|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
|
|
|
|
#1262 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Mamy ogromne łóżko wszyscy się zmieszczą A 3 kota przyniósł Tż, co najciekawsze A co do tokso/usypiania itp. moja rodzina i znajomi wiedzą, że takie gadanie skończyłoby się bardzo źle dla pytającego, raz tylko usłyszałam 'co teraz zrobicie z kotami?', ale mój ton wyjaśnień chyba nie zachęcał do dyskusji Ale ze mną jest no mercy w pewnych tematach
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, miałam lepsze foty ale nie mogę znaleźć karty pamięci
|
|
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Haha, dziękuję
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Zwierzęta są super.
Mój kot był pierwszy, potem SIS przyniosła mieszankę Goldena z Labladorem. Kot go wychowywał i ten psiak ma już 7 lat, a czasami myśli że jest kotem
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
Gaduly! Nie było mnie od rana i tyle nadrabiania szok
Macie super brzuszki, ja tez muszę sobie w końcu zacząć fotki robić brzuszka żeby widziec jak rośnie. U mnie wieczorami jest bardzo widoczny ale czesto mam też wzdęcia i jest ogromny a rano to taki sobie. Może jutro zrobię sobie zdjęcie. Głowa mnie coś boli i mojego męża tez. A mieliśmy szafę skręcać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
Fajne zwierzaki macie 😃
Przedstawiam Wam moich leniuchow 😍 |
|
|
|
#1268 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pakuje Wam sie do spania? U nas 40 kg milosci czasem sie laduje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1269 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie Pchełka (biała w łatki) jak miała 2,5 miesiąca uczyła 3,5 miesięczną Rudzika (szylkretkę, obie koty po baaardzo ciężkich przejściach i chorobach) życia i bycia kotem ale że sama niezbyt to jeszcze ogarniała, to jak Pchełka próbowała wskoczyć na parapet ale udawało się tylko 2 przednimi łapkami a 2 tylne wisiały w powietrzu, to Rudi wykonywała identyczny manewr, bo zakładała, że tak trzeba
|
||
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż śpi w salonie gdzie ma do dyspozycji duży narożnik (i swoje miejsce, z którego rzadko korzysta )
|
||
|
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, ciężko nadrobić, tak dużo piszecie, a ja miałam ostatnio problemy z internetem.
Jedna z Was pisała o problemach z wymiotami, i że nie może jest bo bierze euthyrox. Ja sobie ustawiam budzik pół godziny wcześniej niż mam wstać, łykam i kładę się jeszcze na pół godzinki. Może sprawdzi się ta metoda. My staraliśmy się prawie rok. I właśnie miałam wyleczyć tarczycę dopiero wrócić do starań, gdy dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży, tzn. Test zrobiłam raczej proforma, bo miałam już napisane wypowiedzenie i chciałam zmienić pracę i test zrobiłam dla pewności czy mogę zmienić bez problemowo (nowa praca w laboratorium, gdzie od pierwszych tygodni ciąży musiałbym już iść na zwolnienie), jakie było zdziwienie gdy test pokazał ll . W pracy zostałam ale nie żałuje, że tak to wyszło . Dla mnie ten rok starań był bardzo ciężki. A imiona mamy wybrane . Ciekawe czy nam się zmieni . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To musi byc extra widok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- No tak, jednocza sie ze wszystkimi ciezarowkami i pokazuja jak prawidlowo lezec w ciazy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko mi teraz tak pusto jak jestem u siebie. Psa SIS zabrała, gdy się wyprowadzała. Został u mamy mój kot i jeszcze jeden pies. Jak pracowałam to więcej mnie w domu nie było niż byłam. No i często widywałam zwierzaki. Teraz trochę smutno.
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez spotkałam się z dziwnymi pytaniami o kota ... a nawet o psa od mojej babci, musiałam się powstrzymywać żeby nie wybuchnąć, powiedziała ze pies to powinien być w piwnicy, moja jest wychowana w domu na dwor wychodzi tylko na chwile sama żeby się załatwić, kot tez wychodzi sam i wraca kiedy chce...
Tłumaczyła ze jak to przy dziecku ze jeszcze mu krzywdę pazurami zrobi ... co prawda nie wiem jak zareaguje na dziecko bo jest średnio do dzieci nastawiona ale nigdy bym jej nie oddała ... tylko powiedziałam, ze dziecko ma się wychować ze zwierzęciem i na pewno będzie zdrowsze a psa będziemy mieć jeszcze jednego Co do toksy to nawet mój lekarz się śmiał ze nie ma co przesadzać i od kota nie jest tak łatwo się zarazić ja tez czytałam ze łatwiej zarazimy się jak nie umyjemy warzyw czy owoców lub jak przyjdziemy z ogródka itp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to tylko nie wiem jak sie zorganizuje zeby zwierzaki nie wchodzily do sypialni w nocy przez 1 rok bo potrafia skubane drzwi otworzyc. A kotek uwielbia spac nam na szyi/glowie i troche strach...1485195886413.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1281 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu ludzie tak się boją o koty w ciąży? Od takich domowych chyba nie tak łatwo się zarazić? Cytat:
|
||
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Na bzdurne pytania o to, czy planujemy oddać psa jak urodzi się dziecko odpowiadam z kamiennym wyrazem twarzy, że tak, a jak urodzi się drugie dziecko, to zamierzamy oddać pierwsze. Wszyscy się oburzają, ja zalewam ich mrożącym krew w żyłach wzrokiem, no i potem już się nie odzywają do mnie wcale
Nikt, kto mnie dobrze zna, takich pytań mi nie zadaje na szczęście. Choć nie powiem, o wiele bardziej drażnią mnie zapewnienia, że pies NA PEWNO będzie zazdrosny o dziecko - najczęściej od osób, które pojęcia nie mają o psiej psychice i w ogóle psich potrzebach. Drażni mnie to tym bardziej, że ja w tym kierunku wciąż się uczę i rozwijam, już od 10 lat, a przez mój przewinęło się kilkadziesiąt psów wydanych do nowych domów, które u mnie albo zdrowiały, albo przechodziły resocjal po schronisku... I jeszcze każdy się z taką pewnością w głosie wypowiada... Szkoda słów. Swoją drogą, ostatnio zauważyłam, ze rankiem mam jakos mniej sił (chyba kwestia mojego niskiego ciśnienia po spaniu) i łatwiej mnie zdenerwować. Dziś oderwało się w kilku żołnierskich słowach jakiejś kobicie, która nie dość, że w kolejce w warzywniaku stała mi na plecach i dźgała mnie łokciem, bo chciała coś tam zobaczyć (dodam, ze prócz osoby przede mną i jej nie było w ogóle klientów), to jeszcze mi kaszlała otwartymi ustami prosto w kark i twarz. No była oburzona, że ktoś jej uwagę zwrócił. |
|
|
|
#1283 | ||
|
Raczkowanie
|
Bezpieczenstwo na 1 miejscu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Szkoda mi go ale inaczej sie nie da.Pytanie o tokso jest jak pytanie czemu topili kobiety co mialy czarne koty Wg mojej wiedzy wystarczy minimum higieny przy sprawach kuwety I po problemie. Lub zlecic to Tz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
You make my day ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1284 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
A babie się należało. Ja też mam krótszy lont ostatnio. |
|
|
|
|
#1285 | |
|
Raczkowanie
|
Noooo ja się tak cieszę
bardzo chciałam, by to była córeczka i udało się ! Cytat:
![]() Vadi super kotek ![]() a to mój piesek Szarik
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1287 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i super, odpoczywaj! To od gina czy rodzinnego L4?Cytat:
|
|
#1290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

, wstawiam zdjęcia 

mam ochote usypiac takich ludzi

Macie super brzuszki, ja tez muszę sobie w końcu zacząć fotki robić brzuszka żeby widziec jak rośnie. U mnie wieczorami jest bardzo widoczny ale czesto mam też wzdęcia i jest ogromny a rano to taki sobie. Może jutro zrobię sobie zdjęcie.