|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
Pokaż wyniki sondy: Czy podoba sie Wam mój pomysł na wątek? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
998 | 91,98% |
Nie |
17 | 1,57% |
Nie wiem |
49 | 4,52% |
Beznadziejny jest ten wątek |
21 | 1,94% |
Głosujący: 1085. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zadomowienie
|
Dot.: Komputerowe Metamorfozy - część II
Dziewczyny moze i bedzie uwazac,ze marudze i jestem niecierpliwa.Prosilam o dobor fryzurki dla mnie.Nie ma.Mowi sie trudno (choc bym chciala cos zmienic) moze kiedys sama cos wymysle i bede zadowolona z efektu.Jeszcze raz prosze o jakoms metamorfoze dla mnie a jesli nie to bardzo prosze o skasowanie moich watkow i fotek.Z gory dzieki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Przyczajenie
|
Miranda udalo mi sie stworzyc cos takiego - jak dla mnie wydaje mi sie ze dobrze byloby Ci w kolorku jaki ma przedostatnia fryzurka - ale to tylko moja opinia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Przyczajenie
|
Bardzo Ci dziękuję Kasiu że zajęłaś się moimi zdjęciamiProsiłabym Cię jeszcze o fryzurki takie jak zrobiłaś alex na 78 stronie tzn jak najbardziej proste bez puzenia włosków...obiecuję że to będzie moja ostatnia prośba i dam Ci spokój hihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Przyczajenie
|
Allla5 bardzo dziekuje,teraz mam jakis poglad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Przyczajenie
|
wow. jestem pod wrazeniem dobierania tych fryzurek ;]. zwracam sie wiec z prosba o dopasowanie czegos i do mnie ; D. od razu mowie, ze raczej interesuja mnie fryzury na dlugich wlosach - mam gdzies do łopatek. JEDNAK nie mowie, ze nie chcialabym zobaczyc, jak by mi bylo w czyms krotkim, wrecz krociutkim ;].
mam nadzieje, ze mi pomozecie ;> [daje takze zdjecie z obecna 'fryzura']
#2376 | |
Moderator
|
Cytat:
Niestety zdjec nie mozna usowac ani postow,tak to jest jak sie nieczyta najpierw regulaminu.Pisalam wielokrotnie,ale ze kazdemu niechce sie czytac to juz inna sprawa... ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Przyczajenie
|
kobietki pomóżcie, plis.jutro fryzjer, nie wiem jaki kolorek włosów, marzy mi sie jasny karmelkowy, czy moge prosic o jakas małą metamorfoze. chce sie pozbyc tego blondu juz, chyba ze zaden inny kolorek mi nie pasuje :-(
a tu moje drugie foto Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-03-25 o 10:23 Powód: p/p |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To prawda nie czytalam regulaminu.Przyznaje.Co do zdjec to przytalam jakie maja byc i mysle,ze w tym drugim poscie juz sa dobre szczegolnie to jedno.Widac sie pomylilam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Moderator
|
margueri-dobralabym ci ale ciezkko jest dobrac symulacje jak ktos ma zdjecie z upietymi bez grzywki czy rozpuszczonymi wlosami.Jak twarz jest ustawiona w dziwnym pionie.Lub za daleko obiektu.
A ty na zdjeciach wlasnie masz za daleko twarz.Poszukaj takie zdjecie zebym mogla dobrac Tobie. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Przyczajenie
|
czy ja moge jeszcze liczyc na symulacje do tych fryzur ktore zamiescilam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Przyczajenie
|
Ja także mam wielka prośbę o dopasowanie do mnie fryzurek w ciemnych kolorkach tak jak wspomniałam wcześniej będę bardzo wdzięczna za doradzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Moderator
|
June-Poszukaj takie zdjecia gdzie modelki maja tak samo ustawiona twarz jak twoja.Zamiast nam ultwiac zadanie w dobieraniu to tylko utrudniacie.
![]() bijou74-zdjecie jest dobre tylko twarz musi byc na wprost i zalacz wiekszy zalacznik ![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Przyczajenie
|
Witam.Chciałabym zrobić sobie jakas fryzurke,tylko nie wiem jaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Przyczajenie
|
Allla5 moglabys mi jeszcze sprobowac dobrac te dwie fryzurki?Prosze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Przyczajenie
|
Miranda te zdjecia ktore zalaczylas nie moge ich powiekszyc wiec efekt jest troche kiepski - ale jak zalaczysz je jeszcze raz tak zeby sie dalo powiekszyc to zrobie je raz jeszcze. A to sa efekty - plus jedno co tez mi sie gdzies nawinelo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Przyczajenie
|
I moze jeszcze tą
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie bylam dzis zapisana do fryzjera na szybkie ciecie ..Za darmo przez ucznia pod okiem mistrza ![]() Dziekuje bardzo za symulacje jestem bardzo wdzieczna ![]()
![]() |
#2388 |
Zadomowienie
|
Probuje ostatni raz.Mam nadzieje,ze te fotki sa dobre.Jesli nie to juz wiecej nie bede marudzila i
WAm zawracala glowe.Interesuja mnie fryzurki wyszczuplajace buzie. Fotki zamieszczam na fotosiku,bo tu niestety nie da sie grac zalacznikow. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4786bb208.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8ef440ced.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Przyczajenie
|
Margueri nie wiem czy o to Ci chodzilo ale moze cos takiego. Jesli nie to zalacz zdjecia fryzurek ktore Ci sie podobaja - bedzie znacznie latwiej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Przyczajenie
|
Miranda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Przyczajenie
|
Troszke Cie namęczylam Allla5
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Przyczajenie
|
Psipsinka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Przyczajenie
|
Prosze bardzo. Bardzo sie ciesze ze udalo mi sie pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
BAN stały
|
Jeżeli ktoś znajdzie chwilke..to bardzo prosiłabym o grzywke.
na różne sposoby ![]() zdjecie się nie załadowało ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-03-26 o 01:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Coco- nie rób sobie grzywki. Masz śliczną, drobną twarz i wielkie oczy- szkoda byłoby odwrócić od tego uwagę włosami na czole
![]() Jesteś bardzo ładna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje! Te fryzury by mnie interesowaly. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...5adcdf645.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8c2b20d8b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...90bf64980.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...408409494.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fd71b3e44.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cbdb17123.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...036819a92.html Jesli sie da to prosze dopasujcie mi te fryzurki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Raczkowanie
|
Allla5 może i mi pomożesz dobrać coś hmm zawsze mam problem z doborem fryzurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za pomoc!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.