomie stronią od kolorow w ktorych nie wygladaja dobrze, Ty jestes na to swietnym przykladem bo w "Twojej" gamie kolorystycznej prezentujesz sie swietnie

Powiem, ze nie rozumiem tych wizazowych prób "uszczesliwiania na sile", a szczegolnie przez osoby ktore nie wklejaja tu swoich zdjec, wiec tak naprawde trudno ocenic czy maja swoj styl, a jesli maja to jaki i czy w sumie warto brac sobie ich uwagi do serca.. co innego konstruktywna krytyka, a co innego moje widzimisie bo ja lubie, bo mi sie wydaje, ze..

Moim skromnym zdaniem prezentujesz sie swietnie, a przeciez to tak troche jak w sporcie "nie zmienia sie zawodnikow w druzynie ktora wygrywa'

pozdrawiam Cie serdecznie i mam nadzieje, ze te "zyczliwosci" wiedzacych lepiej nie zniechęcą Cie do wstawiania tutaj swoich zestawow, bo byloby strasznie szkoda

edit: aaa i jeszcze ocenianie odcieni ciuchów (i tego czy pasuja do siebie tonowo) które sie widzialo tylko na zdjeciu w monitorze- bezcenne
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 13:30   #3522
canile
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
dziękuję za Twoje sugestie. A co do peep toe przecież nie będę ich w deszcz nakładać:P
No i te zestawy to są raczj na cieplejsze dni...teraz u mnie śnieg sypie
A sukienka oczywiście jest z Reserved
z tymi peep toe to takie moje zboczenie dla mnie to są butki typowo na lato i pewnie dlatego nie pasują mi do rajtek
u mnie też dzisiaj śnieży, a już chciałam założyć baleriny

a co do komentarzy nt kolorystyki Twoich zestawów również uważam, że powinnaś przymknąć na nie oko mi szarość Twoich zestawów bardzo odpowiada, pewnie dlatego, że sama jakoś nie szaleję z kolorami

canile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 13:54   #3523
rainbow ♫
Zadomowienie

Dziewczyny przejrzałam,bardzo dużo Waszych zdjątek i jestem zachwycona każdą z Was! Gratuluję wyczucia smaku i gustu!

rainbow ♫ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 13:57   #3524
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Praliś, mnie się podoba pierwszy zestaw z sukienką białą. Świetny jest! Lubię połączenie biała sukienka i czarne rajstopy, podoba mi się to. Peep toe w białym kolorze też moim zdaniem pasują, tworzą kontrast . Nie przeszkadzają mi peep toe z rajstopami, jakimikolwiek, nie uważam, żeby to było niepraktyczne.
Druga sukienka nie w moim typie, pewnie przez to rozcięcie przy biuście, ale Ty zgrabnie w niej wyglądasz, pasuje Ci.
A odnośnie koloru, uważam, że nie każdy musi lubić na sobie żywe barwy, wg mnie szarości, beże, czernie itp są bardziej eleganckie. Nie każdemu dobrze jest w kolorze. Osobiście lubię ożywienie w postaci mocnego akcentu kolorystycznego, ale w dodatkach, butach, czy kolczykach. Torby jednak też wolę w stonowanych barwach . To już indywidualne podejście każdego i nie powinno się na siłę wplatać barwy w swoje zestawy, bo jest modna, czy "za dużo u mnie szarego" .
cieszę się, że nie jestem tu osamotniona. Co do kolorów -np. lubię kolor zielony, ale chyba bardziej na kimś niż na sobie- czasami czuję się w nim jak przebieraniec...dużo też zależy od tego jaka rzecz jest akurat w tym kolorze.
Sukienka z rozcięciem tak jak już Ci pisałam super wygląda nałożona na gładką, jednokolorową bluzkę- na gołe ciało jeszcze jej nie nosiłam
Buziaki i dziękuję za tak konstruktywne podejście do sprawy!

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Praline droga! Absolutnie nie bierz do siebie tych "życzliwych" uwag a propo koloru. Bo niby kto powiedzial, ze wszyscy maja sie ubierać we wszystkie kolory, być chodzącymi tęczami czy choinkami?? mi sie podoba, ze masz swój styl i się go trzymasz.. Ja wyznaje zasade, ze less is more i ze nie kazdemu dobrze w zywych intensywnych kolorach. Poza tym podobno jest tak, ze ludzie podswiadomie stronią od kolorow w ktorych nie wygladaja dobrze, Ty jestes na to swietnym przykladem bo w "Twojej" gamie kolorystycznej prezentujesz sie swietnie

Powiem, ze nie rozumiem tych wizazowych prób "uszczesliwiania na sile", a szczegolnie przez osoby ktore nie wklejaja tu swoich zdjec, wiec tak naprawde trudno ocenic czy maja swoj styl, a jesli maja to jaki i czy w sumie warto brac sobie ich uwagi do serca.. co innego konstruktywna krytyka, a co innego moje widzimisie bo ja lubie, bo mi sie wydaje, ze..

Moim skromnym zdaniem prezentujesz sie swietnie, a przeciez to tak troche jak w sporcie "nie zmienia sie zawodnikow w druzynie ktora wygrywa'

pozdrawiam Cie serdecznie i mam nadzieje, ze te "zyczliwosci" wiedzacych lepiej nie zniechęcą Cie do wstawiania tutaj swoich zestawow, bo byloby strasznie szkoda

edit: aaa i jeszcze ocenianie odcieni ciuchów (i tego czy pasuja do siebie tonowo) które sie widzialo tylko na zdjeciu w monitorze- bezcenne
WOW
czytając Twoje słowa, zrobiło mi się baaardzo miło!Nie napisałaś mi tylko, ze coś jest ładne/nie ale podeszłaś do tej sprawy profesjonalnie
Cieszę się, że są jeszcze takie osoby jak Ty icorozumieją takie jak ja
ojj już nie będę w taki sposób dalej pisać, bo posądzona zostanę o wazelinkę, a tak nie jest!

Wyznaję maksymę, że należy zwracać uwagę nie na to co się mówi, ale kto. Nie załamię się przecież, że nie mam szarych ubrań i dodatków w tym samym(identycznym) odcieniu...przecież to nie o to chodzi.
Umiem przyjąć krytykę, ale nie będę kryła, że za nią nie przepadam( a czy jest tu ktoś to kocha być krytykowany?)To, że z czymś się nie zgadzam nie oznacza, że jestem nieomylna i mam rację. Przecież to tylko subiektywne odczucia.Krytykę przyjmuję, jak nie raz to pokazałam w tym i poprzednich edycjach MSD...wiele rzeczy nauczyłam się właśnie dzięki krytyce!
Poza tym lubię dyskusje, fajnie jak rozmówca potrafi jakoś przekonać mnie do swoich racji, a nie tylko obrusza się na moje słowa.

Uważam, że ten wątek służy właśnie wymienianiu spostrzeżeń odnośnie zestawów, nie tylko chwaleniu ale i wytykaniu co jest nie tak.

Przepraszam za taki wywód, ale jakoś mnie natchnęło

aaa Twoje słowa są priceless !!! :P

Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość
z tymi peep toe to takie moje zboczenie dla mnie to są butki typowo na lato i pewnie dlatego nie pasują mi do rajtek
u mnie też dzisiaj śnieży, a już chciałam założyć baleriny

a co do komentarzy nt kolorystyki Twoich zestawów również uważam, że powinnaś przymknąć na nie oko mi szarość Twoich zestawów bardzo odpowiada, pewnie dlatego, że sama jakoś nie szaleję z kolorami
haha wiem chyba o co Ci chodzi. Też kiedyś średnio mi się to podobało, do tego moje peep toe mają odkryte pięty
Do tego zestawu uznałam, że nawet nieźle wyglądają i mogłabym tak wyjść na ulicę, hihi.
Jak będzie w końcu lato na pewno w rajtkach nie wyjdę:P ale jak będzie taka wczesna wiosna to myślę, że tak się ubiorę.

Co do kolorów, jak byłam troszkę młodsza to lubiłam żywe barwy...zmieniło się to jakoś na przełomie tych ostatnich dwóch lat. Zauważyłam, że lepiej czuję się w bardziej stonowanych barwach. Moim ukochanym zestawieniem jednal ijest i nadal pozostanie połączenie bieli i czerni
Mam nawet juz upatrzoną kieckę b&w
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 14:18   #3525
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
cieszę się, że nie jestem tu osamotniona. Co do kolorów -np. lubię kolor zielony, ale chyba bardziej na kimś niż na sobie- czasami czuję się w nim jak przebieraniec...dużo też zależy od tego jaka rzecz jest akurat w tym kolorze.
Sukienka z rozcięciem tak jak już Ci pisałam super wygląda nałożona na gładką, jednokolorową bluzkę- na gołe ciało jeszcze jej nie nosiłam
Buziaki i dziękuję za tak konstruktywne podejście do sprawy!

WOW
czytając Twoje słowa, zrobiło mi się baaardzo miło!Nie napisałaś mi tylko, ze coś jest ładne/nie ale podeszłaś do tej sprawy profesjonalnie
Cieszę się, że są jeszcze takie osoby jak Ty icorozumieją takie jak ja
ojj już nie będę w taki sposób dalej pisać, bo posądzona zostanę o wazelinkę, a tak nie jest!

Wyznaję maksymę, że należy zwracać uwagę nie na to co się mówi, ale kto. Nie załamię się przecież, że nie mam szarych ubrań i dodatków w tym samym(identycznym) odcieniu...przecież to nie o to chodzi.
Umiem przyjąć krytykę, ale nie będę kryła, że za nią nie przepadam( a czy jest tu ktoś to kocha być krytykowany?)To, że z czymś się nie zgadzam nie oznacza, że jestem nieomylna i mam rację. Przecież to tylko subiektywne odczucia.Krytykę przyjmuję, jak nie raz to pokazałam w tym i poprzednich edycjach MSD...wiele rzeczy nauczyłam się właśnie dzięki krytyce!
Poza tym lubię dyskusje, fajnie jak rozmówca potrafi jakoś przekonać mnie do swoich racji, a nie tylko obrusza się na moje słowa.

Uważam, że ten wątek służy właśnie wymienianiu spostrzeżeń odnośnie zestawów, nie tylko chwaleniu ale i wytykaniu co jest nie tak.

Przepraszam za taki wywód, ale jakoś mnie natchnęło

aaa Twoje słowa są priceless !!! :P
cieszę się, ze masz do tego wszystkiego takie zdrowe podejście bo jak czytam pewne wpisy tutaj to zaczynam się obawiać że co niektórzy za bardzo się angażują

masz racje, ze nikt nie przepada za krytyką, jednak krytyka "krytyce" nie równa i chyba każdemu łatwiej jest przyjąć konstruktywną krytykę, która ma na celu uświadomienie nam czegoś niż zwykłe krytykanctwo, które nie niesie za sobą żadnych rzeczowych argumentów, a za cel ma tylko.. nie wiem.. chyba sprawienie przykrości tudzież dopieczenie drugiej osobie..

zabawnym jest też, że krytykanctwo jest domeną własnie tych ludzi, którzy krytyki wobec siebie szczerze nie znoszą..

jak to mówią są ludzie i ludzie a ze w przyrodzie musi być zachowana równowaga to nie sposób takich niemiłych sytuacji uniknąć..

na szczęscie tak jak powiedzialas to tylko i wyłącznie od Ciebie zależy, które uwagi weźmiesz do siebie a które puścisz mimo uszu..

z góry przepraszam za ten nieco OT ale pewnych rzeczy przemilczeć się nie da
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 14:38   #3526
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
- oleczak śliczne rajstopy - bardzo pasują do stroju, ale zdjecie jest robione trochę z góry i wydaje mi się, że poszerza cię w ramionach ta sukienka, choć myślę, że to wina perspektywy,

Dziekuje

Sukienka jest na ramiaczkach szerokich, ale pod spod ubralam zwykla koszulke wlasnie z takimi oto bufkami
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 14:53   #3527
Camilla
Zakorzenienie

Mój wiosenny (w Poznaniu ładna dzisiaj pogoda, chociaz nadal jest chłodno). Zrobiony na prędce, zdjęcie cykneła mi siostrzenica. Brakuje mi torebki, no i bermudy są w prążki i w beżowej tonacji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz1a.jpg (55,5 KB, 557 załadowań)

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 14:56   #3528
farfalla
Zakorzenienie

Co do kolorów to zgadzam się że nie każdemu we wszystkim dobrze....przede wszystkim trzeba się dobrze czuć... do tej pory pamietam jak kupiłam bratu fajną koszulkę w brązowo zielone paski... sama w sobie świetna ale chyba tylko raz założył bo wypadało... bo nie przapada za paskami :P i tymi kolorami chyba też

Ja uwielbiam kobiety ubrane na biało/czarno/szaro/... kojażą mi się ewidentnie z klasą i szykiem (nie mówię o jeansach i koszulkach tylko o sukienkach spódnicach żakietach płaszczach itd ) Ale osobiście siebie nie widze w tych kolorach . Wiem że z natury jestem roztrzepana itd i poza tym do typu urody mi np szary nie zabardzo pasuje. no chyba że ożywiam go dodatkami jakimiś typu kolczyki/korale.

Ogólnie uwielbiam kolory.. ale nie wszystkie na sobie A jakby wszyscy się ubierali dokładnie tak jakie są trendy na dany sezon to byłoby bez sensu i po ulicach chodziłyby same klony.
A Praline jest świetnym przykładem że klasyczne kolory nie muszą wiać nudą. Praline jak widzę stawia na formę ubioru Bo nie dość że zawsze wszystko dobrane jest ładnie kolorystycznie to mimo klasycznych kolorów jej zestawy zawsze mają jej charakter i się wyróżniają.

Ale się dyskusja rozwiązała...:P
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:00   #3529
izapp1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Mój wiosenny (w Poznaniu ładna dzisiaj pogoda, chociaz nadal jest chłodno). Zrobiony na prędce, zdjęcie cykneła mi siostrzenica. Brakuje mi torebki, no i bermudy są w prążki i w beżowej tonacji.
Bardzo ładna tunika , taka wiosenna .
Ogólnie podoba mi się .

Poza tym śliczna z ciebie dziewczyna .
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:10   #3530
praline
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się, ze masz do tego wszystkiego takie zdrowe podejście bo jak czytam pewne wpisy tutaj to zaczynam się obawiać że co niektórzy za bardzo się angażują

masz racje, ze nikt nie przepada za krytyką, jednak krytyka "krytyce" nie równa i chyba każdemu łatwiej jest przyjąć konstruktywną krytykę, która ma na celu uświadomienie nam czegoś niż zwykłe krytykanctwo, które nie niesie za sobą żadnych rzeczowych argumentów, a za cel ma tylko.. nie wiem.. chyba sprawienie przykrości tudzież dopieczenie drugiej osobie..

zabawnym jest też, że krytykanctwo jest domeną własnie tych ludzi, którzy krytyki wobec siebie szczerze nie znoszą..

jak to mówią są ludzie i ludzie a ze w przyrodzie musi być zachowana równowaga to nie sposób takich niemiłych sytuacji uniknąć..

na szczęscie tak jak powiedzialas to tylko i wyłącznie od Ciebie zależy, które uwagi weźmiesz do siebie a które puścisz mimo uszu..

fajna jesteś, lubię Cię

Cytat:
o kurczę tak ciepło u Ciebie? Na pewno mieszkasz w Polsce?
U mnie za oknem jest tak[załącznik} nawet ktoś zrobił bałwana

btw. ładne masz nogi:P

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Co do kolorów to zgadzam się że nie każdemu we wszystkim dobrze....przede wszystkim trzeba się dobrze czuć... do tej pory pamietam jak kupiłam bratu fajną koszulkę w brązowo zielone paski... sama w sobie świetna ale chyba tylko raz założył bo wypadało... bo nie przapada za paskami :P i tymi kolorami chyba też

Ja uwielbiam kobiety ubrane na biało/czarno/szaro/... kojażą mi się ewidentnie z klasą i szykiem (nie mówię o jeansach i koszulkach tylko o sukienkach spódnicach żakietach płaszczach itd ) Ale osobiście siebie nie widze w tych kolorach . Wiem że z natury jestem roztrzepana itd i poza tym do typu urody mi np szary nie zabardzo pasuje. no chyba że ożywiam go dodatkami jakimiś typu kolczyki/korale.

Ogólnie uwielbiam kolory.. ale nie wszystkie na sobie A jakby wszyscy się ubierali dokładnie tak jakie są trendy na dany sezon to byłoby bez sensu i po ulicach chodziłyby same klony.
A Praline jest świetnym przykładem że klasyczne kolory nie muszą wiać nudą. Praline jak widzę stawia na formę ubioru Bo nie dość że zawsze wszystko dobrane jest ładnie kolorystycznie to mimo klasycznych kolorów jej zestawy zawsze mają jej charakter i się wyróżniają.

Ale się dyskusja rozwiązała...:P
miło mi, że masz takie zdanie. Nie zawsze mi słodzisz i lukrujesz, czasem coś skrytykujesz jak to w życiu- inaczej byłoby jednostajnie i nudnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg snieg.JPG (104,9 KB, 332 załadowań)
Stary 2008-03-24, 15:11   #3531
shatin
Wtajemniczenie

Cytat:
rzeczywiście musi być cieplutko u Was u mnie z rana śnieg pruszył
shatin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:58   #3532
buttreflyyyy
Zadomowienie

Pewnie nie napiszę już nic nowego ale muszę wyrazić swoje zdanie
Otóż uważam że komentowanie-szczególnie dość ostre lub zupełnie niekonstruktywne ze strony osób które nie wklejają tu swoich zdjęć i nie wiadomo czemu ich opinia ma służyć jest bez sensu. Wieczne słodzenie sobie też nie jest ok, zauważyłam że jak coś sie nie podoba to po prostu pomija się ten zestaw nie komentując go-może właśnie konstruktywna krytyka i rada pomoże danej osobie, ukierukuje ją itd. A co do kolorów-jak widać np. po moich zestawach kolory to kolczyki, opaski, zawsze czerwone pazurki i delikatne dodatki-nie lubię kolorowych toreb i kiedy ktoś pisze że za mało kolorów jest w zestawie to ciśnie mi się na język text "przecież właśnie o to chodzi"-jak ubieram się na szaro czarno od stóp do głów to robię to celowo bo lubię minimalizm i żółta torba zepsuła by cały efekt. Zielona małą torebeczkę mogę nosić do balerin, rurek i tiszertu- wiosną latem ale na codzień kocham minimalizm i nie zamierzam tego zmieniać, fajnie gdyby ktoś napisał że np. ta spódnica nie jest dobra do twoich nóg itp. ale z tymi kolorami to przesada.
buttreflyyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:10   #3533
dzastina000
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez buttreflyyyy Pokaż wiadomość
Otóż uważam że komentowanie-szczególnie dość ostre lub zupełnie niekonstruktywne ze strony osób które nie wklejają tu swoich zdjęć i nie wiadomo czemu ich opinia ma służyć jest bez sensu.
Czyli na tym watku swoja krytyczna opinie moga wyrazic tylko osoby ktore wklejaja zestawy?
Reszta ma siedziec cicho albo sie 'zachwycac'? Hmmmmm....
dzastina000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:12   #3534
Camilla
Zakorzenienie

Nie nie, w Poznaniu nie jest aż tak ciepło , a wkleiłam ot tak sobie zestaw, bo sie nie moge ciepełka doczekac
W Poznaniu na szczescie dzisiaj ładnie, ale chłodno. Słoneczko jest, opadów (jakichkolwiek) brak i mam nadzieje, ze z dnia na dzień będzie coraz cieplej

Praline dzięki za komplement, ale z nóg nie jestem za bardzo zadowolona Apropo Twojego załacznika to U nas wczoraj troche pruszyło, ale snieg zaraz topniał. Masakara!

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:13   #3535
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

kittyyy
N4TI
farfala
justysia171

SarahMoon
canile
eevvaa dziekuje pomysl, wykonanie szablonu i pomalwoanie go na scianie to robota mojej mamy od dawna podobaly mi sie takie sablony, ale na all ceny byly wtedy bardzo wysokie, a samodzielne wykonanie nie rozni sie od kupionego
Oleczka spodnica z zary
Sweet
sashka dzieki Tobie ja kupilam, bo gdybys nie pokazala w marcowych zakupach bym nie wiedziala ze taka jest w h&m, tez ja uwielbiam
Poppet spodnica w pepitke? o ta Ci chodzi? bo wklejalam juz z nia zestaw
nicegirl

dziekuje slicznie!

Praline znowu powiało stylem retro z Twoich zestawow bardoz podoba mi sie ta biala sukieneczka , lubie laczenie letnich ubran z "ciezkimi" dodatkami jak czarne rajstopy, fajny ten zestaw z sukienka z RE i sweterek w kokardki

AsikL alez stylowo! wszystko do siebie pasuje! pokazesz sie w tej spodnicy?ile kosztowala? broszka rowniez fajna
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:40   #3536
canile
Wtajemniczenie

Cytat:
Otóż uważam że komentowanie-szczególnie dość ostre lub zupełnie niekonstruktywne ze strony osób które nie wklejają tu swoich zdjęć i nie wiadomo czemu ich opinia ma służyć jest bez sensu. Wieczne słodzenie sobie też nie jest ok, zauważyłam że jak coś sie nie podoba to po prostu pomija się ten zestaw nie komentując go-może właśnie konstruktywna krytyka i rada pomoże danej osobie, ukierukuje ją itd. A co do kolorów-jak widać np. po moich zestawach kolory to kolczyki, opaski, zawsze czerwone pazurki i delikatne dodatki-nie lubię kolorowych toreb i kiedy ktoś pisze że za mało kolorów jest w zestawie to ciśnie mi się na język text "przecież właśnie o to chodzi"-jak ubieram się na szaro czarno od stóp do głów to robię to celowo bo lubię minimalizm i żółta torba zepsuła by cały efekt. Zielona małą torebeczkę mogę nosić do balerin, rurek i tiszertu- wiosną latem ale na codzień kocham minimalizm i nie zamierzam tego zmieniać, fajnie gdyby ktoś napisał że np. ta spódnica nie jest dobra do twoich nóg itp. ale z tymi kolorami to przesada.
zdarza mi się omijać zestawy które mi się nie podobają, bo po prostu nie mam na ich temat nic do powiedzenia i często nie wynika to z 'błędów technicznych' popełnionych przez daną osobę, a tylko i wyłącznie z tego, że dany zestaw nie jest w moim stylu i zwyczajnie mi się nie podoba tak przecież też się może zdarzyć

canile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:53   #3537
buttreflyyyy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzastina000 Pokaż wiadomość
Czyli na tym watku swoja krytyczna opinie moga wyrazic tylko osoby ktore wklejaja zestawy?

miałam na myśli niekonstruktywną i bezsensowna krytykę w stylu jaki opisałam

canile-nie mówię o tobie ale ogólnie, jeśli coś nie jest w twoim stylu i nie masz nic do powiedzenia to ok ale jeśli coś ewidentnie jest nie tak w zestawie to warto powiedzieć takiej osobie co można poprawić itp.
buttreflyyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 17:07   #3538
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Wg mnie to nikt tu nie krytykował
To, że np nie wklejam swoich zestawów i pewnie tego szybko nie zrobię bo cenię sobie jeszcze resztkę swojej anonimowości w necie nie znaczy, że nie będę komentować innych(przecież nie jest to wątek tylko dla osob wklejajacych swoje zestawy)
Chętnie sama wolałabym usłyszęc jakieś rady a nie tylko zachwyty
Wątek służy przecież do wypowiedzenia swojego zdania na temat przedstawianych zestawów
większość bardzo mi się podoba i lubię ogladać ten wątek
A to, że ktoś napisze, że np nie wiem sweter jakoś mi nie pasuje do całości to nie jest żadna bezsensowna krytyka tylko zwykłe spostrzeżenie
Poza tym myślę, że to , że dziewczyny pisały o braku koloru nie miały prze to też nic złego na myśli
Ja sama już pisałam , że lubuje sie w kolorystyce szaro-czarno-granatowej, generalnie ciemniej i jak mi ktoś z domu/otoczenia mówi, że wyglądam smutno itp to nie biorę sobie tego do serca jako krytykę czy złośliwość a poprostu zwykłe spostrzeżenie czy odczucie tych osób
Wydaje mi się, że ta całą dyskusja jest trochę zbędna bo jak juz pisałam nikt nikogo nie obraził, Praline i tak ma swój styl i będzie się go trzymać a w razie czego sama też umiałaby się obronić
Mam nadzieje, że ten post nie zostanie odczytany jako jakiś atak na kogoś bo tak nie jest
Zakręciłam się ale chłopak mnie popędzał

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 17:09   #3539
Poppet
Zadomowienie

praline nie zrozumiałaś mnie. "Tak jak mówiłaś" odnosiło się nie do tego zdania które zaznaczyłaś tylko do kolejnego. Jednym słowem zgodziłam się z Tobą.

Skomentowałabym resztę, ale skoro ja nie wklejam tu swoich zdjęć /ekhm/.. to nie warto mnie słuchać. Tak? Tak.

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 17:21   #3540
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastina000 Pokaż wiadomość
Cytat:
Nie nie, w Poznaniu nie jest aż tak ciepło , a wkleiłam ot tak sobie zestaw, bo sie nie moge ciepełka doczekac
W Poznaniu na szczescie dzisiaj ładnie, ale chłodno. Słoneczko jest, opadów (jakichkolwiek) brak i mam nadzieje, ze z dnia na dzień będzie coraz cieplej

Praline dzięki za komplement, ale z nóg nie jestem za bardzo zadowolona Apropo Twojego załacznika to U nas wczoraj troche pruszyło, ale snieg zaraz topniał. Masakara!
u nas to jakaś niedorobiona Syberia
a na nogi nie masz co narzekać

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość

Praline znowu powiało stylem retro z Twoich zestawow bardoz podoba mi sie ta biala sukieneczka , lubie laczenie letnich ubran z "ciezkimi" dodatkami jak czarne rajstopy, fajny ten zestaw z sukienka z RE i sweterek w kokardki
dzięki Karo też czasem lubię proszaleć z grubymi rajtami

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Wg mnie to nikt tu nie krytykował
To, że np nie wklejam swoich zestawów i pewnie tego szybko nie zrobię bo cenię sobie jeszcze resztkę swojej anonimowości w necie nie znaczy, że nie będę komentować innych
Chętnie sama wolałabym usłyszęc jakieś rady a nie tylko zachwyty
Wątek służy przecież do wypowiedzenia swojego zdania na temat przedstawianych zestawów
większość bardzo mi się podoba i lubię ogladać ten wątek
A to, że ktoś napisze, że np nie wiem sweter jakoś mi nie pasuje do całości to nie jest żadna bezsensowna krytyka tylko zwykłe spostrzeżenie
Poza tym myślę, że to , że dziewczyny pisały o braku koloru nie miały prze to też nic złego na myśli
Ja sama już pisałam , że lubuje sie w kolorystyce szaro-czarno-granatowej, generalnie ciemniej i jak mi ktoś z domu/otoczenia mówi, że wyglądam smutno itp to nie biorę sobie tego do serca jako krytykę czy złośliwość a poprostu zwykłe spostrzeżenie czy odczucie tych osób
Wydaje mi się, że ta całą dyskusja jest trochę zbędna bo jak juz pisałam nikt nikogo nie obraził, Praline i tak ma swój styl i będzie się go trzymać a w razie czego sama też umiałaby się obronić
Mam nadzieje, że ten post nie zostanie odczytany jako jakiś atak na kogoś bo tak nie jest
Zakręciłam się ale chłopak mnie popędzał
hihih, dziękuję, że jeszzce we mnie wierzysz
W moim przyszłym zawodzie- przyda mi się dobrze bronić

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
praline nie zrozumiałaś mnie. "Tak jak mówiłaś" odnosiło się nie do tego zdania które zaznaczyłaś tylko do kolejnego. Jednym słowem zgodziłam się z Tobą.

Skomentowałabym resztę, ale skoro ja nie wklejam tu swoich zdjęć /ekhm/.. to nie warto mnie słuchać. Tak? Tak.
Po prostu nie zrozumiałam trochę tego co piszesz....Miałam dziwne wrażenie, że czepiasz się bez powodu(?)-> przytoczę chociażby to zdanie o odcieniach szarości aa no i nie zrozumiałam za bardzo co jej w mojej sukience z młodszej siostry?Opina mnie? jest za krótka?

Jeżeli źle Cię zrozumiałam to przepraszam- nie tak to miało wyglądać

Warto słuchać każdego, nie jestem aż taką ignorantką. Po prostu nie zrozumiałam za bardzo co masz konstruktywnego do przekazania a propos moich zestawów? Szanuję to, że każdy ma inny gust...i jak coś nie będzie Ci grało w innych moich propozycjach to pisz śmiało.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości