|
|
#1681 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() no niestety nie Bild tylko o tym się już mówiło od jakiegoś czasu, Vettel jeździ w zespole który ma silnik Ferrari więc pewnie się liczą tutaj jacyś sponsorzy i inne takie więc trochę się martwię mogłabyś wysłać link do filmu? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogole to zostalyscie oblane?? Bo ja nie, ha! ;d a niech by tylko ktos srobowal to gorzko tego pozalowal ;P[/quote] ja też nie mam na dworze 10 cm śniegu, śnieżyce z deszczycą i -1 stopień więc na dworze raczej bezpiecznie a rodzice mnie nie oblali bo wiedzą, ze nie cierpie tego
|
||||||
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
No tak, zapomniałam sobie:P Przecież nawet przed wyścigiem na metryczce pisze, że siedzibę ma w Monako. Co do filmu to znalazłam tu: <span class="a">peb.pl/sportowe-wy-cigowe/
Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-03-24 o 17:13 |
|
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
ja na ośle znalazłam kilka tytułów i mam np 2007 Fia Official Formula One Season Review i to ma aż 3 GB
|
|
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
Albo mi się coś z netem dzieje, albo z wizażem
Angel tak tak o to chodzi Tylko, że moje ma 1.5GB, ale jakość też nie jest powalająca. Ale ujęcia genialne Np. rozpacz mechaników po wypadku Roberta, wielka radość Vettela po Gp Chin (nie wiedziałam, że on tak przelkina, cały czas było piiiiiii oraz Mark "rzygam" Webber (ohyda, jak on mógł jechać w kasku pełnym wymiocin?!)A czy mnie ktoś oblał? Nie, ale ja grzecznie ze szklaneczki dla podtrzymania tradycji |
|
|
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że piszę post pod postem, ale w ogóle nie chce mi nic edytować:/ Nie wiem co się dzieje, ucięło mi 3/4 wypowiedzi wcześniej:/
|
|
|
|
#1686 |
|
Zadomowienie
|
a ja już spanikowałam, że o takich rzeczach nie wolno pisać
a ten filmik mam nadzieje po angielsku ?
|
|
|
|
#1687 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, że nie po angielsku. Są różne języki, ja mam po rusku
EDIT (może teraz się uda:P) Widziałyście jak Kimiemu odpicowali stronkę? Kimi hardcore's bikes - to mnie rozwaliło xD ![]() EDIT 2 (nareszcie:P) A strona Ferdka ma trojana! |
|
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
o nie
w sumie mam nadzieje, że jeśli nie wylosuje ang to też chce ruski, w sumie ruski bo angielskim najbardziej wskazany z wiadomych względówpewnie mi się ściągnie jakiś niemiecki albo węgierski, cóż pozostanie mi pooglądać obrazki |
|
|
|
#1689 |
|
Wtajemniczenie
|
Bożenko, trzymam kciuki za Twoją nauke i nasze wracanie do szarości
![]() No to chyba się cza będzie rozejrzeć za tym filmem, Angel daj znać jak zassiesz ![]() ![]() A ja tak sobie przeglądam załączniki do wątku i same śmieszne foty
|
|
#1690 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może da się to wrzucić do translatora? ![]() Bardzo prawdopodobne. Ale ciii, bo przecież on tu działa pod przykrywką, a my go tak bezczelnie dekonspirujemy. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będę sobie musiała radzić w paincie, bo od photoshopa dzieli mnie przestrzeń ewolucyjna. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co najwyżej, mogę się wymienić. Jak mi się który znudzi. [Kurczę, jak z pokemonami.
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2008-03-24 o 20:47 |
||||||||||
|
|
|
#1691 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o, to to ![]() Cytat:
![]() a teraz translator. chyba zacznę się w to bawić dla poprawy samopoczucia a teraz uwaga translator tłumaczył słowo Robert jako [ sukienka wieczorowa] ![]() |
|||
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jeden dzień mnie nie było a Wy tyle naprodukowałyście
![]() Niemiecki znam nieco, nawet byłam na studiach najlepsza w grupie ale niestety to było 100 lat temu i do tego już mam demencję starczą... I też mam ochotę zmienić fryzurę, tylko jeszcze nie wiem na jaką, bo mam bardzo głupie włosy . A i w sumie to też bym chciała zobaczyć jak wyglądacie, piękne i młode nie to co ja, siwe włosy itd. Jak ja przeżyję te 2 tygodnie do Bahrajnu .........
|
#1693 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Phi hi hi, znalazła się ![]() Nie no wiesz, jakby za darmo rozdawali to też nie miałabym nic przeciwko ![]() Cytat:
![]() Kurde, gdzie mój pokebol... Kimi wybieram Cię! Lodowy atak! Cytat:
w takim razie chętnie ją przymierzę EDIT: Widziałyście? Znalazłam na onecie ![]() Rozmowa Nicka Haidfelda z inzynierem teamu na 15 okrazen przed meta GP Malzji przed zjazdem do pit stopu: Inzynier: Haidfeld ? Haidfeld : Co jest ? Inzynier:Słuchaj jest taka sprawa ... Kubica dzis dojedzie na drugim miejscu to juz postanowione. Haidfeld : Co ! Nie tak sie umawialismy przed sezonem co wy tam znowu kombinujecie,przeciez w ostatnim pit stopie miała wypasc mu nakretka co to za zmiany planow bez mojej widzy ??? Inzynier: Wiem tez jestem zdenerwowany ale podobno sponsorzy patrza i nie mozna robic tak jak zwykle i uparli sie zeby dzis 2 bolidy dojechały do mety. Haidfeld : I co ja niby mam byc dzis piaty ? To moge wogole zrezygnowac dziekuje za takie miejsce.Na nastepnym kólku niech udezy we mnie jakis bolid moze byc Nakaijima albo powiemy ze nawaliła mi skrzynia stanardowo? Inzynier: Wiesz ze w normalnym wyscigu nie bylo by problemu ale nie tym razem szefostwo sie uparło. Haidfeld : I co moze jeszcze moi mechancy zmienia mu opony na te lepsze co miałem przygotowane? Inzynier: No na to wyglada ale nic sie nie martw w nastepnym wyscigu bedziesz na podium juz mamy dogadane w Ferrari to tylko ten jeden raz . Haidfeld : No widze ze wyscie juz tam wszyscy powariowali ... dobra pojde na to ale jak by ktos pytał miałem awarie skrzyni,silnika,opon i zawieszenia a zaraz po wyscigu chce rozmawiac z Theissenem bo sytuacja zaczyna wymykac sie z pod kontroli.
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-03-25 o 10:43 Powód: dopiseczek |
|||
|
|
|
#1694 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ja staję do walki, ale wiesz, że jak przegrasz, to zabieram Twojego pokemona? To pewnie tak specjalnie, żeby go jeszcze bardziej skompromitować. Muszę czytać cesarza, uczyć się ze średniowiecza i zrobić zadanie.
|
|
#1695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja ? ja też, ja też chce ! cóż, w takim razie ja wzywam Heidfelda atak włosem ! |
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcialabym zobaczyc Nicka, ktory sie obrazil i poszedl za kare do kata, bo byl za Kubica Ale ciekawe co po wyscigu pomyslal sobie Nick. Pewnie chlopak sie zdolowal i doktorek wzial go w objecia i pocieszal ;D Juz przestaje z tymi zlosliwosciami, bo w koncu Nickus nie jest taki straszny, czy sie myle? Naapewno nie, w koncu my wszystkie go love...A wiecie co mnie ost baardzo wkurza... Jak te glupie dzieciaki na onecie wypisuja glupoty o Kubicy. Nie znaja sie i gadaja, ze jest beznadziejny itd. Pewnie jakby oni wsiedli do bolidu to nawet ruszyc by nie umieli, takie zdolniachy ;D I tak sobie pomyslalam, ze Kubicy przydaloby sie wyregulowac brwi Ja wiem, ze to nie jest konkurs pieknosci, ale to tylko taka moja mala dygresja Do niczego wiecej sie nie czepiam ![]() A co do tych biletow to sa w cenie od 40 do prawie 3 000, oczywiscie euro. Te najtansze to pewnie gdzies daaleko na trawce:P Ale ewentualnie jakos bym sie tym pocieszyla ;p Moze w tyg udostepnie jakas fotke. Ale nie wiem czy przez to nie ucierpi wizaz ;D Bo jeszcze wszyscy pouciekaja i co wtedy bedzie? Rozumiem, ze Nicka da sie przezyc, ale ze mna moze byc juz klopot;p Ah ta wysoka samoocena... ![]() Jedynie, ze w akcie solidarnosci wszystkie damy swoje zdj, hmm?;] |
|
|
|
|
#1697 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale tak wpadłam na pomysł, podejrzewam, że każda z nas ma konto na naszej-klasie i jeśli byście chciały mogłybyśmy sobie przesłać linka z naszym profilem na PW i oczywiście każdy wysyła temu komu chce ![]() co myślita towarzysze ?
|
|||||
|
|
|
#1698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie bojmy sie mowic o uczuciach, przeciez kochac Nicka to nie grzech(chyba:d) Cytat:
![]() Ale najwyzej jak juz bede miala dodac fotke to wtedy zaistnieje ona na naszej-klasie Tylko mam nadzieje, ze przez to nie spadnie popularnosc tego portalu ;P To skoro jestes pomyslodawczynia to w takim razie wyslij mi na PW profil Jesli oczywiscie jestem tego godna
|
||
|
|
|
#1699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobra, dobra.
Zaproszę tyle kobiet, to jeszcze mi się mężowie po zakochują i uciekną sprzed ołtarza. ![]() Wygrałaś. Cytat:
[My, to co innego, bo komentujemy w żartach, no i bez przesady. Cytat:
Różnie można interpretować tą wypowiedź. Cytat:
![]() Ale podrzuć na PW link do siebie, chętnie pooglądam. Idę na randkę z "Cesarzem".
|
|
#1700 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale to jest zaproszenie? Kurde ślub w takim haremie, to będzie największe przeżycie mojego życia ![]() Cytat:
Ale w sumie dobrze by było zdobyć jakiś kolejny stopień wtajemniczenia, mogę wymienić pokemona? Na takiego jakiegoś jakiego nie będzie mi żal.. hmm... Jaki Massa mógłby mieć atak? A ja Pana Tadka czytać, uczyć się ekologii i w ogóle bleee. Buntujemy się? Chyba atak wszami Cytat:
Cytat:
Może byś mu poleciła tego Twojego fryzjera-geja?![]() Jeju Bożenko Cytat:
Trawa dobra.. Czysty hasz Super pomysł, to czekam może wyśle mi ktoś? ![]() Cytat:
|
|
|
#1701 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no i liczę, że Ty też wkrótce wstawisz zdjęcie ![]() Cytat:
Cytat:
no nic Tobie też wyslę, ale znów ostrzegam, że na własną opwiedzialność ![]() nie wiem jak ty ale ja dbam o swoje pokemony. codziennie go kąpie. czasem to i nawet włosie wyczesze. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teraz chciałam powiadomić, że naraziłyście mnie na uszczerbek na zdrowiu gdyż podczas czytania was jadłam zupę pomidorową i się prawie śmiertelnie zachłysnęłam. |
|||||||
|
|
|
#1702 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie bać się, nie bać! Wstawiać fotki! NASA nie powinno Was nakryć, że jesteście jakimiś niezidentyfikowanymi stworzeniami, chyba nie ma tak źle? ![]() Cytat:
Okej teraz już zawsze będę szczera z moimi uczuciami i Wam będę mówić wszystko ![]() Cytat:
Dobrze Ci tak!
|
|
|
#1703 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lepiej nie do tego fryzjera, bo jeszcze cos fuj zrobi Robercikowi... Cytat:
To byl blad ![]() Cytat:
Mozesz w to dalej brnac bo to juz daawno przekroczylo wszelkie mozliwe granice ![]() Tak w ogole to jestem ciekawa jak wygladaj Nickowe dzieci... Ale chyba nie mam az tak daleko posunietej wyobrazni ![]() I dziekuje za przeslanie linkow z profilami Ide w koncu sie uczyc, bo przez was nie moge no
|
||||
|
|
|
#1704 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam, ale zauważyłam pewną nieścisłość, która nie daje mi spokoju. orgie to Ty możesz mieć jak zaprosisz do łózka Kimiego, mnie, Kasie, Bożenkę i Lunę, a nie zadowalać to cię mogą orgazmy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja go kocham takim jakim jest i koniec ! co może jeszcze zaraz wpadnie Kasia i powie, że przydałoby się skrócić nos ? ale z was niedobre babsztyle Cytat:
|
||||
|
|
|
#1705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziś przeczytałam na maśle że 100 g to 700 kcal a takie masło ma 200 g ... a ja tam lubie Felipe ... a on tu wolny Cytat:
![]() deszcz i śnieg za oknem wiec nikomu nie przyszło do głowy sie oblewać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ta onetowska rozmowa też dobra [quote=Bożenka89;7005262] I tak sobie pomyslalam, ze Kubicy przydaloby sie wyregulowac brwi Ja wiem, ze to nie jest konkurs pieknosci, ale to tylko taka moja mala dygresja Do niczego wiecej sie nie czepiam quote] a mi w Robercie nic nie przeszkadza, nawet te brwi i włosy mają swój urok ja bardzo chętnie pooglądam sobie Wasze profile i udostępnie swój
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
Oj, ja to tak sobie tylko zartuje z Robercikiem
Wszyystko ma fajne: wlosy, brwi,oczy,zeby,nogi,rece( dobra, juz lepiej dalej nie bede wymieniac, bo o niektorych czesciach ciala nie mam szcegolowych informacji... )WIdze, ze tu jakies masowe orgie sie szykuja ;D Jest tylko jedno ale... czy Kimi na to pojdzie? Ejj... a moze odrazu wszystkich kierowcow? Nie bedziemy sie tak rozdrabniac ;dJejku... lepiej zeby inni nie wchodzili na nasz watek, bo pomysla, ze jestesmy jakies niewyzyte Luna, Massa chyba nie ma zadnej partnerki wiec mozesz wziasc ![]() Ale jak chcesz to mozemy sie podzielic innymi ;] Przynajmniej ja jestem tak dobra, nie wiem jak reszta :P Ejj... ja chyba mam Sutila no nie?? Bo cholera, zapomnialam A co do naszej klasy to mozesz mi wyslac na PW Jesli chcesz oczywiscie.
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za wszystkimi kierowcami no to jak wolny to biore i narazie Felipe i Heikki mi wystarczą ![]() to już wysyłam i kto chce jeszcze to niech składa zamówienie mi tu zaraz
|
|
|
#1709 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kontroli trakcji Cytat:
![]() Cytat:
Ładne z was baby. Wyśle wam zaproszenia, ale to jutro, bo muszę zmykać. Ktoś z nas musi się kąpać i dziś akurat wypadło na mnie. Cytat:
Zaszalejemy? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ty się tu nie dopytuj, tylko przyjmuj zaproszenie. Druga taka okazja się może nie trafić. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja moge wole nie ![]() masz racje no więc jeśli chodzi o łóżkowe orgie i wielokąty, to ja bardzo chętnie ale tylko wtedy kiedy zostanie zaproszony też Heikki ![]() wysłyłam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

A Massa teraz będzie jeździć pod presją (czytaj: "kocham pobocza"), więc długo sobie u czerwonych nie posiedzi. 

Coz, jak narazie pozostaje mi ogladanie w tv chociaz z checia zobaczylabym ich z bliska... 

Angel tak tak o to chodzi
oraz Mark "rzygam" Webber (ohyda, jak on mógł jechać w kasku pełnym wymiocin?!)

.........