|
|
#4531 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Ale ta hiszpańska w centrum by była fajna...Zapisz
|
|
#4532 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ostatnio była środa więc czekam na kolejne ... może napiszę, żeby był poniedziałek, środa lub piątek
|
|
#4533 | ||
|
Panaroja
|
snad kothy i zjedzenia sajgonek , ale od chińtyka , więc może przeżyję bez uszczerbku
![]() Cytat:
natomiast jak masz cholesterolowe geny to dieta mus ![]() Ćwiczenia to sobie na razie odpuść, póki nie będzie całkiem w porządku bo możesz z częstoskurczem ,zaburzeniami rytmu i wysokim ciśnieniem wylądować we szpitalu ![]() Cytat:
dobrze że nic Ci się nie stało . Teraz wieczorem szklanka się przynajmniej częściowo rozpuściła .I fogle dzięki Bogu że już piątek, fatalny ten tydzień był Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4534 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No i ja nie decyduje co mi przepiszą Jeszcze Wracz czeka na wyniki dokładniejsze tsh, wtedy coś pewno skrobnie na recepcie No coś musze z dieta pomysleć, bo nie bardzo mi sie podoba ten cholesterol Mój chuop tez ma za wysoki i nie chce nic o diecie słyszeć Aczkolwiek nieco mneij go ma w nadmiarze niz ja ![]() Ja bez cwiczen to jak bez reki, mam pozwolenie na treningi na szczescie
|
|
#4535 |
|
Piers do przodu
|
Parabel chintkie chintkie sajgonki są dobre
ja dziś narobiłam sushi z polędwicą z tuńczyka (surową) ogórkiem, papryką, serkiem philadelphia i wasabi i na razie cisza, więc będzie dobrze
|
#4536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z surowizny tylko warzywa odbiję sobie za 2 tygodnie u chuopa, bo tam większy wybór świeżej ryby i wszystkiego w wielkich azjatyckich markietach (szkoda że kosmetyków tam nie mają, albo nie szukałam )Cytat:
![]() Cytat:
o niebo lepsze domowe ![]() ja też zrobiłam napad na lidla
|
|||
|
|
|
#4537 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4538 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
bo nerkowca w pudrze wasabi szybciorem mi przeczyścił drogi oddechowe ![]() Jak się naumiałam kręcić rolki z sushi i ryż mi wychodzi świetnie to normalnie mam nowe uzależnienie a to surimi, osoś wędzony, krewetki z chilli, dużo zieleniny, wasabi i serka Mlody zachwycony, Starszy preferuje ryż na ciepło ale też zajada
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. sushi wciąga, i kręcenie i zjadanie ![]() mi się zdarzyło zwijać ze śledziem i papryką marynowaną, na jednej spontanicznej imprezie ![]() pan domu się uparł na szkolenie w środku nocy, ryż się już gotował, ale łosoś okazał się nieświeży i trzeba było zastąpić
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Piers do przodu
|
O tak, zjadanie jak najbardziej
może warto spróbować??
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byle nie szukać ich w typowej kawalerskiej czy studenckiej lodówce
|
|
|
|
|
#4542 | ||
|
Panaroja
|
znad wiercącej się kothy
Cytat:
2.Chuopa chociaż do ćwiczeń zagonić . A masz ten cholesterol z podziałem na frakcje zrobiony czy tylko ogólnie cały ? 3.A skoro pozwolili to wolno ![]() Cytat:
sushi mnie jakoś nie pociąga , przymierzam się za to do kimbapu, ale tak się przymierzam, przymierzam i ciągle nie mam kiedy ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
A ja bym sie z checia naumiala. Jadlam ostatnio od chinczyka, inni sie zachwycali, mnie smakowalo ale potem dziwnie sie czulam wiec na razie odpuszczam Corii super ze juz lepiej sie czujesz! Mnie ostatnio jakis marazm zlapal A gdzie Rejcz? Cos ostatnio malo bywa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4544 | |
|
|
Cytat:
i zakwasik się wyprodukował od zbyt gwałtownych szpagatów...Macham znad międzykawia i kolejnych nadejszniętych zleceń. Nadejszły były akurat, jak pod prysznic łeb wsadziłam, to zaczyna być regułą ![]() Poza tym małżon wrocił z kilkudniowego wyjazdu służbowego, a już dziś się spakował i pognał do roboty... I jutro też ma iść Lipa straszna...Zapisz
|
|
#4545 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale gdzie tam! W zyciu. Nie ma takiej siły co by go zmusiła ![]() Zreszta same cwiczenia to za mało. Cwicze 3 lata regularnie i cholesterol wyższy a nie nizszy Bez diety ani rusz Całwity, HDL i Triglicerydy i z tego tylko całkowity podwyższony. Na szczęscie ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Tez tak czasami miewam Ale jak rpzyszedł to i przejdzie ![]() No włąsnie też sie zastanawiam gdzie ona?
|
|
#4546 |
|
|
Czarny książę na dzielni! :strach:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4547 |
|
Przyczajenie
|
![]()
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wszedzie
![]() Corii bardzo sie ciesze ze zagrozenie minelo i ze sprawy sie klaruja pomalu.
|
|
|
|
#4549 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
czemu sie nie odzywa? ![]()
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale online jestem prawie zawsze przez tel, technicznie . I przyznam Ci się, że dałaś mi do myślenia tym Allurem Sensuelem. Tak go pragnę powąchać, moooooże w poniedz, jak buk da Bardzo mnie zaintrygował, wydaje mi się, że kiedyś mi się podobał, tylko nie był natenczas dla mnie noszalny. Może dalej tak być, ale z czystej ciekawości czy to jego pamiętam, czy nie, chcę się przekonać. Bo kilka tych Allurków jest, ciekawam czy/ jak bardzo je mylę w swojej głowie. Właśnie pochłonęłam kakao Nesquik na sucho - ach smaki późnego dzieciństwa! |
|
|
|
|
#4551 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.prawa Murphy'ego są absolutnie bezwzględne ![]() 3. Cytat:
2.to marnie ![]() 3.to kiepsko, by znaczyło że LDL za wysoki fakstycznie dieta mus ![]() Cytat:
![]() Zanabyłam se maskę podciągającą do kadłuba Agafii , ciekawe czy coś mi podciągnie ![]() Zapisz
|||
|
|
|
#4552 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Podziwiam, że na telefonie na wizaz masz cierpliwosc wchodzić, raz weszłam - ostatnio, bo nie wziełam tabletu ze soba i myslalam, że sie pochlastam - niewygodnie, za mały ekran i koniec ![]() Klasycznych Allurków nie trawie ![]() I edp i edt sa extra, ale preferuje mocniejsza edp,w której roza wybija, w edp tej rozy nie czuję w sumie. Ciekawe jak Tobie sie spodobaja. Z tym, ze w perfumeriach u nas nie widziałam edt, w Syforowni w SCC mieli tylko tester edp. Kurcze, kiedys te kakao było przeswietne, teraz mi juz jakos nie smakuje, coś popsuli, albo mi sie cos popsuło w smaku
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przeglądać necik na foniku nawet lubię, pisać mniej W moich "wsiowych" Sephorowniach (M1 Czeladź, Auchan Sosnowiec, Plejada Sosnowiec itp centra handlowe), powinny siedzieć. Tam mało co się zmienia Dziwi mnie taki stan Seforowni, bo ludu się przewija przez te centra masa. M1 jest zawsze nabity parking po brzegi. A jednak to małe seforki z jakby przestarzałym asortymentem. Niewiele lepiej jest w Bytomiu. Kato trzyma poziom, ale w tych warunkach drogowych jakoś nie mam ochoty specjalnie się tam wybierać.To prawda, zepsuli też Nesquika. W ogóle wszystko psują i zmniejszają objętość.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-21 o 19:33 |
|
|
|
|
#4554 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No, ale taka katowica syforownia jedna z wiekszych, to powinni chyba mieć testery wszystkiego, a tu zonk. Ale co ja mówie, ostatnio Kolezanka z innego wątku narzekała ze brak testerów Chanela w czołowych centrach w Wawce, to co ja będę narzekać na kato Ja jeżdzę zawsze do kato, najczesciej SCC, rzadziej do GK, bo tam coś korki ostatnio bywały. Niestety z psuciem wszystkiego to prawda. Nie moge odżałować "starej" dobrek Wedlowskiej chałwy w puszcze za czasów szkoły podstawowej
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, dzisiaj faktycznie, za wszystkim się trzeba nalatać. Co mi z tego, że online se mogę kupić, jak chcę PRZETESTOWAĆ Ja SCC samą w sobie bardzo lubię. GK nienawidzę! Właśnie za "dworcowy" klimacik, zbyt duże korki, tłumy, chaotyczny parking bleh bleh bleh... nie ma to jak SCC oaza spokoju dla mnie |
|
|
|
|
#4556 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie lubei S w SCC ![]() Parking w GK to tradżedy Najspokojniej pod Plejada w S-cu i w samej Plejadzie, tam przewaznie pustki,w porównaniu do Kato ![]() Ale tam juz nie bywam, bo za daleko, do ktw duuuzo blizej mam
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego tam wchodzę, tylko jesli wiem, że czegoś nie było do testu w "moich" Seforkach ![]() Raz jeden jedyny, kierowniczka sali mnie zachwyciła. Robiła mi mejkap, imo genialna, profesjonalna, znała się. Potem już na nią nigdy nie trafiłam, i serio pobyt tam nie nalezy do przyjemnych. Poza tym, chyba o tym tu nawet pisałam, byłam świadkiem mega wieśniackiej sytuacji, a taaaaakie miasto , jak się "ochraniarz" a mało co nie pobił z kolegą ze zmiany, autentyk się przepychali, szarpnięcia etc, przeklinając przy tym na niego na cały regulator, do seforzanek. Wyszłam z otwartą koparą. Żenada.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-21 o 20:07 |
|
|
|
|
#4558 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Najgorsza jest taka niska brunetka z włosami do linii brody, jezu, jaka ona niemiła potrafi byc, to szok! Jedyna osoba którą tam lubie, to wysoka, szczupła czarnowłosa konsultantka Diora (bywa raz na jakis czas tam). Ona pracowała kiedys w S w Plejadzie, mojej ulubionej pod katem Pan.Matko Kochana...taka zenua tam?!
|
|
#4559 |
|
|
|
#4560 |
|
Piers do przodu
|
Ale ze u ciebie? Widocznie przeczul zes samotna
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

ostatnio była środa więc czekam na kolejne ... może napiszę, żeby był poniedziałek, środa lub piątek

Znaczy na ten cholesterol tzreba bedzie cos poradzić, na tsh zobaczymy po wynikach dokładniejszych krwi
bo możesz z częstoskurczem ,zaburzeniami rytmu i wysokim ciśnieniem wylądować we szpitalu 
dobrze że nic Ci się nie stało . Teraz wieczorem szklanka się przynajmniej częściowo rozpuściła .
ja dziś narobiłam sushi z polędwicą z tuńczyka (surową) ogórkiem, papryką, serkiem philadelphia i wasabi i na razie cisza, więc będzie dobrze
)

bo nerkowca w pudrze wasabi szybciorem mi przeczyścił drogi oddechowe 

Dziwi mnie taki stan Seforowni, bo ludu się przewija przez te centra masa. M1 jest zawsze nabity parking po brzegi. A jednak to małe seforki z jakby przestarzałym asortymentem. Niewiele lepiej jest w Bytomiu.