![]() |
#1771 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
![]() ![]() wyslalam pw ![]()
#1772 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć ja nie wyobrażam sobie,że mogłoby mi tak brakować jakiegoś dziadka czy babci ... może to zabrzmiało egoistycznie i podle,ale nigdy nie było u mnie takiej atmosfery jak u Ciebie,że wnuczki dziadziusia i tym podobne ... nie pamiętam abym w dzieciństwie chodziła z dziadkami na długie spacery,lody,czy do kina ... nigdy u mnie czegoś takiego nie było,być może dlatego teraz taka jestem,może nie oschła,czy coś,ale po prostu nie odczuwałabym takiej pustki chyba ... inaczej byłoby po utracie siostry czy rodziców,bo to moja najbliższa rodzina ... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Odzywaj się częściej ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do braku straty - nie brzmi to wcale podle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() taką wypowiedź znalazłam na sfd: Cytat:
Porowerowałam sobie troszkę, a teraz jednym okiem oglądam "Czekoladę" - lubię ten film ![]() Zaraz za jakimś obiadkiem się rozejrzę ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - Nie no ja się staram być zawsze miła i nieoschła
![]() ![]() Co do tej kawy to kurczę,chyba zacznę jej unikać ![]() ![]() ![]() choć piję tylko jedną dziennie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym Ty oschła ?!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie... dobrze, że mamy chociaż wspomnienia... ![]() Łooo ale snieg sypie ![]() ![]() Zjadłabym coś... ![]() ![]() Enda tez poprosze o namiary na N-K ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc jeśli lubisz to nie rezygnuj ![]() ![]()
![]() |
#1777 |
Rozeznanie
|
heeej
![]() ![]() jakby co to ja Ewelina jestem ![]() ![]() ![]()
#1778 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
ale się zrobiło przygnębiająco w wątku....
Karolinko ![]() ![]() tak ładnie piszecie o swoich dziadkach i babciach... u mnie tylko jeden dziadek został, którego nie za bardzo trawię jak już wspominałam przy różnych okazjach ![]() ![]() ![]() Orzeszku - hmmm, ja sama nie wiem, nie porównuję się z innymi po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko - ale świetne puzzle ![]() ![]() ![]() Jabłuszko - obudziłaś we mnie wyrzut sumienia, bo już piąty dzień się zbieram żeby "pojeździć" na rowerku, ale jeszcze mi się nie udało ![]() ![]() ![]() Ale się naprodukowałyście dziś i to tak ładnie ![]() ![]() byłam dziś w kościele na 12, a później u cioci ![]() ![]() ![]() po obiedzie nawet pouczyłam się trochę, bo znudziło mi się już lenistwo ![]() ![]() ![]() ![]() enda - wysłałam Ci zaproszenia na NK, mam nadzieję że to Ty, bo trochę zgadywałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewuszki. Wszystkim chetnym powysylalam juz namiary na N-K na pw, tak wiec sprawdzcie skrzynke
![]() Lolciu, musze powiedziec szczerze ze mnie zatkalo jak przeczytalam o tym koledze. Ja strasznie przezywam wszelkie nieszczescia, wiec teraz mi jakos ciezko na serduchu ![]() Moj dziadek zmarł 10 lat temu... Zostala tylko babcia, bo ojciec zostawil matke i poszedl do innej po moim urodzeniu. W dodatku ja bil wiec nie mam najmniejszej ochoty go poznac. Jednakze widac ze on tez mam mnie gleboko gdzies albo nie ma odwagi stanas ze mna twarza w twarz. Moj dziadzio chociaz mial problemy z alkoholem byl zlotym czlowiekiem. Mama zawsze powtarza ze gdyby zyl, mialabym wszystko. Zmarl na raka, zostalo mi tylko zolte lusterko z ktorym sie nie rozstaje... Trudno mi sie zawsze o tym wszystkim mowi i naprawde musi mnie cos tknac zeby o tym opowiadac, bo lza mi sie w oku kreci... No ale zakonczmy smutne tematy, trzeba zyc dalej i nie ogladac sie za siebie... Orzeszku, przypomnialas mi o jednym epizodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ja: - Nie, no belle tamta do gory. A ona na caly regulator: - Aha! Podpaski! Nie mozna bylo od razu?! Myslalam ze sie zapadne pod ziemie ![]() A tak btw. przed chwila wrocilam z kumpela z lunaparku ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#1781 |
Zakorzenienie
|
Łojej 6-7 kaw dziennie?
![]() ![]() Tamuś - No właśnie,wszystko zależy od wychowania ... ja od małego byłam głównie z rodzicami,nie to,że dziadkowie się nie interesowali,aczkolwiek nie przywykłam do tego,że odwiedzam ich co tydzień,teraz z siostrą przyjeżdżamy sporadycznie od święta ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
Baby-śliczna dziewczyna z ciebie
![]() Ostatnio przeszłam kawowy odwyk, Wypijam średnio 3-4filiżanki tygodniowo,w domu tylko zbożówkę. Gdyby kofeina nie wypłukiwała magnezu i żelaza,których mam notoryczny niedobór piłabym jej hektolitry ![]() U mnie z dziadkami sytuacja jest dość pogmatwana. Ci od strony ojca,dawno nie żyją,więc żalu brak ![]() Doceniam to ile zrobili,współczuję im,mimo to,przez cechę charakteru zwaną dystansem/oziębłością (jak na zodiakalnego Koziorożca przystało ![]() Schyłek świąt minął średnio na jeża ![]() ![]() ![]() ![]() (gdyby była to kolejna wystawa Z.Beksińskiego, z pewnością zostałabym o wieleee dłużej ![]() Następnie w tą zaiste przyjemną pogodę udałyśmy sie na spacer starówką i do jednej z kawiarń. Na lody i latte, cóż na hipoglikemię najlepszy jest czysty cukier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |||
Zakorzenienie
|
![]()
A dobrze - dziękuje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Podziwiam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Black-lulu dziękuje za namiary - zaraz Cię znajdę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Co do kawy - z tego co uczono mnie na biologii, kawa wypita rano przyspiesza przemianę materii, ale jest to nietrwała zmiana, żeby ktoś nie myślał, że jak wypije 10 kaw to może jeść co chce :P. Więcej niż 3 kaw dziennie pić się nie powinno, ale to też zależy od konkretnego przypadku.
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Chyba coś mnie uczula w domu, bo nie kaszlałam jak byłam u siostry na mieszkaniu
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do kaw - to piłam kiedyś 6 dziennie. Parzoną bez cukru i śmietanki, dopóki nie dowiedział się trener na siłowni i powiedział, że jak nie zejdę do 1 dziennie to mam mu się nie pokazywać. Teraz jak wypiję 3 na tydzień to jest szok. Pozatym beksiać mi się chce nooo ![]()
![]() |
#1787 |
Rozeznanie
|
Malinko, co sie stalo kochanie?
![]() ![]() Ps. Przed chwila umowilam sie na wizyte u fryzjera na jutro. Nareszcie udalo mi sie dodzwonic. Obiecalam sobie po ostatniej nieudanej przygodzie z nozyczkami ze bojkotuje przeciwko wszystkim fryzjerom i zapuszczam klaki, niestety nieodparta chec zmiany znowu wziela nademna gore. Jezeli chcecie moge jutro wstawic fotke o ile nie bede wygladac jak kaszalot ![]()
#1788 |
Zakorzenienie
|
![]()
Chcemy fotke nowego fryza, a jak
![]() Ja pije taką kawe nie kawe, bo to jest taka kawa latte w saszetkach - jest mega delikatna i taka waniliowo-śmietankowa i przy tym wogóle nie słodka - no miodzio ![]() ![]() Malinko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
lulu - "głuchota" facetów mnie dobija. a już tekst "na bolące serce najlepsze drugie serce"- (chodziło o ten ból serducha co mnie męczy i co mam na niego tabletki) mnie dobił totalnie. słysze to z ust faceta, do którego nie dociera, że coś do niego czuje.
Milka - dziękuję
#1790 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja juz mam stresik przeduczelniany...tyle roboty mnie czeka, a tak nie mogę się zmobilizować... I jakoś w ogóle nie chce mi się tam wracać. Zwłaszcza jak pomyślę o remontach kolejek "dzięki" którym moja trasa na zajęcia trwa aż 1,5h ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uwielbiam taktowne sprzedawczynie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co się dzieje kochana? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ mi się chce spać, nooo ![]() ![]() Jutro czekają mnie wielkie zakupy spożywcze bo lodówa pustkami świeci ![]() ![]() Ciekawam co u agolka, nefre, gujanki, mangoliny... - odezwijta się w miarę możliwości ![]() BUUUZI ![]() EDIT: malinko... ech facet albo jest totalnie niekumaty albo...kumaty aż za bardzo tylko nieśmiały...? a może (pukpuk-odpukać oby nie) zakochany w innej dziewczynie i boi się Cię ranić odrzucając, gdy wie co do niego czujesz?;* Milkuś - a co to za cudo ta Twoja kawucha? ![]()
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też mogłam ![]() Ale dziś stało się coś niesłychanego... Piłam kawe i nagle zrobiło mi sie mega niedobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) druga opcja stawiam na 70% 3) opcja odpada Stety i niestety rozmawiamy dość szczerze, na te tematy. I wiem co i jak. Rozmawiamy rozmawiamy i jakoś nie możemy zejść na NASZ temat. A jak już kilka razy chciałam porozmawiać i zawsze brakowało mi odwagi, bo bałam się, że potem się skończy już wszytsko. Cała znajomość ![]() A to jest jedna z nielicznych osób, które trzymają mnie w ryzach, przywołują uśmiech, zawsze są obok. Bez niego, nich to Kielce nie były by moimi Kielcami. Edit : Ja mam dzięki Bogu 4 dziadków i prababcie. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić ich śmierci. A najgorsze było to jak dziadziu ze strony taty miał wylew i patrzenie jak podupada na zdrowiu jest dla mnie strasznie łamiące w serduchu. ![]()
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
kochane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ech rozkleiłam się i rozmazałam nowy tusz po całej twarzy.
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
![]()
Madame_apple ta kawa to latte firmy jacobs
![]() Uciekam Kochane ![]() ![]() Malinko, smak6malin nie rozklejać mi się tutaj ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
KOchane!
cały c zas podczytuję, ale wszystko w przelocie.. jutro już TŻ mi jedzie ![]()
#1800 |
Zakorzenienie
|
Nefruś - na pewno będzie ciężko się rozstać, ale pomyśl jakie to szczęcie ze udało się Wam mimo przeciwności teraz spotkać, jakie teraz będziesz miała wspomnienia odliczając do następnego spotkania
![]() Przytulam na dobranoc wszystkie smucące się ![]() ![]() ![]() na wymądrzała się i poszła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.