|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Najlepsze komedie
Dziewczyny, przy jakich komediach plakalyscie ze smiechu?
Ja ostatnio objerzalam: Guess Who Good Luck Chuck Death at a funeral (nie jestem pewna czy dobrze napisalam) a co Wy polecacie?
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze komedie
Cytat:
1. Dzika lokatorka 2. Miś 3. Wyścig szczurów 4. Bruce Wszechmogący W sumie niewiele tego... Ostatnio nie trafiłam na nic godnego uwagi, może inni coś fajnego polecą...? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo lubię film "Dick i Jane: niezły ubaw" .
No i jeszcze popularna, znana wszystkim komedia: "Lepiej późno niż później". Ten film też uwielbiam! No i Keanu Reeves...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
standardowo Monty Python, ale ostatnio prawie posikałam się ze śmiechu na Taxi 4 (głupie jak cholera ale ubaw po pachy)
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Seksmisja. Mimo ze ogladalam ten film juz chyba 20 razy to za kazdym nastepnym i tak malo brakuje zebym sie turlala po podlodze ze smiechu.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
-Jak ugryść 10 milionów(1 i 2)
-Poznaj mojego tatę i poznaj moich rodziców -Dziennik Briget Jones jak słyszałam tego CYC-PERVERA to padłam ze śmiechu ![]() -Bohater Ameryki (to nie komedia, ale i tak cały czas się śmieje na tym filmie) -głupi i głupszy, jak tylko powstał to go pokochałam ![]() a jak przypomną mi sie inne to uzupełnie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
O te filmy też mi się bardzo podobały
Z tym, że 1cz. jednak bardziej... Czekamy... Przypomniała mi się może nie powalająca, ale w sumie niezła komedyjka: "50 pierwszych randek", no i klasyka już: "Sposób na blondynkę" (scena z pieskiem - bomba! ).
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzane w czasie świąt: "Norbit" i "Starsza pani musi zniknąć"
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Chociaż jestem dziewczyną i komedie romantyczne powinny mi sie bardzo podobac to jednak strasznie mnie nudzą. Wole inny typ komedi które są tak głupie że aż śmieszne np. :
-Parodia "300" (jeszce jej u nas jej nie ma ale juz nie długo) - JOB -WYSYP żywych trypów - Opowieści z Gnarni ![]() - eurotrip itp
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
hmm "Glupi i glupszy" - Fakt ze strasznie glupkowaty jest ten film, ale za kazdym ogladaniem mnie rozsmiesza;D
aa i jeszcze "Poranek kojota" oczywiscie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie podobaja polskie komedie!
![]() -zrobmy sobie wnuka -killer, killer 2 -lejdis i jeszcze inne ale to juz seriale ![]() a tak to jeszcze nie znalazlam swojej ulubionej komedii
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
Mi się podobała komedia :"Państwo młodzi Chuck i Larry". Oglądał mój brat, a ja tylko słyszałam dialogi, w końcu zaczełam oglądac razem z nim i smiałam sie jak głupia.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniały mi się jeszcze dwie nie najnowsze, ale za to bardzo fajne komedie:
"Wielka heca Bowfingera" (S.Martin, E.Murphy) - momentami płakałam ze śmiechu "Mickey niebieskie oko" (H.Grant) - też bardzo zabawna |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu w tym wątku tak cicho? Czyżby Wizażanki preferowały inne gatunki filmowe niż komedie?
![]() Filmy,które za każdym razem mnie bawią: Wyścig szczurów Asterix i Obelix: Misja Kleopatra Jaś Fasola:Nadciąga totalny kataklizm Czy leci z nami pilot? Dziewczyny,napiszcie,co jeszcze warto obejrzeć
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Dziennik Bridget Jones
Clerks, chociaż to nie taka typowa komedia Zgon na pogrzebie Futro Goście, goście stare polskie komedie
Edytowane przez lara Czas edycji: 2008-09-04 o 17:48 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A do tego uwielbiam Czyja to kochanka , Goście Goście I na deser jeszcze kilka seriali: Malcolm in the Middle , IT crowd + wspaniała Pani Bukietowa
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Asterix i Obelix... Wszystkie części.
No i jeszcze Rrrr ale to tylko z jednego powodu.... ![]() Hmmm... No i wszystko co z Rowanem Atkinsonem. ![]() I oczywiście Legalna Blondynka i Dziewczyna z Alabamy, bo z Reese Witherspoon. No i Miś jeszcze... Starsza pani musi zniknąć - też fajna komedia... ![]() Jak sobie przyponę inne filmy to napiszę. |
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Piraci z Karaibów
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Ja najbardziej się ubawiłam oglądając "Ciało" i Zgon na pogrzebie.
(Twórcy Ciała zrobili potem Lejdis i Testosteron.) Jak ktoś lubi angielski humor to polecam Wszystko zostaje w rodzinie Trochę stare ale ciagle śmieszne "wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie ale boicie się zapytać" i "What's new pussycat" Allena. |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Bezapelacyjnie, od lat "Głupi i głupszy"
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dla miłośniczek angielskiego humoru obowiązkowo:
hot fuzz wysyp żywych trupów poza tym seriale, np seinfeld albo allo allo, hotel zacisze i wszystkie z monty pytonami |
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Asterix i Obelix. O tak : D
a poza tym stare polskie komedie, ich nie przebije nic ^^ Teraz humor polega na aluzjach do seksu i polityki, przekleństwa... to już inne tematy nie śmieszą? Jakis niski poziom ostatnich komedii... [ale to moje zdanie ]
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
"Arszenik i stare koronki"- najbardziej urocza, groteskowo-makabryczna historyjka o seryjnych mordercach, psychopatach i szaleńcach jaka kiedykolwiek powstała
|
|
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
"Seksmisja" i serial komediowy "My family"
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
"Poznaj moich spartan" parodia głównie"300" ale nie tylko świetna
![]() "Superhero movie" parodia filmów typu spiderman,batman ![]() "komedia romantyczna" parodia wiadomo czego ![]() "Martwica mózgu" tak stary horror, że płakałam ze śmiechu "Zróbmy sobie wnuka" fajna polska komedia ![]() "Poranek Kojota" tez polski dialogi z tego filmu długo znajomi cytowali ![]() "Nigdy w życiu" też komedia "chłopak do wynajęcia" ![]() "litlle man" komedia o złodziejaszku ![]() "Nic śmiesznego" Miauczyński wymiata ![]() wszystkie komedie z Leslie Nielsenem |
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o takie troche "głupsze" komedie to polecam Poznaj Moich Spartan też się uśmiałam tak jak wcześniej mówiła Malenstfo24 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
'Nie zadzieraj z fryzjerem'
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.